| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:08
- Nahlásit
Zdravím koncem května jste se bavili o tom co je to za psa na fotce od Mel. Opravdu se to nedá nějak vypátrat? Nebo je někde zveřejněna výsledková listina?
Nápadně mi připomíná mého psa tak by mě to velmi zajímalo
pro porovnání fotka mého psa:
a bratr meho psika:
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:31
- Nahlásit
Atusch
nevim teda co je to za psa,ale v každým případě máš nádhernýho exempláře a bráška totéž .můžeš napsat odkud či po kom je?Jestli ale nechceš ,neva..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:41
- Nahlásit
davidkova renata
Děkuji, je to takovej šílenec, nevím jak brácha, jeho sourozence neznám, jen tohohle z fotek a právě podoba z fotkou z Kristýny mi přišla docela neuvěřitelná.
Jinak je z CHS Eden severu, po rodičích o: Bryn Zde-Sko , m: Chita z Ivančiny zahrady.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 17:34
- Nahlásit
Atusch
a co chceš vědět? jestli to nebyl nějaký bratr tvého psa? Tak napiš jménu psů, na výsledkové listině jsou pouze jména bez CHS
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 18:23
- Nahlásit
Ještě něco z Kristýny je zde http://photo.ghianika.cz/08kristyna/index.htm
a Gary tady
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 20:26
- Nahlásit
Atusch
aha,dík ,je to fakt krasavec,jestli bude nějaký příště,dlouhosrstej vlkošed je favorit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 20:48 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Mel
Aha díky, tak to asi jména dohromady moc nedám když tam není CHS. I tak díky
davidkova renata
jj ovcaci celkove jsou super, ja nesla po dlouhosrstym a uz vubec ne po vlkosedakovi ale po cernym psovi a jak to dopadlo a v zadnem pripade bych nemenila a to se dozvidam, ze sehnat dlouhosrsteho pekneho psa neni takova sranda...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 21:07
- Nahlásit
Atusch
a to se dozvidam, ze sehnat dlouhosrsteho pekneho psa neni takova sranda...
no právě!! Na vlastní voči sem zatim dl. vlkošeda viděla akurát jednoho,je mu asi 7 měsíců,z CHS Z (nebo Od) Roubenky.Vůbec dl. nebudou moc voblíbený ,hlavně na výstavě ,což je mi srdečně fuk .Fakt sou oba nádherný!
P.S.já šla najisto po psovi,nevim jak se stalo,že mám čubu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 22:58
- Nahlásit
WhiteWolf
a Gary tady
to není Gary...
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:39 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit
Atusch
uz vubec ne po vlkosedakovi ale po cernym
no vidíš a já hrozně chtěla znakatou a nakonec mám jednu vlkošedku a jednu čeločerňačku a nelituju
|