Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / O Pohár Kristýny
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:26
- Nahlásit

Alexa
jako fakt jí úplně disknul??tak to fakt netuším která....

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:31
- Nahlásit

sarax
jako fakt úplně. Paní nějak nechápala, páč šla na aport a králíka tak jí to tam řekl znovu a i ostatním rozhodčím a na výsledkovce byla proškrtnutá a stejně byla na nástupu. Jestli jsi tam byla tak stála vepředu v první řadě a byla tak 3-4 směrem od chodníku nebo cesty, bo co to je

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:39
- Nahlásit

Alexa
jj byla jsem tam...a stejně netuším sakra..projdu fotky asi se taky mrkni třá najdeš číslo

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:41
- Nahlásit

Alexa
mě překvapilo, že tam bylo spoustu lidí, kteří měli z obran samý nuly, tak možná byla jedna z nich...
Nás zase pobavila slečna s číslem 44, která šla na poslušnost s balónkovým psem a místo balónku mu po každém cviku utrhla trávu a házela mu jí... Jsem zalitovala, že nemám psa cvičenýho na trávu, to by mě výcvik vyšel celkem levně

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:44
- Nahlásit

Mel
jé to jsem neviděla, já vůbec se přiznám poslušnost moc nesledovala, jen jsem si vždycky odběhla na svoje koně a pak honem zpátky na kousačky

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:46
- Nahlásit

Mel
jo a ona začínala tím hladkým takže měla na té výsledkovce 0 za hladký a 0 za kontrolák a zbytek nic a u jména x. Byli tam 3 s x - 2 co nepřijeli a ona byla nějak vespod té výsledkovky, tý jo fčéra jsem ještě věděla jméno, ale do dneška jsem ho už neudržela v paměti

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:09
- Nahlásit

Alexa
.Takovej světlej znakatej ovčák, menší hubená ženská.Bydlela tuším že v 7 nebo 6

Pes byl hubeňour-hrudník uzoučký...ale hravý.Absolutně nevěděl,která bije.Mám pocit,že panička už vůbec ne.Hlavně když měla jít pro psa do vody.Honza D.pravil,že nechápe,kde se tam vzala a co tím chtěla ukázat,leda jako kulturní vložka.

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:10
- Nahlásit

sarax
jako fakt jí úplně disknul??tak to fakt netuším která....

To bylo zrovna v době,kdy Mel dělala poslušnost a já tam zrovna odešla.

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:12
- Nahlásit

Alexa
ono to je asi stejně úplně jedno, to jméno
Já tak nějak sledovala tu naší skupinu, co měla v sobotu poslušnost a revíry, sobotní obrany jsem nestíhala vůbec, protože jsem si musela odcvičit své a když už jsem se chtěla jít mrknout, bylo dávno po nich.
V neděli taky jeden pes zakousl na hladkém tu aktovku, ale pak se přeorientoval správně

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:18
- Nahlásit

Mel
už je někde výsledková listina?

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:21
- Nahlásit

V neděli taky jeden pes zakousl na hladkém tu aktovku, ale pak se přeorientoval správně jojo taky jsme typovali jestli se zopakuje sobotní akce. Já byla letos jen na čumendu, tak jsem měla času dost Hele a viděli jste ve stanu toho flanderáka jak kousl figuranta do prdky? Ten byl skvělej, nevíš jak se jmenoval?

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:22
- Nahlásit

Neessi
dostali jí závodníci, mohl by někdo oskenovat a poslat dál. Zeptám se Terky.

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:23
- Nahlásit

Taky sem hodím nějaký fotky...
Akorát mě mrzí, že jsem nestihla (paní inteligentka si hrála s nastavením foťáku) toho maliňáka, co měl na dlouhém kontroláku plnej počet bodů, mám jen boj

a ostatní:

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:27
- Nahlásit

Hele vy kdož jste zůstali do konce. Říkal Rybář, že bude příští ročník, nebo je pravda, že byl letos poslední?

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:36
- Nahlásit

Alexa
Říkal Rybář, že bude příští ročník, nebo je pravda, že byl letos poslední?

Rybář jde do covilu a slečna co přebírala chatky řekla že útvar má 70 lidí a bylo jich tam 5,takže další ročníky jsou ve hvězdách,ale zas to má takový renomé že by to byla škoda...

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:36
- Nahlásit

Alexa
že bude příští ročník, nebo je pravda, že byl letos poslední?

Nevím,co říkal Rybář,ale Dubák mi nařídil,že příští rok mám nástup na place i s čubou (ale jestli bude hárat ve stejnou dobu,tak je to v p******)

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:44
- Nahlásit

sarax
no právě a hlavně prý ten nový velitel nemá zájem.Takže by se toho musel ujmou někdo jiný. No doufám, že bude i napřesrok, je to moc pěkný závod.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:46
- Nahlásit

Alexa
mno doufám že to kdyžtak nějak uspořádá TART ale Grabštejn si na tom taky dělal jméno...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 18:40
- Nahlásit

Mel
místo balónku mu po každém cviku utrhla trávu a házela mu jí.

Holkýýý to zní celý dost slibně,asi pojedu taky bo některý ty uvedený čísla tuty předvedem taky

AOZ
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 18:54
- Nahlásit

Mel
mám dotázek koukala jsem na fotky fakt pěkný, na metrovce Gary skáče tak že se odráží o překážku předníma i zadníma nohama, tam i zpátky jak je to tady hodnocené. Pokud se mi to tedy nezdá. Mě pes dělá to samé a bylo mi řečeno tam i zpátky 6 bodů dole, koukej to změnit, je to fakt tak??

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:06
- Nahlásit

sarax
Grabštejn si na tom taky dělal jméno...

se zeptám jenerála,co tomu šéfuje

davidkova renata
,asi pojedu taky bo některý ty uvedený čísla tuty předvedem taky

Já to věděla,že tě to chytne taky.Začnem trénovat tu taškua pak trávu (nebo trávku)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:17
- Nahlásit

Neessi
Začnem trénovat tu tašku
nám by šly ty paštiky a trávu si můžem zahulit abysme jako byly fríííí

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:26
- Nahlásit

davidkova renata
nám by šly ty paštiky a trávu si můžem zahulit abysme jako byly fríííí

tak nějak jsem si to představovala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 19:32
- Nahlásit

Neessi
tak nějak jsem si to představovala
my vám ty medaile přivezeme

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:31
- Nahlásit

AOZ
na TARTu to zas tak moc neřeší... nám tady byly strženy za překážku 3 body, ale nevím, jestli proto, že se tak přes to sunul, nebo proto, že za překážkou chvíli přemýšlel, jestli je opravdu tak krásný (letos tam sice nebylo zrcadlo, ale nějaký celofán na vzhlížení se tam byl )

AOZ
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 20:35
- Nahlásit

Mel
díky, myslela jsem že to je zrcadlo

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 21:10
- Nahlásit

AOZ
loni prý bylo

Ghianika
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:40
- Nahlásit

tož taky pár fotek přidám

URL

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:36
- Nahlásit

Ghianiko, čau, taky žiješ? Jak se má smečka???

Ghianika
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:42
- Nahlásit

no ahoj Žandi )

jasně že žiju a a smečka taky, všechno pohodička, jen času moc není ... teda vlastně skoro vůbec žádnej

co ty? Co nového?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání