Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Dog Dancing
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
nikita.potterka
# Zasláno: 27 Pro 2005 20:11
- Nahlásit

Kdo jede na Dog Dancing Prague ?
Máte někdo email na Alenu Smolíkovou ?
Co si myslíte o tom , když začnu s osmiletým křížencem cvičit agility a tanec se psem ?
Už od svých 6 let si přeji border kolii , ale bohužel rodiče ji nechtějí a proto chci začít cvičit se svým křížencem .
Je velice šikovný , ale strašně moc klidný .
Těším se na vaše návrhy a odpovědi .
agility.nero@seznam.cz , 737 689 193 , Rauerová , Palackého 476 , Jirkov , 431 11 .

Small
# Zasláno: 27 Pro 2005 20:38
- Nahlásit

Jo, já jedu.
Ale jenom jako divák.
Já miluju křižence a bordery a je dobrej nápad s nim začít cvičit, to mi věř.
Já mm taky klidnýho křižence.
Tak se mějte hezky.
www.bordercollie.czechian.net/ , www.pejsanci.net , www.kynologie-kladno.cz , www.volny.cz/bordercollie
Napsala jsem vám pár internetových adres, které by vás mohli zajímat.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 22:09
- Nahlásit

Ahojky, já mám 5,5 letého GR, vždy když si začnu doma tancovat, tak šílí. Chtěla bych s ním proto zkusit dogdancing. Našla jsem stránky kde jsou popsané jednotlivé cviky, ale byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil, jak začít, kam se podívat a čeho se vyvarovat. Díky moc!

rendik
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2005 20:40
- Nahlásit

Jumi
[url=]www.dogdancing.wz.cz[/url]

Nicoletta + Nero
# Zasláno: 28 Pro 2005 21:08
- Nahlásit

Dog Dancing se asi nikde v okolí Chomutova necvičí , že ?

Kores
# Zasláno: 31 Pro 2005 10:58
- Nahlásit

Tady máš mejl na Smolíkovou, snad je správnej: aja.smola@seznam.cz

Nikita + Nero
# Zasláno: 3 Led 2006 17:46
- Nahlásit

Dík .
Dnes ráno jsem ho zjistila na diskusi DDCCR .
Ale přesto moc děkuji .
( www.nero.estranky.cz )

Sebona
# Zasláno: 4 Led 2006 12:28
- Nahlásit

Nikita
Jinak moc pěkně je metodika výcviku zpracovaná na stránkách šeltií
www.sweb.cz/energy-spirit

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 12:35
- Nahlásit

Sebona
Tam je to opravdu perfektně vysvětlené!

Nevíte někdo o nějakém cvičáku v Praze, kam bychom se mohli jít podívat popřípadě poradit?

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 19:43
- Nahlásit

Jumi
Pokud jsi z prahy, tak nejíp by ti asi poradila a ukázala co a jak Šimona Drábková-kontakt na ní bude někde na stránkách DDCCR...

...
# Zasláno: 14 Led 2006 19:21
- Nahlásit

zná se někdo z vás se Sárou Suttnerovou , Helenou Půlpánovou , Martinou Jíchovou . . . .???????

Agrenol
# Zasláno: 30 Led 2006 10:58
- Nahlásit

Moc se těším na letošní Dogdancing Show Prague, jak tam bude zase slečna Drábková neustále lézt za panem Grygarem a sedět u stolu s porotou. Jen doufám, že letos jí pes aspoň nebude kulhat, vloni to bylo utrpení se na to dívat.

XxX
# Zasláno: 30 Led 2006 16:20
- Nahlásit

ano,to číslo s popotahováním podprsenky před panem Grygragem bylo velice pěkné.My,jako diváci(mluvím teda za naší skupinku),jsme se na to později zaměřili a bylo to opravdu zábavné,jak tam pořád chodila !!

YyY
# Zasláno: 30 Led 2006 16:48
- Nahlásit

No jasně, to se pak ani nikdo nediví, když vyhraje se psem, kterej kulhá, přetahuje se s ní o obojek, rozcupuje kytku a bůhví co ještě :-D

Rexxy88
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:52
- Nahlásit

Četla jsem inzerát,že se v Podkrkonoší pořádají lekce v tanci se psem pod vedením Mistryně ČR,to se Drábková přestěhovala,nebo kdo to je??

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:51
- Nahlásit

S těmi mistryněmi těžko říct, jen za DDCCR jsou čtyři (jedna pro každou divizi) A pak tu je taky KTP ČR.

Kdyby to ještě někdo nezaregistroval, tak na stránkách www.dogdancing.wz.cz je startovka na DDSP (fórum DDSP). Příští týden by snad měla být i na oficiálních stránkách Dog Dancing Show.

Kateřina Lerlová a Way

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 18:40 - Změnil/a: Blueheaven
- Nahlásit

achojík
nevíte někdo v kolika bych měla začít se svím psem s agility a tancem se psem?slyšela jsem něco o tom že při agility se přespříliš namáhají klouby(na do pady) a že štěňatům to neprospívá, myslíte že je možný abych cvičila tanec se psem i bez nějakého klubu nebo cvičiště specializující se na tento druh zábavy?
Děěkuju

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 20:27
- Nahlásit

pls

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 20:50
- Nahlásit

RE: Blueheaven

Jasně, možná taky proto, že žádné takto specializované cvičiště zatím není.

I kdy velcí psi by měli začít skákat překážky až od roka, klidně můžeš cvičit základní agiliťácké návyky už teď - reakce na body language, strany, křížení "na sucho", obíhání stromů... Pořádná socializace štěněte k tomu taky samozřejmě patří - navštěvování cvičáků, závodů...

Hodně štěstí.

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 08:40
- Nahlásit

KaTachyon
děěkuju

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 08:41
- Nahlásit

a o tanci se psem nic nevíte?můžu začít cvičit už v půl roce?

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 13:48
- Nahlásit

Blueheaven
S tancem můžeš klidně začít i v půl roce, ale platí tam podobné zásady. Špatné jsou třeba cviky namáhající záda a klouby - skoky, sudy, chůze na zadních... Ale je tam spousta jiných cviků, které vůbec neškodí (otočky, chůze i nohy, plazení...)

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 19:00
- Nahlásit

KaTachyon
tak taky děěěkuju

grendel
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 13:19
- Nahlásit

já bych tak ráda cvičila dogdancing, ale mexinu to moc nebaví..navíc vůbec nechce skákat(divnej agiliťák, že?) jako přes ruce, přes nohy a tak...jenom za hračkou(takže vůbec nevnímá povel ale jenom hračku), ale bez hračky prd, dá mi třeba pac na nohu, místo aby jí přeskočila...

Azoracek
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 17:42
- Nahlásit

grendel
To muj taky, jedině za žrádlo, jinak to neudělá, ale už se naučil skok přes nohu a otočku na místě, přes ruku teda odmítá, ale to je fuk, a dál učíme slalom mezi nohama, slalom mezi nohama za chuze, otočka kolem mých nohou....

grendel
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 23:56
- Nahlásit

mexina umí bez pamlsku nebo hračky jenom slalom za chůze a sudy...toť vše
na hračku je toho už víc, ale ne moc zatim trénujeme především ty přeskoky, otočky a tak

Zet
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:10
- Nahlásit

A kdeže se ta Dog dancing show koná?
A ještě jeden dotaz. Dělá a organizuje v ČR někdo Obedience nebo se tady jenom "tančí"?

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:44
- Nahlásit

Dog Dancing Show je v Praze v hale Sparty. O obedience se nějaký čas diskutovalo na www.mujpes.cz, ale pokud vím,tak se zatím jen cvičí.

Zet
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 17:13
- Nahlásit

KaTachyon
Děkuji ... možná se zajdu podívat
S Obedience je to škoda. Viděla jsem na světovce v Miláně kousek nějaké soutěže a hrozně se mi to líbilo. Vlastně svým způsobem mnohem víc než tanec se psem, který je přece jenom spíš taková šou

Anonymní
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 08:41
- Nahlásit

Kde se dá chodit na DD v Praze?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání