Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Setkání pejskařů z CZ-pes
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Kimina
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2005 13:07
- Nahlásit

Azoráček
No, afgáni jsou trochu komplikovaný povahy, takže je docela kumšt je dobře vychovat. Proto je už nezatěžuju nějakým dalším výcvikem (asi bych přišla o nervy). Mám dost starostí s tím nacvičit výstavní postoj, prohlížení zubů a tak. Kdo afgány nezná říká o nich, že jsou blbý, protože neposlouchaj. Kdo je zná ví, že jsou tak hrdí, že neví proč by měli někoho poslouchat. Mě to ale vyhovuje, nenudím se s nima.
A co Tvůj kokřík? Je to holka nebo kluk?

Kimina
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2005 13:08
- Nahlásit

Ahoj všichni,
jen chci uzavřít tu diskusi o tom setkání. Pro nezájem se nic nekoná!

Nikita + Nero
# Zasláno: 3 Led 2006 17:50
- Nahlásit

Hmmm .
Já to mám trošku z ruky .
Mně by více vyhovoval sraz někde v okolí Chomutova.

Pupy
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 19:39
- Nahlásit

Já to mám taky docela daleko bydlím v Českém Brodě. a hlavně moje čubinka mooooc zlobí

Lea
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 20:44
- Nahlásit

Hele já bych to za hlavu ještě neházela, když zájemci by byli. Co takhle u někoho na cvičáku se stanama by to nešlo? Nemuselo by se řešit zamluvení pokojů a umístění lidí a psů a nějaká bouda i ohniště je na každém cvígru. A navíc jsou tu přítomni výcvikáři, tak by se to dalo i nějak propojit. Dohodla by se cena za osobu a to by snad každá ZKO uvítala ne?
My jsme např. už 2x pořádali klubový tábor šarplaninců v Liberci. Může se stanovat buď přímo na cvičáku nebo v nedalekém kempu, kde jsou i chatičky. Já se tam s nikým osobně neznám, protože mi to 2x ze 2 termínů nevyšlo, ale mohla bych to zkusit. Co kdo myslíte?

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 11:40
- Nahlásit

Lea
Sice mám Liberec kousek z ruky,ale zájem bych měla,myslím,že je to dobrý nápad!!

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 11:41
- Nahlásit

Anonym jsem já

barachris
# Zasláno: 14 Led 2006 19:25
- Nahlásit

UDĚLEJTE NĚCO V ÚSTECKÉM KRAJIJÁ JSEM Z CHOMUTOVA,JE TO MOC DALEKO

Mek
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 19:57
- Nahlásit

a co v létě na Konopišti? naše firma ta má hotel a cenu by nám taky udělali a jsou to chatky pesani tam můžou, les hned vedle a naprostá pohoda .-) A nechi dotaz kde je Konopiště.

Mek
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 19:58
- Nahlásit

Jo a cvičák Chlumec na Cidlinou by to taky unesl. letos plánujeme veřejné víkendové cvičení tak klidně i tam

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Led 2006 09:43
- Nahlásit

Já bych zkusila uspořádat něco "ve středu" protože třeba Liberec je pro mě hoooodně daleko, stejně jako ústeckej kraj...

Lady
Člen
# Zasláno: 15 Led 2006 10:11
- Nahlásit

Mek
To vůbec není špatný nápad s tím Konopištěm. Jen myslím, že jediná možnost jak sraz uskutečnit je něco zařídit napsat jako fakt že je to tam a tam a kdo chce ať se přihlásí, pošle záloha a je to. Já osobně bych jela kamkoliv.

joli
Člen
# Zasláno: 15 Led 2006 16:40
- Nahlásit

Konopiště - dobrý nápad !

Mek
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 09:45
- Nahlásit

Tak mi pište na e-mail kdo by jste jel a podle počtu lidí zajistím bydlení a cenu. Jinak na webu je to na http://www.legner.cz/hotel_konopiste.html aby jste měli představu jak to vypadá ale na ceny nekoukejte Škoda že tam nejsou vidět chatky z venku.
A nebo co uděla tábor pro pejskaře z CZI? Nějaká diskuze tu proběhla kam na tábor tak si můžem udělat vlastní. Cvičák by byl, fogurant taky, výcvikářka a rozhodčí v jedné osobě taky a pole, lesy a louky kolem.

Mek
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 09:47
- Nahlásit

jo a e-mail je marketa@zjanmaru.cz ale jsem na něm jen večer a přes víkendy tak to kdybych neodpovídala.

Lara
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 10:03
- Nahlásit

Mek
Na konopiště jedu. To má moc hezké okolí a nemám to moc daleko.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 10:13
- Nahlásit

Mek
Já mám Konopiště 30 km, tak to by pro mně bylo ideální.

Tereza
# Zasláno: 16 Led 2006 10:18
- Nahlásit

Srazík??? Kdy kde!

Meggi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 10:21
- Nahlásit

Konopiště je fajn, mám to kousek, takže ubytování bychom nepotřebovali, přijeli by jsme se za Vámi podívat

Pavla
# Zasláno: 16 Led 2006 10:38
- Nahlásit

Konopiště vypadá nádherně, pro mě, 2 malé děti a (v létě) pubertálního psa to vypadá slibně.

Mek
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 10:51
- Nahlásit

že bych měla končně dobrý nápad a nápad táboru by se Vám nezamlouval?

Pavla
# Zasláno: 16 Led 2006 11:02
- Nahlásit

Mek
Nápad na tábor je bezva, ale Chlumec je pro nás už daleko.

Lea
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 11:45 - Změnil/a: Lea
- Nahlásit

Mek
Tábor by byl asi lepší, ***hotel není asi nic pro nás (?) Co se mě týká, zdá se mi nejideálnjěší možnost cvičáku, kde můžem bivakovat a kde jsou i kotce pro psy. Termín bych viděla v září.
Jinak já se dopravím všude, a auto mám dost velké nejen pro mě

Mek
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 12:52
- Nahlásit

Pavla

a odkud jsi? je tam dobré spojení a víkend nebo týden není zas tak náročné cestování.

Lea

neboj jsou tam zažízený na naše psí mejdany a tak je nic tak nepřekvapí. Jen bych musela usmlouvat cenu. Což při mé pozici není zas takový problém.

Pavla
# Zasláno: 16 Led 2006 13:01
- Nahlásit

Mek
Jsem z Klatov, to je cca 45 km od Plzně na jih. Jak už jsem tady někde psala, u tábora vím, že děti by byli ze stanu nadšené, já si to jen nedovedu představit při nepříznivém počasí. Navíc v létě nemám auto k dospozici na celý týden, musí nás tam mažel odvézt, takže jsou to pro nás vlastně 4 cesty.

Lara
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 13:05
- Nahlásit

Mek
Asi máš smůlu. Vymyslela jsi dobrou akci v dobrým místě. Teď jsem zvědavá, jak se s tím popereš Možná by pro začátek stačil nějaký víkend na jaře. a když se to ujme, můžeme přemýšlet, jak dál.

Anonymní
# Zasláno: 22 Led 2006 17:54
- Nahlásit

ahojky, zdravím všechny! Pokud by byl zájem, tak já jsem z Vysočiny, konkrétně z Nového Města na Moravě a pokud vím, tak možností ubytování včetně možnosti ubytování bafanů je tady dost. To samé krásná příroda na výlety a koupání. Takže kdyby jste se tady dohodli třeba na jaro nebo léto bylo by to super!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 17:55
- Nahlásit

Ten anonym jsem byla já

Mek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 06:19
- Nahlásit

ko4ka
ale cvičák tam a lidi no nic moc. Na takovou akci to chce trošku zázemí.

Lara

A jak se s tím poperu? Naprosto v pohodě. Až se někdo dá dohromady tak zaúkoluji sekretářku ať to zařídí

kristynaatjabo
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 18:57
- Nahlásit

Napad skvelej a klidne se pridame...ale radeji to Hlinsko...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání