Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Setkání pejskařů z CZ-pes
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Kimina
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2005 16:16
- Nahlásit

Ahoj všichni, tak mě napadlo, že by bylo fajn, popovídat si taky osobně, nejen přes klávesnici. Vím o jednom místě, kde bychom se mohli sejít. Je to velký objekt poblíž Hlinska v Čechách. Mohli bychom se tam ubytovat i s pejsky, vyrazit na nějaký výlet a večer posedět u skleničky. Není to žádný luxus (sociální zař. na patře), ale ceny nejsou vysoké a výborně tam vaří. Možná by to mohl být příjemný víkenďík pro nás i pro pejsky. Co vy na to? Pište!

Anonymní
# Zasláno: 21 Zář 2005 16:21
- Nahlásit

kde je presne Hlinsko?

haha
# Zasláno: 21 Zář 2005 16:22
- Nahlásit

to by mohlo bejt dobrý, ale lepší by to asi bylo v létě. No nevím jestli bych si troufla vzít s sebou celou smečku..,jsem zeměpisně nevzdělaná , kde je Hlinsko??

Kimina
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2005 16:36
- Nahlásit

Hlinsko je asi 25 km od Chrudimi jsou to Východní Čechy. Jinak léto by bylo samozřejmě lepší, ale to tam mají vždycky plno.

Anonymní
# Zasláno: 21 Zář 2005 16:37
- Nahlásit

mezi Železnýma horama a Žďárskýma vrchama, myslím, že Pardubický kraj

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 06:10
- Nahlásit

To by bylo FAJN !!!

Tasy1
# Zasláno: 22 Zář 2005 08:01
- Nahlásit

Kimina

To by mohlo být velmi zajímavé

sara03
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:05
- Nahlásit

Ahojky.

Já bych to taky viděla až na to léto.Letos už mi to nevyjde.Tak pojedem/já s hafem/ až na druhák.Bylo by super se takto každý rok vidět.Určitě by to prospělo i některým hafům/mluvím za sebe a o tom svém/.

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:27 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Prave stierajuc Hugove sliny z monitora, co mi tu laskavo nechal, aby som nezabudla, ze je tu, musim konstatovat, ze vam zavidim to stretnutie. Bohuzial, auto nemam a presun bez neho by bol asi nad moje sily. Otca k tomuto uz nedonutim. Ale myslienka je to skvela! Teda, ak by Vam tam jedna Slovenka a jeden fundlak nevadil

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:31
- Nahlásit

Skvělej nápad, jen organizačně by to bylo asi těžký sjednotit, ale pokud jde o mě, nemám problém. A babí leto taky není špatný!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:09
- Nahlásit

pigie
A co vlakem?

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:10
- Nahlásit

Ketrin

Ja vlakom bojim bojim. Ide mi o nastupovanie, fakt sa s nim strasne bojim.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:37
- Nahlásit

pigie
No jo vlastně, to už se tu jednou probíralo.

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:43
- Nahlásit

Ketrin

Veru ano

Kimina
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 11:06
- Nahlásit

Ahoj všichni, pokud vím vlak jezdí do Hlinska a potom by se muselo kousek autobusem. Dneska jsem tam volala, tak si to všechno nechají projít hlavou a jak se mi ozvou, tak sem napíšu další podrobnosti.

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 11:24
- Nahlásit

Je to o tom, dát dohromady lidi kdo a kdy může, jestli to má smysl, jaká je kapacita, jestli se shodneme na čase a pak jen "go"!

haha
# Zasláno: 22 Zář 2005 12:05
- Nahlásit

No uvidím podle toho kdy to bude, mám totiž teď zlomenou nožku,takže nemohu řídit autíčko,a krom toho ty vycházky...:sadsa bych asi vzala jenom jednoho,Miška v autě zvrací,Ron ještě někdy napadá lidi,takže buť Daga nebo Brita .spíš asi Brita no ale uvidím jestli už vůbec budu mít po nemocenský..???

Kimina
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 13:35
- Nahlásit

Ahoj všichni,
výše uvedené by bylo možné uskutečnit o víkendu 15-16.10. Není to tak narychlo a snad nebude ještě taková zima. Dostali bychom k dispozici 11 pokojů, které jsou 3 a více lůžkové. Nejspíš by museli být společně na pokoji lidé i psi, kteří se neznají, tak nevím, jestli by jste do toho chtěli jít. Jinak plná penze (nocleh, snídaně, oběd, večeře) je 300,- Kč. Co se týče programu, uvítám každý nápad, ale přimlouvala bych se spíš za pohodový víkend. Nějaký výlet, sranda soutěže, posezení u vínka nad fotečkami hafíků, vezme-li někdo kytaru, tak "krákání" do noci a tak. Takže, co Vy na to?

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 13:40
- Nahlásit

Kimina
Zní to skvěle až božsky. Já problém s jiným člověkem a bafem na pokoji určitě nemám. Kytaru mám taky. Psa kupodivu taky. Vínečko? Ježíši tady na Moravě? Zahltím Vás vínkem i burčákem...

haha
# Zasláno: 22 Zář 2005 17:31
- Nahlásit

všechno ostatní je paráda, jen ti ostatní psi v pokoji to by u nás nešlo, leda by ten můj spal v autě,ovšem tenhle termín ještě budu marodit, takže bohužel ,snad příští rok

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 18:10
- Nahlásit

U nás by byl problém s cestováním, navíc nevím, jak budou v číjnou coursingový treninky, kterých se chci na 100% zučastnit Kytaru mám dokonce taky

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 18:18
- Nahlásit

Mozem len smutit, ten vikend robim a narok na dovolenku sa blizi k nule

Azoráček
# Zasláno: 22 Zář 2005 20:09
- Nahlásit

Tak místo by mě potěšilo, bydlím téměř kousek od Hlinska, v Třemošnici (Kimino, tda znáš )...ale myslím že stejně nebudu moct, rodiče mi to nedovolíKimino jsou nějaké www toho ubytování?

Kimina
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 21:09
- Nahlásit

Ahoj všichni, a co zkusit jiný termín? Asi by se to nechalo přehodit. Mělo by nás být minimálně 20 (lidí), aby to mělo smysl uspořádat.
Jinak Azoráčku, u rodičů bych se přimluvila. Jsem (celkem) dospělá ženská a na nezletilce dám pozor. Jsem z Heřmaňáku.

Azoráček
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:13
- Nahlásit

Kimino tak to je kousek odsadA co že jsi se neozvala když jsem tu založila forum kdo je odtud z okolí

No zas tak lehký by to nebylo,rodiče na tohle moc nejsou, že by se někdo přimluvil....ty chodíš na cvičák do heřmanáku? K panu Kumperovi?

Kimina
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 15:17
- Nahlásit

Ne, já na cvičák nechodím. Jezdím na výstavy. Mám totiž "gaučáky".

Azoráček
# Zasláno: 23 Zář 2005 18:38
- Nahlásit

Aha, a mužu se zeptat jaké maš hafušky?

Kimina
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 22:34
- Nahlásit

Afgánský chrty. A Ty?

Azoráček
# Zasláno: 23 Zář 2005 22:47
- Nahlásit

Já mám kokra ) Vidíš, jaká je náhoda, že bydlíme tak blízko vedle sebe Děláš něco s hafouškama?

Azoráček
# Zasláno: 23 Zář 2005 22:48
- Nahlásit

Sorry měl byt smail tenhle

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání