Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Hostivařský mazlík 4. 9. 2011
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:08 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

brezen2008
mně fakt nemáš za co děkovat
Gratuluju!

Já sem zase ráda za pěkný dopolko, skvěle jsem si pokecala a koupila jsem si skotí naušnice!!! Chelsea tam chvílemi různě sublimovala, občas sem jí našla pod stolem, kde lidi jedli párky, jindy do půl těla v pískovišti hrabala metro do Hostíku a občas se na nějakého psa "smála". Spousta psů, všichni se krásně snášeli, veselí lidé a sranda. Supr den

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:32 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Moc prima lidi, ráda jsem poznala štětíska a cilku, moc díky za vše a Rexik vyhrál první místo ve psech bez PP a v chytání piškotů, bohužel se neumístil u někoho doma, ale je mnohem klidnější a hodnější mezi lidmi a psy, než jsme si mysleli, tak snad se na něj, u ďasa, usměje už taky štěstí.

Nádherná byla disciplína Pes šikula, zejména útulek Ústí, tedy Eva Treschelová, bodovala se svým svěřencem, je to velká šikula!

Děsivé bylo jen to vedro, ještě teď mne z toho sezení na slunci bolí šiška jako střep.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:46
- Nahlásit

dejavu
Hale, hádej, co mám v uších? ....
A k tomu na sobě domácí vytahaný bombarďáky a nátělník.

cilka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 21:42 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

brezen2008
Byla si v jednom kole tak sem Ti ani nestihla pogratulovat
takže dodatečně - Gratulka - Dárek se nosil v kruhu jak páv !
Pěkný

cilka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 21:55 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

stetisek123
dejavu

Holky díky za pěkný dopoledne , ráda sem Vás poznala , bylo to tam fajn ale to horko jak už zmiňovala i dejavu bylo tedy dost festovní takže sem zkoukla jen pár skupin , pokecala s hostivařskejma pardálama , zavzpomínala na starý dobrý časy na domovskym cvičáku a valila sem dál .
Byl to hektickej den ....ale výstava byla pěkná !!
O balonek mě okamžitě po příjezdu domů připravila dcera tak stetisek123 může zase nějaký spíchnout )

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 22:01
- Nahlásit

dejavu
Rexik vyhrál první místo ve psech bez PP a v chytání piškotů

Rexík je ten krásnej loveckej z Kralup?

bohužel se neumístil u někoho doma

hmm, takovej nádhernej pes...

PS: jdu dodělat ty kal., pošlu nějak dneska v noci...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2011 22:16
- Nahlásit

cilka
dík za foto
no jo to víš,já netušila,že hned pak jde o nejmenšího psa

ale zas to na férovku napíšu,že kdyby to dasty vyhrál celkový,jako že byl první,tak bych to tam vořvala,už na tom druhém místě jsem to tam málem pustila,bo pro dastyho to je uspěch i když nás tam bylo jenom 4

tak a ted ještě nějakou 3 cenu sebrat,tu ještě do sbírky nemáme,máme 1 místo za helppes,ted tohle a pak 4 místo na srandě v jílovém,jo a 17 za závod v jílovém na ZZO

dejavu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 07:13 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

cilka - na hostivařským cvičáku jsem začínala jako holka ze 4. třídy s německou dogou, co si naši pořídili. Bylo to tehdy umístěné nad přehradou. To se přesunulo sem, nebo je to další cvičák? Míčky od štětíska si můžeš vybrat u nás, budeme na Snu zvířat nebo přes stránky útulku http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/clanky/ostat ni.html

Hipík a Tonička a Rozinka jj, to je von, proč ho nikdo nechce, to je mi fakt záhada, je to zlato a je poslušný. Kalendář v noci nedošel.

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:26
- Nahlásit

Gratuluju všem, co vyhráli)
I když asi vyhrál každej, kdo tam šel, protože to byla příjemná akce a lidi a hafani na sebe byli milí - kdy to člověk zase zažije)

dejavu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 08:51
- Nahlásit

Tady jsou nějaké fotky z Hostivaře http://galerie.albumfotek.cz/34103/

cilka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 09:11
- Nahlásit

dejavu
Bylo to tehdy umístěné nad přehradou

jj , to si matně vybavuju ....já začala až tady na tomhle place měla sem to kouda od baráku , já o dalším hostivařským nevím tak se asik přesunul ....já začala s NO pak s neapolem a pak s vlkodavama - to už bylo pozdějc ... Pavel Holec byl " oblíbenec " mojí vlkodavky Tary , ta ho nesnášela i když jsme se potkali mimo cvičák ) Kruhovku i kousání brala hodně vážně Dost mi tam pomohli s Arturem , to byl taky vlkodav a narozdíl od seběvědomé Tary jsme bojovali s bázlivostí .
Byl to pro mně hezkej zážitek v neděli , je to moje teprve druhá voříškiáda ...
budeme na Snu zvířat
taky se tam chci vypravit , hledám malou vořešici pudlího typu nebo pudlici ... nebo prostě malou sympatˇandu zarostlou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 10:44
- Nahlásit

dejavu
proč toho psa nikdo nechce,je naprosto nádhernej!!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 17:10
- Nahlásit

davidkova renata
Někteří psi si v útulku vytáhnou Černého Petra. Nikdo neví proč, ale jsou tam, navzdory super povaze, zdraví a kráse dlouho nebo věčně. On je bohužel jeden z nich.

dejavu
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 17:12 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

cilka

Prosím, poslala jsem ti maila, nevím si rady s nějakým tím naceněním a funkcí některých věcí, heeelp. Vůbec třeba netuším, na co je ten obojek s oběma stejnými očky na každé straně, protáhnout jedno druhým nejde, aby to byl kožený stahovák, je to dojista něco vyfikaného, na co nemohu přijít, k čemu je to dobré a neumím nasadit ceny na nic.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 17:21
- Nahlásit

dejavu
protáhnout jedno druhým nejde, aby to byl kožený stahovák
Ze sem lezu, co protahnout skrz jedno tu kuzi? A mas kozenej stahovak... Stejnej princip, jak u retizkace (pripomina mi to jednoho pana, co na cvicaku prinesl retizkac, ze ho ma rozbitej )

brezen2008
Gratuluju Dastikovi!

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:21
- Nahlásit

dejavu
Díky Danuš!

Jinak tady malý sestřih výstavy ve zkratce:
http://www.stream.cz/uservideo/612657-hostivarsky- mazlik-2011

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání