| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:31
- Nahlásit
Chci připomenout pražskou voříškiádu Hostivařský mazlík, uzávěr přihlášek se blíží - 27. 8. !
Přihlášku máte zde, pořádá to Adéla Dvorská, kt. znáte z voříškiády v Poděbradech
http://voriskiady.webnode.cz/i-hostivarsky-mazlik/
Kdo zatouží po útulku Kralupy nehynoucí láskou a dovalí se tam, budeme tam a rádi všechny uvidíme a s vašimi vořechy krásu a inteligenci našich poměříme.
Kdo chce nějaké šperky a další věci na míru donést přímo tam, ozvěte se mi na mail coracos@seznam.cz , ať to do té doby stihnu vyrobit, taky samozřejmě nepovezu vše. nabídku máte na útulku Kralupy
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/clanky/utulk ovy-charitativni-obchudek.html
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 18:35
- Nahlásit
dejavu
prosím tě, občas spíchnu nějakej "japonskej balonek". Nejsem nějaká velká šička,není to profi šití,ale nechtěli byste si to nějak prodávat?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 18:37
- Nahlásit
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:30 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Rádi, to ještě v útulku nemáme, je to krásný Psíni na maila, prosím, domluvíme se, nebo to vem na tu voříškiádu - jdeš-li tam.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:15
- Nahlásit
se budu těšit,jde dasty i eliška
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:09 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
My bereme Rexíčka, mého milovaného, snad někomu tam padne do oka, je to super pes, akorát tedy ne do smečky psů. V útulku ho Alida kousla na uvítanou do prdele, aby pochopil, kdo je tam pánem, takže tu neprudí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:35
- Nahlásit
dejavu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 16:59
- Nahlásit
dejavu
někam bych to rovnou poslala, mám jich tu zatím jen pár, když je horko, moc nešiju, to jen občas, když se potřebuju rozptýlit
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:57
- Nahlásit
Písni na maila, pošlu ti adresu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 14:20
- Nahlásit
Díky, Evi, balónky dnes dorazily a jsou super. Hned je nafotím a přidám do obchůdku.
Dnes dorazil rozpočet za zedníka na ty zimní úpravy prostor pro marody a štěňata je to 160 000, takže 2x tolik, než jsme počítali a máme asi třetinu, takže každá koruna se moc hodí, jsi moc hodná, snad se brzy prodají.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 06:32
- Nahlásit
Tak míčky jsou nafoceny a přidány do charitativního obchůdku útulku. Kdo by měl zájem, najdete je zde. Přibyla i nějaká vodítka
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/clanky/ostat ni.html
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 12:43
- Nahlásit
je tím myšlen tento cvičák?
http://zkohostivar.unas.cz/strana_1.htm
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 13:03
- Nahlásit
Ano, je to v ulici Rabakovská u metra Skalka.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 10:11
- Nahlásit
dejavu
myslela jsem, že sem jich poslala 8. Dva byly špatný? Já to nestudovala, ale je to klidně možný. Občas nějakej špatně šitej vyřadím a dám psům na hraní a děti ho zase zpátky uklidí. Ale v krabici jich mělo být 8?
Jinak nakonec do té Hostivaře zajedu. Když budu mít psa (skoťáka, podle toho mě snad případně poznáš)a nechci se zůčastnit soutěží, potřebuju jen očkovák? Bude se něco za něj platit?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 10:48
- Nahlásit
stetisek123jeee,ty jsi sikovna,ja sice taky siju,pletu,hackuju,ale balonky moc pekny jsem se divala.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 11:01 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
stetisek123
Ne, je jich 8, ale dva jsou barevně stejné, tak jsem je nefotila pohromadě do nabídky. Výborný jsou všechny, žádné vady nemají. Můj pes po nich taky lačně koukal při focení a pořád obcházel, jestli tedy jsou na hraní a něco bude, ale měl smolíka.
Očkovák potřebuješ, ale na přihlášce se domluv s pořadatelkou, jestli tě ještě pustí, uzávěrka přihlášek byla do 27.8. Asi záleží, kolik má účastníků, když málo, snad tě vezme i takhle nahonem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 11:20
- Nahlásit
tak se těšíme,mi tam budem od 7 ráno
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 11:41 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
dejavu
já nechci soutěžit (ani nemůžu, máme p.p.), ale jen jako na koukačku. Dva stejný? A neměly prohozený barvy? Většinou takhle prohazuju jako "dvojčata", lidi si je kupovali na gauč, tak se doplňovaly
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 11:46 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
nemethova5
Já vůbec nejsem šikovná! Hihihi, naopak šiju horkou jehlou a spíš jen proto, abych si zarelaxovala a pročistila hlavu. Nejvíc šiju, když marodím, páč to bych měla být v klidu, ale nemám stání. Ale rozhodně žádné předstehování, žádné předkreslování křídou, prostě to frkám od oka a ono to taky tak pak vypadá
O tom mluví i to, že třeba dětem ušiju laclové monterky se spoustou kapes za dvě hodiny Nikdo nesmí koukat zespodu a když nesu šicí stroj na seřízení, tak se opravář chytá za hlavu, jak můžu šít s cizí patkou a člunkem. Prostě jen relax
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 15:56 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Já jsem obětovala neskutečně času se naučit šít. Marně. Kdykoliv jsem si sedla ke stroji, znamenalo to zcuchane nítě, které jsem neuměla pak nastavit, jak mají být, zlomené jehly ap. Babička vždy láteřila, když po mně jako dítěti to opravovala. Když jsem ušila šatičky na panenku, musely se rozstřihnout, když jsem ji z toho chtěla vysvobodit.
Pak jsem to zkoušela jako dospělá a bylo to samé! Látka varhánkovatěla, když jsem šila prostěradlo (už nic jednoduššího prý není), stroj se zakudrnatil a panenky dcery se musely vysvobozovat rozstříháváním oděvu.
Když šiji v ruce, mám každý steh jiný a když si zkrátím tepláky na bermudy, říkám, že jsem si je ušila, tak si toho veledíla považuju.
Takže pro mne je každá švadlena bohyně a žádný chyby na míčcích nevidím. Ostatně kdo tam bude, může posoudit, některé beru s sebou a na jedoho už mám i zákazníka.
No a líbí se i na fleru, kde je řada profesionálních šiček s přísnýma očima, nasbíraly velké množství srdíček obliby za velmi krátkou dobu, víc, než většina mých šperků, mrkni
http://www.fler.cz/zbozi/japonsky-micek-pro-rozvoj -motoriky-1963888
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 16:48
- Nahlásit
A co to zlevnit? Třeba prodáš víc a já došiju...
Jinak doufám, že zítra trefím, studovala jsem mapu a vůbec nevím,jak ten cvičák najdu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 17:38 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Zlevňovat se mi to zatím nechce, má to cenu obvyklou na Fleru, kvalita je taky dobrá, není důvod se podbízet. Kdyby se to ale neprodávalo, zlevnit mohu vždy, ale po mých zkušenostech to lidi buď chtějí a zaplatí, nebo nechtějí a zlevňovat nepomůže, pokud to tedy není předražené a to tedy není.
Pojedeš na Skalku metrem, pak vlezeš do autobusu 271 a pojedeš s ním 3 stanice a vyplivne tě to veprostřed stavby Jižní spojky, půjdeš dál do nejbližší zatáčky nahoru na kopec a tam odbočuje vpravo polní cesta podél lesa. Po ní půjdeš tak dlouho, až dojdeš ke cvičáku. (Jsou tam dvě cesty, jedna vede prostředkem pole a druhá po kraji lesa a tou krajní půjdeš asi 400 m.)
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 18:01
- Nahlásit
dejavu
pojedu autem, ale předpokládám, že tam budou někde nějaký ukazatele
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2011 21:10
- Nahlásit
stetisek123
budou tam cedule,kudy máte jet a i pro pěší tam budou cedulky
od Skalky,je to asi 20 minut chuze
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 07:22
- Nahlásit
stetisek123je to ale super ja jsem neco takoveho jak ty v bledemodrem taky siju od oka,ale sici stroj si serizuju sama,taky siju bez predloh,ale fakt jsi dobra,moc pekne pani!!!!!!!!!!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:34
- Nahlásit
tak já se pochlubím:
DASTY VYHRÁL 2 MÍSTO ve veteránech bez PP
Eliška nebodovala,ale to neva,má jako dastík - pamětní lisinu
dejavu
děkuji za krásnou hlavu NO
stetisek123
a tobě taky děkuji za něco
do piškotů jsem dastyho nehlásila,jelikož bylo vedro
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:55
- Nahlásit
brezen2008
DASTY VYHRÁL 2 MÍSTO ve veteránech bez PP
tyjo tak to je moc krásný!!!! gratulujéééém,je to pašák naval fotky srabe!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 17:58
- Nahlásit
davidkova renata
fotky budou až se jenda vzbudí,ale jiný budou mít co fotili,já to pak pošlu naráz všechno
jak už jsem pasala jinde- já toho psa žeru, skoro neřval,chobotničku neviděl a celkově se choval jak trochu normální pes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:00
- Nahlásit
brezen2008
celkově se choval jak trochu normální pes
páč uš je starej )))))))))))))))))))
ok,pak sem naházej všechno nebo ke mě to je fuk,pošlu to pak Květě ..i když ta ženská co ho od ní máš(ta matka) u nich už nedělá,ale třá má na ní Květa nějaký spojení
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2011 18:05
- Nahlásit
brezen2008
Gratulace obrovský ... a pozdravuj smečku
|