| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:21
- Nahlásit
vy ste tak blbý až to mlátí dveřma . žádný startovný nevracím, už sem ho utratila
|
Lucca
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
leyenda
Kam zase nejedete? Muzu taky dostat zpatky startovny, kdyz nejedu?
To si myslí pani Davítková, že nejedeme, ale my JEDEME!!! Startovný ti Biluška určitě vrátí, i když jsi nikde nebyla, musíš si o to ale říct My ho chceme vrátit, protože jsme nevyhráli ve všech kategoriích, tak přece za to nemůžeme platit, ne?
|
Lucca
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:24
- Nahlásit
Biluška
žádný startovný nevracím, už sem ho utratila
No počkej, ale když sme nevyhráli, tak ho přece musíš vrátit, ne? SLyšela sem, že to tak bejvá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:31
- Nahlásit
ale ja us nebyla na tolika akcich, tos nemohla vsechno utratit, prece,Biluška
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:37
- Nahlásit
leyenda
ale ja us nebyla na tolika akcich, tos nemohla vsechno utratit, prece
si piš, že mohla
Lucca
No počkej, ale když sme nevyhráli, tak ho přece musíš vrátit, ne? SLyšela sem, že to tak bejvá
No jo, ale to není tak jednoduchý, musíš to napřed zdůvodnit, že ste měli neregulérní podmínky páč jsem vám nadržovala, pak chvilku vyhrožovat právníkama a tak. Dokud mi nenapíšeš, že se se mnou spojí tvůj právník tak nic nevracím
A essi tvůj právník není krásný, mladý a bohatý tak se s ním spojovat nebudu, aby bylo jasno
P.S. Ať mě kontaktuje když nebude Mášen doma, jasný?
|
Lucca
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:45
- Nahlásit
Biluška
Každopádně jsme měli neregulérní podmínky, protože ten povrch byl moc travnatej, nebyl úplně rovnej, handler se sotva valil a čokly nebaví chodit na vodítku a eště furt dokola...chápeš, že to prostě nebylo fér, ne?
Můj starý ošklivý právník tě bude kontaktovat a vyřídí si to s tebou
Ať mě kontaktuje když nebude Mášen doma, jasný?
A von je doma teď? sem se ho chtěla na něco zeptat
|