Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Alfa vás zve
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 20:58
- Nahlásit

stetisek123
ale bejvaj v něm misky s vodó, by se moch hat svlíkat
hm,tak tys nám eště scházela tak f sobotu ty Kopydlno.-))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2011 21:05
- Nahlásit

Alexa
no to teda pjekně kecáš páč prakvárko je prasklý akvárko, a bydlí tam hat bo pavouk bo podobná potfora
To teda nekecám, v prakvárku bydlí buchanky a perloočka, kupuje se na intronétu a ofiko se to jmenuje prakvárko To vím, bo Datli ho má, pochcípali jim fšechny ty potvory a musela jít kamsi do rybníka nalovit nový

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 13:26
- Nahlásit

Nemyslím si, že mi fotoseriál nějak výrazně pomohl...myslí stále, že nevím, kudy mám jet...ach bože!!!!!!!!! Nemůžem ject do kolína? Tam mi to příde nejlepčí, jedeš jen rovně, už nekolik let po stejné jedné silnici...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 19:52
- Nahlásit

Holky, jak Vás poznám? Nemůžu se ptát každýho koho potkám, jestli to náhodou není Gerda, Biluška, Davítková bo kdo.
Mám si vzít na krk tabuli a do ruky mávátko?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:09
- Nahlásit

stetisek123
Nás poznáš jednoduše. Já sem koule a mám odulý xicht. Baiko vypadá úplně stejně, ale má navíc zuby jak veverka. Nebo uši jak veverka? Už nevím Adidaska bude úplně splihlá, Davídková má děsně, ale fakt děsně velkou prdel. Gerdu teda asi nepoznáš, ta je taková nenápadná...ale to neva, poznáš nás a my už ti pak Gerdu ukážem

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:17
- Nahlásit

Biluška
stetisek123
Nás poznáš jednoduše. Já sem koule a mám odulý xicht. Baiko vypadá úplně stejně, ale má navíc zuby jak veverka.
A já vypadám úplně stejně, jen jsem ještě odulejší a zuby sice nemám velký, ale zas mám velký břicho

stetisek123
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:38
- Nahlásit

Venta
tebe poznám, kdy tam dorazíš?
Biluška
já spíš lidi poznávám podle psů, páč nemám paměť na obličeje. Psy kupodivu rozeznám. Holky, kdyžtak se hlaste ke mně

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:44
- Nahlásit

stetisek123
Já právě nevim, asi podle toho, jestli pojedou kamarádky, případně jestli předtím dáme procházku někde, jestli pojede i muš,... No ale asi kolem tý 12., jeslti to tak má začínat.

Teď mi vlastně došlo, že jestli budu platit na místě, bude to na každýho psa o hodně víc, tak nahlásim max. jednoho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:46
- Nahlásit

stetisek123
Máš skoťáky, že jo? Když tak u brány bude sedět takový Krakonoš a bude vybírat fstupné. To je Mášenek. Tak se mu ohlaš a on už sežene ostatní

Ti bohužel neřeknu, které psy budu mít s sebou, páč eště nevím kteří budou vylosovaní.

Psíček
ty jsi snedla Masenka?
Ne, sem měla na večeři štrůdl

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:50
- Nahlásit

Biluška
Ten Krakonoš bude vybírat vstupné jako za osobu a nebo za psa? S tim se pak dá rovnou přihlásit na jakýkoliv soutěže?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:55
- Nahlásit

Venta
bude vybírat vstupné divácké. Dvacku na dospělého, patnáct na děcko, nebo tak nějak. Kdo chce soutěžit zaplatí buď stopade když se přihlásí teď mailem,nebo tři sta na místě.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:56
- Nahlásit

Biluška
jo asi bys chtěla poslat ty co se mi přihlásily viď????

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 20:57
- Nahlásit

Biluška
Takže když bych se přihlásila mailem do pátku a zaplatila pak bu%d převiodem a nebo hotově, je to furt těch 150,-? Nechtěla jsem se hlásit moc dopředu, pro případ, že bych se náhodou třá ňák rozpadla či co

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:11
- Nahlásit

Venta
jj, v pátek dopo klidně stačí. Je to kvůli startovkám, ať to nemusím psát všechno na místě. Zaplatit můžeš klidně 150,- na místě v hotovosti. Ale ti co se přihlásí až na místě a budu je muset ručně dopisovat do startovek to mají za trest za 300,-

Alexa
v poho, dřív jak v pátek odpo se k tomu stejně nedostanu.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:35
- Nahlásit

Biluška
skoťandu mám uš jen jednu ale za 10 dní budu zase dvojskotí
Mohla bych vzít i choďáka,ale to bych asi měla vytahaný ruce a záda, páč je to nevychovaný hovado, takže budu jednoskotí a možná i nějakej ten harant (Kryštof z Polžic a Bezdružic)

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:37
- Nahlásit

Biluška
Já se teda taky musim přihlásit do pátku, nesmim na to zapomenout.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 09:08
- Nahlásit

Biluška
Já se přihlásím, až se mi podaří ze Zlatovlásky vymámit, jestli mě a Bajkonůra bude v sobotu potřebovat. Takže, když se nevyjádří do dnešního večera, tak se ti ozvu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 23:32
- Nahlásit

hele děcka teď sem šla z hospy a zjistila sem že první ukazatele z námka sou na hřbitof a pak domov seniorů tak se toho držte jo

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 07:30
- Nahlásit

Alexa
by to mělo bejt vobráceně ne? Napřed ten senyjór a až pak hřbitof?
Ještě jsem si života neužila a už je konec, nojono, to tak prej bejvá

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 08:45
- Nahlásit

stetisek123
no taky mě to napadlo, ale co nadělám žejo

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:08
- Nahlásit

stetisek123
Alexa
no taky mě to napadlo, ale co nadělám žejo

Vypadá to, že Alexa šla v protisměru

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:36
- Nahlásit

Tak holky, nevim, nevim. Nějak se mi to už na zejtra tady hromadí,ale budu se snažit aspoň nakouknout, záleží, jak rychle prohlídneme metro (maj den ot. dveří a já mám dítě maximálního fandu do metra) a odpoledne návštěva, takže,...no doufám, že jo

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

posouvám....

Lucca
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:54
- Nahlásit

Biluška
Koukám, že eště nikdo nepochválil organizaci Jílovský missky. Tak já teda chválím a těšime se na příští akci. Moc se nám to líbilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:55
- Nahlásit

Lucca
a těšime se na příští akci. Moc se nám to líbilo
no ty ale nejedeš!!! nejsme blbí,stačilo nám to jednou,akorát idiot se spálí 2krát vo jedny kamna

Lucca
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:59
- Nahlásit

davidkova renata
no ty ale nejedeš!!!
No počkej, vůbec sme se nezúčastnili upravenýho psa. No a v kruhu o nejhezčího psa jsme si taky ani jednou neškrtli...díky porotě asi

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:00
- Nahlásit

Lucca
no nejedeš, no, to je jistá věc. Sviště do kožichu nebo jak se to řiká....už ne, jdi si na jinou výstavu. ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:03
- Nahlásit

Lucca
díky porotě asi

a nechceš třá vrátit startovný???
prostě NEJEDEŠ! rozumíš!

Lucca
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
a nechceš třá vrátit startovný???
A jo vlastně, u Bilušky se to tak dělá
Takže prosim Bilušku o okamžité vrácení startovnýho, protože jsme nevyhráli ani jednoho tomo slaměnýho pejska. A to sme ho fakt moc chtěli

prostě NEJEDEŠ
No počkej a to pan Antonín začal trénovat novej cvik, aby porota čuměla

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:18
- Nahlásit

Kam zase nejedete? Muzu taky dostat zpatky startovny, kdyz nejedu?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání