| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:19
- Nahlásit
grooggy
To ten muj má hrozně dlouhou přední šnůru, kterou si to zkracuješ mezi nohama, mam to jak strašně vyvinutej chlap, je mi to líto ustřihnout tak to tam vždycky nějak zamotam, já si foták zapínam na popruh batohu, když si ho zapneš kolem pasu, valstně všechna na batoh
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:20 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
zuzkaJ
Je to určitě super věc, mrkni na www.manmat.cz . My když chodíme kolem těch 15 km a vím, že půjdeme v lese nebo tak,t ak si stejně beru stopovačku, ale když se jde město, nebo potřebuju fotit a tak, enbo delší trasy, tak to je hrozná výhoda a rozhodně seto neztratí. Jinak manmaťácký věci mají vždycky levnější na HAFBEZOBAV
- tohle je ten popruh s amortizérem
- nebo já jako normální vodítko používam přepínací a to taky můžeš použít na spojení postroje a sedáku
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:24 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
ankaras
Já jsem si místo popruhu vzala rehulérní vodítko s uchen(na kterym mám karabinu), protože mi to přijde praktičtější-můžu ho nosit i jako normální vodítko(totiž nevim jak by se používalo to s 2 karabinama)...
Jinak já jsem si postroj a vodítko sladila do barvy: reflexní MM (teda až na amortizer, protože ten reflex nedělaj) + jsem si koupila i botičky :-D Teda použila jsem je asi 2x a to na sůl a když jsme šli takovou podivnou cestou kde byly střepy...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
grooggy
No to je jako mam to přepínací, s tim jsem spokojená. přepneš si ho tak jak zrovna potřebuješ
kolečko za přezkou, uprostřed a nahoře, kde si jakoby uděláš oko na ruku, je to fakt super věc, mně to vyhovuje. Takže jedno máš zapnutý za obojek a pak si jenom tou druhou přezkou přepínáš na který kolečko potřebuješ je to na tý fotce vidět
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:33 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
ankaras
Myslela jsem amortizérový vodítko
....Ale přece regulérní ski šnůra s amortizerem s 2 karabinama nemá očka na přepínání... kamarádka ho má...
Normální vodítko mám taky přepínací (a mám už 2.m protože ho blb překousal :rolleyes
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:36
- Nahlásit
grooggy
Jo,o přepínacím mluvím vodítku od manmatu. S tou šňůrou nevim, tam přece nepotřebuješ oko na ruku ne? Jedno za bojek, druhý za pás. Taky už máme druhý to vodítko, Ayrina taky kousla a tak dobře že se to rozjelo Stopku mam taky druhou a teď mi přišla od manmatu 5m do ulic, tam je moc ta 10 metrovka Ale teda ta 5 m stopka přišla s pidi karabinkou, musela jsem si tam našít ze starýho vodítka silnou. Jinak ještě k tomu amortizéru, když jsem si to odepla a potřebovala jsem jí vzít jako na vodítko, tak tu přezku nahoře zapneš za to pružící, ono to drží a máš normálně vodítko
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:44
- Nahlásit
To taky de... já jsem prostě kdysy dávno na závodech z analizovala to, že je to pro mě lepší s uchem :-D
Jinak já na ulici mám 10m... akorád vypadá občas pěkně blbě, když mi jde u nohy a já za sebou tahám tu uválenou mokrou a špinavou šňůru :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 23:48
- Nahlásit
grooggy
Když ti jde u nohy tak neni co řešit, to můžete tahat jak chcete , Ayrina se chce občas s lidma družit Tak dyt to je jedno, máš tam karabinu a je to prektiš odepneš a máš vodítko a hotovo, to je + zrovna koukam na fotky, jak to jde z kopce s popruhem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:06
- Nahlásit
ankaras
Pěkně šlapete holky to já se občas musím omotávat kolem stromu, abych Worču zbrzdila. Po povelu:,,jééé, pozor,Wori, brzdi, lééééd" sice zastaví, ale hned zase zatáhne a já pak letím. Máme taky s amortizérem a je tam jedno očko na zkrácení.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:14
- Nahlásit
worick
Já taky řvu z kopce - AYRIN POMALŮŮŮ a do kopce zase - AYRIN, SAKRA TAK JDI NE?? MŮŽEŠ JÍT ASPON PŘEDE MNOU? Je to sranda, třeba tohle -
to je fotka za všechyn prachy
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:19
- Nahlásit
ankaras
K tomu nám slouží povel stůj...
Nejvíc mě Boban točí, když se škrábu do nějakýho škrpálu a myslim si, že mě vytáhne... A když začne tahat a já se míň zapři do svahu, tak se otočí a jde ke mě a nechápe čemu se divim :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 00:27
- Nahlásit
grooggy
Tak to máme stejný a povel STŮŮJ z krpálu nefunguje a nebo funguje o tři kroky dál a to je pozdě . To je podle mě odplata za všechny ty povely kterýma jí ničim život
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 07:49
- Nahlásit
ankaras
to je fotka za všechyn prachy - vypadáš, jako by si brzdila telátko Já mám teda tady výhodu Woričkovy vyzdechlosti a když se naštvu a škubnu - tak letí
Ayrina je kus psiska, no nemáš to jednoduché
grooggy
Máš nějaký návod jak dobře vypilovat to ,,stůj"?
...a myslim si, že mě vytáhne... A když začne tahat a já se míň zapři do svahu, tak se otočí a jde ke mě a nechápe čemu se divim - tuhle situaci taky znám - jak letím po zpátku a táhnu chudáka Worku s sebou No, dobře mu tak, kdyby pořádně táhnul...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 08:33
- Nahlásit
S uchem dela šňůru Zero tusim.
Jinak zitra opět jdeme, nejspis z Kuřimi pres babí lom do Brna ;)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 09:37 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
reneeska
No super, tak pak podej hlášení a nějakou fotečku Zero má taky super věcičky
worick
Ona váží vlastně málo,ale má hroznou sílu, ale na tý fotce mě nikam netáhla, já jí chtěla vyměnit vodítka a ona se mi hnula a já na ní - vydrž a jak jsem se ohnula tak to vypadá přinejmenším jako když mě někam rve
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 14:45
- Nahlásit
Jj hodím pak report
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 15:52
- Nahlásit
worick
Prostě mu řeknu "Stůj" a když nezastaví, tak škubnu s vodítkem... A nebo když zastaví, tak mu dám piškot (teda dávala dřív), ale nenechám ho rozejít dokud nedostane povel... Nijak jinak jsem ho to neučila..
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 17:41
- Nahlásit
Lepsi jak stuj je "za paty". Pes pochopi ze ma jit za vama a pak ma radost kdyz nemusi a tim padem tahne kdy ma
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 17:46
- Nahlásit
reneeska
Teda nevim jak zapaty použiješ při jízdě na běžkách nebo na kole...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 17:56
- Nahlásit
grooggy
Na kole si myslim ze mi z kopce nepomuze ani stuj, ale jedine pomalu nebo proste sjet to. Ale na bezkach si mylslim ze to je stejne jako pesky takze by to melo fungovat a pes se zaradit a bezet za tebou.
Ale mam zkusenost jen chodici, malilinkatou jeste kolovou a bezkovou zatim bohuzel ne
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 18:04
- Nahlásit
reneeska
no já jsem loni bobana vzala na běžky... Na kole běhá tak okolo 15 km/h-na běžkách asi míň, ale když to rozpálil, tak jsem se nestačila divit a bez ztůj bych byla na zemi po prvních 50 metrech... :-D (teda na zemi jsem zkončila z důvodu své nešikovnosti asi po 150 :-D- to pak přiběhne ke mě a začne mi olizovat obličej :-D) Teďka se ho pokoušim naučit zatáčet, ale moc mi to nejde... Občas teda zatočí do prava(levo uplně ignoruje) jinak mu musim ukázat rukou a začit zatáčet a to pochopí...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 18:10
- Nahlásit
grooggy
Tak my neumime skoro nic. A je fakt ze teda stuj umi, a pouzit se nekdy nejen ze da, ale zachrani to
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 20:43
- Nahlásit
grooggy
Já taky často ukazuju a ona jde kam ukážu AYRIN JDEME TÁMHLE ona s podívá a jde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
buzoly navostro...to bé teprf adrenalín!! si představ ty nervy abysme se třá neztratili nebo tak
šiš paní vy ste korunovaná ale fakt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:10
- Nahlásit
inu
pani, ale já se bez buzoly bojim, co dybych se ztratila mezi čtvrtým a pátým kolem? Co pak??????
f klidu,pani,eště máte mě ,já vás navedu,sem proslulá svým oryjentačním smyslem
Myslíte, že nám na tej dráze dají dečky
no já doufám! a potřebujem čísla!! já chci 3,to je moje voblíbený!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
sem proslulá svým oryjentačním smyslem
no to se ztratíte i na oválu, ale třá vám Klárka bude dělat doprovod
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
f klidu,pani,eště máte mě
jo, jo, a vy se na mě v průběhu boje vyprdnete za ten nedodanej popcorn a já tam zkejsnu a huž se nevymotám
já chci 3,to je moje voblíbený!
já ci 2 nebo 13
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:14
- Nahlásit
Alexa
třá vám Klárka bude dělat doprovod
to má bejt dogtrek ne horor
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:14
- Nahlásit
Alexa
no to se ztratíte i na oválu
nešiřte panyku a poplašný zprávy na tou sou paragrafy! pokud se inu bojí,že se ztratí mezi 4. a 5. kolem,skončíme na 3. a je to pořešený
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
končíme na 3.
no a to potom deme mid nebo long?
|