Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / dogtrekkingové tůry
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 22:44
- Nahlásit

miisha
Ále, chytili jsme někde psincovej (kotcovej) kašel, ale už to bude dobrý a 30. vyrazíme na ZIMNÍ SPECIÁLA v Plzni

kiwikik
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 22:46 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

tohle vypadá dobře : http://www.kctfenix.ic.cz/ v akcích 2010 50 vrcholků brněnska

chodí to někdo?

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 22:50
- Nahlásit

kiwikik
Pěkný !! Škoda že to máme tak daleko, to bych šla

grooggy
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 23:12
- Nahlásit

NEvíte o něčem v královehradeckym nebo pardubickym kraji????

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 00:42
- Nahlásit

grooggy
- jasně

královehradecký - http://web.kct.cz/kalendar-akci?from=&oblast=108

pardubický - http://web.kct.cz/kalendar-akci?from=&oblast=109

Ještě tam neni vše.

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 06:57
- Nahlásit

grooggy

odkud jste? máte daleko ústí nad orlicí - hledání stromoucha v březnu 8km?

ankaras

tak to se brzo uzdravte!

grooggy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 16:58
- Nahlásit

miisha
Jsme z Jaroměře... 8 km je málo... Totiž to chodíme každý týden v neděli ze cvičáku a tak pro mě je regulérní pochod je nad 20 km...:-D
Koukala jsem, že je v klubu turistů i náš pochod okolo Jaroměře-Doporučuju-asi ve 3/4 cesty je vždy občerstvění(většinou buřty opečený na ohni s chlebem+pivo nebo limo) + na dětské trase jsou úkoly pro děti jako je zbírání obrázků, nějaký pohádkový stvoření, loni tam byla i jízda na loďkách a střílšní ze vzduchovky :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:22
- Nahlásit

grooggy
JJ, to je podobný hodně pochodům, vždycky něčim rozptýlí . My máme jít 30. na ZIMNÍ SPECIÁL do plzně, jsem zvědavá čím bude ŠPECIÉLNÍ Ayrušce už otrnulo, řádí jak černá ruka a odmítá se nadále zdržovat v baráku nemůžu jí domu vůbec dostat

grooggy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:52
- Nahlásit

ankaras
To mě zase Boban prudí tím, že jsme ho nechali na 2 hodiny doma-už ani nevim proč a tak se nám tedka při každý příležitosti nasalaší do chodby a tváří se tam jako kdyby tam byl furt:-D zrovna ted když jsem mu dávala nažrat mi tam v běhnul, lehnul si na kůži a nechtěl jít ven (ani se mu teda nedivim, ale je to pes venkovní) a on se pak blbě vyhazuje, když leží, odmítá vstát a brzdí drápama :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 18:53
- Nahlásit

grooggy
Joooo, to samý, nejdřív hrozně dovnitř, nemůžu žít bez vás a ted když je marod a musí být v teple, tak jí domu lákam na salám a stejně nejde přiběhne, padne na přední packy a s hroznou srandou zdrhne .

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:42
- Nahlásit

grooggy

vy ste 100km od nás

8 km je málo... Totiž to chodíme každý týden v neděli ze cvičáku a tak pro mě je regulérní pochod je nad 20 km...:-D

my sme ještě pindíkové s krátkýma nožičkama

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:44
- Nahlásit

miisha
my sme ještě pindíkové s krátkýma nožičkama
To je jasný !! Hezky nožky šetřete, my když jsme šli Třemošenskou padesátku a s 4 měsíčním výmarem šla rodina 25 km, tak jsme byli trochu v šoku, hafan to samo ušel, ale jak pak vypadal..... takovej prcíček.

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:49
- Nahlásit

ankaras

s 4 měsíčním výmarem šla rodina 25 km

ty vado To nám se ještě nohy křížili

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 19:53
- Nahlásit

miisha
- místy ho asi poponášeli, ale pro takový malý štěndo to je na kloubíky teda paráda, my čekali do toho roka a stejně zatim chodíme do těch 20 km, ale je to super, protože ta kondička s tim fakt roste

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:25
- Nahlásit

ankaras

a to někteří chodí 90km..nechápu

grooggy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:44
- Nahlásit

miisha
Já to chápu.... :-D Totiž tůry nad 80 se většinou chodí dvoudenní a 45 km za den dáš v pohodě :-D

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:51
- Nahlásit

grooggy

Totiž tůry nad 80 se většinou chodí dvoudenní

to chápu ale proč to dělat 2 dny?

grooggy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:58
- Nahlásit

miisha
Proč ne?? Vzrůšo→spíš vlese kolem tebe jenom pes(nebo jiný pejskaři), pokecáš... Kdy se ti to poštěstí-nikdo tě neotravuje, klid, pěkně se projdeš(u mě to bude asi naposled co se projdu, protože mi pak určitě upadnou nohy) :-D

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:18
- Nahlásit

grooggy

ale tož to jako zas joo, čundr je plánovanej, ale mě krosna po pár kilometrech odrovná záda, mám všude otlačeniny...no pravda, že když to někdo provozuje pravidelně a trénuje, tak takový problémy asi nemá

grooggy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:35
- Nahlásit

miisha
chce to pořádnou krosnu- já jsem si koupila předloni do tater takovou, která mění své těžiště podle toho kolik váží→a tak nepřepadneš dopředu a ani tě tak nebolej záda

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:43
- Nahlásit

grooggy

já jsem si koupila předloni do tater takovou, která mění své těžiště podle toho kolik váží

tyjo...a to sem myslela, že soudruzi z USA pouze přemýšlí nad tím, jak PC narvat do krabičky o velikosti nehtu no já mám takovou obyč 40l, do keré se nic nevejde. a buď mám otlačený ramena nebo když si to zapnu i na bedrech, tak mám pak otlačený boky...no prostě, když to vytáhnu jednou za rok, nemůžu se pak divit, že. to tak je i s botama-nohama, ale největší problém mě teda činí ta nálož na zádech

grooggy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:50
- Nahlásit

miisha
no boty to je jiná kapitolka- mě pohorky, protože v nich lítám všude a pořád nevysrží ani rok (tak jsem si začala kupovat obyčejný alpine pro ve slevě z outletu, protože se mi zdá zbytečný kupovat si nějaký lowa za 5000, když mi vysrží maximálně o pulrok vic... to si radši koupim ty alpiny za 1000 i kdyby mi vydželi ani ne rok )

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 22:04
- Nahlásit

grooggy

to zcela chápu...to já udělala ještě na základce (!) výborný kup, kdy jsem pořídila kožené pohorky od Weinerbergera (ano, výrobce cihel) a světe div se, mám je doteď, což už je ehmmmm, no víc jak 10 let Sice jsem s tím ty stovky nechodila, ale obnošené bych řekla sou dost a nejde to na nich vidět. Výrobci pracovního oblečení mám pocit své výrobky testují na rozdíl od sportovních. Takže kdo hledá trvanlivé a bytelné výrobky, poohlídněte se u výrobců této kategorie (pro ilustraci např. Snickers)

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 22:35
- Nahlásit

ankaras
Taková hloupá otázky - na fotce s akitama to máte sedák? Že je v barvě vodítka.

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 22:39
- Nahlásit

zuzkaJ
Proč hloupá jj, to mam sedák od manmatu, k tomu mam ve stejný barvě šňůru s amortizérem a postroj s vodítkem v jiný barvě, taky od manmatu, já si to tak slaďuju

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 22:47
- Nahlásit

ankaras
šňůru s amortizérem
s čímže?

Právě přemýšlím, že kdybych začala chodit, jestli má cenu si sedák nebo takový ten pás kupovat nebo držet vodítko v ruce. A ten váš mě zaujal. Ale bojím se, že si to koupím, a pak stejně chodit nebudu, páč jsem máčka

grooggy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 22:50
- Nahlásit

ankaras
Jo jakto že máš u sedáku u popruhů přes prdel vzor MM a né černou standartní?!? Vždyť nemá barevný variace... nebo jo? budou to 3 roky co jsem di ho objednávala...

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 22:53 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

grooggy
Protože ty máš určo tenhle

a já objednávala tenhle

Jinak zezadu to má stejnej vzor, ptala jsem se na rozdíly a pán mi psal, že ten simple sedí spíš jeho manželce a jemu ten co máš ty, ale že jsou prakticky stejný.

grooggy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 23:16
- Nahlásit

ankaras
AHA... :-D mě se ten můj líbil, protože tam má ty oka na připínání věcí-si tam připnu vodítko, košík v kterym nosim piškoty, obojek... Pak vypadám jak ježíšek, ale zase nemusim nosit batoh

grooggy
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 23:18 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

zuzkaJ
Amortizér je prostě guma ve vodítku-když pes zatáhne tak to zbrzdí škub a ty pak spíš nespadneš
URL

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání