| Autor |
Zpráva |
Erynka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 21:20
- Nahlásit
To znám ,naše chudák koza Růža taky nejraději spala u dveří a na konec se probourala do kotce a chrápala se psem v boudě.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 21:24
- Nahlásit
aren
Myslim, ze som tu bola skor ako ten osel...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
pigie
A jo, tak to je fakt
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 22:10
- Nahlásit
Smečka, čo keby ste presťahovali do stáje ten krb, o ktorý si Zuzana tak rada šriabe bok?
Ale neviem či by sa návšteve páčilo v chlieve pri kozube viac, ako byť chlpatý ako osol ale zato v altánku a na čerstvom vzduchu.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 22:13
- Nahlásit
Robím si o Pluta trochu starosti.
čo si počne až mu papuča premokne? to sa mu toho mlieka veľa nezvýši.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 22:28
- Nahlásit
pantau
To ja budu muset pozvat nekoho s aparatem
tak to se těším
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2007 22:30
- Nahlásit
Proč se osel jmenuje jak já?Mucholabka
Nevím.Ona už se tak jednoho květnového dne roku 1981 narodila.
|
lucka9999
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 18:51
- Nahlásit
Je vidět ,že váš hafíček měl babičku velice rád!!!Je to velice věrný pes!a teť je mu velice smutno!!Teť si říkám,že kdyby jste mu tu bačkoru vyhodili nebo vyprali tak by to mohlo být mnmohem horší.Mám kamarádku ,která měla německého ohaře a ten měl rád pouze jejího přítele.Přítel se s ní rozešel a odeš někam jinam.Jediný co pejskovi zůstalo byly jeho kalhoty na ,ktreých pokaždé lehával.Panička už toho měla dost a kalhoty mu sebrala a vyhodila.Pejsek přestal žrát !Nebyl tak šťastný jak obvykle.Nechtěl si hrát a běhat.Když se to pořád zhoršovalo ,pejsek byl čím dál tím hubenější šla s ním panička k veterinářovi.Pověděla mu všechno o kalhotech a o jejím přítelovi.Veterinář prý tohle nikdy neviděl,že by pes nežral kvůli své mu pánovi.A tak se panička rozhodla,že zavolá svému přítelovi a pejska mu dá!!!!Pejsek byl zase šťastný a začal žrát.
Tenle vztah byl velice silný mezi psem a páničkem !!A trval velice dlouho!!!!a tak se obávám aby to nebyl stejný příběh jak s vaší babičkou a vaším pejskem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:08
- Nahlásit
pantau
A neleží tam Pluto náhodou proto, že není schopnej se odkoulet někam jinam? Zkusila bych hledat příčinu tady a ne v bačkoře
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:26
- Nahlásit
Pokud si s tímto dotazem neděláte legraci, pejska jakkoli zabavte a bačkoru zahoďte. On za babičkou smutní, upadá do deprese a do stesku a mohlo by se stát, že přestane jíst a rozhodne se odejít taky. Nemusí to moc dlouho trvat a povede se mu to. Přivedla bych mu třeba háravku nebo cokoli, co ho roztptýlí a bačkoru a všechny věci, u kterých lehává a stýská si, uklidila. A potom pohyb, hra, zábava, jídlo, ze začátku i nuceně, za několik dí to už půjde samo.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 22:17
- Nahlásit
Essi
Pokud si s tímto dotazem neděláte legraci
Můžeš být v klidu, Essi, dělají si fakt legraci
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 07:23
- Nahlásit
aren
Pantau už je tady velmi populární......
Už jsem se bála, že nás tady s bratrem, Plutem, babičkou a pulcama už nikdy nenavštíví.... no, babička už odešla do věčných lovišť, ale Pantau nám zůstal, zaplaťpánbu, věrný
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 07:43
- Nahlásit
ale mi nemuzeme dat Pluta babicce, protoze ta ted spi a lezi nekde pod travou a je cela od hliny, to by ju mozna pluto ani nepoznal.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 07:51
- Nahlásit
pantau
Tak jí umejte
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:48
- Nahlásit
Panebože, PanTau se vrátil! Tak šťastná zpráva poránu...Vítejte a už nás nikdy neopouštějte.
pantau
Nechte Plutovi jeho bačkoru, jen mu do ní vložte kastrůlek a je to!
Co pulci? Budou letos?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 09:52
- Nahlásit
Meta
PanTau se vrátil! Tak šťastná zpráva poránu...Vítejte a už nás nikdy neopouštějte.
No já jsem měla vždycky tu smůlu,že jsem o něm jen slyšela vyprávět,až nyní .Ale skutečnost předčila očekávání,s napětím budu sledovat další vývoj situace
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit
isdpch
Jen jsem nakoukla,ale dost dobrý
Nejhorší mi přišlo téma o vycpání jorků,konkrétně argument,že si srandu nedělá,je to Zuzana Havlíková,ted už mi prej snad věříte Ty vado,to mě vodvařilo,na to se nedá absolutně nic říct
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 18:13
- Nahlásit
Můžeš být v klidu, Essi, dělají si fakt legraci aren
Já tedy ne.
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:33
- Nahlásit
To sem rad, ze ste takhle radi ze sem tady. Neslo by tu backoru jenom vyprat at ju muzeme zase nosit na nohach treba?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:40
- Nahlásit
pantau
Neslo by tu backoru jenom vyprat
Ale vopatrně,aby se vám nesrazila!!
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:58
- Nahlásit
pantauju muzeme zase nosit na nohach treba?
jednu backoru na dvoch nohach? hmm, interesantne...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 22:17
- Nahlásit
pantau
Neslo by tu backoru jenom vyprat at ju muzeme zase nosit na nohach treba?
A co bude s Plutem? Z čeho bude jíst a u čeho ležet?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 23:22
- Nahlásit
Treba by zacal jist jako predtim z toho jeho korytka na pavlaci jako predtim kdyz jeste babicka nebyla pod hlinou.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 23:24
- Nahlásit
pantau
mno a co mu do korýtka dát pulce nebo krmení a nosit ho ke korýtku??stejně se radši koulí ne?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 23:43 - Změnil/a: pantau
- Nahlásit
To on se koukal predtim, to jeste babicka nebyla tolik mrtva. To on by pulce nejedl a hlavne, Pulec je moc drahej.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 23:43
- Nahlásit
pantau
ŘTreba by zacal jist jako predtim z toho jeho korytka na pavlaci jako predtim
Říká se,že nevstoupíš dvakrát do jedné řeky.Ale zkuste to,možná ta fráze lže..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 23:47
- Nahlásit
pantau
Pulec je moc drahej.
pan Pulec možná
ale v tom vašem rybníce byli i pulci ne??
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 06:54
- Nahlásit
Tam sou jeste. Ti pulci jako.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 07:07
- Nahlásit
pantau
hmmm.a co na ně říká Pluto???Líbí se mu pulci???A vůbec jak je pulcům??Když nemáte babičku co měla hadičku???
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 07:10
- Nahlásit
Ten vyvod lezi na kredencu, ale mi si ho nikterak nevsimame. Ta voda se okyslicovala vetvi.Ted uz se ale nemusi, protoze pulci jsou uz velci a nekam odesli pryc.
|