Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Jak se stát vůdcem smečky... / Jak ho donutit
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit

Dobre rano preji, dlouho jsem zvazoval spolecne s bratrem zda sem napsat nebo ne. Protoze kdyz tady pisu tak si vybavuju, ze jsem tady psal pismena a slova uz v dobe kdy nase babicka jeste zila. Dneska uz je nekolik mesicu mrtva nekde pod travou a nam zustal pluto. Pluto je pes s flekama a jmenuje se Pluto. On porad lezi v te svetnici u babiciny backory a nechce odejit. A jidlo si veme jenom z te backory. Jak ho mame donutit aby delal aji neco jinyho? Zkusili jsme koupit stejnou backoru a dat ju na dvorek, ale on to nejak odhalil a porad bydli u te stare backory. Aji kdyz vytirame podlahu tak musime okolo neho. Dekujeme za rady.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:46 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

pantau
Já bych mu ji asi vyhodila, nebo pořádně vyprala všechny věci po babičce, aby ji tam necítil a třeba ho ani nepouštěla do té světnice, aby časem zapomněl... Žrádlo bych mu dávala normálně do misky, ono každej pes, který má hlad a kousek od sebe vidí žrádlo, tak si ho dříve nebo později vezme, třeba až na druhej den...

pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:47
- Nahlásit

Mohlo by to byt tim, ze babicka na tu backoru plivala?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:47
- Nahlásit

pantau
tak to nevím, ale prostě ji tam cítí

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:48
- Nahlásit

pantau
Pokud to není vtip....
ta bačkora tam nutně musí ležet ????? Omlouvám se, ale babička ji už nosit nebude. Bačkoru vyhodit a psa přemístit do jiného prostředí !!! Jiná možnost není. Tím, že mu dovolíte ležet vedle předmětu který si spojuje s babičkou mu v jeho truchlení vlastně nahráváte, nedošlo vám to ?

pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:49
- Nahlásit

Zvlastni. Kdyz teda reaguje na babicinu slinu tak proc mu nevadi ta proteza co spadnula pod kredenc? U kredencu nelezel nikdy. Mozna to slinou nebude.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:51
- Nahlásit

pantau
Aha, tak už mi to došlo ) Vy jste veselá rodinka, že ? Tak se pěkně bavte.

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:53
- Nahlásit

pantau

Vystupuješ někdy v sobotu večer na Nově? Vyjímečně bych si jí kvůli Tobě zapnul.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:54
- Nahlásit

pantau
.....a nezapomeňte dodat, že nereaguje ani na plný nočník který zůstal po babičce pod postelí !!! ))))

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:58
- Nahlásit

jorkaAmálka

plný nočník

Špatné informace,ten už tam není. Zakopli o něj a sbírej to teď s podlahy, že ano.

pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 11:59
- Nahlásit

Mi sme cistotna rodina. Tak tady nerikejte ze po babicce mame nekde hovina. To teda nemame.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 12:03
- Nahlásit

Dobry den, panetau. Vy uz jste tu dlouho nebyl...
Je mi lito, ze babicka uz odesla do vecnych lovist. Poplivanou backoru vyhodte, Pluta vykutalejte k rybnicku a svetnici po babicce zamknete.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 12:03
- Nahlásit

pantau
Tak třeba nemáte, ale protéza bude pod kredencí ležet do skonání světa !!! No fakt čistotná rodina jak ze žurnálu )

pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 12:04
- Nahlásit

Zitra ji dame pryc, sem si ji nahodou vsimnul kdyz sem hledal tu druhou backoru.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit

pantau
Jasně, do zítřka času dost, vždyť co můžeš udělat zítra, nedělej dnes !!!! Tolik práce s odnesením bačkory !!!! To nech rozhodně až na zítřek )

pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 12:12
- Nahlásit

Ja sem mluvil o tech nahradnich zubech. Backoru nemuzeme vzit.

kiwikik
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 13:42
- Nahlásit

pantau
Backoru nemuzeme vzit.
přisála se vlivem babiččiných slin k podlaze?

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 14:39
- Nahlásit

pantau
no už se nám po vás stýskalo
co dát tu bačkoru do toho rybníčka??třeba by si Pluto i zaplaval????a vůbec on už jako chodí???páč jestli ne..stačí psa přenést jinam

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 15:02
- Nahlásit

pantau
Nenuťte Pluta dělat něco jiného a krmte ho z bačkory.

pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 16:00
- Nahlásit

pane smecka, to mi tak prave porad delame, ale kdyz se u nas zastavi porybnej nebo lesnik tak se jim zda divny kdyz davame mliko do backory. To mi mu dycky rekneme, ze to je kastrolek co vypada jako backora.

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 16:35
- Nahlásit

pantau
To mi mu dycky rekneme, ze to je kastrolek co vypada jako backora.
A dobře děláte!
A na čem vám záleží víc? Na názorech porybného a hajného,nebo na spokojenosti Pluta?
Nevím jak ti vaši, ale u nás jsou porybní a hajní často dost divní patroni.Furt se jim něco nazdá.Mě třeba zakazují pouštět psy do lesa a do rybníka.

pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 16:55
- Nahlásit

To nas porybnej je hodnej, mi tam muzeme Pluta aji koupat kdyby se mu chtelo, jenze mu se nechce. Jenomze on asi moc spokojenej neni kdyz jenom je porad u te backory.

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 17:06 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

pantau
Jenomze on asi moc spokojenej neni kdyz jenom je porad u te backory.

To asi jak se to vezme.Třeba by byl nešťastný uplně bez ní ...
mu se chce ležet u bačkory tak to nějak přežijte.
Vy máte rád když vám někdo něco zakazuje nebo do něčeho nutí?

Víte my máme doma oslici Zuzanu.Je to moc chytrá oslice a ví v podstatě všechno lépe než lidé.Tedy nakonec se vždycky ukáže že ke svému chování má nějaký důvod.No a teď k věci.
Ona Zuzana nechce bydlet ve stáji ale oblíbila si zahradní altánek a tam tráví většinu času.Buď tam nebo okusováním kytek.
My jí nenutíme jít do stáje protože v altánku je příjemněji,je tam čerstvý vzduch a v poledne pěkný chládek.
Návštěvy sice moc rády nejsou protože altánek je plný oslích chlupů a oni po odpoledni stráveném v altánku také ale to je jejich problém.
Nedávno mi manžel řekl,že kdyby věděl,že v altánku bude bydlet osel, postavil by tam žlab.Nevím jestli to myslel vážně a ani po tom nepátrám.Některé věci je lepší nechat tak jak jsou...
Abyste mi věřil,posílám fotografii Zuzky v altánku.

Možná byste mohl poslat Pluta s bačkorou ráda bych ho viděla.Ono z fotek se někdy docela dost pozná i když někteří zdejší se mi za ten názor smějou.

pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 17:49
- Nahlásit

No zalezi jak kdy

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 17:55
- Nahlásit

pantau
a do čeho se necháte rád nutit????

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 17:57
- Nahlásit

pantau
Trochu jsem svůj příspěvek upravila.Píšu to jen pro případ,kdybyste si nevšiml.

pantau
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 18:17
- Nahlásit

To ja budu muset pozvat nekoho s aparatem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:25
- Nahlásit

Smečka
Proč se osel jmenuje jak já?

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:31
- Nahlásit

Mucholabka
A tiez ako ja?

aren
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:37 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Mucholabka
pigie
Dámy, proč vy se vlastně jmenujete jako osel?
(Sorry, neodolala jsem)

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání