| Autor |
Zpráva |
Kamca
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:52
- Nahlásit
Nesrine16
Super Držím palečky, ať je soužití ve vaší smečce už jen lepší
|
Nesrine16
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:32
- Nahlásit
Plánujeme s manželem udělat kotec i pro Rexe a to i bez souhlasu tety,protože jí je těžko něco vysvětlovat,když jsem jí řekla,že pes u boudy by neměl být,protože nemá pohyb,nemá kontakt s lidma a hlavně,jako hlídač ztrácí význam,obzvlášť,když je ještě bouda umístěna za barákem,řekla mi,že měla vždy psa u boudy.No prostě stará škola,nebo co.
Taky mě už napadlo,jestli vůbec půjde Black do kotce,jak se tak znám a pokud z něj fakt vyroste labrador....o těch jsem četla,že pokud je člověk odsoudí k životu v kotci,berou to,jako trest.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:38
- Nahlásit
Nesrine16
berou to,jako trest to možná ne.Pokud pes nezná nic jiného,tak mu to asi nevadí.Ale oni jsou strašně kontaktní a společenští,takže jestli můžeš,nech si ho doma.1000x ti to vrátí.
A nemůžeš sem hodit nějakou fotečku
|
Nesrine16
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 07:30
- Nahlásit
Fotku bych hodila...jenže nevím jak
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 10:23
- Nahlásit
Nesrine16
Fotku bych hodila...jenže nevím jak
přečti si tohle, tady to dobře popisuje aren: http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=3&topic=3670&page=0#15
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 10:31
- Nahlásit
P.S. Fotku musíš nejdřív vložit do Galerie. To uděláš tak, že klikneš třeba na to logo, co je na stránce úplně nahoře (CZ-pes...) a dostaneš se tak na úvodní stránku. Nalevo je Hlavní menu, pod tím je Obrázek z Galerie a ještě pod tím menu Galerie. V menu Galerie vybereš Nová galerie a objeví se ti formulář s názvem Založit novou galerii (napravo).
Kdyby tě to založení galerie nějak zlobilo, klidně napiš. Nebo mi pošli fotku na mail: kamca.ko@seznam.cz a já ti ji sem vložím.
|
Nesrine16
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 09:57 - Změnil/a: Nesrine16
- Nahlásit
Protože jsem nepochopila,jak vložit fotku,dávám odkaz na svou galerii,aspoň tu jsem byla schopná vytvořit
|
Nesrine16
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 10:05
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=940
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 10:22 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Štěník Nesrine16:
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 10:25
- Nahlásit
Nesrine16
V Galerii si na tu ¨vybranou fotku klikneš, aby se zvětšila, pak na ni klikneš pravým tlačítkem, vybereš Kopírovat adresu obrázku. Sem ji vložíš tak, že dáš tlačítko pro vkládání obrázků - je to to 4. zprava, jak je na něm zelený kosočtvereček, oranžový čtverec a růžový trojúhelník, vloží se ti tohle: [imgs] http://www.your-url-to-image-here.com/image.jpg [/imgs]. Vymažeš vše, co je mezi těma značkama [imgs] a [/imgs] a pomocí Ctrl+c mezi ně vložíš tu adresu toho obrázku..
|
Nesrine16
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 10:26
- Nahlásit
Bezva,díky,asi mám pomalejší chápání,ale zkoušela jsem to několikrát a nikdy se mi to nepodařilo
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 10:27
- Nahlásit
Nesrine16
Co máš z toho, taky jsem s tím zezačátku bojovala
|
Nesrine16
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 10:30
- Nahlásit
|
Nesrine16
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 10:31
- Nahlásit
No,nejsem dobrá??? )))) to bude kvalitní nápovědou!!! díky,díky...
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 11:03
- Nahlásit
Nesrine16
Není zač Jinak - štěňátko je nádherné
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:35
- Nahlásit
Štěnítko je nádherné . Připomíná mi ®onie
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:28
- Nahlásit
Nesrine16
Štěňátko je nádherný
|
Mart
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 11:31
- Nahlásit
Nesrine16, jsem ráda, že už to nebude tak horké ten stres u vás. Já mám psy dva. Nejdřív jsme měli fenku, a dostali jsme ji zrovna když byli mrazy a já v tu dobu měnila práci, takže jsem s ní byla první dva měsíce doma a ven se moc nemohlo (-20), takže z ní byl totální závislák na paničce. Vím, dnes už bych to řešila jinak, vzala jí autem v tačce do nějakého nákupního střediska, kavárny, kamkoliv, kde by se něco dělo, ale to jsem tenkrát neudělala. A v půl roce jsme jí pořídili kamaráda stejné rasy. No nejdřív trucovala a mě napadlo, že jsem tím pokazila život nám všem atd. No nechali jsme jí trucovat, ale snažili jsme se jí dávat najevo, že jí máme stále rádi, hračky i pamlsky dostávali stejně atd. A asi za týden už si spolu hráli o sto šest. Už je to tři roky a jsou v pohodě, jen jednou za čas si vjedou do "vlasů", když mají nějaký nedořešený konflikt, ale vůbec nic si neudělají.
|
Nesrine16
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:40
- Nahlásit
Tak uběhly tři týdny od doby,co jsem Backy přivezla domů....nic moc se nezměnilo,Natálka ho furt nesnáší,ale Black si jí skoro nevšímá,jen někdy,když má nezkrotnou touhu si s ni hrát,tak je zle,Natala na něho cení zuby,vrčí furt,prostě je to maximálně rozmazlený pes...ale aspoň snese jeho přítomnost,i velmi blízkou,ale nesmí se jí dotknout,když je v klidu,tak vedle sebe i usnou. Black je třeštidlo, mě pronásleduje na každém kroku,plete se pod nohy,ať projde kolem čehokoliv,všechno ničí,ale je to šťastný pes,jde to na něm vidět. Jen manžel musel na mé přání udělat už teď venku na zahradě ohradu,protože pokud potřebuju něco udělat,jako velký úklid,nebo tak něco,musím Blacka šoupnout ven,protože s ním se nedá udělat absolutně nic.
Řekla jsem mu,ať mi pro malého udělá něco,jako jsem dětské ohrádky,kam strčíš děcko,když na něj nemáš čas...když jdeme společně všichni ven,Natálka leží na svém už oblíbeném místě,pod autem,už to neřeším,když chce,ať tam klidně spí,ale už smrdí,jako automechanik,fakt! Bez nadsázky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 10:34
- Nahlásit
Nesrine16
Black je moc krásný pejsek. Ono asi Natálce bude trvat při její rozmazlenosi delší dobu než si zvykne. Taky na ní bude Black dost akční a to se jí zřejmě nezamlouvá. Dobré je, že už jsou spolu schopní spát. i když ne těsně u sebe. Vypadá to, že jí (a nejen jí)nález štěnítka dost pomohl.
Takže držím palce, ať se situace lepší a z rozmazlené Natálky se postupně stane mazlivá a poslušná feňulka.
|
dorota99
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 17:53
- Nahlásit
Největším problémem majitelů malých psů je, že psíky ze strachu před každým psem zvedají, když už se se psem ven dostanou.
Máme sousedy se srnčím ratlíkem a odmala je navolno, nechávají ho hrát si s dobrmany a pes je absolutně sebevědomí, dokonce má v "parkové" smečce větší respekt, než psí obři
|