Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Starší buldočka - strakoš hledá domov
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:17
- Nahlásit

přišel mi mail:
Dobrý den,
před dvěma dny jsem na Zastávce nalezla starší fenku francouzského buldočka černobílou. Už dva dny se snažím najít majitele (městská policie, okolní obce, atd..atd..), ale nikdo ji nepostrádá. .....

Dneska odpoledne mám s paní a buldočkou sraz, vezmeme ji na veterinu, paní nabídla vše uhradit a hledáme domov, dočasně si ji zkusím vzít já (uvidíme jak se mi snese doma s holkama)

Nechcete ji někdo, odpo dodám i fotky, je starší, vytahané cecíky, špinavá

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 17:42
- Nahlásit

Je jí cca 3-4 roky ...

cecíky má pěkné, je celá pěkná, malinká ...

Jak to s ní bude dál nevím, no přiznám se že se nepřetrhnu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 18:05
- Nahlásit

reneeska
no přiznám se že se nepřetrhnu
je moc krásná!

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 18:19
- Nahlásit

reneeska
Je hezouučká a opravdu vypadá maličká.

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:11
- Nahlásit

Nj nesedli mi nálezci, už jen tím, že jsem se nabídla že si ji zatím nechám, ale to přeci nemůžu, protože mám doma pitbula! a tak ji nechali u vete ke který já bych nešla ani očkovat, ubytovanou v kotečku
Su holt na ty lidi asi moc náročná a mám jinou představu o pomoci psovi

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:17 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

na vete kde jim Mvdr řekla, že až si pro ni přijedou, bude vhodné U NICH ZAKOUPIT a aplikovat Frontline, aby si od nich neodnesla blešky ...

ati
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:53
- Nahlásit

reneeska
ježiši ta je boží,kde přesně je. Zkusím se poptat já bych jí brala hned,ale mám stop stav.

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:56
- Nahlásit

ati
Rosice u Brna, je fakt rozkošná, taková prdelka malá milá

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 20:58
- Nahlásit

reneeska
Bože, kdyby ti moji kreténi nebyli takoví zmetci. Ale ta se udá rychle, neboj.

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:01
- Nahlásit

Mucholabka
No máme tu v kotcích ještě jednu, tmavou, a smrdí tu jak dlouho ... já mít domeček ... tak mám tu tmavou už doma

ati
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:23
- Nahlásit

reneeska
myslíš tu Matyldu? ta je taky sladká.Bože jak je může někdo vyhodit a pak jít klidně domu a sednout si ke kafíčku,mě jednou ukradli psa z kotce a zbláznila jsem půl republiky,nemohla jsem spát ani jíst. Fakt nechápu

ati
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 21:36
- Nahlásit

reneeska
tak jsem rozhodila info tak snad s e podaří

reneeska
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 07:13
- Nahlásit

ati
jj Matyld je taková herdek bába totiž, tahle strakoška je ňůňa proti ní

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:13
- Nahlásit

je krásná, šmudla. Mí známí musí mít z mých neustálých emailů radost) tak už jede taky) snad se brzy někdo najde. jak píše ATI- přesně, bych zbláznila taky kde koho,kde mám hafa .

reneeska
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:24
- Nahlásit

žanda
no měla pěkný obojek, rogz jak je vidět, růžový ... se známkou o vakcinaci Noviko, ale bez kontaktů ... těžko říct zda ji někdo nehledá ... někdo kdo ty pejskařský cestičky nezná

ati
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:38
- Nahlásit

reneeska
a co rozhodit info po veterinách v okolí,už jsem takhle dohledala majitele několika psů,není na známce o vakcinaci jméno veta?

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:49
- Nahlásit

reneeska
to byla milovaná......asi někdo hledá,jen nechodí na net. A Rosice u Brna snad není zase takový velkoměsto- kolik veterinářů tam je???? Nestálo by za to,je "obvolat",kdo má strakošku v evidenci???

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:51
- Nahlásit

no třeba http://www.axa-vetklinika.cz/

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 09:27
- Nahlásit

reneeska
co to zkusit dát na http://www.francouzsky-buldocek.cz
tam je buldočků z okolí Brna docela dost a je známo,že lidi stejného plemene se srocují)

ati
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 09:42
- Nahlásit

žanda
písla jsem na buldočky a na tu kliniku taky tak uvidíme

reneeska
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 10:45 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

žanda
Jo Axa tam je chudák ubytovaná, nenávidím tu kliniku

Jinak na klnikách byly, ale měla neléčený anální žlázky, takže zas tak opečovávaná nebyla

reneeska
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 10:51
- Nahlásit

Tak sem hiodím i madame Matyldu

Věk asi přes 5 let, těžko říct. Je po nějakém zákroku, vlastně ani nevím co jí bylo, ale již je v pořádku, je to takovou nenáročná bručounka

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:07
- Nahlásit

reneeska
ale jak jsem koukala,tak v okolí asi žádnej jinej vete není (nebo není na netu),pokud tedy nechceš jet do Brna.....
v tom emailu co ti přišel, je napsáno Zastávka- s velkým Z....je to stanice busu, nebo Zastávka u Brna....to jsem si nebyla jistá- Brno neznám,ale v Zastávce u Brna jsem před 100 lety byla....že jsem se soustředila jen na ty Rosice u Brna...

reneeska
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:09
- Nahlásit

je to Zastávka u Brna, tam vet není, a v Rosicích jsou 3. Jedem spíš takovej na velký zvířata, otřesnej, pak otřesná Axa a ještě Mvdr Šupica který tu ale nemá ordinaci, ordinuje tuším v Ivančicích, ale dá se k němu jít, má malinkou, provizorní ordinaci doma.
Byly v Axe a u Supice hledat jestli ji nemají v registru a pak ji nechali na Axe

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:21
- Nahlásit

reneeska
no je vidět,kdo odkud je)a že internet taky všechno neví...
na buldočky moc nejsem,na mě moc funí,ale tahleta je krásná. (navíc pak odříkanýho chleba-proto mám dneska to, co mám)

reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 11:32 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

UŽ JE DOMA! má nový domov ... bylo více zájemců, třeba si někdo z nich vezme i Matyldu

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 11:37
- Nahlásit

reneeska

jupí, to jí přeju holce jedný a Matyldě držím palce.

kinta
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:14
- Nahlásit

reneeska
Kristy, můžeš mi prosím napsat na mail (pod členem) veškeré info o Matyldě? Moje maminka by si ji vzala, ještě musíme zkusit jak na sebe budou reagovat s mým Brunem, protože budou často v kontaktu. Díky moc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:53
- Nahlásit

kinta

Pani??? pani??? esli to klapne, tak vás miluju!!! štve mě, že nemůžu zlomit k něčemu svojí mámu

reneeska
hásky se to čte, snad to dopadne dobře i s Mááátyldou!

Steph
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 22:45
- Nahlásit

To byl teda fofr, mam velkou radost, me ta znama napsala, ze trva na psovi, tak jsem Ti pak uz ani nepsala a doufam, ze si Matylda padne do oka s Brunem, aby byla dalsi stastna chrochtalka.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání