Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Starší buldočka - strakoš hledá domov
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:14
- Nahlásit

Ták na Matyldu jde dneska někdo kouknout a kdyžtak ji bere Kinta ... jupíííííííí

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:16
- Nahlásit

reneeska
to je hezkýýýýýýýý, srpen je nějaký milý k osudům hafíků)

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:05
- Nahlásit

Normoš mě sejří, že nás někdo s Matyldou předběhl, ale samo jí přeju hezkej život kdekoliv. Škoda, že se mamuš nevyjádřila o pár dnů dřív. Ale rozhodnuto ještě není, tak "naděje umírá...."

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:06
- Nahlásit

kinta
nevěš hlavu a i kdyby to nevyšlo,jistě se najde mpro mamí nějaká jiná holka,co to bude potřebovat....

archie
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:43
- Nahlásit

Nezlobte se, ale nakukuju sem, a tak kdyby náhodou, tak tady kdysi proběhl odkaz na kříženou mopsinku http://www.loz-trebic.cz/index.php/nabidka?cat=2&p roject=182 byla chvilku zamluvená, ale už není tak třeba ...

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:43
- Nahlásit

žanda
To jo, když nevyjde Matylda, hledáme intenzivně dál. Navíc mamuš vůbec nezáleží na vzhledu, spíš naopak. Vybírá z největších zrůdiček, protože podle ní nemají tak velkou šanci. Ale holt jsme rodina úchylná na placatky.

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:46 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

archie
Jj, Miňonku jsem se taky snažila vnutit, ale mamča se bojí toho handycapu, ona pravděpodobně nevidí. A bohužel nejsme schopni jí zaplatit teď operaci, pokud by to operabilní vůbec bylo.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:49
- Nahlásit

kinta
chápu, každej máme nějakou tu "úchylku" na hafíka)( já jsem na ty namakaný) a placatky jsou náhodou bezva- archie dala pěknej odkaz..........taky placáček tak trochu.....
navíc je to ve finále stejně jedno, milovat budeme toho svýho nejkrásnějšího i kdyby to byl největší šeredka ze všech)

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:50 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

kinta
A čeho se konkrétně bojí?ono to těm pejskům totiž nijak nepřekáží,problém je spíš v lidech.Miloušek taky nevidí,ale do týdne měl ošéfovaný úplně všecko.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:02
- Nahlásit

tady je jeden mlaďoch, strana 2 -pes číslo 1706

http://zvirata.identifikace.cz/CMSPage.jsp?id=0325 306c-e046-4437-a1a3-1024e83cbc2d&locale=cs&context =5e135a0f-2fe1-4a30-a6a9-025db4dcd922.a1daadbc-592 8-48c6-9b74-3fe86325c322.0325306c-e046-4437-a1a3-1 024e83cbc2d&pageblock=4536df7f-9e24-408f-89fd-7430 ef4d2064&pagemark=2

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:08
- Nahlásit

http://www.francouzsky-buldocek.cz/diskusni-forum/ viewtopic.php?t=16

k tomu předchází toto: http://www.francouzsky-buldocek.cz/vzkazy.html

zde najdi Hanka a hugíček, vypadá to, že pesan je pořád u původí majitelky.....

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:08
- Nahlásit

jablunka

Jasně, že je problém v lidech, ale ona je mamuš docela tůristka a chce, aby čubina s ní byla všude - výlety, dovolená. Taky nevím, jak by to mohlo třeba být pro ni náročný. Na dovolené než to zmapuje, tak se zase jede domů. Taky bude s mamkou jezdit tak dvakrát do měsíce k babi, tak prostě aby neměla stres. Nevím, zkušenosti žádný s tím nemáme.

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:11
- Nahlásit

žanda

Díky moc, mám je zmapovaný, ale mamča chce fenku. Bude se stýkat převážně s pesama, tak jako laik chce předejít možným konfliktům a tak vůbec je jí čubina sympatičtější.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:12
- Nahlásit

a fena buldok by to být nemohla-taky je placatá....http://cibela.cz/nela.html

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:15
- Nahlásit

žanda

Buldok už je moc velkej. Zase aby mohla být případně nesena v tašce. Je to s náma těžký, já vím, ale na placatce se netrvá, tak určo brzo něco vyberem.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:17
- Nahlásit

kinta
to jen že jsem jí zrovna viděla- chápu, když už haf, musí být maminkám na míru,aby to zvládaly- držím palce!

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:31
- Nahlásit

kinta
Nevím,ale myslím,že pro tu čubinu to fakt problém nebude,ještě slyší.Milouš je navíc i hluchej,tak je u něj víc hlídání,ale se změnou problém vůbec nemá.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:06
- Nahlásit

kinta
Hele.
KEISSA
Člen # Zasláno: 27 Srp 2009 18:30
Citát

Daruji dospělého pejska mopse béžového asi bez pp,věk mezi 2-4 lety (nevím neodhadnu to).Mám ho momentálně doma je to klidnej ,pohodovej ,bezkonfliktní pes,byl zvyklej v bytě ale puvodní majitelé přestal bavit .Pes by byl vhodnej ke starším lidem a nebo k někomu méně aktivnímu ,má rád pohodlí . Asi né mezi víc aktivních psu .Fotky sem zkusím dát hned jak nafotím.Je to akutní .

Je to tadyURL

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:07
- Nahlásit

jablunka
Jj, vím o něm, jenom mě tam odrazuje "k někomu méně aktivnímu". To naše Jaruš nejni.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:42
- Nahlásit

kinta
Nevím ale m by se přizpusobil i když za tu dobu co ho mám tak jen sedí na jednom místě,ven ho neberu jelikož už nestíhám skoro ani vlastní jen jsem ho pouštěla na zahradu.On je takovej spíš otrávenej a unavenej z těch mojich pošuku.Ale bude tam asi i problém s očima vidět asi jo to vidí ale je tam něco.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:43
- Nahlásit

KEISSA
Ale bude tam asi i problém s očima vidět asi jo to vidí ale je tam něco.

No tý vole,to snad je epidemie.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:01
- Nahlásit

kinta
Tak jestli netrváte na placatkách,tak tahle čubís je krásná
http://wwww.utulek-znojmo.wbs.cz/NABIDKA__FENY_2_c ast.html úplně dole "ušatice"

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:10
- Nahlásit

jana33
Teda ta je špičková

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:15
- Nahlásit

jana33
Jj, taky jsem se na ni dívala. Teď se budu snažit natlačit mamuš do Miňonky, která zřejmě nevidí. A pak se uvidí.

URL

Je to moje srdeční záležitost a myslím, že díky handicapu nebude tak žádaná.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:19
- Nahlásit

kinta
Já jen,že se mi padla do oka,ty ušiska jsou výstavní
Ad Miňonka - je taky povedená, jen by to chtělo fakt s někým zkonzultovat,jestli by jí nevadilo to cestování a tak. Věřím,že doma a na procházkovejch trasách se rychle naučí orientovat,ale nevím,jak kde jinde. Ale třeba by to šlo operovat.....každopádně by to bylo krásný,kdyby si jí mamča vzala

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:21
- Nahlásit

kinta
Hele, a co Rico? http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie&offset=15 uplne dole (sem teda necetla, zda pouze fenuli, ale ten jeho xichtik me uz delsi dobu v utulku krka )

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:25
- Nahlásit

jana33

Konzultace proběhla s odborníkem na slovo vzatým, paní Jablunkou. Taky jsem psala do útulku a vypsala jim, jaký požadavky na psinu by byli, jestli si myslí, že to zvládne. No uvidíme.

Fifi

No, mamča chce fenku. A bohužel Rico je hooodně daleko. Ona je domluvená s bráchou, že tam s ní pojede autem a nejde ani tak o vzdálenost, jako o čas. On má tři zaměstnání, tak to bude trošku problém.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:30 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

kinta

Konzultace proběhla s odborníkem na slovo vzatým, paní Jablunkou.

Tak tohle je hodně nadsázka.
Ale zkušenosti předám,to zase klidně. (škoda,že tam nemůže bejt PRODÁM )

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:38
- Nahlásit

jablunka
Ale zkušenosti předám,to zase klidně. (škoda,že tam nemůže bejt PRODÁM )
Takovejch by bylo

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:56
- Nahlásit

jablunka
(škoda,že tam nemůže bejt PRODÁM

To víš, že jo! My Ti pošlem pár drobnejch a Ty začneš rozdávat banány!

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání