| Autor |
Zpráva |
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2009 08:32
- Nahlásit
tak jsme kunu chytili (dovypůjčeného sklopce) a bude se stěhovat někam daleko do lesů.....
krásné velikonoce všem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 19:53
- Nahlásit
Halo halo, potřebuju poradit, co dát do sklopce, aby se tam kuna nalákala (resp. tři kuny:mad Jestli se nenechaj nalákat, bude vypuštěn Ferda a to jim pak buď Bůh milostiv
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:08
- Nahlásit
jana33
Jestli se nenechaj nalákat, bude vypuštěn Ferda a to jim pak buď Bůh milostiv
No já nevim, nám jdou kuny na kabely od motorovejch svíček.... Myslím, že žerou skoro všechno. Zkusila bych třeba vajíčko, masíčko a tak. Umí Ferda lézt po zdech? My máme psa vypuštěného pořád, ale proti kuně bohužel nemá šanci, anžto po betonový zdi šplhat neumí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:31
- Nahlásit
corgi
Jj vajíčko mi bylo už porazeno -ale prý mi musí dát někdo z vesnice "domácí", na vejce z krámu se prej vybodnou.
No sousedovi matka kuna ohlodala celou izolaci okolo komína, letos vyvedla dvě mláďata a ty si udělali noru u nás ve svahu nad dřevníkem v části zahrady, kam psi nesmí, takže jsou vychechtaný a psi fuckujou přes zábrany Mladý se v noci rvou a řvou nám do ložnice, což bychom zvládli,ale bojíme se právě o auta, sousedce už překousali kabely a auto nebrzdilo tak nám zítra přivezou sklopec
Hele Ferda, když bude mít možnost a půjde za kořistí, poleze i po zdech očička se mu podlijou krví a bude prej klidně i lítat,když se bude moct zakousnout
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:37
- Nahlásit
jana33
bude prej klidně i lítat,když se bude moct zakousnout
No hlavně aby od nich eště něco nechytil, když se mu povede se zakousnout...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:43
- Nahlásit
corgi
Co by od nich chytal, od ježků taky nic nechytl a to bych ty blechy čekala Ale my stále doufáme ve sklopec, Ferda je až poslední dost drastickou variantou
|
Adamx
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2016 11:05 - Změnil/a: Adamx
- Nahlásit
Zde jsem četl, že pomáhá naftalen. Zkoušel to někdo?
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2016 12:55
- Nahlásit
Adamx naftalen.
nic moc ... a nebo by musel být ložen na těsno po celém obvodu domu/plotu ..... u nás pomáhá vedro ... přes léto na půdě není, přes zimu ano
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 06:30
- Nahlásit
u nás pomohl akční hajzlíkoidní kocour
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 10:30
- Nahlásit
Neumi
u nás pomohl akční hajzlíkoidní kocour
má proti ní šanci? Ty jo to je frajer.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 16:42
- Nahlásit
OT: Jak se zbavit kun y
Tak já nevím, ale já bych se ji nezbavoval bejt kynoložka, z dřívějších dob pamatuji, že je to docela fajn věc.
|