Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / jaké máte misky pro psa?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:15
- Nahlásit

Maya
na muj pes jsem se dívala, vím,že mají víc velikostí- volalal jsem do zveráče, kde jsem ji viděla, prý se juknou do katalogu.......a nebo třeba budou mít na výstavě. taky měla gumové špuntíky,že by neměla klouzat,až zjistím výrobce, ukážu)) pokud zjistím)

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:18
- Nahlásit

Džuska

No copak o to, já bych s tím i souhlasila, že ho to odpuzuje, ale proč ho to vola začlo odpuzovat až po třech letech???
Von musí mít furt nějaký extrabuřty, huž jsem si zvykla

Džuska
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:24
- Nahlásit

PetraK

Ahaaaa...tak, to bude problém naozaj niekde inde...holt asi proste potreboval zmenu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:26
- Nahlásit

Džuska
holt asi proste potreboval zmenu

Prt potřebuje změnu - furt dělá nějaký brigůle, asi dojde na změnu - bude žrát brambory z koryta, uvázanej bude a ven bude chodit jen na propustku!

Džuska
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:27
- Nahlásit

PetraK

Tak k tomu nemám čo dodať Myslím, že Ešus vážne stojí za spoznanie...

žanda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:59
- Nahlásit

Kočky,kdo jste z Prahy,nemají u vás ve zvěráči tuhle misku? ovšem i barva je důležitá)

http://zoo.lexia.cz/plastove-56857/Smarty-miska-No -4

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:17 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

http://www.akva-exo.cz/detail/pro-psy/misky/kerami cke/839/
tak to já kdysi psici koupila dvě takovýhle misky, bude je mít snad už 3 nebo 4 roky a furt vypadaj pěkně
Jen tehdy myslim byly asi o dvacku levnější

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:18
- Nahlásit

žanda
tyhle seženeš v Pet centru,ale jsou dražší,vím o nich bezepčně že je maj

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:22
- Nahlásit

Když jsme zase u těch misek - furt dumám, jestli kdybych koupila keramickou misku na vodu, jestli z ní ten můj hajtrák zrzavej bude pít máte někdo nějaký odzkoušený?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:24
- Nahlásit

PetraK
tak to nevím,ale od začátku co mám psy,maj doma asi 5 l umělou velkou modrou misku a mám jí do dneška a je asi 7 lůet co jsem měla Ferdu

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:28
- Nahlásit

PetraK
Mám právě ty, na který jsem dávala odkaz Ale veverce to je fuk, když se to dá pít, tak to vypije a když s eto dá žrát, tak to sežere, na misce jí nezáleží

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:30
- Nahlásit

březen, to jsi mě překvapila, protože pet co je u nás-tam je neměli- který konkrétně máš na mysli?

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:31
- Nahlásit

petra K- my keramické měli- baštil i pil z nich na rozdíl od těch kovových.....jenže při stěhování sedačky byli kluci malinko neoptarní a misky se křáply.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 08:33
- Nahlásit

brezen2008
Eimy

no já původně mám nerezový. Tři roky jako dobrý, to nikomu nic nevadilo a pak najednou Zrzavohubec, že Z TOHODLE pít nebude , tak jsem mu flákla normálně dvě z kuchyně umělohmotný, ať se nerozcapuje. A stejně z toho pije jen když přijde uřícenej z venku. Jinak chodí pít do akvárka (tedy ono to není jako akvárko v provozu, je to takový to kulatý, do čeho bych nikdy rybičky nedala, používám to jako odpařovač mezi kytky). Jenže to akvárko je v obýváku, kam nemá přístup přes celej den, tak jsem si říkala, že bych to zkusila s tou keramikou, esli by to hošíčka jako nelákalo a přestal by si hrát na dromedára. Páč von jinak vůbec nepije

maixnerova
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 12:08 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

PetraK
že bych to zkusila s tou keramikou

bobíšové mají keramický misky na jídlo, ovšem vodu z keramiky nebumbaj , takže na vodu mají misky nerez nebo z porculánu . Dlouhou dobu měl Piškot i skleněnou...

verunicicka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 12:37
- Nahlásit

já mám pro velkýho taky misky z ikei s tím stojánkem. a malá má podobný, akorát menší, který maj stojánek nizoučkej, jen aby misky neklouzali po podlaze. naprosto mi vyhovujou a jim snad taky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 12:54
- Nahlásit

maixnerova

Tož to jste mě paní nepotěšila, to ste mě nepotěšila, takže keramiku taky nebudu kupovat, páč to už vidím, že by mi to doma zkyslo , toho skla se trochu bojím, v obýváku to stojí na koberci, ale v předsíni - je dlažba a kdyby do toho drbnul a sjelo by mu to z podložky u bydlíku, mohlo by se to rozbít. Mě z něj fakt jednou trefí. Normální pes pije z čehokoliv, todle magořidlo musí furt experimentovat. Ešče že aspoň neexperimentuje s drogama Leda tak s dogama

11111
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 12:56
- Nahlásit

na žrádlo má Ben plastovou misku z Globusu za 29 kč ( asi an kolíčky nebo na co - nevím, byla v domácích potřebách mezi odpadákem a kýblem..)
na vodu má nerez mísu na míchání těsta )))

My pijeme ze všeho a jíme taky ze všeho - tak aby mu to vydrželo

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 12:56
- Nahlásit

petro,já tedy teď používák skleněný misky- jsou lidský na jídlo-silnostěnný, a kupodivu tedy drží- mám je už dost dlouho, stojí na linu.....

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 14:14
- Nahlásit

Nám je to asi taky jedno, od tý doby, co krmíme masem to sežerou z čehokoliv. Ale pít chodíme z kýble nebo ještě líp z konvičky, z nerezu se napije jen v případě nouze nejvyšší, ale on beztak moc nepije. S fenulí je to jinak, je na zahradě, tak má všude možně kýble s vodou a jednu obří nerez mísu, ale jí z plastovejch.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 14:19
- Nahlásit

žanda

petro,já tedy teď používák skleněný misky- jsou lidský na jídlo-silnostěnný, a kupodivu tedy drží- mám je už dost dlouho, stojí na linu.....

no když my máme v předsíni dlažbu a já si myslím, že ty štěkavci když chtějí dokáží neuvěřitelný věci. Ešus je teda doma sám klidný, jen si vystěhuje vždycky pelíšek z bydlíku ke vchodovým dveřím, do pelíšku si narve mojí bačkoru a chrápe, ale jeden nikdy neví, co by ho mohlo popadnout , tak to sklo zatím furt zavrhuju (dodneška mám v dobrý paměti jak jsem přišla domů, když byl štěně, a on seděl uprostřed střepů z obalu na svíčku, kterou sežral -nechápu, jak jsme mohli tohle přehlídnout, když jsme vždycky z předsíně před odchodem udělali holobyt a všechno vystěhovali, ale ta svíčka tam prostě zůstala ) , tak ten strach si už nechci zopáknout

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 14:27
- Nahlásit

PetraK
já to chápu,mě zase obyčejné misky nosil neustále v tlamě a měla jsem z nich cedník- věcí si naštěstí nikdy nevšímal- v tomhle byl od mala hodnej kluk. Doufám,že teď už nic nosit nebude, za a je to už starší pán a za bé příjdou mě silnostěnější a víc mu budou klouzat,než ty co kdysi měl.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 15:00
- Nahlásit

žanda

tak se přiznám, že nošení misky na jídlo v Ešusovi podporuju cíleně, páč kdo se má furt vohybat a ať si taky tu skývu chleba něčím zaslouží, ne? Co má furt jen loncat bezprizorně. Může loncat s miskou, dyž už mu tu šlichtu připravuju
No já furt nad tou skleněnou melduju, ale... jak jsem psala, se bojim, sem preventista - radši dělám prevenci než pak něco řešit, takže si hezky často komplikuju život

corgi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 17:02
- Nahlásit

Já jsem se rozmýšlela mezi plastovou a nerez (máme misky venku, takže kameninové ani skleněné radši ne-e) a protože jsem veliký nepřítel plastů a sama se snažím z nich jíst a pít co nejmíň, máme nakonec nerez s gumou proti klouzání (která moc nefunguje)

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 17:19
- Nahlásit

používám snad všechno - podle psa. Psovi co pořád něco v okolí řeší při žrádle, tak mu dávám kýbl - musí tam vrazit hlavu aby se nažral a nešmitrá očima kde co lítá, klidným psům dávám umělé - ale těžké - jsou nesmrtelné - jsou z tlusté umělé hmoty a jen málo pružné - dobře se udržují, některým psům páníčci dodají nerez, ale někteří psi z nich nechtějí žrát. Úplně nejhorší zkušenosti mám s kovovými, které mají rantl z gumy či umělé hmoty - aby nerachotily. tam zůstává špína a dělá se tam plíseň. Lepší koupit ty umělé tvrdé a těžké.

LubosHa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2013 10:28
- Nahlásit

U nás má psa spíše syn, takže pes má takovou stylovou misku http://www.rogz.cz/rogz-bowlz-bubble-nerezova-misk a-lime-bones/

dokec
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 20:14
- Nahlásit

My máme "betonovou" - kamennou misku cca půl litru a jsem spokojena. Pes ji nepřevrhává, což se mi u plastové a koneckonců té plechové stávalo často.
https://www.caskrmeni.cz/eshop/psi/misky/betonova- miska-pro-psa-500ml/

Nancy
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2015 10:33
- Nahlásit

My máme pro naši ohařku keramické.Nedám na ně dopustit.Jsou těžké a nekloužou,dobře se čistí,pes je nerozkousne,není v nich cítit pach materiálu (nerez) a vypadají dobře.Vyloženě nesnáším ty nerezové misky s tou gumou,která zabraňuje klouzání po zemi.Drží se v tom plíseň a nerez ani nemůžete vydrhnout houbičkou,poněvadž ho poškrábete a to zaschlé na okrajích se musí umejt.Nerez beru jen na cestování na vodu (ta bez té gumy).Plast nic nevydrží,možná pro čivavu.

Dazy
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 10:09
- Nahlásit

Přesně, také se přikláním ke keramickým miskám. Hlavně pokud je sami nerozbijete, tak Vám vydrží navěky. Nerezovou nebo plastovou misku můžete kupovat za rok znovu. Mám tyto misky a jsem s nimi nadmíru spokojena jsou těžké, takže drží na místě. Ještě jsem si pod ně kupovala velkou protiskluzovou podložku, takže fakt paráda. http://www.petamour.cz/misky-a-zasobniky/34-kerami cka-miska-my-favourite-dog-pro-psy.html

zbrnd
Člen
# Zasláno: 19 Led 2016 23:20
- Nahlásit

Dazy
Proc by mela nerezova vydrzet rok? Nemate upal?
No na tom odkazu to je pekny hnus, mel jsem to a rozbily se pokazde pri pokusu je omyt vodou. Se sluzbami eshopu jsme byl zcela nespokojen. Takovy ostudny linky sem ani nedvaejte.

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání