| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:13
- Nahlásit
Chci koupit nějaké nové,vybírám,dejte typ )
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:15
- Nahlásit
Kastról
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:16
- Nahlásit
http://www.hafani.cz/miska-plast-s-kosti-185cm/cz/ d-85152/
teď jsem jednu našla,ale tu nechci.....jen že jsem ji v obchodě neviděla
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:32
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
my máme 2x kastrol na žrádlo a 1x velká miska na pití . Miska na žrádlo se neosvědčila neb pesani žerou s takovou chutí , že misky cestovaly po kuchyni, tož těžší kastrol je u nás vhodnější
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:36
- Nahlásit
žanda
my máme z ikey (vyvýšené) a jsou dost dobrý. pozn. roťasovi stačí
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:40
- Nahlásit
Jave
myslíš jako na těch držátkách? kovové nebo plastové?
když by stačila rtw,nám by mohla taky )) ale z kovu mi pes nechce žrát....
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:44
- Nahlásit
žanda
Jave
myslíš jako na těch držátkách? kovové nebo plastové?
když by stačila rtw,nám by mohla taky)) ale z kovu mi pes nechce žrát....
obojí je kovové a nožičky červené a tudíž nám jdou dobře k pleti. pokud má náš hafan hlad tak žere ze všeho. pravda je, že byl nežravec a co krmíme 1x denně tak žere jak z partesu (hlavní jídlo)
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:45
- Nahlásit
žanda
na žrádlo plastovou - takovej lavór a na pití kameninovou
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:00
- Nahlásit
žanda
na pití kýbl, na žrádlo nerez,ale když má hlad, nažere se i ze země
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
V ložnici - na pití porcelánová, v obýváku na vodu Ikea zelená a 2x velká modrá na vodu a žrádlo (pro velké návštěvy) a na žrádlo nějaká plastová, co jsme dostali už od chovatelky do výbavičky, na cestování - "nerozlitná"... a do batohu na výstavy a výlety malá nerezová Ježiš, když na to koukám tak ten pes má misek víc jak my nádobí...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:26
- Nahlásit
blanulinka1
Ikea- to je moc hezký,ale jak to vypadá- ikea už snad neexistuje,ne?
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:40
- Nahlásit
Náš obřík má velkou keramickou mísu na jídlo, malej má nerezovou misku a na pití mají "lavor" a malou skleněnou misku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:57
- Nahlásit
Já mám tuhle http://www.mujpes.cz/obchod/default.php?id_pro=334 3&kat=32
oproti normálním se parádně nosí i při té váze a navíc je to fakt odolný plast, poprvý nemám po pár měsících misku prodrápanou skrz na skrz.
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:05
- Nahlásit
žanda
Blanulinka myslela túto http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/0013423 1 Pôvodne bola táto malá zelená a velká modrá...teraz sú čierne, ale inak sa nemzenili. My ich máme tiež, sú plastové, dajú sa umývať v myčke a sú fakt lacné, čo poteší
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:07
- Nahlásit
Maya
hezká, cena taky lidová ) mě by se líbila do obdélníku,ale ty co mají na netu nejsou jako ta, co jsem viděla v obchodě- podobný plast jako ukazuješ,ale měli jen jednu.............
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:08
- Nahlásit
Ži - dvě plastový z "vše za 39" v designu jak ta s kostičkou
Ar - nerezový ve stojánku
cestovní hadrová trixie a spousta obyč u babičky a do auta a tak.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:09
- Nahlásit
Džuska- no tady je cena nádherná )) dělají také větší? půl litr je pro nás málo..........
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:12
- Nahlásit
my máme tyhle:
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/4009531 7
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/2009349 9
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:30 - Změnil/a: Džuska
- Nahlásit
žanda
Ano, 2l http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/9014037 9 Nemajú zlatý stred, majú len velkú a malú Teda v tomto designe...inak majú aj iné ako píše Jave...len tá cena už nie je až taká ľudová
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:37
- Nahlásit
Džuska
inak majú aj iné ako píše Jave...len tá cena už nie je až taká ľudová
co by člověk pro to svý dítě neudělal že?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:38
- Nahlásit
Džuska- mě nejde dneska nic otevřít, tedy ani ikea.......děkuji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:37
- Nahlásit
žanda
tak obdélníkovou misku jsem nikdy neviděla, jedině čtvercový, no a k tý ceně, když máš psa ničitele misek, tak si ráda připlatíš za kvalitku a navíc tohle už je malý kýbl, je na 5 litrů, menší samozřejmě stojí míň
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:42
- Nahlásit
Maya- čtverové mají i kvalitnější, obdélníkové bohužel na netu ne- tahle byla silostěnná- tu by snad do huby nevzal a nenosil......i když už snad za ty roky keramiky a skla odvykl-doufám......
no 5 litrů je pro nás asi až dost,ale takovou zlatou střední velikost )
ty máš obrpsa? )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:44
- Nahlásit
2x krásná nerezová - obě skončily ve skříni , místo toho má čoklof dvě obyč plastový kuchyňský, páč prej z těch nerezovejch nechutná. Hlavně voda, ta prej je v nich obzvlášť maximalisticky nechutná, takže se musí chodit pít do akvárka. Takže nerezky jsme zrušili a máme chnusný umělohmotky
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:47
- Nahlásit
PetraK
tak to ráda slyším- protože mě z nich taky nic nechce- jsou v už teď kytky )
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:52
- Nahlásit
http://obchod.hafbezobav.cz/vyr-1224-152-Plastova- miska-stredni.html
jen do obdélníku ))
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:03 - Změnil/a: Džuska
- Nahlásit
žanda
No tak presne túto (aj keď možno v menšom vydaní) sme dostali od chovatelky (Blanulinka tak isto ), je to hlavná miska na jedlo, už ju máme rok a trištvrte a v pohode. Výhodou je, že má gumené "nožičky" či ako to nazvať a tak sa nešmýka. Tie z Ikea máme na vodu. Naštatstie Wendys nemá tendenciu misky ničiť, takže u nás v kľude prežíva aj tá 9korunová
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:06
- Nahlásit
žanda
ono je možný, že to má nějakou tak jako kovovou chuť??? Nevím. No každopádně mám doma dvě krásný nerez misky a dvě chnusný umělohmotky.
Ovšem kaseról na chalupě je prej O. K. Tam je Ešus za burana a žere z hrnce jako ňákej čudinka na řetězu u boudy. Je to prostě pes magor.
ale hlavně - díky za tip na tu Ikeu, páč vím kam nakoupit misky pro útulek.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:10
- Nahlásit
žanda
néé, mám dva psi, středního a menšího, mají tu misku dohromady
jinak na mujpes mají tu co jsem sem dávala já asi v 5 velikostech, ta moje je největší, tak se můžeš mrknout, jinak až nějakou obdélníkovou najdeš, tak se hoď odkaz, taky by se mi víc hodila, ale já jí za celý léta nikde neviděla, když nepočítám ty malý dvojmisky
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:13
- Nahlásit
PetraK
Ja som zase počula, že kov a teda aj nerez na psov z už neviem akej príčiny pôsobí odpudzujúco. Ale už fakt neviem prečo vlastne, jednoducho ho ale nemajú radi. Z vlastnej skúsenosti - keď sme mali pred vchodom do domu kovové schody, Wendyna na ne odmietala stúpiť...odkedy sa obložili kameninovými kachličkami, nemá problém...tak, možno to nejako súvisí
|