| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2005 13:34
- Nahlásit
Problém je v tom, že o tomhle tématu se dá fakt jen ztěží diskutovat. Diskuzí na tohle téma byla totiž už spousta, ale nikdy se nic nevyřešilo...
Osobně si taky myslim, že pro pity je spousta jiných aktivit, kde se můžou unavit a který je můžou bavit. Jenže aby psí zápasy vymizely úplně k tomu by bylo asi potřeba víc než jen mluvení na diskuzích... Stejně sem s těží přijde někdo, kdo zápasy pořádá a i kdyby přiěšel, tak těžo změní názor...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2005 13:50
- Nahlásit
známý pita mají, je to rodinej mazlíček, mouše by neublížil, pravda je trochu jinej, náš pes nosí plyšáka, ten jejich cihlu....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2005 14:00
- Nahlásit
handula
no tak to si mně teď teda pobavila
Jinak muj názor je že pejsani by měli žít pro to aby nám dělali radost a ne aby je někdo používal na psí zápasy. Je to nechutný a ty lidi by zasloužili zastřelit.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čec 2005 14:27
- Nahlásit
handulko,on plyšák prej nic nevydrží ))) mi říkal doma náš haf. ))
|
handula
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2005 14:30
- Nahlásit
Anonymní
ale já nepsala kolikátýho plyšáka náš nosí...kdybych je mohla oživit, bylo by z nich docela dobře vybavený hračkářství...
|
haha
|
# Zasláno: 1 Srp 2005 22:51
- Nahlásit
k mému předešlému příspěvku
oznamuju všem koho to zajímá že voříšek svůj boj vyhrál, už zase běhá , sice pajdá a občas upadne ale vypadá to že se uzdravil
|
Kimina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2005 23:38
- Nahlásit
haha
Ahoj,
to je fajnová zpráva. Konečně něco pozitivního. Jsem moc ráda, Tvůj příspěvék vypadal beznadějně, ale vidíš, jak moc jsou hafani stateční. A to určitě nebojoval jen kvůli sobě, ale i kvůli Tobě...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2005 14:51
- Nahlásit
pravda je trochu jinej, náš pes nosí plyšáka, ten jejich cihlu....
ani nevím, jestli mi to přijde k smíchu, nebo drastický. Spíš si představuju oba pesany. Jeden nese v tlamě malého plyšového medvídka s korálkovýma očkama, láskyplně jej lehce uchopí a při každém položení jej olíže a ošetří a vedle něj kračí pesan, hubu rozevřenou jak bagr, táhne plnou cihlu aniž by musel sklonit hlavu k zemi, kluše si namachrovanej a spokojenej, jako by si nesl vzduchoprázdný tenisáček. Aportuje cihlu pánečkovi na nohu a páneček má zlomený 3 nártový kůstky....
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2005 18:37
- Nahlásit
Eimy
no jo Eimy, tvoje pubertální láska k CHVD ti zatemňuje mozek, je mi to jasný, jinak by jsi jako normální milovník živých zvířat nemohla mít takovýhle názory, promiň, ale zase si u mně klesla dost hluboko
howg
|
Monyschka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2005 12:02
- Nahlásit
haha
to je moc smutné, je to fakt hajzl ten páníček toho ovčáka...
Vím, co to je, když ti pejsek umírá v náručí, je mi tvého oříška moc líto...
|
haha
|
# Zasláno: 4 Srp 2005 13:41
- Nahlásit
Monyschka
dík, Míša už je celkem v pohodě, bohužel takovejch blbců co maj psy a nedávaj na ně pozor je pořád dost a dost
|