Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / BAZAR věcí pro psy
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 50 . 51 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:48
- Nahlásit

maixnerova
co to je vytloukací náhubek?

Kožený a až několik málo otvorů plný "návlek" na tlamu .Je to na výcvik ,aby si figurant nenadělal modřiny o kovový ,když do něj pes trochu praští tlamou. Na Aishu košík mám,díkes!

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:52
- Nahlásit

maixnerova
co to je vytloukací náhubek
je to speciální koženej

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:02 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit

Je to na výcvik ,aby si figurant nenadělal modřiny o kovový
Hlavně aby si pes o ten kovový nerozbil čumec a nevymlátil zuby a celkově je mu to příjemnější, když někoho bije tím koženým
Navíc je uvnitř taková věc, do které semůže zakousnout.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:27
- Nahlásit

NeessiAlexaWhiteWolf

díky , .... sem zas vo něco chytřejší

Dáška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:13 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

Prodám obleček 2v1 od Karlie, délka 48 cm (kohoutek-ocas). Horní vrstva nepromokavá, spodní vrstva odepínací beránek. Cena 250 Kč plus poštovné nebo předání Zlín, Otrokovice, Přerov, Hranice, NVP Brno (pokud někoho překecám, aby mi tam obleček prodal) .

Obleček Thermo s kožešinou 2v1 48cm

Outdoorový obleček pro psy 2v1

Funkce oblečku:

- pohodlný střih, nastavitelný v šířce, teplá podšívka, kterou je možno v případě potřeby odepnout, odolné proti větru a dešti, parádní outdoorový vzhled, reflexní ochranné proužky, vynikající kvalita, perte při 30 stupních.

cilka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 19:41 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

Ahoj , nabízím profesionální strojek Oster A5 - jednorychlostní , je málo využívaný , servis sem nechala udělat loni , je v pohodě , přidám ještě olej , gel uhlíky ,stříhací hlavy si už každý musí dokoupit sám podle toho jaké potřebuje , jdou na něj i nože Moser . Původní cena byla 6500 ,- paragon k dispozici , prodám za 3500,- Kč

Efilačky jednostranné , nové , profi Solingenky koupené loni u Jean Peau za 1300,- prodám za 800,- , opěrka šroubovací - nejsem si jistá jestli ta krabička je od nich ale je v ceně
Fikaj velmi slušně

Mail je pod členem

monika
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:09
- Nahlásit

cilka
měla bych zájem, už jsem ti psala mailík.

cilka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 23:26
- Nahlásit

monika
Máš emila , dřív sem se nedostala ...

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 00:07
- Nahlásit

Dáška: Prosím Tě, nevíš, je to největší velikost, co se dělá? Já jeden koupila, ale velikost si nepamatuju, jen vim, ze byl nejvetsi, co se dela.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 15:40
- Nahlásit

Ahojky,mám dotaz.Nemá náhodou někdo z vás doma po pesanovi,takovou čenou pískací čínku?Dala jsem jí pesanovi mojí kamarádky /kříženec labradora 1 rok/,byla to jeho nejmilejší hračka.Bohužel jí už zničil a novou nemůžu sehnat,už se asi nevyrábí.Ta co jsem mu dala byla po našem Jimmíkovi,on si s pískacími hračkami moc nehrál.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 15:53
- Nahlásit

Co tahle? Cerna sice neni, ale mozna by se mu libila.
http://www.packa.cz/d1243-hracka-cinka-gumova-s-ro lnickou-88454352

Tahle je cerna, ale zrovna ji nemaj na sklade
http://www.packa.cz/d1249-cinka-vinyl-s-tlapkami-2 1cm-88454007

jitka HS
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 15:21
- Nahlásit

lucYnka XIII
Ahojky, ta červená je jí hodně podobná.Děkuji moc,nemohla jsem jí najít.

johanka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 16:24
- Nahlásit

Ahojky, prodám postroj značky Ezydog v růžové barvě, velikost M.
Je úplně nový, za 260Kč (běžná cena 550Kč).
Mé šeltii byl moc velký, koupila jsem menší a jsme s ním moc spokojeni.
URL

johanka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 16:31
- Nahlásit

Pokouším se vložit obrázek, ale nějak mi to nejde, tak ještě odkaz na něj: http://www.ezydog.com/fxstore/ezydog2/index.cfm?pa ge=productImage&img=camoharnessgroup.jpg

http://www.veterinarnipece.cz/images/big/voditka/e zydog-postroj-pinkcamo.jpg

Weroniica
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 16:44
- Nahlásit

johanka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 17:00
- Nahlásit

Jé, díky moc

wami
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:57
- Nahlásit

obojek od Rogzu, jsem ho kdysi koupila do zásoby, ale vony jsou ty rogzácký fakt nesmrtelný, tak je mi líto, že se na něj tady práší...

Obojek Rogz for Dogs, nylonový obojek s výšivkou, zcela nový, nepoužitý. Obojek má pevnou uzamykatelnou plastovou sponu s pojistkou proti otevření a masivní kovový kruh pro připnutí vodítka. Velikost XL je doporučena pro větší a velká plemena psů - např. retrívr, boxer, německý ovčák, rotvajler, dobrman, rhodéský ridgeback a pod. Určeno pro obvod krku 43 až 73 cm, šíře obojku je 2,5 cm.
Pův. cena 220,- Kč, nyní 180,- Kč. Předání Olomouc nebo + poštovné dle domluvy.

wami
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:00
- Nahlásit

a ještě:
3 ks obojek musherský zn. Polar, nestahovací, nový, nepoužitý. Na velké psy (obvod krku 40-60cm). Cena 70,-/ks jednotlivě, při koupi všech 3 najednou sleva - celkem 180,-Kč. Osobní předání Olomouc nebo +poštovné (cca 30-50,- Kč).

wami
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:11
- Nahlásit

a do třetice...

bezpečnostní pásy do auta, v podstatě GreenDog, jen přímo od výrobce, co to Greendogu šije...

velikost M (střední), polstrování 23 cm - 2ks, červené a žluté, pův. cena 300,- Kč, nyní 250,-Kč

(pro střední plemena - do této kategorie se zahrnují psi vážící v dospělosti od 11 do 25 kg,
Lovečtí psi: Ohaři a pointři: Francozský ohař, maďarský ohař, anglický pointer, bretonský španěl, anglický setr, irský setr atd.
Honící psi: Bassethound, bígl, foxhound, greyhound atd.
Španělé: Kokršpaněl, špringršpaněl atd.
Ovčáci: Bearded kolie, pikardský ovčák, pyrenejský ovčák, border kolie, puli, australský ovčák atd.
Saňoví psi: Špic, sibiřský hasky atd.
Ostatní pracovní psi: Střední pinč, střední knírač, šarpej, dalmatinec atd.

Délka polstrování by měla zhruba odpovídat velikosti hrudníku psa v místě umístění postroje. Postroj lze pomocí čtyřbodového rychloupínacího systému na zádové části snadno přizbůsobit objemu hrudníku Vašeho psího miláčka.
Postroj lze použít též jako zádržný systém do automobilu. Jednoduchým provlečením stávajícího bezpečnostního pásu v automobilu smyčkou dodávaného řemenu a jeho připnutím k postroji zajistíte bezpečnost Vašeho psa při přepravě. Lze použít v libovolném druhu automobilu s bezpečnostními pásy.

Bezpečnostní pás tak ochraňuje nejen Vašeho psa, ale i Vás a ostatní pasažéry při jízdě v automobilu. Zároveň je vyroben tak, aby nijak neomezoval pohodlí psa při přepravě.

* snadné uchycení do existujícího bezpečnostního pásu
* vhodný do každého typu automobilu
* dokonalé vyvážení přenáší tlak při nárazu na celý objem autopásu
* pěnové polstrování zabrání úrazům psa při nárazu
* čtyřbodový rychloupínací systém umožňuje snadné nasazení autopásu
* pásy jsou vyrobené z vysokopevnostního polyesteru
* pás neomezuje psa v ležení, nebo sedění
* je universální pro použití i mimo prostor automobilu
* splňuje normu ČSN ISO 3795

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:18 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

wami
Takže to dorazilo nazpět?

zajda007
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 16:46
- Nahlásit

Měla bych zájem o ten postroj vel. M GreenDog. Mám 8 měsíčního křížence NO, má asi 17 kg a 50 cm. Snad by byl OK.
Odkud jste?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:09
- Nahlásit

wami
já bych brala ten rogzáckej obojek. Můžem se domluvit na předání na nějaké akci Českýho Psa?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:55
- Nahlásit

wami
můžu s ním počítat?

wami
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:58
- Nahlásit

all - se omlouvám, nějak jsem to tu nestihla znova najít...

Dines
dorazilo...

zajda007
wami zavináč seznam tečka cz
jsem od Olomouce, detaily ale domluvíme mejlem, ok? ;)

MaggieM
jasně... mohlo to bejt už teď ve Frenu, ale smůla, no až někam dojedem, domluvíme se... kousačky s Radkem teď v pátek asi nebudou, co, že bys dojela?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:16
- Nahlásit

wami
já hlavně nemám už 2,5 měsíce auto Ale pokud chceš, můžu ti poslat peníze na účet a pak mě to předáš. No nejdřív asi Radslavice 11.4.

wami
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:20 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

MaggieM
já hlavně nemám už 2,5 měsíce auto
šmarja, to je jak bejt bez ruky, co...

Ale pokud chceš, můžu ti poslat peníze na účet a pak mě to předáš
OK, zahlásím, že je prodáno... písni mi na mejl (viz výše ), domluvíme to, ju?

Tinta76
# Zasláno: 18 Bře 2009 21:39
- Nahlásit

Mám tu doma jedno necelý balení Alavis Single (47 tablet, jestli jsemto dobře spočítala). Asi ho už nebudu potřebovat, má to datum exp. 30.6.2010 ... tak kdybyste ho někdo chtěl ...

MaggieM
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 15:47
- Nahlásit

wami
mailík poslán

Hanka20
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 16:59
- Nahlásit

Ahoj, prosím neměl by tu někdo kolečka ke kleci Dog residence?
Díky moc.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 17:13
- Nahlásit

Ahojky,mám k vám prosbu.Nemáte někdo doma již nepotřebné pískací hačky,nebo balonky?V pátek poveze syn další věci do Azylu Rita a já jsem mluvila s p.Harigelovou co by potřebovala,tak mi říkala,že by potřebolali právě tyto hračky pro pesany.Tak pokud by byl nědo ochoten darovat tyto hračky,tak může poslat přímo do Rity,nebo se kontaktovat se mnou.Pokud máte doma někdo větší množství,tak bych to za rozumnou cenu koupila.Jak jsem již psala muselo by to být hned v pondělí,aby mi to přišlo do pátku.
podlesem54@seznam.cz

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 50 . 51 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání