| Autor |
Zpráva |
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 15:25 - Změnil/a: Weroniica
- Nahlásit
Mám doma několik nepotřebných vodítek
Tak kdyby někdo chtěl,...
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 17:09
- Nahlásit
Já bych měla zájem.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 17:37
- Nahlásit
Šárka
No abych ti je popsala, ty první dvě jsou z pletené šňůry bo jak ti to popsat prostě nejsou příjemný a pálí ruce a jsou hrozně tvrdý, černé je v příjemného pantu, ale zase má karabinu kterou já nemám ráda,... ale je fajn. Zelené a červené zase pruží a též pálí ruce,... A poslední úplně vpravo už je zamluvený.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:59
- Nahlásit
Weroniica
Kolik za ně chceš? Na jak velké psy jsou dělané? Jde mi hlavně o délku a karabinu (potřebuju hlavně vodítka na malé psy a nechci jim zlomit vaz těžkou karabinou )
Má-li někdo zájem prodám levně teleskopické hůlky (nebo jak se to správně jmenuje). Nevhodný dárek
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 21:34
- Nahlásit
Biluška
že si to ty tak vydrž vyfotím ti přímo karabinky a nechci nic bo teda poštovný by se hodilo, nebo dovezu na sraz
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 21:59
- Nahlásit
Na většího hafana na šeltii bych to nedávala,.. až na tu karabinu je super.
Pruží, ale karabinka i na těndo bych ji dala.
Pálí ruce,..
|
laz
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 20:36
- Nahlásit
Prodam granule Brit Junior Large Breed 8 kg za 350 Kc, a balik "pampers" pro stenata na postupne uceni vykonani potreby venku. Jen Ostrava (776 008 025)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 20:40
- Nahlásit
Weroniica
Beru fšechny, vodítek a obojků je pořád akutní nedostatek. Včera holka zase jedno ztratila
Na sraz nemůžu, máme štěňata. Teda jedno štěně, to druhý právě umřelo . Taky máme reparátorku co je s největší pravděpodobností březí a vůbec netuším kdy bude rodit
Poštovné i nějakou kačku navíc samo pošlu
|
Kikis
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 20:59
- Nahlásit
Prodám Alavis Celadrin - 1 balení nenačaté (60 kapslí) a 1 načaté (45 kapslí). Původní cena 419 kč za 1 balení, nyní 500 kč za obě. Kapsle obsahují lososový olej na který je naše psice alergická. Brno. kontakt: khrncirova@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 23:08
- Nahlásit
Kikis
Beru . Odkud jsi? Můžeš to poslat poštou, třebas na dobírku?
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 23:16
- Nahlásit
Biluška
[i]Odkud jsi?i]
že by z Brna
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:48
- Nahlásit
Biluška
a co ty hůlky? jaká je to značka? jsou 2 nebo 3 dílné?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:37
- Nahlásit
Eda
žádná značka tam není. Teda je - Ferram steel. Jsou to jejich reklamní . Jsou dvoudílné, vysouvací a dole mají buď takové kolečka a bodec (asi jako lyžařské hůlky, ale malinké), nebo takové gumové nárazníky - jako mají důchodci na hůlkách.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:46 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Biluška
aha, a myslíš, že budou kvalitní, když jsou reklamní? barva? a z čeho mají rukojeť? a mají pásky?
|
Kikis
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:47
- Nahlásit
Biluška
Kdyby to přece jen ještě nebylo jasné - jsem i do třetice stále z Brna ))
Poštou to určitě poslat můžu - mail: khrncirova@seznam.cz (pro jistotu)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:14
- Nahlásit
Kikis
Tak do Brna se v nejbližší době nechystám. Můžeš to teda, plís poslat poštou? Adresa: Libuše Kotková, Liptaň 176, 793 99. Dej to třebas na dobírku, nebo písni číslo účtu, obratem tam pošlu prachy.
Eda
Jsou černé, rukojeť je z nějakého tvrdého plastu. Jaké pásky myslíš? Jako na rukojeti na "přivázání" ruky? Tak ty mají.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 15:07
- Nahlásit
Zdravím, neměl by někdo zájem o výstavní klec na kolečkách, včetně nového originál nepromokavého potahu ? Je to značka Pet Faunas s označením P60. Otevírání na delší straně. Stáří 1,5 roku, bez závad - jako nová. Vzhledem k rozrůstající se smečce potřebujeme větší. Celková cena byla něco kolem 2700 kč, nyní cca 1500 kč. Jsem z Brna, po okolí mohu dovézt, nebo mohu předat na kterékoliv z českých výstav.
Také nabízím dvě balení léku Karsivan na posílení srdeční činnosti, s velkou slevou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 15:42
- Nahlásit
jorkaAmálka
Je to tahle? http://www.pet-faunas.cz/p60.htm
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 15:46
- Nahlásit
pawLINka
jj, přesně tato )
|
Agáta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 21:41
- Nahlásit
Zdravím s novom godom a nabízím přepravku:
VARI KENNEL č. 7 - 120 x 90 x 80.
Pro představu, jedno vzrostlé tele nebo nové slůně tam celkem pohodlně může bydlet.
Jednou " jetá " přes Atlantik. Cena 3000,-
|
manloth
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:46
- Nahlásit
Zdravím,
neměl by někdo zájem o následující věci?
1. autopásy pro psa značky Greendog. Velikost XS, barva červená. Původní cena 400 Kč, prodám za 350 Kč.
2. známka Red dingo. Střední velikost, černá barva, symbol packy. Nevyrytá. Původní cena 80 Kč, prodám za 50 Kč. (k pásům bych dala i zadarmo)
Vše je v originálním neporušeném obalu. Nešťastnou shodou náhod máme po vánocích dvakrát pásy a dvakrát známku
Pokud by byl nějaký zájemce z Brna, předám osobně. Mám možnost předat i v Praze (případně ještě okolí Litoměřic a Mělníka), ale to by bylo složitější. Jinak samozřejmě poštou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 08:07
- Nahlásit
jorkaAmálka
Poměřím klec, kterou mám doma a kdyby byla podobných rozměrů (nevím jak ji mám velkou), tak bych tu tvoji asi vzala...
Dám vědět.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 10:39
- Nahlásit
manloth
mám zájem o známku. jsem z Brna
|
manloth
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 10:54
- Nahlásit
Šárka
Já budu v Brně od 6. ledna. Denně chodíme do Lužánek, bydlím na Botanické. Nebo není problém se sejít jinde poblíž centra.
|
Kikis
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 11:00
- Nahlásit
Biluška
OK. Příští týden bych to teda poslala
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 11:32
- Nahlásit
manloth
tak se pak můžem sejít v Lužánkách
|
manloth
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 11:45
- Nahlásit
Šárka
Tak si pak napište čas a přesné místo. Já mám teď zkouškové, takže si můžu udělat čas prakticky kdykoli. Nemůžu jen 6. ledna odpoledne. Pro jistotu můj mail: manloth@centrum.cz
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 22:45
- Nahlásit
wami
vodítko Chopo, délka 3m, průměr 6mm, pro malé pejsky, 2ks, barva zelená a modrá (s černou), cena 110,-/ks
ahoj wami, máš, prosím, ještě tohle vodítko (modré by bylo lepší).
Mohlo by být i event. trošku silnější, ale ne na velké psy, hlavně ty 3 m.
Dík.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:04 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Nenabízí někdo vytloukací náhubek na NO ?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 17:11
- Nahlásit
Neessi
co to je vytloukací náhubek? Já jen, že jsem pořídíla kovovej piškotovi, je mu velkej a byl by, myslím, tak akorát Ajše... Kdyby se ti hodil, ráda ti ho pošlu.
|