Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Maso Přerov
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Sijes
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 15:45
- Nahlásit

Mel
tak u mě to taky probíhá podobně. Akorát mám blbý timingChystám jí ráno, aby žrala v klidu a taky aby nekoukala, že jdu do práce.Ono to možná vyznělo, jak se s tím piplám, ale nene. Spíš ladím, co tam přisypávat

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:12
- Nahlásit

Teď jsem se dozvěděla, že má i vepřový zadní kolena. 8 Kč a teď nefím, jestli kilo nebo kus. Ale asi kilo.

Sijes
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:22
- Nahlásit

ahoj, to asi kilo. Zrovna jsem ti chtěla napsat, jestli už víš čas. Teda v kolik asi s tím budeš doma, ať nějak podomlouváme to auto

Ty dáváš kolena jak psům? Vím, že sem jí občas kupovala prasečí nožky jen jako "pamlsek" aby se zabavila, ne jako žrádlo.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:25 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Sijes
Já ti ještě neposlala toho mejla, co? Už jsem vám nakreslila i mapku. Jedem pro to v šest, počítám, že do sedmi budeme doma.

Jinak ty kolena ne jako úplně na žrádlo, ale když s tím Máfa vyhodím na dvůr, tak mám dvě hodiny klid. Spíš jako pro zábavu a posílení žvýkačů. Aby měl peknou držtičku.

Sijes
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:31
- Nahlásit

bullvnouzi[b][/b]

to on má i tak. Tak já bych si třeba z 10 nožek vzala, nevím kolik je to na kila. Kdysi sem jí koupila nějakou obrovskou kost ve zverexu na žužlání, myslela jsem, že až se vrátím z práce, tak tam bude .....bylo tam pár třísek....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:32
- Nahlásit

Sijes
Tak já nějaký poberu stejně domů, tže vezmu navíc a vezmeš si, oki? Mejla bys už měla mít.

Sijes
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 11:41
- Nahlásit

bullvnouzi

okey. Mail mám. Zatím díky.

Dáška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:36
- Nahlásit

bullvnouzi
Ahoj, děkujeme za maso

MaggieM
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 10:55
- Nahlásit

bullvnouzi
Taky děkujem. Až zase budeš objednávat, tak dej vědět. Vzala bych i ty sušené žaludky

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:09
- Nahlásit

Ani mi nemluvte. Jsem musela teď ráno vařit celej ten balík masa + ty kolena, aby mi to neshnilo, páč to nebylo kam dát. Tže mám tři hrnce masa a dva hrnce vývaru. Budou žrát, až puknou. Zkoušeli jste to někdo vážit, my jsme s kámošem přišli na to, že jsme to vlastně nikdy nevážili a věřili tomu, že je to balík á 5Kg.

Dáška
Ptal se přítel, jestli jsou v tom namletý kosti. Čéče, nikdy jsem je tam neviděla a dneska ráno krz to rozvrtala celej ten balík a asi tam fakt nejsou.

MaggieM
Akorát uvidíme tu cenu. Říkal, že těch 30 má zaváděcí. Tak myslím, že pak třá 40 max. Doufám. Jako našim psům to jede jako svině.

Dáška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:33
- Nahlásit

bullvnouzi
no my máme nabouchaný mražák k prasknutí, tak tak se to vlezlo. Protože nám kámoška den předtím slíbila 6 kg masa a bylo z toho skoro 20 nakonec tak jsme si odvezli i její mražák rovnou, naštěstí...jinak by to museli sežrat všecko najednou

Jinak ty kosti- ve vetamixu kuře jsou namletý a holky z toho maj zácpu... Tak dík za vrtání

MaggieM
Matylda ostříhaná vypadá perfektně!
Hele, maj bobíci lovecký pudy a sklony? Jako dalšího psa chcu něco, co by nešílelo, jak uvidí žvížátko (Ena vydá za 8 výmarů) a ostříhanej bobtajl se mi zamouvá

MaggieM
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:46
- Nahlásit

Dáška
Matylda má 100% odvolání od zvěře To se ovšem nedá říct o Megan
Jinak bobíka ti doporučuju, ale fakt jen ostříháného. Vy jste stejní blázni jako my(lesy atak.) A s těma chlupama to vážně nejde.
bullvnouzi
Jasan se pak domluvíme

Dáška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 11:57
- Nahlásit

MaggieM
Hihi Enynka měla též 100%, asi do svých 15 měsíců (tím nechci nic naznačovat)...
No my právě jen ostříhané nebo krátkosrsté, ropzhodně néé chlupy na zem...se mi nece na dogtreku co kilometr zastavovat a vyčesávat.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:00
- Nahlásit

Dáška
Jako já tam našla akorát kus chrupavky a kost žádnou. A ty balíky předtím jsem třá drtila v prstech pro štěně. Tak uvidíš. Jinak Vetamix vím, že to melou i s kostma.

Dáška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:02
- Nahlásit

bullvnouzi
Jo, chrupavky jsou žádané

MaggieM
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 12:09
- Nahlásit

Dáška
Ona tam běží proto, že tam běží Megan. Jinak ona se spokojí celou vycházku s klackama. Doufám, že z ní bude aspoň dobrej aportér

Sijes
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:00
- Nahlásit

bullvnouzi
taky ještě jednou díky. Já taky docela podcenila skladovací kapacityale zase jsem dala potřebným a nechala si jen 3 balíky. Známá nechala doma ovčouna u mámy a jela do Anglie, má v plánu ho tam převízt a já teď zařizuju kontroly protilátek apod. ale nevím, kdy to bude. No a její mamka teda pejskař rozhodně není.....ale slíbila že uvaří masko a já chodím venčit Tak na příští sraz taky možná dojdu se 2

Sijes
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2008 13:01
- Nahlásit

Dáška

Tobě díky za odvoz!!!!! Přítel si vzal na benzín jen symbolicky, tak jestli pojedem hromadně i příště tak slibuju že přihodím víc

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:06
- Nahlásit

Jedeme asi příští týden. Měl by někdo zájem?

Sijes
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:29
- Nahlásit

bullvnouzi
já asi jo!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:36
- Nahlásit

Sijes

Sijes
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:41
- Nahlásit

bullvnouzi
Tentokrát bych vzala o něco míň,ještě se poptám u toho vlčáka,jestli mají kde skladovat, na tom mi taky záleží aby se měl dobře. Ale kolem 20 kg si myslím,že to bude. A nějaká nožka by se taky šikla.

OT - tak já pomalu začnu plánovat tu trasu Hostýn)Už se nemůžu dočkat!Ještě se jednou vyspím a pak.....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:53
- Nahlásit

Sijes
Ty ve to jsou furt OT jako prase. Vlez s tím do tématu AST, APBT...

Jinak s tím masem - zjisti a dej vědít.

Dáška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 22:25
- Nahlásit

bullvnouzi
My máme plný mražák, zaplnila nám ho spolubydlící takže nic... Ty sušené žaludky jsou co? To je na jídlo nebo jen na chuť jako mlska, na žvýkání nebo tak?
A to koleno je huuuustýýýý!!! Takový mega! holky to měly na dva dny... eště tam jedno máme furt
Dík za nabídku.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 22:54
- Nahlásit

Dáška
No ty žaludky jsou tak napůl. Já to dává někdy jako mlsky, ale když toho dáš víc, tak se dobře nažerou.

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:28
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak my nechcem nic, chlapa-řidiče mám v Praze, auto v sevisu a já jsem neřidič vlastnící řidičský průkaz...tak třeba příště

MaggieM
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:47
- Nahlásit

bullvnouzi
Já maso bohužel nemám kam dát. A na kolik teda vyjdou ty sušený žaludky?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:11 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

MaggieM
Původně chtěl po mě 30 za kilo. Ale říkal, že to bude zaváděcí cena. Tak až mu budu volat o objednávku příští tejden, tak bych se ho zeptala za kolik to má teď a obratem ti písla mesku a ty písneš, jestli jo a kolik třeba, ju?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:18
- Nahlásit

bullvnouzi
jasan díky

MaggieM
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:51
- Nahlásit

bullvnouzi
Prosím tě nemá ten týpek morkový kosti?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání