| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:48
- Nahlásit
davidkova renata
já to protáhla asi na dva dny
No, pokud to bylo v ledničce a správně nakořeněný, tak by to po dvou dnech ještě mělo být dobrý. Pokud to bylo v létě na lince, tak už né
Někdy Ti to dovezu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:50
- Nahlásit
overgod
Zas něco může bejt riskantní jo??!!! Čéče musíte se víc snažit...
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:50 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
aren
1. přelít horkou vodou
2. povařit asi čtvrt hodiny
3. scedit
4. přidat olej, sůl, koření (např. karí), docela dost, promíchat, utlapkat do hrnku, nechat ležet aspoň dvě hodiny
5. sojove kostky vyjmeme a otravime s nimi sousedovic psa a do pripraveneho pokrmu primichame predpripravane kostky masove.
6.podáváme
Pak je to dobrý
jj Aren, prima recept...věřím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:51
- Nahlásit
aren
Pokud to bylo v létě na lince, tak už né
Někdy Ti to dovezu
Jo tam to přesně bylo.
Tak třá až se uvidíme,doufám,že to nebude za sto let bo tak dlouho čekat nemůžu
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
ja hlavne nevim, kde jste to vystrachala...neznam jiz kontext...odkud to mate?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:53
- Nahlásit
overgod
Tutok...na minulý strně
Zasláno: 11 Říj 2007 09:28
Citát
davidkova renata
Pane,ten pes dopadne blbě,to je jasný.Zrovna takovýmu bych se teda vyhla radši obloukem,to jo
paní, to by bylo riskantní...moh bych se odnaucit chodit rovně a vlízt po náký auto či bus
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
dyk jsem to psal jasně ne?
paní, to by bylo riskantní...moh bych se odnaucit chodit rovně a vlízt po náký auto či bus
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:57
- Nahlásit
overgod
dyk jsem to psal jasně ne?
no dyk já taky ne?Už ZAS vidíte potencionální nebezpečí a riziko,což je dle mýho zbytečný bo vás ten bus může klidně minout
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
tam to přesně bylo
Tak to, paní, úpřimnou soustrast
Ty sojový kostky jsou fakt hnus
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:11
- Nahlásit
davidkova renata
ahaaa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:22
- Nahlásit
aren
Ty sojový kostky jsou fakt hnus
Njn.smrdělo to votřesně a počítám tak eště jeden den a měly by i přivolání .Nějak mě to znechutilo a sebralo chut k dalším akcím.
overgod
ahaaa
No sláva
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
No sláva
ahaaaa
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
eště jeden den a měly by i přivolání
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 19:52
- Nahlásit
tak si asi jeden ze zdejsich pařmenů, co pravidelně pařívaj na křižovatce u hladovýho okna pořídil psa typu pitbulll no a aby byla chlastačka zajímavější, tak s sebou vzal psa, aby jej mhl asi vychovvávat.....
overgod
Jo, tohle je výborná kombinace, bohužel čím dál tím víc častější.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:42
- Nahlásit
Filip
Jo, tohle je výborná kombinace, bohužel čím dál tím víc častější.
a proč by si nepořídil akovou príma hračku ne? v podstatě to seženě klidně i zadarmo.......bohužel se už přestávám divit lidem, co se snažej zavést BSL ...... jen já bych to ai předělal na BADL jakože AD=all dogs
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 21:48
- Nahlásit
overgod
V Praze to výborně doplňuje to, že pes může běhat na ulici na volno. Možná, až se tu stane něco, jako v Německu, někdo změní názor.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:30
- Nahlásit
Filip
V Ostravě taky, pokud má koš ...ale Argošek tady furt tvrdí, že díky tomu jsou ti psi pak jakože zvyklejší a bezproblémovější.......ono bohužel většina lidí nechápe, co pes vlastně je...všichni v nich vidí jen to, že jsou to našií mazlíčci....ale to, co dokáže třeba 30kg pes "udělat" je naprosto nesrovnatelný s tím, co udělá třiceti kilovej člověk...myšleno bez pomůcek, poněvadž ty pes v životě používat nebude....lidi si to odmitaj pripustit a to i mnozi tech,co se povazuji za dokre kynology apod.
Jinak Filipe dvakrat jsem se nyni zachoval jako spravny chlapik a nejake nekalosti ohlasil na PCR ... bohuzel to opet vypada, ze splaci na d vydelkem....neboli ze spatny budu ja nebo budu muset byt jeste vetsi spravnak a kontaktovat treba inspekci MV apod a to pak jiste uznas, ze budu mit "pratele" i na te PCR ...tak nevím, jeslivá budu az takovej Dusin..
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:32 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
Filip
to nevim jestli jsi cetl mou zdejsi dedukci...ze na chodbe vetsinou psa vencit muzes nechat...jakoze at si tam navolno beha...tedy v pripadech, ze se domovni vchod zamyka...neb pak se nejedna o verejne prostranstvi a predmetem mestskych vyhlasek o upravach o pohybu psu jsou vetsinou pouze prave pouze ta verejna prostranstvi )
tedy ne verejne prostranstvi, ale misto verejne pristupne at jsem presny a terminologicky
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:22
- Nahlásit
Když jsme u těch pomůcek pro odvrácení útoku psa , tak já bych také prosila o radu : jak naučit psa se ježit i na bocích, moje trubky to neumí . Psi si pobíhali na louce , pobíhalo tam volně více psů, nějací RR, labrador, MOK , mixy.....a FILÁK . Tak se navzájem pozdravili, vzali se na vědomí a šli si po svém.....tzn. Robča si běžel očuchat nějakou igelitku, co se tam válela , taková drzost !!!! Taška sice neměla nic společného s majitelem fily , nicméně v představách filáka byla jeho asi celá louka a tudíž také vše, co tam kde leželo a tak se naprdnul a vystartil po Robčovi , Robča podřadil a vyrazil , vzhledem k poměru DP ( obdoba HP pro neznalé) k hmotnosti neměl filák šanci a na starovní čáře získal neuvěřitelné zpoždění , ale nevzdal to , byl cílevědomý. No a Robča, když zjistil, že dusot za ním se neblíží, ale naopak, tak zastavil ( kde probůh je ten srábek ?) a otočil se proti němu , a to už filák dobíhal , Robča se naježil , čímž si přidal cca 8 cm na hřbetě , tedy na hřbětě vepředu, takže vypadal jak pravěký ještěr a to pochopitelně filu trochu zbrzdilo v rozletu , tak tam stáli proti sobě a zkoumali , kdo že je větší, či co , prostě ani jednomu se nechtělo do poměřování sil, ale ani jeden to nechtěl vzdát jako první , páník fily už klusal a hulákal a protože páník se poslouchat musí , tak to se nedá nic dělat....ale kdyby tam byli sami .... . A tak mě napadlo, že kdyby se moji psi uměli naježit i po stranách , jako se nafouknout , že by vypadali mnohem větší ......ale jak je to naučit, máte někdo radu ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:32
- Nahlásit
mac1
ale jak je to naučit
Ty vado,tak to netušim ,my ovládáme maximálně Zavrč..myslim,že tady bude každá rada drahá bo jak von má vůbec vědět co po něm chceš,nenapadá mě jak mu to vysvětlit
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
jejda, to moji zaostalci umí na povel jen zaštěkat , ani to vrrrčení neumí na povel, to bude s nimi problém .....ale napadlo mě , co ten el. obojek , to možná při patřičném zásahu by se jim mohly zježit všechny chlupy na těle , ne ? Nebo bude potřeba el. kšírů ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:17 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
mac1
ale napadlo mě , co ten el. obojek , to možná při patřičném zásahu by se jim mohly zježit všechny chlupy na těle , ne ? Nebo bude potřeba el. kšírů ?
No ty si na to kápla!!! Já věděla,že jsi holka šikovná! .Ale začni napřed jen s tim vobojkem,abys něco nepokazila....
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:14
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vado,tak to netušim,my ovládáme maximálně Zavrč..myslim,že tady bude každá rada drahá bo jak von má vůbec vědět co po něm chceš,nenapadá mě jak mu to vysvětlit
no hlavne ze Vas napada, jak by to jako moh pe ovladat ze jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:20
- Nahlásit
overgod
no hlavne ze Vas napada, jak by to jako moh pe ovladat ze jo?
Kde píšu,že mě napadá jak by to moh pes ovládat .Se trochu soustředte,než něco napíšete
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:24
- Nahlásit
davidkova renata
Kde píšu,že mě napadá jak by to moh pes ovládat.Se trochu soustředte,než něco napíšete
nikde, ale z tohodle to logicky vyplýfá paníííí
jak von má vůbec vědět co po něm chceš,
bo z toho vyplývá, že kdyby to věděl, dalo by se ho to učit, to je jasný jak facka, bo je to logický
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:24 - Změnil/a: Filip
- Nahlásit
V Ostravě taky, pokud má koš ...
overgod
V Praze však bez koše. Kdyby musel mít koš, tak je to v pohodě.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:26
- Nahlásit
Filip
jako třeba n Václavákumohu nechat pobíhat svýho psa jen tak...at se bavi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
overgod
bo z toho vyplývá, že kdyby to věděl, dalo by se ho to učit, to je jasný jak facka, bo je to logický
No moment...každej pes se umí naježit,vo tom žádná .Jde o to,jak mu sdělit ,že se právě naježil a že tááák je pašák a naučit ho to na povel,chápeme se ?
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:31
- Nahlásit
Jinak Filipe dvakrat jsem se nyni zachoval jako spravny chlapik a nejake nekalosti ohlasil na PCR ... bohuzel to opet vypada, ze splaci na d vydelkem....neboli ze spatny budu ja
overgod
Třeba tě nemají rádi Každopádně té IMV bych se nebál, pokud máš pocit, že jsi v právu.
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:32
- Nahlásit
jako třeba n Václavákumohu nechat pobíhat svýho psa jen tak...at se bavi?
overgod
Pokud nebude běhat po silnici a nikoho ohrožovat, tak je to v pohodě. Proto tu taky mohou feťáci tahat po městě smečky psů a nikdo na ně nemůže.
|