Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prosím, vzpomeňte
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:14
- Nahlásit

Život prostě dokáže být zlej... Držím palečky, ať to co nejdřív přebolí a novej hafík ať dělá jen radost...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:18
- Nahlásit

je mi to moc líto, držím palce, ať se rána co nejdřív zahojí a hodně štěstí s mrňouskem

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:40
- Nahlásit

Lucie od Arta
uprimnou soustrast, je nam to moc lito Hanka a Fredy z Komoran

vycitky kvuli stenatku nemej, pomuze Ti prekonat tu prazdnotu a velikou bolest, udelala bych to same. Drzime palecky a tlapicky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:30
- Nahlásit

Lucie od Arta
Neznám osobně ani Tebe a neznala jsem ani Tvýho pejska,ale bulim tu jak tele...nedá se říct nic,než co už řekli jiní.Přeju hodně sil...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:35
- Nahlásit

davidkova renata
Děkuju, když si vzpomenu, kolikrát já tu brečela nad cizími příspěvky a měla pocit, že TOHLE se přece stává jinejm lidem, ne mě...Z minuty na minutu se mi zhroutil život, já vlastně všechny mimopracovní aktivity (ráda) podřídila Artíkovi, neuměla jsem si představit, že tu za nějakejch deset let nebude...že se může MNĚ stát něco takovýho, bych si nikdy nepřipustila...Nějak si asi všichni myslíme, že jsme nesmrtelní, že zlé věci se dějou TĚM DRUHÝM...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:39
- Nahlásit

Lucie od Arta
Ahoj, já tomu vůbec nemohla uvěřit, je to strašný.. Ještě ve čtvrtek jsem vás viděla na agi a pak tohle... Jedinou útěchou je, že artík určitě zemřel šťastnej a vůbec asi nezaregistroval, co se děje. Přeju hodně sil a samou radost se štěňátkem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:41
- Nahlásit

Lucie od Arta
No jo,nikdy nemůžem bejt na něco takovýho připravený.Jenže i kdyby se dožil 12 let,bylo by to stejný,spíš ještě horší,já to vím..Asi je to daň za tu lásku,kterou nám tak samozřejmě a nezištně dávají,protože za všechno se platí.Cokoli Ti kdo řekne,Ti nepomůže,pomůže až čas.
Tak pomuchluj i za mě toho malýho šmudlíka,zas máš někoho,kdo je tu a vždycky bude jen pro Tebe.

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:23
- Nahlásit

Lucie od Arta
moc me to mrzi preju ti hodne stesticka se stendem a taky hodne sil...

aren
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:58
- Nahlásit

Lucie od Arta
Je mi to líto
Ale taky si myslím, že měl u Tebe šťastný život, šťastnější, než kdybys ho nepouštěla.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:03
- Nahlásit

aren
Dík, to ano, on byl dva roky naprosto šťastnej, milej, bezproblémovej pes...on si to vážně užil, to jen mě strašlivě chybí, tohle fakt nepřebolí, určitě to časem bude lepší, ale Artík je prostě můj milovanej kluk, a to že nevím, kde teď je a jestli tam někde na mě čeká, mě ničí.A že je někde sám, on je, byl takovej závisláček...

fromeli
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:05
- Nahlásit

kde teď je a jestli tam někde na mě čeká, mě ničí.A že je někde sám
neboj, zatím někde trénuje revíry a čeká, aby pak mohl trénovat Tebe v čekání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:11
- Nahlásit

Lucie od Arta
tohle fakt nepřebolí,
Ne,to máš pravdu,ale časem se s tím dá žít.

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:12
- Nahlásit

Lucie od Arta
Je mi to luto

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:19
- Nahlásit

Lucie od Arta
že nevím, kde teď je a jestli tam někde na mě čeká,
Je tady..
V nebi je místo zvané Duhový most
Když umře nějaké zvíře, které je tady na zemi někomu zvláště blízké, dostane se na kraj Duhového mostu. Jsou tam krásné louky, kopce a jezera, kde si naši psí kamarádi mohou spolu hrát. Mají plno dobrého jídla, pití i slunečního svitu, jsou v teple a v pohodlí.
Tam pejsek zase omládne,může volně běhat podle chuti, k jídlu má tu nejjemnější játrovou paštiku, k odpočinku ho čeká pelíšek z prachového peří. Nic ho nestraší, nejsou tam žádné bouřky ani zlí tvorové.
Naši chlupatí kamarádi zkrátka mají všechno, co jejich srdíčka žádají a po čem v životě toužili. I neduhy které je provázely, jsou pryč.
Ten, kdo byl starý, je opět mladý, ten kdo byl nemocen či poraněn je zdráv a při síle, plný života. Jsou zpět takoví, jaké si je pamatujeme z nejkrásnějších snů. Jsou šťastní, až na jedinou maličkou výjimku - chybí jim jejich pániček, přítel největší. Všichni si spolu hrají až přijde den, kdy se pejsek najednou zastaví a zpozorní, podívá se do dálky. Jeho jasné oči se rozzáří,celé tělo se nadšením rozechvěje.
Opustí kamarády a rozběhne se zelenou trávou k obzoru, stále rychleji a rychleji. Objevil svého lidského přítele a když se konečně setkají, pevně se obejmou.
V radostně bláznivém vítání pejsek olíže tváře, ruce pohladí jeho hlavu a člověk se znovu podívá do věrných očí které nadlouho zmizely z jeho života, ale nikdy se neztratily z jeho srdce. Už je nic nerozdělí.
A tehdy, překročí Duhový most společně …

Smečka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:35
- Nahlásit

Lucie od Arta
Přišla jsem podobným způsobem o fenu.Prostě se stane,je to hrozný,ale nemá cenu se tím dloho trápit.Dnes už to tak vidím,život jde a dál a všechno přebolí.Je dobře,že máš nového psa.Něco nového začíná musíš to vidět z té pozitivní stránky.

evina
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:44
- Nahlásit

Lucie od Arta:To je mi moc líto.Taky mám lovce,dvouletýho-chodíme kvůli tomu momentálně na šňůře.Ale člověk nikdy neví,může prasknout karabina co já vím a taky bude v háji.Tak držím palce ať se alespoň nový přírustek drží paničky.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:58
- Nahlásit

evina
no, my měli čerstvě hotový vlohovky, ten den zrovna šlapal jak hodinky, jenže nikdy nevíš.
Teď prcek je ze show linie, třeba nebude takovej rapl (i když právě to jsem na Artovi tak milovala, tu kokří palici, ten zápal), i když aktivit na něj taky čeká spousta (agility, loveckej výcvik, snad flyball - když ho to bude bavit, to je jasný)... Ty máš WSS, co?Měla jsem s nima jet na tábor...no asi nepojedu.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:30
- Nahlásit

Lucie od Arta
všimla jsem si toho až dneska a bulím si tu po ránu taky je mi to vážně moc líto..ale čas a novej pejsan je na to nejlepší....ztratila jsem 2 psy za svůj život a je fakt že i po 8 a 2 letech se klidně rozeřvu..ale jak psalal Davídková..dá se s tím žít...tak hodně sil....

Hafina
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:41
- Nahlásit

Lucie od Arta
Blbá souhra náhod. Je nám to moc líto, i když jsme Arta neznali. Já mám WSS, lovce tělem i duší. Taky mám strach....

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 08:44 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

evina
aha, už vím, to je ten ztracenej a šťastně nalezenej pepřák...tak si říkám, že aspoń vím, co se stalo, když tak člověk čte o pejskách, co se ztratili a nenašli - Demi, Daisy, Casper...to by mi bylo možná hůř.
Hafina
sarax
Smečka
davidkova renata
pigie
fromeli
nika00
eva od jondy
brut
...a vůbec všichni, známí i neznámí, dík moc za podporu, pejskaři jsou nejúžasnější lidi, co znám.

leila
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:32
- Nahlásit

Lucie od Arta
je mi to tak moc líto jak tady píšou ostatní ani jsme tě neznali, my máme taky lovce tělem i duší... jezevčíky, bígly, křepeláky no a u takových lovců se s tím musí počítat i když mají složeno třeba 10zkoušek nikdy nevýš kdy mu přeskočí a vrhne se za srnou a už se nevrátí... my měli kupříkladu fenu, jezevčici drsnosrstou, fenka byla měsíc po nakrytí, jeli jsme krýt až na druhý konec Polska. Fenka měla čerstvě zýskaného CACIT na slovenském norování, jednou jsme jí vzali, byla extrémě poslušná, s mladýma když jsme chystali mladé na vlohovky. Najednou slyšíme štěkot, fena zmizela v noře měla tam lišku, okamžitě jsme odchytli mladé a čekali kdy vyběhne liška nebo pes v takové chvíli se nedá nic dělat, jelikož to byla nora umělá, nedalo se ani kopat, asi po třech hodinách zmlkla najednou žádný štěkot nic, okamžitě jsme letěli pro známého co má takovou techniku kterou jsme se dostali přes tu betonovou rouru.. fenečku jsme našli, ale již nedýchala, ta liška jí zadusila hlínou, lišku jsme tam nikde už nenašli.. Hned jsme fenku zavezli na veterinu, jelikož jak jsem říkala byla měsíc nakrytá, ať se podívají jestli tam měla nějaké mladé, měla jich tam šest, takže nevyhasl jenom její život ale životy i jejich potomků. Takže jak zaznělo v písni od Buty teda myslím... ,,život je svině když krade"... ale jelikož jsme měli další hafáky tak jsme byli za jejich přítomnost rádi, hned za dva měsíce se narodili její sestře štěňátka, možná náhoda možná osud, vzali jsme si hned jednu fenečku a i když se papírově jmenuje Brita mi jí říkáme po její tetičce Qida fena sice není černá s pálením ani ne tak dobrá jak byla Qiduška ale je to její krev a v nečem se jí přece jenom vyrovná, v lásce k nám...
Ať i tobě dělá miminko stejnou radost jak dělá Artík i když není stejné barva a jak říkáš ani povahy určitě tě bude milovat stejně jako tvůj Art.....

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:42
- Nahlásit

Lucie od Arta
Ufff, ja te taky sice neznam, ale tohle je mi lito uplne strasne, ale zas jak jsi psala sama, je lepsi vedet, ze uz neni, nez kdyz se jen zatoula a ty furt doufas.... Tak se drz a at ti nove stendo dela stejnou radost jako Artik

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:25
- Nahlásit

Ahoj, také vás neznám, a po ránu dost velká rána, i když tvého pejska neznám, je mi to nesmírně líto. Je dobře že máš nové štěňátko, hodně ti to pomůže, mně pomohlo právě to, i když trvalo pár měsíců než jsem si štěně našla a přivezla domů, ale od té doby co jsem zabořila hlavu do inzerátů a hledala a hledala, bylo mi už trochu lépe. Jen jsem si vyčítala, že jsem Bellinku nechala na veterině, ale v tu chvíli jsem jiné řešení neměla, a to mně hrozně ubíjelo, kde leží, kam ji dali, zda je tam sama nebo s dalšími psy, atd. prostě že nevím co s ní dělají ale vrátit jsem to již nemohla, ale tahle myšlenka pro mě byla snad ještě horší.Měla jsem si ji vzít a někde ji udělat hrobeček, ale já bych to psychycky neunesla u toho být, takže.....je mi to líto, a doufám, že se brzo dáš dohromady s novým štěndem, které ti bude dělat zas nové lotroviny, lízat nohy, krást karbanátky ze stolu, atd. mějte se krásně.

Artíku tobě přeji krásný život v psím nebíčku a doufám, že se tam potkáš s mojí Bellinkou, třeba si tam spolu zaskotačíte

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:38
- Nahlásit

Pořád ještě nespím, nejím a brečím - ale musím se krotit a myslet na to všechno hezké, ne na ten konec. Ale do vlaku už asi nikdy nevlezu - a že jsme toho s Artíkem najezdili...
A aby tu bylo malinko veseleji, koukněte

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:57
- Nahlásit

Lucie od Arta
No tak ten je roztomilej, a vypadá fakt jako velký pohodář a flegmatik . Už se těšíme až s námi vyrazíte ven.

ale musím se krotit
Přesně tak. Taky jsem to zažila a vím, jak je to těžké, ale už kvůli tomu prckovi to musíš zvládnout. Držím ti palce.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:58
- Nahlásit

Lucie od Arta
Je mi to luto - nepoznam vas, ale ak by sa nieco obdobne stalo mne, tak by som to velmi tazko znasal.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:00
- Nahlásit

Venta
Jojo, to my taky, zatím je fakt vyjevenej, ale až se otrká a zvykne si, že jsem teď jeho panička, ráda ho půjdu socializovat, přeci jen jsou mu už tři a kousek a znal jen domácí smečku, z neznámých psů je trošku nervózní. vendulka mu předvede, zač je toho loket...
Dík za sms, ani jsem Ti neodpověděla, nějak nezvládám.

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:09
- Nahlásit

Lucie od Arta
ani jsem Ti neodpověděla, nějak nezvládám.
nic se neděje, úplně tě chápu.
Jasně, Vendula mu ukáže všechno, co je k životu potřeba

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:15
- Nahlásit

Jasně, Vendula mu ukáže všechno, co je k životu potřeba
no nevim, snad lepší by byl mateřský přístup rozumné nadstandardní jezevčice než té dračice

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:18
- Nahlásit

Lucie od Arta
Kokříci jsou moje srdeční záležitost, taky jsem jednoho měla, zlaťáčka, když jsem o něj přišla bylo mu 15 let, dlouho jsem to nemohla rozdýchat. Strašně mi chyběl.
Dívala jsem se na fotky, Artík byl nádhernej. Když už se to muselo stát, tak buď ráda že netrpěl a možná si ani nestihl uvědomit co se stalo...
Přeju jen samé radosti se štěníkem...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání