Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prosím, vzpomeňte
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:07
- Nahlásit

Zdravím všechny, co nás znali. Nikdy bych neřekla, že sem tuhle zprávu budu psát a hlavně že takhle brzy.
Artík už není. V sobotu jsem osudově přecenila jeho poslušnost a loveckou vášeň - a bohužel i to, že u nás vlak jezdí jednou za dvě hodiny. Samé blbé náhody, samé kdyby...a spousta plánů do budoucna, které se už nevyplní. Sbohem, Arte, strašně moc mi chybíš...

fromeli
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:09
- Nahlásit

Lucie od Arta
no to je hrozný. Je mi to moc moc moc moc líto

erika
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:10
- Nahlásit

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:12
- Nahlásit

Vím, že to bude znít hrozně - ale včera večer jsme si jeli pro štěně. není to Art, takovýho psa už mít nebudu, udělali jsme spolu spoustu práce a spoustu toho prožili a mohli ještě prožít, ale já v tom prázdném bytě prostě být nemohla. A teď mám výčitky svědomí ještě kvůli štěndu. Jsem cvok, co?

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:13
- Nahlásit

Lucie od Arta
moc nas to mrzi

fromeli
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:15
- Nahlásit

Lucie od Arta
já to chápu, já bych to bez psa už taky nevydržela.

Walda
Člen
- Nahlásit

Lucie od Arta

včera večer jsme si jeli pro štěně

Myslím, že jste udělali dobře.

erika
Člen
- Nahlásit

A jaký štěně máš?

želva
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:16
- Nahlásit

Lucie od Arta
je mi to líto,ale zárověn jsem ráda že jsi neváhala a máš dalšího šmudlu,já kdybych neměla ještě další 2 když jsem nechala uspat Dárečka,tak bych okamžitě jela pro dalšího ještě toho dne

erika
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

Je to tak, já mám dva psy, docela slušně věkově od sebe, takže snad nás to nepotká najednou a ten druhý trochu bolest umírní.
O dva psy už jsem přišla, v den co umřeli jsem byla na sedativech, pro další štěndo jsem si jela za měsíc...

fromeli
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

Lucie od Arta
až budeš mít chuť - on šel lovit a nevrátil se a pak jsi ho našla někde u kolejí, nebo si to viděla?
Ježiš to je hrozný, furt ho vidím, jak se k nám vracel od někud z lesa celej spokojenej.

erika
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:19
- Nahlásit

fromeli, to bych tady teď neřešila...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:20
- Nahlásit

Co já bych mohla mít jinýho než kokra? Foto je jen z mobilu, ale jinak je to oranžový bělouš - prostě bude to Art v zrzavým. Ach jo, pořád mi letí hlavou, co jsem mohla a měla udělat jinak...
Dík, holky, za podporu...

Anu
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:21
- Nahlásit

fromeli
furt ho vidím, jak se k nám vracel od někud z lesa celej spokojenej
jako by jsi popisovala mého psa

Lucie od Arta
taky mi to je líto.O to víc mě to děsí,že vím,že toto mě potká taky.Taky lovec...

isdpch
hm dobrý řikám co je lepší.Jestli celoživotně na šnůře a nebo pár let s ním žít na volno s rizikem že se toto stane...

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:23
- Nahlásit

Lucie od Arta
Upřímnou soustrast a hodně štěstí s novým štěnětem. Je to zase kokřík?

Lucie od Arta
Člen
- Nahlásit

fromeli
No, běžel dolů cestou, pak zahl do lesa - a zdálky houkal vlak. Pak kolem nás letěla srnka, pes už ne. A vlak zahoukal v zatáčce, kde normálně nehouká. Neviděla jsem to, jen co z něj zbylo. Vypadal, že běží, obličej úplně klidnej, nic nevěděl....jen si ho teď neumím jinak představit...jen jak tam leží, furt tomu nemůžu věřit, víš, jak já se tuhle bála na tý Točný...Jsem totálně v prdeli, vždyť víš, jak moc jsem toho psa měla ráda. furt si říkám, že jsem na něl byla až moc pyšná, pro mě to byl pes mýho života, nikdy by mě nenapadlo, že spolu budem jen dva roky. Kdyby...kdybych...ale to nemá cenu řešit, ne teď.

erika
Člen
- Nahlásit

Já měla křížence setra a byl to pošuk, když my ho jednou málem střelil myslivec, tak jsem si řekla, že na to nemám nervy... To si každý musí vybrat sám, jesi riziko nebo jistotu. Nicméně Lucie, tys mu dopřála to pro co jsou tito psi zrození, takže to musel bejt šťastnej pes, narozdíl od mojí feny, která chodila furt na šňůře...

fromeli
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:25
- Nahlásit

Kdyby...kdybych...ale to nemá cenu řešit
Luci, to nemá.
Hlavně, že netrpěl a odešel ve své oblíbené činnosti, ikdyž tak brzo

Meta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:26
- Nahlásit

Lucie od Arta
To je tak smutný...jenže to je život, život se zvířaty obzvlášť...
z hodiny na hodinu a převrátí se naruby.
Štěně to trochu zahojí,...tak ať prospívá!

Lucie od Arta
Člen
- Nahlásit

Mimochodem měl zkoušky a chystali jsme se na další, zrovna to ráno jsem byla hrdá, že mi na pár metrů zadaunoval....

blanulinka1
Člen
- Nahlásit

Lucie od Arta
Nemohla jsi udělat nic jinak... Vůbec nic si nemůžeš vyčítat, prostě to tak mělo být, každý má svůj čas... Vzpomínej na všechno to dobré i zlé co jste spolu zažili, vzpomínej na to, jak bohatý život měl a co dal on tobě a ty jemu... Určitě na tebe čeká za Duhovým mostem a jednou se setkáte a budete zase spolu...

fromeli
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:28
- Nahlásit

Takhle si ho budu pamatovat

erika
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:31
- Nahlásit

Lucie drž se, musím do práce. Hodně štěstí s novým šmudlou.

Anu
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:33
- Nahlásit

Lucie od Arta
jestli tě to trochu uklidní,vím,že můj pes loví a vždy ho pouštím s tím,že jsem udělala snad úplně všechno aby nelovil (ještě jsem teda nezvládla koupit el.obojek-moje poslední záchrana) a vždy když odepnu tak si řikám sama pro sebe v duchu,jseš připravená,že už nepřijde?A on většiou zatím přijde,ale vím,že jednou nepřijde.Na druhou stranu-pro toho psa lovení je celý život-bohužel,ani já pro něj neznamenám to co lovení-tak ti fakt nevím,jestli není lepší pár let se spokojený psem a nebo s chudákem na šnůře,který bude žít xlet.Fakt vím co citíš a rozhodně nemá cenu si dělat vyčítky

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:37
- Nahlásit

fromeli
, akorát že už nepřijde...mám komp plnej fotek, na který se nemám odvahu podívat...

fromeli
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:43
- Nahlásit

Lucie od Arta
to časem trochu přebolí, ikdyž bude mít pořád místo v Tvém srdíčku, tak na něj budeš moci vzpomínat i s úsměvem

Jak se jmenuje nové štěndo? Jaká CHS?

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:43
- Nahlásit

Lucie od Arta
neblázni, to vůbec není hrozné, naopak je to ta nejlepší pomoc po ztrátě pejska , jasně , že ho nemůžeš srovnávat s Artem , Art to prostě není, žádný pes není opakovatelný, každý je jedinečný...jsem moc ráda, že už štěndo máš ( hledala jsem na inetu modré bělouše a našla jsem jen fenečky ) a moc se těšíme na setkání s Vámi. Art měl krásný život a užíval si ho, měl strašně málo času, ale dokázal si ho užít ....a určitě netrpěl. A k životu smrt patří , bohužel .....a snad mladej nebude mít tolik lovecké vášně ...ale ty vlohy snad mít bude také , tak moc, moc štěstí s ním.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:50
- Nahlásit

Lucie od Arta
Strašně moc mě to mrzí,ale určitě jsi udělala dobře,že jste jeli hned pro nové štěndo,to jediné pomůže překonat tu nesnesitelnou bolest a pomůže ti k tomu,abys nevzpomínala na Artíka se slzama,ale s úsměvem. Držím ti moc palce,abys to zvládla co nejdřív. Asi vám to bylo souzeno,žádný pes nemá nikdy 100% zadaunování a rozhodně se z ničeho neobviňuj. Copak je to za štěndo? Zase běloušek?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:02
- Nahlásit

Štěndo je oranžový bělouš, BENJI IDOL´S HERITAGE, máma Skar-Line, táta belgickej import s čistě britskou krví - samej Lynwater - mám pocit, že bych tomu zvířeti měla vykat. A anglicky flegmaticky i působí.

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:09
- Nahlásit

Lucie od Arta
Je mi to moc líto, znala sem Arta jen z bezva fotek z agility, ale určo to byl NEJ pejsek. Hodně štěstí s novým štěndou, ať to nosí spoustu radosti

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání