Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pes a letadla
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2005 21:51
- Nahlásit

Anonymní
Pokial viem, aj oni maju obmedzenie na batozinu.... A okrem toho, ked som si chcela brat zvery zo sebou, tak mi tuto moznost Lufthansa nenavrhla...

Danuš
# Zasláno: 11 Pro 2005 07:46
- Nahlásit

pigie

Pokud se vezou živá zvířata, bývá teplota mezi 10 - 15 st.
Jinak si nemyslím, že by 5 st nutně pro psa muselo znamenat podchlazení. Koukni, kolik psů je uvázaných v mrazu u hospody. Tím nechci říct, že to schvaluji.

Danuš
# Zasláno: 11 Pro 2005 07:47
- Nahlásit

anonymní

ani největší VIP cestující nemůže mít v kabině třeba kavkazáka. Není ho kam umístit. Což je hlavní důvod, proč se nesmí psy vozit v kabině. Kabinová zavazadla, což v tomto případě přepravka se psem je, musí být umístěna tak, aby byly volné uličky a cesty k nouzovým východům pro eventuální evakuaci.
Jak už tu bylo zmíněno, i paní Havlová - Veškrnová, vezla své boxerky v zavazadlovém prostoru.

haha
# Zasláno: 11 Pro 2005 12:38
- Nahlásit

já bych asi nikdy své psy do zavazadlového prostoru nedala ,radši bych jela autem,vlakem ,lodí ,prostě čímkoliv abych je mohla mít u sebe ,známé mojí kamarádky se stalo že letěla s fenou a fenku jí omylem vyložili někde při mezipřistání ,nakonec jí sice našli ale já bych se asi zbláznila.já fakt nechápu proč by nemohl mít člověk v letadle psa na zemi u sedačky stejně jako v jiném dopravním prostředku,no doufám že nikdy nikam letět muset nebudu.

Anonymní
# Zasláno: 11 Pro 2005 16:41
- Nahlásit

Ahoj, někde na webu v jiných diskuzích jsem našel, že možná CUNARD (http://www.cunard.com/CruiseItinerary.asp?cruiseid=2743&LeftNav=Plann er&Active=&Sub=&OB=&Region=7) vozí psy z Evropy do USA "nějak rozumně". Jde o výletní loď. Poslal jsem jim e-mail, tak doufám, že se ozvou. Dám vědět. Vladimír

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2005 21:15
- Nahlásit

Danuš
Diky za info, tych 10-15 je pre mna uz viac OK. Ide skorej o to, ze ked pes nema moznost sa ponatahovat, prebehnut, tak skorej sa podchladi (hlavne bytove psi). Moj pes ma sice hunu ako vysitu, ale vonku v mrazoch uz zostavat nechce, ak ma iba lezat pred dverami. Pcha sa do tepla, je tak zvyknuty... A tych 10 hodin cez Atlantik sa mi zda byt vela pri tych 5 stupnoch. Chudence psi ako napr. nahaci...

haha
Do ulicky by sa pohodne nezmestil pes vacsi ako labrador. Tie ulicky su prtave. Fakt si nedokazem predstavit, kde by sa tam dal dat velky pes, hlavne kvoli nudzovym vychodom a normalnemu prechadzaniu letusiek a ludi...

Rejpalka
# Zasláno: 11 Pro 2005 21:51
- Nahlásit

Danuš
Psi uvázaní u hospody málokdy lítají letadlem.

Anonymní
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:22
- Nahlásit

haha
Skutečně si nedovedu představit, jak při případné evakuaci přeskakuje 150 lidí, kteří jsou vystresovaní, v šoku, eventuelně lehce v panice, pejsu v uličce. Navíc, letěla jsi někdy? Pokud ano, tak si asi zažila pouze krásný let, za ideálních podmínek. Jo a jak by letušky projížděli s vozíky s jídlem a nápoji? Nepředpokládám, že by vozík přes psa přenášely. Fakt to prostě nejde.

rejpalko,
dobrý
Ale byl to příklad k podchlazení - málo pohybu a zima jako v ruským filmu.

Danuš
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:23
- Nahlásit

Sorry, nepodepsala jsem se.

Anonymní
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:27
- Nahlásit

O podobným problému přemejšlím taky, a sice proto, že si časem chci pořídit dalšího pejska, přímo ze země původu plemene, což je USA. Tak ale nevím, ale jestli to není pro takový 7-týdenní psí mimiko šílenej stres... Nemáte někdo takovou zkušenost?
Ahoj, Markét

Anonymní
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:52
- Nahlásit

Nase predchozi stene priletelo z Anglie, ale chovalete ji pustili az asi ve trech mesicich (cemuz se ani nedivim). Snasela to kupodivu uplne v pohode, ani se v ty bednicce nepocurala, nepozvracela, nic. Ale ona byla totalni flegmous a klidas. A taky to byl mnohem kratsi let nez do USA. U myho soucasnyho psa si to treba nedovedu vubec predstavit. Nebo dovedu, ale vim, ze by to snasela hodne blbe. Je to takovej nervak.

haha
# Zasláno: 13 Pro 2005 17:44
- Nahlásit

Anonymní
neletěla a doufám že nikdy ani nikam nepoletím ,do letadla nevlezu pokavaď nemá kolečka napevno zabetonovaný v zemi:ale psa bych skutečně do nákladovýho prostoru nedala ,když už jsi u tý paniky a evakuace tak co by bylo se psem v nákladovým prostoru?ani si to radši nechci představit

Barbora Bora
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 06:45
- Nahlásit

Zdravim moc vsechny milovniky psu a zaroven prosim kohokoli kdo podstoupil se svym pejskem odber krve na serologii O pomoc. Jsem v Indii a mam tu dva psi nalezence. Bez kterych uz neodjedu ale potrebuju pomoct. Vice info do zprav. Dekuji a preji krasny den
barbora.soukupova88@gmail.com

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2015 19:31
- Nahlásit

to jako že chcete poslat doklad o testech ??? Rozumím tomu správně ???

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání