| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:41
- Nahlásit
Mucholabka
A víš, jaká je fajňoučká, když se hodně napapá? Má bžížko jak ťeňáto.
To možná má,ale zbytečně roztaženej žaludek a pak je druhej den líná,že jo?To aby měla aspoň dva dny v týdnu bez žrádla!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:42
- Nahlásit
Neessi
no dyž nebyla kosa, muselo se srpit. Jinak bychom nenašli chalupu.
Když uspořádám u nás na louce soutěž sekáčů - můžu¨počítat s účastí? Soused, kterýho jsem zaúkolovala, že jako to seno potřebuje pro svý štyry králíky už má plnou stodolu a letos sekat prej rozhodně nehodlá, tak ho musím nějak nahradit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:44
- Nahlásit
PetraK
no já fakt ale nekecám s tou malinou. Fakt na falešku se to používá. Přísahám na holej pupek! Svůj vlastní!
Klidně se nechám poučit,ale...... jestliže to má ovlivňovat funkci hladké svaloviny a vylučování hlenů(např. u bronchitidy),tak mi to neštymuje s hormonálním bordelem v hlavě.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:48
- Nahlásit
PetraK
Když uspořádám u nás na louce soutěž sekáčů - můžu¨počítat s účastí
no s mojí určitě NEEEEEEE,páč už jsem velká holka a zbytečně nehnu malíkem,zvlášť když z toho bolí celej čék.Ale mohla bys zblbnout chasníky v okolí-chlapi se rádi vytahujou.Kup v Holešovicích nějaký ten "zlatý pohár" a štěně píva,namaluj plakát a v červnu vyhlaš soutěž o nejlepšího sekáče.Chlapi jsou blbí a skočej na to.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:51
- Nahlásit
Neessi
No, líná, to ona je furt, bo žere jak prase ale většinou ji držím zkrátka, dneska měla takovou polohladovku-teda všichni, abych byla přesná, koupila jsem takové hezoučké hřbety a měli každý jenom jeden.
Ale běžně jsem to i u ovčandy dělávala tak, že když jsem koupila pro ně nějaké dobré maso, měla druhý den hladovku-ani samy nevyžadovaly jídlo. Akorát to neříkám nahlas, páč mě považujou za tyrana, ale mi to přijde normální.
Aša třeba jedno z posledních jídel měla kus normální regulérní kýty...ale ta ke konci mohla každá den zbodnout i víc než kilčo a stejně hubla.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:52
- Nahlásit
Když jsme u toho štěněte...tohle u mě zaparkuje.
http://pedigree.pitbullworld.org/pedigree.pl?comma nd=pedigree&id=7974
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:56
- Nahlásit
Neessi
no já bohužel nepoučím, páč jsem debil a moc jsem si toho nefšímala, když mám toho psa. Poprvý jsem to četla od tý holky to je tak před rokem a půl. A nedávno to zahlédla právě v PPČ - jak tam píše MVDr. Müllerová o homeopatikách.Zase jsem to nestudovala, páč asi vždycky zůstanu u těch psích chlapečků. ALE FAKT, FAKT, FAKT TO TAM PIŽOU! Kdyby měl někdo schovaný PPČ, tak se to tam bude dát dohledat. Jak to fachčí to fakt nevím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:58
- Nahlásit
Neessi
Ale mohla bys zblbnout chasníky
- tak to nevim. Voni jsou už tak dost zblblý, ještě jim přidat... nevim, nevim
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:04
- Nahlásit
Mucholabka
Ale běžně jsem to i u ovčandy dělávala tak, že když jsem koupila pro ně nějaké dobré maso, měla druhý den hladovku-ani samy nevyžadovaly jídlo. Akorát to neříkám nahlas, páč mě považujou za tyrana, ale mi to přijde normální.
Mně to přřijde taky normální.Ale krmení psa je fakt kumšt.Je fakt,že jsem se v posledních letech vypracovala k dokonalosti,takže mi fakt každý zvíře přeroste a zmohutní.Výdaje jsou,pravda,trochu vyšší,než běžně uváděné,ale zase je radost koukat na zdravé silné zvíře.Vždycky,když je krmím,tak přemýšlím,jestli by to v divočině mohli ulovit a sežrat.Zásadně jim nedávám ty srágory,co prodávají ve zverimexech jako bůvolí kostičky,pamlsky......,co obsahují hromady éček a pod.Prostě jen základní potraviny:hovězí maso,hovězí kosti,vepř.syr.nožičky,kuřecí,kachní,ryby,kořenovo u zeleninu,vejce,tvrdý tvaroh,ovesné vločky,občas rýži natural.A sem tam celý kuře nebo slepici i s peřím.A nejméně let se u mne dožila jedna čubina-to jí bylo 10.Tak už to snad dělám dobře.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:04
- Nahlásit
Mucholabka
ách joo, já chci taky štěně! Tak budu aspoň přávidět!
Jdu do peří -tak dobrou s kobrou.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:06
- Nahlásit
PetraK
no já bohužel nepoučím
a to já zas jo.Na sobě klidně pokusy dělat budu,ale psékům bych to neudělala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:06
- Nahlásit
a ještě se vrátím, jak kukačka v hodinách.
Prvnímu pesanovi jsem občas vysadila,ale Ešus je týpos, který půl dne nejí a už je slyšet jak hubne. Tak u něj nevím, jestli mu to semo-tamo taky vysadit?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:08
- Nahlásit
Neessi
dyž já nemám ten časák, kurník. Ale třeba se tu zítra najde někdo, kdo si čísla PPČ schovává a bude se moci podívati?? Třeba je to tím zpracováním do homeopatik?? ¨Nadbůchsuď.
Murphymu homeopatika hodně pomohly, tak já na ně celkem věřím.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:09
- Nahlásit
PetraK
jestli mu to semo-tamo taky vysadit?
určitě jo.pořádně vylační a restartuje se mu metabolismus.Navíc organismus,který má nepravidelný přísun energie si ukládá zásoby"na potom"-to znamená,že ukládá do tukových zásob.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:12
- Nahlásit
Neessi
restartuje se mu metabolismus to jakože pak bude ještě víc Speedy González???? No to mě ale už opravdu potom šlehne!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:12
- Nahlásit
PetraK
Murphymu homeopatika hodně pomohly, tak já na ně celkem věřím.
v tom nemůžu ani oponovat,ani souhlasit,bo moje čubiny a psové byli a jsou zdraví-takže já tu léčbu nemohu posoudit.Držím se čínské metody: správná strava je lék sám o sobě.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:13 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
PetraK
to jakože pak bude ještě víc Speedy González????
zebytobyltgyl? To potřebuju.
A ten hajzlík Ferda byl dřív krmený dvakrát týdně, teď žere luxusně jednou až dvakrát denně dle času a už přestává všechno nakrývat a občas vypadá i uavený, tak nevím, jestli ho 10 km vycházka tak zničí, nebo je to tím, že má svoje jisté, tak se nesnaží.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:14
- Nahlásit
PetraK
No to mě ale už opravdu potom šlehne!!!!
dej mi psa na měsíc a uvidíš,jak se srovná.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:16
- Nahlásit
ježkovyvoči-bude půlnoc! Jdu chrápat,nebo mne čuby nepustí do kutlochu(do mýho)Brou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:18 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Tož dobrou s kobrou paní pičařko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:19
- Nahlásit
Mucholabka
zebytobyltgyl? To potřebuju
vona už neví co by si pořídila , množit tygly se jí zachtělo!
Neessi
správná strava je lék sám o sobě - což to jo, jenže když ho kousnul streptokok nebo ten druhej kok, já si ty šmejdy pletu - jednoho z nich měl v kůži - prý přenos při takovým tom hromadným očkování , tak tam jsme nevystačili.
tak já fakt už jdu do těch peřin! Tak se hezky vycpěte!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 23:37
- Nahlásit
bože vy jedete
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 07:51
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, kteří dneska nepracují a nemůžou nic dělat,protože venku leje tak se jdou zase válet a pustí si k tomu nějaký krásný filmeček
PetraK
Armánek už je dokonale ve formě, děkuje za optání. Před půl hodinou se serval s Šagynou o špinavou utěrku Akorát si furt líže ránu, dosáhne na ni i přes límec, takže musí mít náhubek a kalhotky. Je z toho absolutně nešťastný
|
želva
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 07:58
- Nahlásit
dobré ráno všem
číst to tu nebudu
dnes se hraje poslední hokej,tak doufám že vyhraje můj favorit
jinak at sem benda,isdpch i janika nelezou,stačí že když ty dva uvidím za 2 dny
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:06
- Nahlásit
Psy přítele mám schované všechny od roku 93, nebo tak nějak. V kterém mají být ty maliny?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:31
- Nahlásit
Biluška
Armabeton v bombarďákách!! No to musí bejt nářez. Jako by nestačilo, že už je z něj skorem fenka, ešče mu nasaděj bombardóny!! Doufám, že sou aspoň s kytiškama???? Esli dostává antibiblijotitéka, tak doporučuju kůru alá Dement Já ve spolupráci s Brtníkem, páč když mu zdvojnásobíš dávku, tak prej se nic nestane psala Neessi, enem se budou rychlejš rozpouštět nějaký batérie, takže by pak mohl být asi jako dříf fit, nebo co. Esli sem tomu dobře rozumněla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:34
- Nahlásit
Biluška
No to právě kdybych já věděla, který to bylo číslo. Ale nebude to nic starýho. Tak šest číslíček zpátky?????? Jak se tam píše o těch homeopatikách, tak tam právě o tom maliníku psala ta dochtorka. Myslíš, že by sis to mohla dát jako stranický úkol na dnešek -to najít, když krom hlídání bombardózního Armabetona se stejně budeš jen válet????
|
želva
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:36
- Nahlásit
janika
nic,ale jsi slávista
|
želva
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:59
- Nahlásit