Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Benda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:32
- Nahlásit

brut
mám na mysli praktiky, kdy se normální kluci nestavěli,
nevím přesně o kterém roce řádově mluvíš ale něco jsem slyšel. Kamarád trénoval myslím přípravku někdy před 3 roky a něco podobného říkal. Synové ředitelů a podobně.
Já tam šel z čltk kolem roku 85 a v té době to bylo asi jiné. Rodiče sice podobné věci v menší míře naznačovali ale já cítil, že to bylo o výkonosti hráčů. I když vím o jednom který byl protěžován (přesněji dostával šanci) díky taťkovi ale i tak Ti co uměli prostě hráli. Já osobně byl v čltk jedním z nejlepších hráčů a ve slávce průměr, což jsem neunesl a stal se podprůměrem. Neunesl jsem ten tlak v zápasech, potom jsem hrál za Konstruktivu a tam jsem se cítil mnohem lépe, opět jsem hrál v první pětce a když se hrálo proti papírově lepšímu týmu tak jsem se cítil fakt dobře Hold každý na to nemá.
Tobě tam hrál někdo z rodiny ?

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:35
- Nahlásit

Dobrý večer
Haf benda už neumírá ))))))) heč

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:37
- Nahlásit

Mucholabka

jak dlouho ty tablety bere?A hlavně co bere?
Já jsem nedávno zaléčila tu falešnou laktaci u labradorky,co k nám denně chodí v pohodě lékama na zástavu laktace u ženských,jen jsem upravila dávku na kila a za 3 dny byla v pohodě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:42
- Nahlásit

Mucholabka
Řekni Marcelovi,že je amatér. Od Krnova vůbec nejsme daleko, dneska jsem to sjela za 12 minut. Když se mi Arman přehříval v autě . V obci jsem dokonce překračovala rychlost pouze nepatrně. Normálně je to tak 20 minut, to rozhodně není daleko

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:43
- Nahlásit

Benda

esli to nebude tím, že už chudáček rozmrznul??

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:45
- Nahlásit

Biluška

A co Armabetonek? Dobrý?

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:48
- Nahlásit

PetraK
esli to nebude tím, že už chudáček rozmrznul?
rampouchy už nemá

janika
i Vám dobrý večer paní a děkuji i Benda je rád

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:51
- Nahlásit

Benda

rampouchy už nemá

nemá-li už rampouchy, bude mít vbrzku již roupy!

To sem to hezky zbásnila!

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:55
- Nahlásit

PetraK
když rampouch z nosu upadne
hned roup ho chlapce napadne
a taky už ho napadl když jsme potkali bíglovou dohárající

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 20:59
- Nahlásit

Benda

hárající bíglice mají sexepílu velice!
O tom se i Ešus presvědčil, když se kvůli jedný skorem přerazil!

Takže huž je Benďochovi určitě dobře, když blbne za hár aftkou. Nebyl včera jen přetaženej?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 21:32
- Nahlásit

Neessi
Ono jsou to právě nějaké humánní léky, ale kdybys mě zabila, název mi vypadl. Jedna tableta má vycházet na 125 kg, bere menší čtvrtku, a je to teprve od neděle večera. Má to brát pět dní celkově. K tomu Degan.
Vet mi v neděli říkal, že jsem žlázu hezky zasušila režimovým opatřením, které má-maká jak šroub a nedostává nažrat. Ale trvala jsem na léčbě, páč ji znám a předchozí dvě hárání byla faleška hrozná a teď je zase ve fázi, kdy se to má rozjet do plného a taky že se rozjíždí. A to jí tentokrát nikdo neokusuje cecíky, Drak je teď furt s bráchou.
A tentokrát mi na tom hodně záleží, páč na konci května je výstava, na výstavě mi záleží a další hárání bych chtěla krýt. A taky kvůli zkouškám, ona je při falešce šííííííleně lenivá a psychicky rozhozená, jak ženská, no. A chtěla jsem konečně udělat IPO V a ZVV1. Ale s takovou asi o prsa nebo vůbec.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 21:42
- Nahlásit

Mucholabka

vím o tom prdlajs, ale četla jsem, že dobře funguje maliník. Nevím bohužel v jaký formě, tím že mám psa, tak jsem to nestudovala, ale holka, která u svý ohařky řešila šilenou falešku si to pochvalovala. Teď už by to nepořešilo nic, protože se to musí dávat hned po hárání či na jeho konci??? to fakt nevím. Ale možná by stálo za to pro příště to někde pohledat?? bohužel na tu holku kontakt nemám

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 21:49
- Nahlásit

PetraK
Houby, pak ji vykastruju do mrtě nebo bude množit, až se bude zelenat a vydělá mi na kravín.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 21:54
- Nahlásit

Mucholabka

esli bude zelená celá a štěňata budou barevně po mamince, tak na ten kravín bude za chvilku .
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem někde četla ve spojitosti s tím maliníkem o homeopatikách, ale fakt to nevím. Jestli jsou to homeopatika, tak lepčí,než lítat po stráních a trhat lupeny.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 21:56
- Nahlásit

PetraK
S maliníkem není problém. Kromě kopřiv, které psům po kilech sypu do žrádla, je maliník jediné, co mi na zahradě raší.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 21:59
- Nahlásit

Jo, a lidi, vy vůbec nevíte, o co přicházíte. Teda mimo toho, že nevíte, co je bullí láska, neznáte práci se SRPEM. Dneska jsem srpila takové ty věci, co mi rostou zvenčí kolem plotu (zevnitř neroste nic kromě výše uvedených) a je to sranda. Není tam totiž elekryka, tu si budu teprf kupovat. Pak budu sekat sekačkou nebo si koupím slepice nebo ovce nebo kozy (svoje pustit nemůžu).

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:24
- Nahlásit

Mucholabka

Je to Dostinex 0,5 mg?Pokud ano.tak bych dávala na 30kg psa 1/4 tablety 2 x denně a fakt je po problému s fal.laktací.Ale funguje to přes hypofýzu a psychiku to mění.Po vysazení to do týdne "vyšumí" a ZVV1 pak uděláš hravě.Ale nedat nažrat je blbost,páč jí to zpomalí metabolismu´= zpomalení účinku léků.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:24
- Nahlásit

Mucholabka

jaaaak neznám práci se srpem???? Já?? já která požnula na chalupě srpem kde co, včetně kytek, který jsem nestačila včas rozpoznat?? A moje záda by o srpu mohla psát celou disértašku! Fuj, nechci si to vůbec připomínat. Ještě že mám kamarádku, která mi přivezla kosu po dědovi! To byl luxus!!
Hlasuju pro kozy! Páč jejich mlíko můžeš dávat pesům potom.A budou zdravý jako řípy! a nemusíš je stříhat jako vovce. A nemusíš je napájet benzínem nebo elektrikou.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:26
- Nahlásit

PetraK
práci se srpem???? A moje záda by o srpu mohla psát celou disértašku
tak proč nesekáš kosou?

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Neessi
Není to ono, ještě jinak, ale na D nebo M to začíná, ale nebudu tě trápit, zítra na název mrknu.
Nedat nažrat znamená nedávat kilo masa na den pro 23 kg psa

PetraK
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
k tomu maliníku - no já si právě myslím, že asi tak jako to lupení fungovat bohužel nebude. že by se jako uvařil vodvar a bylo. Ale zase - za zkoušku nic nedáš. Ta zmínka o maliníku ve spojitosti s homeopatikama byla v PPČ myslím. A není to snad až tak dávno.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:28
- Nahlásit

Neessi
Kosu mám taky. BTW fčíra jsem viděla ve fsi pána klepat kosu-ale jako fakt, ale bylo mi blbé ho vyfotit, tagže nic nebude.
S kosou to neumím a nechci dopadnout jako ten Pan Vodník, co si kosou uřnul kotník f tom jednom filmu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:31
- Nahlásit

Mucholabka
nebo M to začíná
Mysalfon?No to je pořádnej dryják.

Nedat nažrat znamená nedávat kilo masa na den pro 23 kg psa
Ty jsi se po.....,kilo masa?Vždyť takovou dávku 40-tikilový pes tráví 3 dny!!Bordžínka má 41,5 kg a dostává 600 g masa na den!A osvalená je jako Rambo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:33
- Nahlásit

Neessi
ke kose jsem se dopracovala po čase, když ji obstarala kamarádka. A dnes jsem za zářný příklad, že i holka z Prahé se s tím naučí zacházet jako čistý profík z vesnice. Aj se mi to hezky pokládá vedle sebe, žádnej bordel okolo. Sem žižkovná!

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Neessi
Ne, Mysalfon taky ne ještě něco?

Neessi
y jsi se po.....,kilo masa?
Co já? To ten pes...ona sežere víc než tosa-ale maká...to teda jo.

Neessi
Člen
- Nahlásit

PetraK
Mucholabka

holky neblbněte s maliníkem-ten se dává na posílení děložní činnosti před porodem!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:35
- Nahlásit

Mucholabka
ještě něco?
Lysenyl Forte-ale ten přestali vyrábět před 3 lety.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:36
- Nahlásit

Neessi
Tak ten taky ne
A víš, jaká je fajňoučká, když se hodně napapá? Má bžížko jak ťeňáto.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:39
- Nahlásit

PetraK
ke kose jsem se dopracovala po čase,

No tak proč se crcáš se srpem?Kosou to požneš raz dva.Taky nejsem z vesnice původem,ale život čéka vyučí.Dneska můžu jezdit s kosou na soutěže sekáčů,ale proč bych někde někomu zadara posekala louku,že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 22:39
- Nahlásit

Neessi

no já fakt ale nekecám s tou malinou. Fakt na falešku se to používá. Přísahám na holej pupek! Svůj vlastní!

<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání