Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 954 . 955 . 956 . 957 . 958 . 959 . 960 . 961 . 962 . 963 . 964 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:41
- Nahlásit

Gerda

slípentplej - beru jen ten slíp. Plejt nechci -páč pletí jsem si o víkendu užila dost a dost

želva
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:43
- Nahlásit

PetraK
heled ty kopřivy pak až přineseš,tak je spaříš? a pak je nasekáš a dáš do misky?

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:47
- Nahlásit

Gerda
a takhle pěkně začneš den se slípentplej, slípentplej, a takhle pěkně začneš den a nic ti nevadíííííííí...
anoanoano....pokud máme slípentplej tak je Vikinka naladěná úúúúúžasně ale s plenama Happy neee..i bříško se jí může zmenšovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:47
- Nahlásit

želva

takhle - kopřivy umeju a dám morký do misky a do pytloše (ten nezavřu úplně, jen tak zlehýnka a dám do ledničky, tam hezky vydrží, stejně to dělám třeba s petrželí co si z víkendu přivezu z chalupy, dlouho to pak vydrží čerstvý . Když je potřebuju, spařím je, pak je nasekám a přidám do žrádla. A můžeš je dát nejen psovi pochopitelně. Když vařím vývar, mrsknu je tam i nám. A super.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:48
- Nahlásit

sarax

Happy neee..i bříško se jí může zmenšovat to chci tudle značku, to chci. Bude se mi pak taky zmenšovat bříško????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:54
- Nahlásit

sarax
i bříško se jí může zmenšovat
Týýýý jo, to chci taky, jesi to zmenšuje bříška, tak to beru, dyby měli něco i na zmenšování prdelí, tak to chci taky, asi sem tim slípentplejem obalim celá a počkám, až to zabere.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:56
- Nahlásit

taky cííí vobjednat ty slípky na zmenčení bříška!!!!Vemu si hnet víc balení,hodně balení,vykoupim praktycky fšecky balení co gde maj

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 12:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata

vykoupim praktycky fšecky balení co gde maj... a po aplikaci se stanu trphajzlíkme

A vůbec, žádný vykupování. Sem si vobjednala jako první!

želva
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:03
- Nahlásit

PetraK
dík moc za radu,tak večer dostanou kopřivy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:04
- Nahlásit

PetraK
vůbec, žádný vykupování
Ale jo,nutně je pptřebuju tagže to je staf nouze,na to je paragraf ,ňákej...esi béte hodná,jedny vám prodám

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:07
- Nahlásit

davidkova renata

jenže já to potřebuju víc, víc, NEJVÍC! Nikdo to nepotřebuje víc než já, páč mám místo břicha pnojmatičku!!!Já sem ten nejvěčí chudák!
A hodná to já sem už vod narození!!

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
jo ty vykopuíš fšechny balení jo???voni maj Somálci nějakej závod v převlíkání za rákosem kam se Davídkoj přihlásila????
PetraK
Gerda
je to vodzkoušený...říkali to v debilizátoru....takže já to vyzkouším máme balení 1+1 a pak dám vjedět

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:08
- Nahlásit

želva

počkej - musíš ale k těm kopřivám taky něco přihodit

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:10
- Nahlásit

sarax
oni maj Somálci nějakej závod v převlíkání za rákosem

ne rybáři, v převlíkání za vlascem

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:10
- Nahlásit

sarax
máme balení 1+1 - tak jestli se u toho musí eště počítat, tak sem v háji a budu furt vypadat jak tibetskej bůžek, páč počitat já neumim. To umí Janika ne? Může mi k tomu počitat někdo jinej?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:13
- Nahlásit

janika

a to je hezký heslo!! Mooc hezký!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

janika
myslíš 1 plus 1 zdarma? tak to se většinou v krámu rovná 1

ešče nepočítej! Ešče ne! Nemám ty pemprzy, nebo co to musím sehnat, aby zmizla pnojmatika! Až řeknu tetkon, tak pak zační počitat

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:19
- Nahlásit

Holkýýý neblbnětéééééé, nechte ty slípky mamce, vona se někde dočetla, že teďkonc budou nový dálniční známky průhledný, tak aby mohla cestovat na kamijóně, muší se dát do formy. Až bude úplně průhledná, lípnem jí na kamijon, co jede přes transsibiřskou magistrálu, ve Vladivostoku jí naloděj na loď do číny, tam jí lípnou na hračky pro děti - made in china - a pošlou zpět k nám. A jako nejvěčí trest pro ní bude, že se stane samolepkou na hračce ňákýho malýho protivnýho haranta, kerej s ní bude jen mlátit vo zem a do kouta.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:23
- Nahlásit

janika

tak teda vodkdy jako souvisí sečítání oveček s plínama a OTP?

no páč se to odhazování pnojmatiky nějak zkomplikovalo-sem původně myslela, že jak psala sarax, pořídim nějak pemprzy, nazuju se do toho a pnojmatika je fuč. Jenže pak přišla Sarax ještě s tím sčítáním 1+1, tak asi se u toho musí ešče počítat, aby to fungovalo????.Asi jako nějaký zaříkavadlo či co? No a ty vovce jste do toho paní zatáhla už Vy. Asi aby to nebylo tak jednoduchý . Jestli vono nakonec nebude jednosušší dělat sklapovačky????

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:25
- Nahlásit

Gerda

Až bude úplně průhledná,...nemusí do Čajny. Stačí na Pernštejn. Může tam dělat pak Perchtu. Ta je taky skorem průhledná .

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:27
- Nahlásit

Gerda
odhaduji že by to byla první samolepka která mění výraz dle majitele hračky na které je nalepena. A ten výrez u těch harantů jim nezávidím, i když dneska jsou ti smradi otrlejší.

PetraK
nebude jednosušší dělat sklapovačky????
sklapovačky se s pneu dělaj blbě, nejde to úplně sklapnout.

želva
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:28
- Nahlásit

janika
tak už se od čtvrtka dočkáš,už nikde neuvidíš a neuslišíš o hokeji?ale nebo ka zas za půl roku to příjde

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:30
- Nahlásit

janika
průhledná je folie na svačinu pro Gerdu
Maminka mi balí svačiny do ubrousku. Ten není průhledný. A navíc jíst se musí, bo tělo musí mít sílu, aby se mohlo bránit obezitě.

Benda
A ten výrez u těch harantů jim nezávidím, i když dneska jsou ti smradi otrlejší.
V nejhoršim jí nenalepěj na kohoutka, ale na čarodějnici a u tý se to snese.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

Benda

nejde to úplně sklapnout. .... tak na to jsem u sebe zvyklá,páč já sklapnou teda neumím vůbec

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:36
- Nahlásit

Gerda
ale na čarodějnici
no nevím do toho bych snad raději ani nešel, dnes prej zmokla skrz naskrz (což je u ní mimochodem hned stačí když mrholí) a znáš jí jak je agresivní když je naštvaná. Ona má teda vůbec s tím sebeovládáním problém. Já už těch zubů moc nemám ale Ty dělaj jak uznáš za vhodný

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:36
- Nahlásit

janika

mi nikdo nebalí - stačí si koupit balený cíga a není důvod ke stížnostem

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:38
- Nahlásit

Benda
znáš jí jak je agresivní když je naštvaná. Ona má teda vůbec s tím sebeovládáním problém.
no, já myslim, že čarodějnice nebude takovej průser jako tohle, co sem teď z tvého příspjefku vytáhla, takže jí dobrovolně odevzdej zbytek chrupu a já se z toho ňák vyvlíknu, v nejhoršim jí zajedu autem, nebo shodim mřížkou do kanálu.

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:42
- Nahlásit

Gerda
shodim mřížkou do kanálu.
sem si právě namontoval mřížku na helmu ale až co to čtu mi došlo že ruku tou mřížkou protáhne.

v nejhoršim jí zajedu autem,
je vidět že jsi od reklamy, takhle se dělají samolepky na auta

PetraK
dneska se svačiny dávaj do svačinových boxů ......... amatéři

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

Benda

je vidět že jsi od reklamy, takhle se dělají samolepky na auta

dneska se svačiny dávaj do svačinových boxů

tak proto maj harantí tak velký tašky! A já myslela,že v tom tahaj tištěný vědomosti

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:54
- Nahlásit

Benda
takhle se dělají samolepky na auta
spíš POD auta, jako zespoda třá na olejovou vanu - a bude na ní napsáno, že je to samolepka na olejovou vanu!

<< 1 ... 954 . 955 . 956 . 957 . 958 . 959 . 960 . 961 . 962 . 963 . 964 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání