Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 954 . 955 . 956 . 957 . 958 . 959 . 960 . 961 . 962 . 963 . 964 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:41
- Nahlásit

Jimmi
no a já byla paf z Tedíkovi srsti, je krásně chlupaťoučkej a heboučkej
No jo,ale srst ještě nic moc a porád má ještě trochu lupy,ale lepčí se!
se mu pěkně rozzářila kukadla, když spatřil Pepku, to z něj spadla ta engliš výchova a byl nadšen!!!
Pepka je masochistickej sebevrah a já byla f šoku jak z ní Tedík ožil!

želva
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:45
- Nahlásit

jablunka
no to příště musí jít tedík na volno,to bude vzrůšo

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:57
- Nahlásit

želva
to příště musí jít tedík na volno,
To si fakt nejsem jistá!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 20:58
- Nahlásit

zdravím všechny svatý a nesvatý. Já se brzo přiřadím k těm prvním, protože Ešus MAGOŘÍ, MAGOŘÍ M A G O Ř Í asi s připlatím a požádám dochtora aby mu píchnul nějaký uklidňovadlo, nějaká ta pětka se už v tom narůstajícím účtu ztratí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 21:12
- Nahlásit

Jimmi
Na pasení klidně přijeď. Jednak tady budou opakovaně, vždycky když doroste tráva a za druhé bydlí ve vedlejší vesnici, majitelka má dvě šeltie a nějakého asiata a chodí ke mě agilitit. Dlouhodobá spolupráce zaručena

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 21:23
- Nahlásit

Benda
a golemům přelejzajících mrakodrap aby mi dali adresu na tesaře kteří to áčko vyrobili

Benda,nes*r! Bordžínka není golem a vejšky jí nevadí,až budeš spravovat střechu,může ti nosit nahoru pivo!

Benda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 21:28
- Nahlásit

Neessi
až budu spravovat střechu může nosit MĚ ze země na střechu

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 21:30
- Nahlásit

Benda
může nosit MĚ ze země na střechu

nosit ne,ale když se postaví na druhou stranu figurant,tak by tě v poho vytáhla na laně.,to zase jo!

Benda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 21:41 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

Neessi
figuranta nemáme, kdysi jsme měli jednoho kdo měl rukáv a když viděl babičky No tak ho přinesl a na nás mladý kluky působil kynologicky výchovně. Vzal si rukáv a dráždil Brita (rodilého aportéra) Brit stále nic. Po pár chytrých hláškách pokrčoval ve výuce nás mladých, zase nic. opět výuka mladých ve stylu pana Svěráka v na samotě u lesa. Chvilku se snažil když Brit uznal že už ho to nebaví a narazil figuranta na vrata od stodoly s vysmátým ksichtem u figurantovýho obličeje a bylo po obranách. Ten chlapík zahlásil něco jako v koudelkovi: SK chvojkovice asi dobrej oddíl

Benda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 21:42
- Nahlásit

od té doby jsme mu říkali "černej pes" tomu figurantovi

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 22:11
- Nahlásit

Benda
Zdar pane Benda,kuju za pozdraf,paní davídková ho vyřídila!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 06:09
- Nahlásit

Včera jsem platila rekordně nízký účet za veterinu 91 Kč za stehy a falešku. Panu doktorovi je mě asi líto.

želva
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 07:58
- Nahlásit

dobré ráno všem co nechtěli vztávat,co jejich psy už jsou zas ok,a zas by lítali jak střeli a zkrátka všem
dnes se večer hraje hokej

želva
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 08:06
- Nahlásit

janika
a taky fotbal

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 08:30
- Nahlásit

čau fšem, co se právě dozvěděli, že dneska nemusí do HOlomóca , ale musí do Globusu, protože v rekonstruované koupelně chybí dvě (slovy dvje ) modré dlaždičky

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 08:42
- Nahlásit

isdpch
NO nekecej, že jsi pracoval? Si blbé? Dyť z toho budeš nemocné

želva
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 08:54
- Nahlásit

debilní,zku...j život
já toho vola ještě vyhodím před termínem

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:20
- Nahlásit

želva
Vyhoď ho hned. A jestli se chceš vypovídat tak písni

isdpch
Ty woe, tolik práce najednou. To nádobí asi muselo být absolutně nejhorší . To v takovým megahotelu nemají myčku?

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:25
- Nahlásit

Brýýýýý ráááánko fšem,co maj po fčerejšku zase na chvilku dobitý baterky.......

želva
Želvajs,nezlob se,ale už měl bejt dávno f p*deli!Nečekej na to,až se něco stane a žeň ho svinským krokem!

želva
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:04
- Nahlásit

janika
no dobrý,pevně věřím že se uvidíme v pátek
ted jsem si trochu popvídala s jablunkou,takže že je to ok
jak se vede vám
koukám že je tam zas krásně

želva
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:09
- Nahlásit

janika
elišk aještě nic

želva
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:25
- Nahlásit

janika
no klidně není problém,já včera vydržela asi do 23,30 ale psy byli tuhý, a když jsem šla snimi vne okolo 22 tak se doslova plazili,ale dnes jim dám voddych a jestli bude zítra hezky tak bysme vyrazili na vychjdu velkou

želva
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:28
- Nahlásit

janika
já vím holka moje

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:14
- Nahlásit

Dobré ráno lide prostý, sprostý a nevychovaný!
To, co ste tu namastili během víkendu si přečtu dnes večer, až budu čekat na data billboardů z DTP, takže dnes tu budu smrdět asi fest dlouho. Co se dělo o víkoši? U nás nic, Marii už nebvaví ani míčky, včera dokonce trénovala Vstaňky vedle stáda muflonků v Krčáku, byla navolno, věděla o nich a přesto lehala a vstávala....sice na dobrotu, ale cvstávala. Jinak jí nebaví nic. Nechci, aby hárala, zkazí mi zkoušky!!!!!!!!!!!!
Knedlíček je stáloe u pana doktora, dostane nové, půlmetrové šrouby do hlavy. Hlava bude až ve středu. Knedlíček má stejné problémy s hlavou jako já. Tzn velké.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:28
- Nahlásit

isdpch
janika
Helejte děcka, já mám dnes zkaženej večer, budu v práci, určitě dlouho, takže raději dnes nebudu slibovat posezení - nicméně chcete tam udělat rezervoár?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:32
- Nahlásit

Kdybych skončila před desátou, eště bych se třá za váma dogestila, takže jestli někde budete, dejte vědět. Eventuálně si vemte občerstvení, psy a přijďte za mnou do kolbenky, můžem posedět i tady a parkírovat se tu dá bez parkírovací kartičky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:29
- Nahlásit

čus fšicííí co zas domlouvaj putyku i ti slušní
nic nestíhám,venku je háááásky,aspon že tak,zejtra má pro změnu lejt

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:30
- Nahlásit

Hezký den všem

isdpch
mu poněkud naflákal hubu
Benda dneska taky dostal, nějakej kříženec asi boserona. čmuchali 2m od sebe (dle zaujetí odhaduji že značky háravky) když kouknul na Bendu a šel po něm.Naštěstí to netrvalo déle než 2vteřiny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:40
- Nahlásit

janika
isdpch
Děcka, máte rezervoár od 19.00 asi zase u čtyřky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 12:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

isdpch
to je ale snůška kydů!chudinky malý šikmý,voni vlastně vůbec nic nedělaj,to my sme si zas na ně něco vymysleli:madu blejt,už sem na ty m*dky alergickám,naštěstí se neumim přihlásit abych jí napsala co si myslim...ale voni by to stejně smázli jako nevhodnej příspěvek

<< 1 ... 954 . 955 . 956 . 957 . 958 . 959 . 960 . 961 . 962 . 963 . 964 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání