| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:12 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Čus fšicí........
Taxme doma z nemocnice.Standartně sem se nasrala,ale dneska jen jednou,tagže skóre f pohodě. Nakrkla mě sestra,která vodmítala brát děti pod 1 rok přednostně i gdyž čekací doba byla 3 hodiny! Po nás přišly maminy s dětma 2 měsíce a půl roku a f klidu je nechala čekat hodinu a strašně se divila,že sem je pustila před nás,s tím,že půlhodina navíc nás nezabije! Že spíš zabiju já někoho!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:16
- Nahlásit
jablunka
půlhodina navíc nás nezabije
no mě by just zabila aby vjeděla,jitka jedna! a měla by pjekně průůůser
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:21
- Nahlásit
jablunka
Chudák noha, eště že neni moc velký vedro, aby se nezapařila.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
jitka jedna! a měla by pjekně průůůser
Mě nas*ala pořádně,ale holka ještě neměla sádru,taxem byla vopatrná,aby jí to udělali pořádně!
Gerda
No proto ji dostala teďka,aby se f tom pak nemusela pařit.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:41
- Nahlásit
davidkova renata
Benda
argošek
už máte vedle fstup povolen
cože ? jak jako to eště není tejden.
Navíc se mi tady na bahnánech líbí, zítra mám jít na kurz serfování a večer máme tanečky hulubulu. To jako máme místo toho makat na netu ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:44
- Nahlásit
Benda
To jako máme místo toho makat na netu ?
nééé,páč to co vy dva píšete je zakázaný furt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:45
- Nahlásit
Čau fšicí množárové i nemnožárové. Sem se zase naštvala. Eště víc jak Jabluňka. Sem totiž musela na finanční úřad. Nevěřili byste jak těžké je zrušit občanské sdružení. Založit se dá levou zadní, k tomu vám stačí jeden papír. Ale zrušit ho, to je teda báseň.
Do první kanceláře jsem byla povolána za účelem opravy daňového přiznání. Předem jsem tam šla naštvaná, protože neznám nic zbytečnějšího než je daňové přiznání neziskových organizací, které jsou oddaněné . Ale lejstro se holt musí vyplnit. Paní mě seřvala, že mám špatně název organizace a že nemám vyplněnou vedlejší činnost. Tak jsem ji seřvala nazpátek, že tu organizaci sem založila, osm let vedla a pak zrušila, takže snad vím jak se jmenuje. A vedlejší činnost nemám vyplněnou, poněvadž žádnou nemáme . Baba trvala na tom, že když nemáme vedlejší činnost tak musím vyplnit přílohu, na které uvedu, že nemáme vedlejší činnost. Šla jsem do kolen. Zeptala jsem se jí na co je teda na straně jedna kolonka "vedlejší činnost", kterou jsem pečlivě proškrtla. Baba ječela, že jsem neuvedla vedlejší činnost a ať ji tam okamžitě uvedu. Čtvrt hodiny jsem jí vysvětlovala, že vedlejší činnost nemáme. Pak jsem přemýšlela, že si teda nějakou vymyslím, protože patrně bude nějaké nařízení, které neziskovkám ukládá dvě činnosti,jinak nechápu proč na ní ta baba tak trvá. Zvažovala jsem jestli jako vedlejšák bude lepší "výsadba parkových květin", nebo "pletení ponožek" . Pak jsem na kus papíru tužkou načmárala "prohlašuji, že nemáme vedlejší činnost" a JItka byla spokojená. Kupodivu. Další půlhodinu jsme se hádali o název. "Agility Alfa" je zjevně nedostačující, poněvadž v předchozích letech jsem psala "oblastní skupina agility Alfa" . Při představě jak téhle Jitce vysvětluju, že Klub agility ČR od loňska zrušil oblastní skupiny a proto už nemůžeme být oblastní skupina se mi dělalo mdlo. Raději jsem opravila název a jsme tudíž jediná oblastní skupina v celé republice a na Slovensku tiež. Než jsem od ní vypadla měla jsem tlak 250/280 nejmíň a dělalo se mi rudo před očima.
V další kanceláři jsem prohlásila, že sdružení je zrušené a že jim v žádném případě nedodám přihlášku, že je mi naprosto jedno, že ji nemají. Když jim nechyběla osm let tak jim nebude chybět ani teď Práskla jsem za sebou dveřma a šla jsem pryč.
Pro uklidnění jsem si nakoupila nějaký plevel a jdu se rýpat do záhonků. Pentasová na tržnici nebyla, takže jsem musela nakoupit u konkurence, Pentas má velký černý puntík
Jo a Armana jsem cestou objednala na odkulkování, to souložení všeho co se pohne mu v úterý skončí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:48
- Nahlásit
Jo a ještě jsem zapoměla. Představte si, že když neziskovka končí činnost tak se nemůže oddanit. To znamená, že za uplynulý rok musím zaplatit daň. Z našeho zisku 2404,- Kč činí daň 480,- !!! To by mě zajímalo co máme proboha za sazbu, že daň je jedna pětina zisku. Můžete mi, prosím, někdo spočítat kolik je to procent? Na mě je to vysoká matematika, já umím jenom sčítat na prstech
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:49
- Nahlásit
Biluška
Zvažovala jsem jestli jako vedlejšák bude lepší "výsadba parkových květin", nebo "pletení ponožek
proč ste tam neuvedla lííínyjovou plemenitbu?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:52
- Nahlásit
davidkova renata
nééé,páč to co vy dva píšete je zakázaný furt
no jo ale kdo mi to tu na bahnánech zaplatí když už to nebudu povinně ? všude říkám že maj posílat faktury na admina a ted nevím co s tím kurzemserfinku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:55
- Nahlásit
davidkova renata
proč ste tam neuvedla lííínyjovou plemenitbu?
Tu mám napsanou na sebe, jako vedlejšák k finančnímu poradenství. Tam na tom taky trvali . Vypadá to, že asi fakt je nařízené mít hlavní a vedlejší činnost. Nejspíš už se žádný podnikatel jednou činností neuživí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:13
- Nahlásit
janika
to tam někde je napsaný
jo,f technickejch
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:16
- Nahlásit
janika
jako že je banán dojedenej.
to máme asi s Argem zkrácený za slušný chování já se poseru si připadám jako na soustředění když jsme si vzali holky na pokoj a trenér nás vyhmátl a chtěl poslat domu. Jenže by neměl s kým hrát ty domluvený zápasy tak nás tam nechal akorát nás přestěhoval do chatičky vedle té jeho
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:23
- Nahlásit
janika
ono to bylo stejně jedno, páč si ty holky řekly co to sme za blbce když nám někdo zakazuje dámské návštěvy
I když jsme aspoň zjistili že trenér chrápe skrz dvě chaty
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:25
- Nahlásit
krásná písen
http://www.nova.cz/xfactor/?279895e=279958&279988c =~soutezici~zony~video~&279988e=DO32855&ex32855=ji ri-vystoupeni&play=1
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:26
- Nahlásit
janika
honění bycha a byka a ty další smazané přízpěvky tam také byly ukázány ?
Jinak my se s Argem běžně honíme navzájem, prostě hra na honěnou. To neznáš ?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:28
- Nahlásit
Benda
ahoj slávisto? tak máte náskok kluci jedni,ale pevně věřím že to dnes náskok stáhnem
ale na goly je to supééér
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:30
- Nahlásit
dnes jsem byli na vychjdě v hostivařské přehradě
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:31
- Nahlásit
želva
to je tím jak pěkně fandíš
janika
kdo má teď babu?
asi Argoušek, on je ten lovec žen takžé má babu a říká jí slečno a já mám manželku a zaracha
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:33
- Nahlásit
janika
je to napsané ve vycházkách
Benda
to je tím jak pěkně fandíš
no KV
já mám manželku a zaracha
ale copak copak???
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:45
- Nahlásit
želva
taky bych fandil KV kdyby nehráli zrovna se slavií
janika
místo dotyku ruky používá slečna.
tohle je bezdotyková verze hraná přes net
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:48
- Nahlásit
Biluška
Jo a Armana jsem cestou objednala na odkulkování
Jsme se zrovna ve výtvarce učili, že Hugo Demartini udělal umělecký objekt "Leštěné koule v oraništi" Zahoď ty Armanovy do pola a bude z tebe umělkyňa
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:57
- Nahlásit
janika
ak to si vůbec nějak neumim představit
a proto nechápeš proč někdo honí byka a jiný bycha
Stejně je s tím konec, pan Argoušek mě prej kazí tak už ho honit nebudu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:59
- Nahlásit
Benda
Stejně je s tím konec, pan Argoušek mě prej kazí tak už ho honit nebudu
škoda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:06
- Nahlásit
Shelticka
S klidem je i napřed vyleštím
MImochodem právě proběhla bitva kočka Líza versus Arman. Líza vede na body 1:0 . Aris má totálně rozdrápaný čumák a ucho. Ale bylo mu to jedno. KDyž jsem tam doběhla tak měl Lízu otočenou na zádech a právě se jí chystal provést laparoskopii břicha. Líza se bránila z posledních sil. O pár vteřin později by Aris vyhrál válku. Takhle má na krku akorát prohranou bitvu. Je uraženej, zalezlej v boudě, líže si čumák a svolává mor a choleru na všechny kočky světa i na mě,protože se mu tam motám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:08
- Nahlásit
Biluška
později by Aris vyhrál válku
tak ho přemenujte na Arese,to byl bůch války a je to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:10
- Nahlásit
janika
já pomalu valim, musim eště uvařit a degena vyvenčit
dyš uvaříš k večeři degena,nemusíš ho už venčit a ušetříš čas,zvaž to...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:11
- Nahlásit
asi tak za hodinu a něco,vám budu dávat zprávy o hokeji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:11
- Nahlásit
janika
takže v 19:15 na Pavláku
Rezervace je od 19.30, tak ať to neprošvihnem ))))
davidkova renata
tak ho přemenujte na Arese,to byl bůch války
A taky by to mohl bejt Mars.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:14
- Nahlásit
Gerda
A taky by to mohl bejt Mars.....
Anebo Deli...ale nevim čeho byla bohyně...možná vobžerství
|