| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:54
- Nahlásit
tak vypadá že bude hezky a tak vyrážíme na vychajdu někam
pa odpoledne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:55
- Nahlásit
Dobré ráno lidé ematí a tlustí a anarchistí a fašistí, hokejistí a lidé nas*aní jako vždy.
Emminemě všecko nej, ať jí doroste ta čtvrtá nožička, co jí chybí.
nemethova5
co je hajanovi? zajímá mě to jako potenciální tchýni, abysme si domu netahali ňáký simulanta...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
Gerdablbec se nekde silene prastil,hnup neumi brzdit,tak ma sileny hematom na boku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:14
- Nahlásit
nemethova5
Dávej nám na zeťáčka trochu pozor přece! )) Hele pani, v sobotu nám ten cvičitel řikal, že neučí stopu na pamlsky, že ani ten pachový koláč nedělá na žrádlo, že tim akorát psa naučíme hledat venku cokoli, co může sežrat. Jak ale vysvětlim psovi, že má něco hledat, když mu na zem nedám do stopiček pamlsky?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:24
- Nahlásit
Gerdaja hajanovy taky nedavala na stopy zradlo,motivovala jsem ho peseckem,on si s nim vzdycky pohral,to je jeho odmena.nevim pani,delat s ni motivaci na hracku,zeptat se pana rozhodciho,jak jinak motivovat,jinak naslapovym kolacem se znici pachove molekuly,protoze jak tam litas,dres nohama,tak to je o nicem.jo na zetacvka pozor?nema se chovat jak poleno!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:33
- Nahlásit
ahoj lidi veselý, smutní i nas..aní že jejich čokl neustále sundavá ponožku z tlapky a on mu jí musí pořád nasazovat a znovu mazat mazadlem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:35
- Nahlásit
janika
to má jak hrajou si na slávisty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:36
- Nahlásit
nemethova5
No, ono je to eště hrooozně daleko, zatim nemáme ani základní poslušnost, spíš jen ze zvědavosti se ptám, takže zatim budeme trénovat motivaci, něco, co bude mít potom ráda při čuchání Už sem včera vyměřovala koberec na balkon - má pan Hajan radši peršany, nebo tibetský ručně tkaný? )))
Benda
ponožku z tlapky
co se stalo čokloj? Taky chodil v savu? Polil si ho? Taky máš dalmatínka?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
janika
má tam tukovou bulku (nevím přesný název) ale dvě už mu vyřezával a ted má třetí, jenže jí má mezi prsty a tak se mu do toho řezání nechce. Normální pes má třeba jednu za život a Benda už má ve třech letech třetí.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:41
- Nahlásit
Benda
no nebo jadastík má hned dvě v 6letech,ale vet to neřeší ani já,bo se mu nezvětšuje a jednu má přímo na posledním žebru a jednu na pánvičce
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:42
- Nahlásit
Benda
Jé, taky nebude mít nožičku?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:55
- Nahlásit
janika
trochu to pomáhá ale nijak moc.
Mucholabka
nohu neamputuje ale jestli to řízne tak až to zašije tak mu to možná bude táhnout a v nejhorším praskat.
Největší sranda je že mu to mažu když jde ven, protože si té masti nebude všímat a dělat si své (což umí dobře) a ten blb si to slízne a potom si čmuchá a doma dostal ponožku. A jestli mě naštve tak dostane ten satelit na hlavu co měla Gerda.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:06
- Nahlásit
Gerdahajanek ma radsi persan,klidne se ptej,jak budu vedet ti odpovim,vsak jdes na zopku,ne,tak doufam,ze se ukazes!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:17
- Nahlásit
nemethova5
ty tam budeš taky? na ZOP?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:27
- Nahlásit
želvamila zelvicko,ja uz mam ZOPku za sto bodu daaavno za sebou,i ZPU1 za sto bodu,ZPU2 pred rokem za dvojku za VD,ja uz tak jedine si s hajanem pocvicit light,bo ho to bavi,ale na zkousky uz prdim,kdyz jsem neustale v robote a s hajanem hlidame,tak neni cas na zkousky,protoze jak si vemu dovolenou,tak mi ji ten kret.n nas zrusi,bo nema koho dat na kremacku!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:53
- Nahlásit
Benda
dostane ten satelit na hlavu co měla Gerda
Mohu zapůjčit, abys ho trochu postrašil, aby jako ty bouličky vstřebal šmejd jeden simulantskej.
nemethova5
ZOPku za sto bodu daaavno za sebou,i ZPU1 za sto bodu,ZPU2 pred rokem za dvojku za VD,
ste ňáký moooc šikovný, to my ten peršánek pořídíme, takovýho chytrýho ženicha si nemůžem nechat ujít - dyš vy inženýrku z Prahy, my doktora (nebo je to už docent?) z Ostravy
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:57
- Nahlásit
Gerda
šmejd jeden simulantskej.
to jsi řekla pěkně
Před chvilkou jsem ho šmejda zmlátil a je klid, zjistil že je lepší fusekle na hnátě než monokl a zuby na podlaze.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:19
- Nahlásit
Tak sem včera na stavebním úřadě zjistila, že k vyzdění jádra a bourání příček a výstavbě nových příček nepotřebuju žádné povolení, kromě toho od družstva, ale už mám. Není to divný? Že už by to nikoho nezajímalo a odpadly by měsíce na vyřizování 5stránkových formulářů...zrovna sem se na to psychicky připravila, že budu vyplňovat, mám novou tužku...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:32
- Nahlásit
Gerdaale fakt,hlidame,tak se dostanu jen sem-tam na cvicak,to ma hajan vanoce a velikonoce dohromady,ty si upravujes bejvak?sama?jsi nejaka sikovna.
no uz je to starej kozak
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:34
- Nahlásit
janika
to není traverzou ale zdravým hněvem a pak je fuk čím ho praštím a kam.
Gerda
mám novou tužku..
no s ní budeš podepisovat šeky dělníkům
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:13
- Nahlásit
nemethova5
ty si upravujes bejvak?sama?jsi nejaka sikovna.
zatím to bylo tak, že sem volala ispidichovi, nevědouc co chci, řekl jen neřeš to, někoho ti pošlu, poslal, pak mě chtěl odvézt na úřad pro ňáký razítka, nakonec sem tam dokázala dojít sama, teď to bude tak, že začnu bourat stylem, že zavolám ispidicha a řeknu, že nevim, co mám dělat, a počkám, jestli mi někoho pošle )))
Benda
no s ní budeš podepisovat šeky dělníkům
je moderní doba, budu s ní ťukat do klávesnice a převádět peníze na jejich účty .-)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:29
- Nahlásit
Tak jsem to všechno okoupala, ostříhala, odklíšťatovala, odblešila a odanálkožlázkovala. Teda skoro všechno. Chybí mi Gozéra, protože tu prostě nepustím do své nové vany. Musí vydržet ještě pár týdnů než to bude na koupání v rybníce. Taky mi chybí Hyenka, protože by namočila borderátko a to je na koupání ještě malé. No a na Šagynu jsem se taky vyprdla, protože ta je koupaná nedávno když se vrátila celá od hnoje
Armánek kupodivu docela držel a koupání se mu snad i líbilo. Stříhání ne a při česání jsem mu musela vysvětlit, že to je vlastně takové skoro jako hlazení. Nakonec jsme to s pomocí náhubku a traverzy zvládli. Náhubek dostal poprvé v životě a byl strašně překvapený, že mě nemůže kousnout . Úplně ho to vykolejilo, dokonce tak, že stál jak socha a nechal se stříhat.
Puma se předvedla v nejhorším světle, dokonce uprostřed akce vyskočila z vany, jednou se jí taky podařilo kousnout sprchu a totálně mě polít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:35
- Nahlásit
Biluška
Vidíš, a tak pěknou šanci utopit je všechny najednou jsi měla....
isdpch
Eště bych zkusila Pardálku, bo sem s ní o tom už lehce pohovořila, nejspíš jí uvidim o víkendu na nějaký prochajdě (nám už pak prochajdy končej kvůli hárání), tak se zeptám, co můžeme udělat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:41
- Nahlásit
isdpch
Ty jo, to zní úplně velkostavitelsky!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:48
- Nahlásit
nemethova5
ZPU1 za sto bodu
Vy jste jí neudělali?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 13:59
- Nahlásit
Waldajak neudelali?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:03
- Nahlásit
Waldajo tak ja zapomnela,specialni predmet-hlidacka,moment podiva se do vykonostni knizky bo to uz je hooodne dlouho,za krale klacka,moment,uz to mam 27.10.2001 misto konane Dětmarovice,body 98/50,celkem 148bodu na V,rozhodci:jindřich Hon,jsem vam pane rikala,ze to je dlouho,treba poridit noveho psa,omlouvam se.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:03
- Nahlásit
janika
Odkud budeš vyrážet? A kam budeš směřovat?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:05
- Nahlásit
jinak uz koncim,za chvilku valim do roboty,panu waldovy se omlouvam
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:08
- Nahlásit
janika
Sedmou na Smíchov nestíhám 100%, navíc Smíchov mám úúúúúplně z ruky...ty už na smíchově budeš, nebo se tam odněkud budeš na bus dopravovat?
|