| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:13
- Nahlásit
Tak Psíček je vyplej
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:14
- Nahlásit
Skandálek?
No jak se to vezme.Neustála jsem osobitý projev Jabloně vůči nám a navážení se ,že nenechám psa operovat.Rovněž házení kdejakého nesmyslu na moje děcka.
Že někdo hodil kus masa ke kotcům-jasně jen mé děcka se tam pohybovali a udělali to určitě schválně.To že tam běhalo milion psů,kteří mohli maso klidně někde sebrat od stolu,od grilu...Že chlapi nadávali na blbé nakořenění provensálem například,to třeba nevíte.I jim to z huby pro nechuť mohlo vypadnout.
A že se tam chodilo k hajzlíkům,to prostě nikdo neví.Ale hlavně že jedině moje děcka,že?
Škoda Kejtlín-žes nějak neřekla o tom oleji,že skutečně nikde nebylo napsáno,že jej mám brát teď já-ukazovala jsem ti to na netu.Asi se to špatně říká nahlas,spletla jsem se.Ale neva,je toto prkotina.
A škoda,že ikdyž se některá za mě postavila názorem,že bude lepší pro Miga kousek krásného šťastného života,než delší bolestivej únavnej život.Pošuškalo mi to téměř soukromě pár z vás.
Ještě něco?Asi nejsem dost zpičená,zkurvená,vyndaná ,vyhulená a vychlastaná,proto vznikla asi ta bariera.
Nic jiného mě nenapadá a ani se už vtom nechci babrat.Jela jsem tam s velkou radostí a odjížděla velice utrápená,jak těžká je pravdivá komunikace,či debata.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:14
- Nahlásit
kejtlin
nepotřebujeme, děkujeme
já taky ne, byla to sranda a tady se legrace nenosí tak pa
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:20
- Nahlásit
datli
bude lepší pro Miga kousek krásného šťastného života,než delší bolestivej únavnej život.
co je tomu nádhernýmu malinkatýmu šeltiáčkovi?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:22
- Nahlásit
Du si radši lehnout s agentem Mulderem dobrou ženy
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:24
- Nahlásit
davidkova renata
hm..tak to poletim brzo taky s tou velkou prdelí
taxe tu mějte..
ftipe vylez
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Marush
dik, kdy ti to poslal? Ja bych byla pro ho vzit do Tajny, je s nim celkem sranda, ne? Mne nikdy nevadil. Tady to stejnak za chvili padne
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Du si radši lehnout s agentem Mulderem
OKAMŽITĚ HO VYHOD CHUDÁK ELMUŠ!!!!!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:25
- Nahlásit
datli
Nic jiného mě nenapadá a ani se už vtom nechci babrat.Jela jsem tam s velkou radostí a odjížděla velice utrápená,jak těžká je pravdivá komunikace,či debata.
tak všichni jsme cítili, že to tam dost dřelo...jinak za mě: my dvě jsme spolu mluvili a snad obě víme, na čem jsme. Nicméně prostě vzhledem k okolnostem jsem se na Tajné rozhodla pro Jabloň a spol, protože jsou mi prostě bližší. To jen k tvému vypnutí tam. Není prostě na světě člověk ten, co by se zalíbil lidem všem..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:26
- Nahlásit
datli
Ještě něco?Asi nejsem dost zpičená,zkurvená,vyndaná ,vyhulená a vychlastaná,proto vznikla asi ta bariera.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:27
- Nahlásit
datli
maso ke kotcům? maso bylo u sousedky za plotem ne u kotců a našla ho tam sousedka která má psa a třeba se bála aby nebylo otrávený, bála bych se taky.
Olej byl špatně pochopen, proistě jsem to pochopila že když jsi od Biluše z kraje vezmeš ho ty-ale budiž jsem asi velmi zpíčená, zkurvená, vyhulená atd... že mi to došlo špatně
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:28
- Nahlásit
leyenda
dik, kdy ti to poslal? Ja bych byla pro ho vzit do Tajny, je s nim celkem sranda, ne? Mne nikdy nevadil. Tady to stejnak za chvili padne
psíčka? NAJN!!!Je sice někdy trefnej a i se mu zdaří i bejt vtipnej..ale pořád je to ultra magor a většinu lidí z tajný nesnáší a kdykoli mu hrábne
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:29
- Nahlásit
Pakunobecny
elmush je v práci, tak můžu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:31
- Nahlásit
Marush
psíčka? NAJN
taky co by si tam s váma počal, s tolika babama, stal by se z něho jelen, do prdele střelen
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:32
- Nahlásit
Marush
no, uvaz to
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:33
- Nahlásit
Marushpsíčka? NAJN!!!Je sice někdy trefnej a i se mu zdaří i bejt vtipnej..ale pořád je to ultra magor a většinu lidí z tajný nesnáší a kdykoli mu hrábne
zas tam do něj nebé kérovat žádná neúnavná fanynka, když už tady kvůli ní spáchal sebevraždu, si přectav voříška, teda psíčka jak se virtuálně oběsil na svym vodítku..
by jsme mu měli pomoci a vzít ho k sobě, když už mu ani právní pomoci nejní..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:37
- Nahlásit
Crysa
no, si taky myslim, dost me to od Marush prekvapuje
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:40
- Nahlásit
Crysa
by jsme mu měli pomoci a vzít ho k sobě
no to by si teda pomohl, potřebujete kohouta pro svůj hnojník, což? Dyť byste mu určitě vyklovaly oči, babizny žumpizny. Určitě se nenechá zlákat vaším vábením
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:40
- Nahlásit
leyenda
no, uvaz to
tam by se dozvěděl věcí ty vole moh by zbrojit do smrti..a beztak já nejsem správce rozhoduju leda vo prdu a ségra ti ho tam rozhodně nedá si troufám tvrdit..mě to jako rozenýho provokatéra trochu láká,ale byl by to zřejmě konec všeho
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:41
- Nahlásit
leyendano, si taky myslim,
potřebuje pomoc, nebo ho nabídneme do Chcete mě, aby měl šanci najít teplej pelíšek a útočiště před samozvanci
Nebo ho vyexportujem do zahraničí, tam by ho nemusela najít. Dáme psíčkoj čip a petpas a novou identitu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:43
- Nahlásit
Eninka
no to by si teda pomohl, potřebujete kohouta pro svůj hnojník, což
no....to spíš ty,když seš z mužů a dokonce i z něho tak vycákaná
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:43
- Nahlásit
Marush
byl by to zřejmě konec všeho
něco jako "Konec žumpy v Čechách"
to asi ne, vy jste totiž nesmrtelný tety
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:44 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
datli¨
Tak vono to bylo už od začátku odsouzený k zániku, páč sem prostě nezapadneš.
Aby sis teda nemyslela, tak já sem taky nezapadám. V podstatě jsem občasnej kolemjdoucí a kecálek. Ale rozdíl je v tom, že já se tak na sílu ani zapadnout nesnažim.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:45
- Nahlásit
Marush
z něho tak vycákaná
ježiši, tak mě baví, to tebe taky ....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:48
- Nahlásit
Crysa
vyexportujem do zahraničí
jsem pro , Marus si neprecetla xichtbuk
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:50
- Nahlásit
impact
V podstatě jsem občasnej kolemjdoucí a kecálek.
seš takovej lidovej vypravěč bych řekla...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:54
- Nahlásit
Eninka
ježiši, tak mě baví, to tebe taky
mě někdy baví no,ale zcela určitě jinak než tebe..... btw nechápu že už neoroduješ za jeho návrat u všemocných entit..moderátorů a jejich žen
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:57
- Nahlásit
Psíček nejni vypnutej, to už by běsnil an ifauně..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:57
- Nahlásit
leyenda
kdy ti to poslal?
no až k večeru,je to bomba,tak ho teda fakt vemem? za tohle by si to asi zasloužil už
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:58
- Nahlásit
Marush
moderátorů a jejich žen
u žádných žen žádných moderátorů jsem nikdy neorodovala, ale jestli byl vyplej za něco, co ani nemůžu posoudit, tak zatím mlčím, což neznamená vůbec nic (prozatím).
mě někdy baví no,ale zcela určitě jinak než tebe.....
zcela určitě stejně, jak tebe, nevěř ničemu jinýmu Maruško jedna
|