Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8739 . 8740 . 8741 . 8742 . 8743 . 8744 . 8745 . 8746 . 8747 . 8748 . 8749 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:47
- Nahlásit

makrel
pawLINka
proč by ho měli vypínat? asi akorát nemá čas

Páč ho dneska malinko vytočili a byl trošek vulgárnější.

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:55
- Nahlásit

makrel
proč by ho měli vypínat? asi akorát nemá čas

tlošičku si zaběsnil na ostnáčku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:02
- Nahlásit

sem zpět z veteriny
adidaska
budu samožřejmě, v říjnu vám jedu pro litrofky, chceš ten 5 ti litrovej? upozorňuju že ten si beru pro sebe a vydrží mi tak na 4 měsíce......aby se ti nezkazil

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:07
- Nahlásit

kejtlin

no a když ho vodleju a dám zbytek do lednice, tak by mi mohl vudržet, ne? chtěla bych asi ten pětilitrovej..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:11
- Nahlásit

Adiddaska
no a když ho vodleju a dám zbytek do lednice, tak by mi mohl vudržet, ne? chtěla bych asi ten pětilitrovej..

takhle to dělám já, že ho vodleju do petky a mám oba v lednici-jek v tý petce tak ten kanystr. Dobře vezmu ti kanystr není problém

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:12
- Nahlásit

A ODPOLEDNÍ SONGY NA PŘÁNÍ, HRAJEME PRO KEJTLINU!!
http://www.youtube.com/watch?v=cPUSz0-ahcw&feature =related

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:19
- Nahlásit

Adiddaska
čéče..eště ne

a myslíš že přijde...?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:32
- Nahlásit

Crysa
A ODPOLEDNÍ SONGY NA PŘÁNÍ, HRAJEME PRO KEJTLINU!!

kuju ale není to moc můj šálek kávy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:34
- Nahlásit

jezevce zabiju-ne jezefce od jabloně ale jezevce z libiše, zvrtla jsem si kotník v díře, kterou vyhrabali oni a ještě k tomu jsem padla na zem před mým úhlavním nepřítelem

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:35
- Nahlásit

Eldoguero
chápu to dobře, že u BŠO se narodí občas barevný pes?

Ve vrhu, kde jsou oba rodiče bílý se barevný pes nenarodí. Ale podle agentury jedna paní povídala, důkazy na to nemám se právě po tom psovi, co mi tak leží v žaludku, narodilo štěně s černým flekem.
Ale je možné, že se barevným NO narodí bílé štěně. Ta pravděpodobnost je dost malá, ale je. Ale v Americe to do dneška patlaj bílej s barevným a tak, takže tam ta pravděpodobnost narození bílého jedince barevným rodičům je poměrně veliká a často se to tak děje. A to je ten problém. FCI zakazuje bílé psy, kteří mají do třetí generace v rodokmenu nějakého barevného předka,používat v čistokrevném chovu BŠO.
Dotyčná chovatelka má totiž aktuálně vrh po takto problematické fence a evidentně jí někdo ze zájmců řekl, že dobrý, ale on na hafbu četl, že tam jsou ti barevní předci a to on nechce. Proto mi asi psala, prostě jí kazim kšeft

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:44
- Nahlásit

Ty vogo, teď mi došlo, že ta krasavice inteligentní si myslí, že Kolemjdoucí jsem já

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:47
- Nahlásit

kejtlin
ještě k tomu jsem padla na zem před mým úhlavním nepřítelem

kdo je tvůj úhlavní nepřítel? ?

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:48
- Nahlásit

Baico
Hele bajková a jak sme se bavily o tom grinovym extempóre dneska, tak mi ještě vrtá hlavou.. Ty už ho nějakou dobu znáš, já ho nikdy nebiju, jako vrchol všeho trestání do něj šťouchnu nebo na něj zařvu. Myslíš, že to stačí? Ty moje tresty, korekce, totiž vždycky jsou po tom co prostě neposlouchá nebo mě tahá na vodítku nebo prostě tak, a nevim jestli to praktikovat i když začne bosnit, jestli na něho mám prostě fyzicky sahat, třá ho i majznout po čumáku, aby jako joo bylo jasno, nebo ho prostě sprdnout a odvést...?

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:51
- Nahlásit

Baico
krasavice inteligentní si myslí, že Kolemjdoucí jsem já

rozhodně to chtěla naznačit..teda jestli myslíš miss czpes 2011 plus miss mozek czpes 2011

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:55
- Nahlásit

Marush
teda jestli myslíš miss czpes 2011 plus miss mozek czpes 2011
Přesně tu myslím. Ale v tom případě jse dobrá, protože ve chvíli, kdy se do Jbat kolemjdoucí prvně pustil, jsem si to drandila po D1 z Moravy ze supervize

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:58
- Nahlásit

Grin
Myslíš, že to stačí?
To musíš vypozorovat ty. Na moje kluky se stačí i zamračit. Ale jak jsem ti řekla, podle mě jsi postupovala naprosto v pořádku. Nehledej v tom vědu. Máš jsi inteligentní a krásná, protože jinak by jsi nezapadla do Žumpy, tak pracuj stejně jako doposud

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:59
- Nahlásit

Marush
kdo je tvůj úhlavní nepřítel? ?

ten co ho podezírám že mi polil auto olejem a propíchal pneumatiku

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:07
- Nahlásit

Baico
Ale v tom případě jse dobrá, protože ve chvíli, kdy se do Jbat kolemjdoucí prvně pustil, jsem si to drandila po D1 z Moravy ze supervize

to taky....ale to máš fuk tendle příběh už je vyčpělej jak některá kamarádství ze starého dobrého czpsa ....neřešila bych to , mě zaujalo jen to jak trapně se to snažila proti tobě použít

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:08
- Nahlásit

kejtlin
ten co ho podezírám že mi polil auto olejem a propíchal pneumatiku

tý jo...nějakej soused,jo?Proč ho nezbiješ?!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:12
- Nahlásit

Baico
Na moje kluky se stačí i zamračit
hm...tak to jako nevim jak bych měla praktikovat dyš to ekstrovertní hovado je furt 10 metrů přede mnou a vidim mu akorát pozadí
kejtlin
essi bé lososák v říjnu tak to bych si možná taky s dovolením vzala..nebo mi může adydska vodlejt litr dyby se jí ten kanystr zdál moc..to at se vyjádří

co jinak,uš je rozuzlení??? )

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:19
- Nahlásit

Marush
neřešila bych to
No tak to řešim asi tak stejně jako mail od pani chovatelky
Ale přkvapuje mě, že nepoužila své fígle s ip adresou, aby si to ověřila.

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:19
- Nahlásit

Baico
musíš vypozorovat ty.
Právě o to mi jde. Když ho sprdnu, tak vrčet nepřestane. Ale přestane jakoby vyjíždět, jen prostě sedí a vrčí. Znamená to, že ta korekce je nedostatečná? Nebo bublat smí? On by byl podle mě nějaký to rejpnutí klidně snes, jako doplnění toho sprdu ale bojim se na něj v té situaci fyzicky jít aby ho to naopak ještě nevyprovokovalo.

Nehledej v tom vědu.
snažím se velmi ale tak dycky se čék bojí aby něco nepos.. -

jsi inteligentní a krásná, protože jinak by jsi nezapadla do Žumpy, tak pracuj stejně jako doposud
červenám se až na prdeli pani

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:21 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

davidkova renata
co jinak,uš je rozuzlení???

čeho?Škandálu na ostnáči? No nikdo svojí funkci moderátora nepoložil,takže za mě jest to otevřený
Ale příde mi že vypli Psíčka,nebo on dělá že je vyplej..prostě novej czpes, jak ho máme rádi,trochu psycho

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:24
- Nahlásit

Baico
Ale přkvapuje mě, že nepoužila své fígle s ip adresou, aby si to ověřila

třá i jo,ale my si to ověřit nemůžem že jo,takže může mlít cokoli a kohokoli označit za kolemjdoucího

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:30
- Nahlásit

Grin
Když ho sprdnu, tak vrčet nepřestane
Tak bych na něj houkla ještě jednou a kdyby ani pak nepřestal, tak bych mu jí lehce ťukla. Pokud ve chvíli, kdy přestane vrčet, tak okamžitě vééélká pochvala.
Marushtakže může mlít cokoli a kohokoli označit za kolemjdoucího
To je fakt.

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:36
- Nahlásit

Baico
Děkujiiiii pani, to byla přesně info co mi chyběla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:44
- Nahlásit

Marush
tý jo...nějakej soused,jo?Proč ho nezbiješ?!!!!

protože nevím zda on nebo jeho syn

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:47
- Nahlásit

kejtlin

zab voba...a máš to

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 19:12
- Nahlásit

Marush

až přijdu na to kterej z nich to je tak ho fakt asi zabim,pokud zákoni nedorazej včas

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 19:53
- Nahlásit

začíná mě bolet v krku ach jo

<< 1 ... 8739 . 8740 . 8741 . 8742 . 8743 . 8744 . 8745 . 8746 . 8747 . 8748 . 8749 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání