Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8748 . 8749 . 8750 . 8751 . 8752 . 8753 . 8754 . 8755 . 8756 . 8757 . 8758 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 08:58
- Nahlásit

tak pište, chci vidět tu zkázu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:00
- Nahlásit

Dobré ráno všem

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:00
- Nahlásit

Čus bus!
Dnes jsem si přispala a dorazila do práce až na půl devátou. Už je pomalu čas vyhlásit soutěž o to, kdo napíše poslední příspěvek do staré Žumpy a tím pádem bde mít právo založit Žumpu novou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:05
- Nahlásit

Monty
chci vidět tu zkázu

Nedělej panikuuuuu

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:06
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Nedělej panikuuuuu

já nigdy, já jsem úplně klidný a vyrovnaný človjek

Tinta76
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:06
- Nahlásit

Dobrý den celý den

to uš jako jenom deset stran?

Atusch
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:07
- Nahlásit

Dobré ráno, vůbec nechápu co se to tu strhlo, musím to nejdřív dočíst

Baico
Už je pomalu čas vyhlásit soutěž o to, kdo napíše poslední příspěvek do staré Žumpy a tím pádem bde mít právo založit Žumpu novou
Co když to bude nějaký "náhodný" kolemjdoucí? ))

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:08
- Nahlásit

Baico
Už je pomalu čas vyhlásit soutěž o to, kdo napíše poslední příspěvek do staré Žumpy a tím pádem bde mít právo založit Žumpu novou
Snad radsi ani ne, si predstav, ze to napise .... viskdo
a nemuzem nechat tuhle zumpu na netu, jako tim, ze ten posledni prispevek proste nenapisem? Budeme mit aspon z ceho cerpat inspiraci, rikat novejm, ze se nam stejska po stare dobre Zumpe...
Bysme klidne mohli zalozit novou foru este pred tim, nez tahle klekne, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:14
- Nahlásit

leyenda
a nemuzem nechat tuhle zumpu na netu, jako tim, ze ten posledni prispevek proste nenapisem?
Nojo, ale jak to odhadneš?
Atusch
Co když to bude nějaký "náhodný" kolemjdoucí?
No tak ne. Lae ž by jsme se měli domluvit, jak tú novou fóru pojmenujeme?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:15 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Baico

To se nemusí odhadovat, na stránku je určitej počet příspěvků, stačí je spočítat na předchozí stránce

Jo, je jich 30...

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:16
- Nahlásit

Brýtro.

leyenda
Bysme klidne mohli zalozit novou foru este pred tim, nez tahle klekne, ne?
jako že už bysme se připravovali na to, že se jednou tahle zavře...něco jako když vypouštěj divoký zvířata nejdřív do toho oplocenýho na místě určení, aby je pak mohli vypustit mimo plot a byli už zvyklý...

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:16
- Nahlásit

Baico
klidne muzem skoncit o dve stranky driv, pro jistotu

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jo, je jich 30...
jo??? to nevím, já myslela, podle toho jak je to roztáhlé ten příspěvěk tak podle toho

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:20
- Nahlásit

Monty

Ne e i dyš napíšeš dlouhej, tak je jich stejně 30

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:23
- Nahlásit

Tak já teda za sebe navrhuju, aby se zakládáním nový fóry počkalo na Renatu, ať jí založí ona

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:24
- Nahlásit

Gerda
nene, zadny pripravovani, to abychom proste zachovali tuhle pro nasledujici pokoleni, teda ja nevim, ja si porad myslim, ze jak tahle skonci, tak proste zmizne do naky virtualni cerny diry. A to mi proste prijde lito, tak proto. Zalozit novou, hupky vsechny tam a tuhle tra zamknout, aby nam ji nikdo neznicil

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:25
- Nahlásit

čaute, jdu vám jen říct, že nemám čas

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:25
- Nahlásit

Baico
Tak já teda za sebe navrhuju, aby se zakládáním nový fóry počkalo na Renatu, ať jí založí ona
tak to kazdopadne

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
aháááá, tak díky za info
jsem zase o něco rytřejší

ALL
děcká, chci se nechat nějak otříhat, ale nevím jak, ale svádím velký boj, zda ano, či ne, chci dlouhé vlasy, ale vím, že na to nemám vlasy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:28
- Nahlásit

Proč zrovna dneska? Chci být taky u zhroucení, ale máme dneska den otevřených dveří a charitní den, tak je toho moc. Navíc k tomu musím stihnout objednat maso pro psíky z Falca a ještě poslat peníze na nějaké nezaplacené složenky a k tomu ještě i normálně pracovat.
To je jak naschvál.

Takže buď pište tak, ať je to rozbitý ještě dopo nebo nepyšte a počkejte na mě až večer.

Grin
Ale Tomáš je fakt ultra magor, co každýho začne srát po prvních 10 minutách, co je s ním v kontaktu. Píííííííííííííííííísk, píííííííííííííííííííísk, pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííísk.
http://www.youtube.com/watch?v=fxsPQ2b2w40&feature =related

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:29
- Nahlásit

leyenda
řikalo se, že poprosíme Víťu, jestli by nám to mohl třeba textově nějak dát, že bychom to vypálili a žumpu slavnostně pohřbili...

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:29
- Nahlásit

pawLINka
ale tak když je s tebou tak nepíská, ne?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:30
- Nahlásit

Monty
chci dlouhé vlasy, ale vím, že na to nemám vlasy
Mám stejný problém a už jsem vzdala snahu nechat si je narůst... Loni v létě jsem je měla do půli zad, ale teď je mám zase už jen pod ramena. Nemá smysl je trápit.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:31
- Nahlásit

pawLINka
já myslela, že máš dlouhé vlasy
jsem asi viděla nějaké starší fotky, ale ty je máš docela husté, se mi zdá

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:32
- Nahlásit

makrel
ale tak když je s tebou tak nepíská, ne?

Když nepíská, tak je to výjimka a slavím. Píská furt krom procházek třá. Ale na těch taky občas piští, to je jak kdy...

Jináč na tom vídeju jsem byla venku s danajasou a potřebovala jsem je chvilku uvázat, vydržel to celou dobu. A pak ještě několik stovek metrů, co jsem ho odvázala a šel volně.

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:33
- Nahlásit

Gerda
a poprosil ho nekdo? Je to zarizeny? a muzou si to zajemci okopirovat?
Lidi, mus vedle me kouka na tv jako obv a je tam pes, vypada huskyovate a mluvi , je to nejaky porad o zajimavych zviratech na Deutchland SAT1

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:34
- Nahlásit

nechám se ostříhat tag

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:36
- Nahlásit

Monty
Nj, to jsou asi staré fotky, teď je mám jen těsně pod ramena. Já je mám husté, ale děsně suché a strašně se mi třepí konečky ať dělám co dělám. Takže do půli zad mi narostly za cenu nestříhání se. Zastřihla jsem je až dorostly, ale pak jsem začala pravidelně chodit ke kadeřnici a furt se zkracují, mrchy.
Prostě když mi je ostříhá, tak do 6 týdnů jsou zase roztřepené, když je nestříhám, tak se třepí stejně. To si nevyberu. Ale už jsem to vzdala a řekla jsem si, že se budu radši co těch 6 týdnů stříhat, ale budou aspoň trochu vypadat zdravě.

Nepomáhá na to nic.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:37
- Nahlásit

pawLINka
já mám opačný problém, jemné a tři chluy na hlavě

Tinta76
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:39
- Nahlásit

pawLINka
pokud si nebarvíš vlasy, tak ti můžu doporučit hennu ...
jinak problém s dýlkou mám ten samej, teď jsem ve vázi "chci dlouhý vlasy" ... dokonce mi už dorostla ofina a drží za ušima, u kadeřnice jsem byla naposled loni v říjnu ... děsný

<< 1 ... 8748 . 8749 . 8750 . 8751 . 8752 . 8753 . 8754 . 8755 . 8756 . 8757 . 8758 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání