Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8622 . 8623 . 8624 . 8625 . 8626 . 8627 . 8628 . 8629 . 8630 . 8631 . 8632 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 12:52
- Nahlásit

čuste dámy, jenom procházím a fšechny zdravím. Zejména Lejendu, Brendu s bíbíščenětem a Luciji Kratochvílovou. Je fajn, že se taky něgdy staví
Boncovic sovu dneska pošlu, sem to fčera nestihla bo sem umřela. Fildovi děkuji za plakáty, má velký červený puntík. Ne, že by to mělo nějaký význam, ale má ho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 12:53
- Nahlásit

Dines
no týýý krááááso!! du rači...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 12:57
- Nahlásit

Atusch
AD vůči ostatním psům - ono jak který. Pokud je pes hodně dominantní, tak bývá problém s ostatními psi (samci), takže jedině s fenou. Ale v zásadě to je smečkový plemeno (specifický sice, ale smečkový), takže pokud nevyrůtal pes vyloženě v izolaci od ostatních psů, event. nemá nějaký špatný zkušenosti (pokud je mám, je to na celý život), tak by neměl být problém ani v rámci stejnýho pohlaví. Ale po pravdě, nikdy bych nenechala dva psy společně o samotě, abych třeba odjela nakoupit a nechala je společně v obýváku ... to né. Většinou se vztahy budujou v prvním roce - roce a půl, max do dvou let. V zásadě tak jak je to do toho 2. roku, tak už to bude na furt.
S ostatníma zvířatama - pokud jsou zvyklí ok, bez problému. Pokud zvyklí nejsou, dají se naučit, ale zase bych je společně třeba s ovcema na zahradě nenechala (pokud je neznají od malinka a neloví je). Je to lovec, takže s tím je třeba počítat a event. veškerý lovecký sklony potírat Já osobně můžu říct, že jediný zvíře, se kterým jsme s AD,kdy měli "problém" byly prasata - prostě je to asi fakt v nich a tam nepomohlo žádný pomalý seznamování - prase je jídlo a podle toho je třeba s ním nakládat
Co se koček týká - nevidím problém. Jasně jsou psi, který jsou hodně lovci, tam to chce hodně důsledně, ale pokud znají kočky od štěněte a vědí, že se neloví, tak fakt nevidím problém.
I náš Argo kočky bere v pohodě (pokud teda občas některá nezešílí a nezaútočí na něj )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 12:57
- Nahlásit

Dines
šiš voni musej mít pelíšek jo?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:00
- Nahlásit

Dines
jéžiš zase hambatý mojčátka))) Gratujuju pani k miminkám.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:00
- Nahlásit

Atusch
teď stahuju nový fotky Banditoška od páníčků (ten už je u nich od 2. měsíce), holčičky zase příště
ještě dnes sem hodím Lilithku, ať je tu taky něco barevnýho
Dines
ty jsou strašlivý gratuluju, jsou to krásná malá plešomorčátka

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:07 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

leyenda
ahoj, vítej zpátky doma v žumpje.

Lucie Kratochvílová
gde jsi byla tak dlouho?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:11
- Nahlásit

Dines
))) ooo pani gratuluju moc, máte ty nejpříšernější miminka, jaký si čék umí přectavit ))))))) Sou strašnýýýýýý...a eště v tý čepici, nebo kde to bydlej....)))

Eldoguero
už se v tom nevyznám, na koho volaj lidijové? Je to jasný, že Lalok musí dostat strašně hodný, milý, laskavý a krásný majitele?????? Nesmí na něj bejt nikdo zlej!!

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:12
- Nahlásit

Eldoguero
Hele "moje" štěňátko - Bandito F. i.
čtěňátko je moc krásný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:12
- Nahlásit

džízus marýýýýja! Lucka, Brenda, Lejendička......sem vám řikala, že vás varuju, že ještě přijdou!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Dines
Máááme miminkááááá
jéžíší to je vod tý hrozně otylý plešomorčice žejo, ty sou
akorát to vpravo jak leží prdelkou k mamině mi asociuje švába

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:17
- Nahlásit

Eldoguero
to je bomba fotka s tou amstafkou

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:19
- Nahlásit

All

Dobrý den milé slečny, paní, ženy..sličné feny!

EL Čupakábra Nyxa už má nohu cajk,za tejden bude moct mít zátěž normální... žádná operacééééééééé

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:28
- Nahlásit

Marush
EL Čupakábra Nyxa už má nohu cajk,za tejden bude moct mít zátěž normální... žádná operacééééééééé

to je výýýýbornééé
matka už nám vše pověděla

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:35
- Nahlásit

Alexa
mi asociuje švába
))) ty si taková krááááááááááááááva nebeskáááááááááááá )))))))))))))))))))

Marush
guuuuuuuuuuuut, je to velká krása, Nyxátor detonátor bude odjištěn, už mu odbimbává čas!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:36
- Nahlásit

Marush
EL Čupakábra Nyxa

Eště sem jí neviděla, ale už teďka vim, že má divnou hlavu

Lola1
gde jsi byla tak dlouho?

V práci a sem pořád v práci

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:38
- Nahlásit

Gerda
to nejni Lalok na těch fotkách to je Bandito
Lalok je doma a nikdo na něj nesmí být zlý, páč on je citlivá duše, kdyby nebyl občas takový drsoň na Huntera, řekla bych, že je to další Happu astrální dvojče
Lidi volají na NO
Lola1
dík pani čtěňátko má 43 kilo
Monty
mají jich na rajčeti asi milion s ní, je nádherná modrobílá, fakt povedená, musím se zeptat po čem to je, páč mi připomíná jednoho psa od známý chovatelky
Marush
supééééééééér

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:39
- Nahlásit

eště jednu poslední

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Eště sem jí neviděla, ale už teďka vim, že má divnou hlavu

kdo to řek? kdo si toto dovolil? tu máš čupakábru krasavěnu:

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:45
- Nahlásit

Eldoguero
šiš to vim, že na fotkách neni Lalok, myslela sem, že lidi volaj na malodogy )) Ani nevim, že ti maj volat na NO....šmarjá nevim nic...sem si právě myslela, že Laloček bude trošku Happu )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
doufám, že ste trošku soustředěná a schopná poslat přihlášku na Jílofskýho vořecha Biluši Máte tři želízka v ohni, víte?

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:47
- Nahlásit

Marush
ale prd, je to krasavice

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:48
- Nahlásit

Marush
kdo to řek? kdo si toto dovolil? tu máš čupakábru krasavěnu:
Koho ste potkali, co vám to nalhali? Má nyxa pjeknou hlavu má!!!!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:50
- Nahlásit

Monty
ale prd, je to krasavice

že jo,je šíleně činaná a čikovná a trochu akresivní teda,ale nikdo neni dokonalý

Alexa
Koho ste potkali, co vám to nalhali? Má nyxa pjeknou hlavu má!!!!!!
to teda má,hrozně ňucháááááááááá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:52
- Nahlásit

Gerda
Jsem to psala onehdá vedle.
Lalok by velmi rád někam na gavuč je to miláček, včera po něm vyjela kočka (cizí na louce, mrcha byla schovaná pod posečenou trávou), dost drsně teda, on se jí chudák tak lekl hned se teda otočil proti, ale nechal se v pohodě odvolat a řekla bych, že byl rád, že ho volám
Ale třeba na Huntera a občas i na Beryl docela hustě vrčí, proto oni se proti němu spojí a chudák Lalok je pak furt vorvanej třeba ale na Bjutnku si hučet nedovolí, nevím proč, přitom Bjutina je úplně a naprosto nekonfliktní s kýmkoliv a čímkoliv

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:56
- Nahlásit

Marush
trochu akresivní teda,ale nikdo neni dokonalý
to na fotce nejde poznat ale je strašně čačí já jako malá strašně NO chtěla, ale naši nechtěli dovolit

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 14:05
- Nahlásit

Eldoguero
Právě vo Huntera a berylu bych vůbec neměla obavu, naopak, ať si je vezme někdo, kdo jim zvládne trošku přičísnout hřebínek, to sou sportovníci tenkohlavý, ale ten Laloček je takovej Vendelín...Vendelín z Mikulášovejch lapálií...Nebo jako brácha z příbehu O myších a lidech....takovej autista velkej...
Hele tak ňák si i myslim, že bjutina je dost...taková jako klidná síla...že vůbec neni submisivní, že je taková trochu jako Nána - milounek a přítelíček, ale nechtěj mě doopravdy nasrat....víš, jak to myslim...a na ty se nevrčí, k těm se chodí pro radu...Beryla ani Hunter by povahou nebyli pro mě, Bjutinu bych zvládla pokazit hnedle, ale tu milákuju moc, seděl by mi nejvíc Laloček, autista veliký, klidnohodný. Tak takhle je vidim jakoby.

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 14:06
- Nahlásit

Monty
to na fotce nejde poznat ale je strašně čačí

díky pani,je to dudlíček malý ....

já jako malá strašně NO chtěla, ale naši nechtěli dovolit

dobře udělali naši si taky zatim tudle rasu nevoblíbili moc

all

Dnes Autobus přišel vo kulky už je doma a te´d se s tim musí nějak psychicky srovnať

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 14:15
- Nahlásit

Marush
tatíkovi se NO taky hodně líbí, ale ten zastává názor, že velký pes do bytu nepotří a mamka by se od nás asi odstěhovala, ona má ráda psy ale větších už se bojí a oni jí všichni milujou a tulí se k ní jak naschvál

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 14:22
- Nahlásit

Monty
tatíkovi se NO taky hodně líbí

mýmu tatánkovi sem oc nelíbí jak mu Nyx destruktí zahradu dost svěřepě , ale to jen proto že teď nemohla na dlouhý procházky,jinak to nedělá

mamka by se od nás asi odstěhovala, ona má ráda psy ale větších už se bojí a oni jí všichni milujou a tulí se k ní

máma se taky bojí cizích psů velkejch,ale líbí se jí,ale je ta šmapony a tydle mazle,ne na ty drajvovější kousky,co se líbí mně

<< 1 ... 8622 . 8623 . 8624 . 8625 . 8626 . 8627 . 8628 . 8629 . 8630 . 8631 . 8632 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání