| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 22:44
- Nahlásit
Venta
nešly
jo je to ličše z nory vytažený
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 22:48
- Nahlásit
Eldoguero
krásný lišče Přišlo mi to na malinu málo špičatý, ale je fakt, že štěňata moc neznám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 22:51
- Nahlásit
Venta
ona je hooodně malinká, jsou jí teprve 3 měsíce a kousek počkej za půl roku jaká to bude obluda špičatá, očklivá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 22:53
- Nahlásit
Jo a jak blbnou s Bjutinou, tak Bjutinku Liliťák bláznivej kousnul do ucha a ona si ho opět rozdrápala, takže zase řesíme rozškrábaný ucho, tentokrát naštestí jen na místě zákusu doufám, že to nebude na dlouho
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 22:54
- Nahlásit
Eldoguero
mě se líběj ty špičatý. Vždyť už jsme se bavily o tom, že pes má mít čumák
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 22:57
- Nahlásit
Venta
čumák to zas jooo, ale nesmí se to přehánět ale liška je něco jinýho, to dá rozum, prozatím se teda chová normálně, neafektovaně, pohodově, doufám, že ji to brzy přejde
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:01
- Nahlásit
Eldoguero
No tak jestli je to pravá malina, tak jí to určitě přejde
Já bych jí právě nechtěla, že by to bylo na mě moc akční a nezvládla bych to. Na druhou stranu znám jednu malinu a ta je taková utlumená a tak ňák celkově pomalá a i tu poslušnost má takovou neradostnou - to by se mi teda vůbec nelíbilo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:06
- Nahlásit
Venta
No právě, že mě se líbí, jak jsou vymaštěný a takový ty klidný maliny na mě působěj dost divně, nepřirozeně. Neříkám, že se pes musí chovat jak idiot pokaždý, když uvidí letícího ptáka níž než 3 metry nad zemí, ale zase utlumená malina není malina
Nevím, je to mimino, zatím akorát masakruje psy a žere jak 8 malomalin, ono to na těch fotkách kupodivu není vidět, ale ona je děsně tlustá, už jsem zahájila mírnou dietku
Dobrý je, že nic neřeší, lidi, psy, prostředí, nic
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:10
- Nahlásit
Eldoguero
Ale jo, právě se mi to na nich taky líbí, ale vim, že bych na to neměla. Ta utlumená se mi zdá právě hrozná, i to, jak dělá - čím dál tím horší výkony. Kdybych to našla někde na videu, hodim to sem.
Jo a to tvoje mimino mi přijde trochu oplácaný no ale z toho vyroste určitě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:16
- Nahlásit
Venta
Ono těch utlumených malin je celkem dost, on to kupodivu není až takovej kumšt je utlumit, určitě je to jednodušší než u NO. Prostě BOM mnohem rychlejc zku... než NO
Uvidíme jaká bude, jak všechno dopadne, zatím nic neřeším, v tomhle věku se moc nedá soudit.
Nic, jdu si lehnout asi už, přiložím si hřejivého pana Dozáka a bude se mi dobře spát
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:21
- Nahlásit
Venta
Taky za chvíli du, dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:22
- Nahlásit
Venta
dobrou
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:33
- Nahlásit
Eldoguero
maliňátka povyrostly.
Taky dobrou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:57
- Nahlásit
Dobrý den blázni, už sem doma z hospody, na slušňáka, autem dojela. Co řešíte s datlem? Proč by neměl agit s Migoslavem, když je malinkej? To bych se teda neospravedlňovala, páč je normální, hraje si s čoklem, ten u toho leze přes překážky, ťapká si po kladině, stoupá si na áčko...co by se mu mělo stát? I že se bude motat v slalomu...když se tam plácaj a hrou se učej agi blbostě, nemůže to přece bejt tomu čoklu nebezpečný, ne? Musim jít poslouchat Dýku s Hadem, část druhou - královský inspektor se představuje. Je to o vraždě na grabštejně. Zapíchli pána z Donína...nebo z Dubé...teď nevim.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 00:42
- Nahlásit
děcka prosím, necpěte to aspoň sem....
|
datli
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 05:14
- Nahlásit
hojda vstávat a cvičit.Vyvevnčeno,ušoplešo torpedo Filďas je nachystán vyrazit se školou do práglu a já to odskáču ranním nechutným vstáváním.No nic,jedem na nádr.
A pak dcérenka,vyřídit reklamace,realitku,a hlavně vyšetřit Migoslavovo serdéčko.Držte úplně všecko,co se dá,jinak mi bude ouzko .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 05:54
- Nahlásit
datli
držím a za hodinu budu pomalu lézt do pelíšku
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Zář 2011 06:43
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Co zde novýho?????? Já nestíhám, absolutně ... a jsem vod neděle nasratá, páč jsem v neděli vydražila myčku za krásné dva litry a pani co ji "prodává" je měsíc na dovolený a navíc neví, jestli jí vlastně vůbec chce prodat, tyvoe, no kde to sme??? Ale v pondělí jsem si aspoň spravila náladu na koncíku v Prahééé, já ho prostě žeru
Eldoguero
tývogo, ta malina je boží
Gerda
už sem doma z hospody, na slušňáka, autem dojela
strašný to bych nedala
Jo a v sobotu na ten sen zvířat budem muset vstávat snat vo půl čtvrtý nebo co :velmivelkýblicísmajlík:
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 06:56
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:04
- Nahlásit
MONTICE MÁ NAROZKY, TAK JÍ KOUKEJTE DÁT NĚJAKÉ DARY, JÁ JÍ JE PAK ŠLOHNU
MONTY
milá modelko, přejeme ti hodně zdraví, štěstí a rozumu (chacha)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:16
- Nahlásit
Montice má narozky jo? Opravdický? Makrel, seš si jistá, že to není spíš datum výskytu?
Milá Montice, já ti teda přeju fšechno nejlepší a tady máš ode mě maloknírače. Jsem ho pro tebe našla a zachránila, byl děsně týraný, očuchávali ho psi
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:17
- Nahlásit
Biluška
nebo spíš datum příletu na tuto planetu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:25
- Nahlásit
makrel
MONTICE MÁ NAROZKY
výborně!
Monty
Tak všecko nejlepčí
tohle ti snad nikdo chtít ukrást nebude
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:26
- Nahlásit
Tinta76
paní to jste tady neměla dávat, teď furt bude brečet, že chce takové tričko
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:28
- Nahlásit
makrel
tyvoe a to eště neví,co všechno tam (kde jsem tu fotku ukradla) krom triček maj
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:32
- Nahlásit
Montyjová
Paní, vy máte opravdický narozeniny? A kolikátý? Osumnáctý??
Posílám ti konečně opravdové knírače místo těch tvých napodobenin
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:33
- Nahlásit
Tinta76
tak to tady nepiš radši
pawLINka
|
datli
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:36
- Nahlásit
ale tričko je teda boží!
Monťáku hoooodněstí ,radosti a zdraví,jo a kupu chechtáků pro tvé obveselování ti přeje Datlí smečka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:43 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
dobré ránko
makrel
Biluška
Tinta76
díky moc holky
|
Monty