| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:36
- Nahlásit
jbat
Tak neznám tě osobně, že jo. Tupá mi přijdeš hodně a strašně mě vyděsilo, že seš právník či co..
to je v poradku. pro 99% lidi jsou (byt nevedomky) hlavnim kriteriem pri posuzovani inteligence druheho shodnost nazoru a vzajemne sympatie. proto je na svete tolik tupych raketovych inzenyru, pravniku, vedcu a politiku, zatimco o az nebezpecne inteligentni popelare, traktoristy a kominiky nouze nebyla, neni a v dohledne dobe ani nebude.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:39
- Nahlásit
argosek
posuzovani inteligence druheho shodnost nazoru a vzajemne sympatie.
Zas upřímně nebejt těchto vlastností doted sedím na stromě a cpu se banánama
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:41
- Nahlásit
argosek
je v poradku. pro 99% lidi jsou (byt nevedomky) hlavnim kriteriem pri posuzovani inteligence druheho shodnost nazoru a vzajemne sympatie. proto je na svete tolik tupych raketovych inzenyru, pravniku, vedcu a politiku, zatimco o az nebezpecne inteligentni popelare, traktoristy a kominiky nouze nebyla, neni a v dohledne dobe ani nebude.
Tak pokud je to v pořádku, tak není třeba to komentovat, ne? Co?
Nemyslím, že bych měla problém uznat něčí inteligenci i přes rozdílné názory, ale to by ta inteligence musela aspoň na chvíli vylézt na povrch. A stejně, na mým názoru naprosot nesejde.
Pakunobecny
Tak to zas chápu páč nervní čék se snaží tak nějak hrbit napínat svali cou jak prkno a dyž se uklidní tak se celej povolí todle mám dycky v sauně vlezu tam jak robot a výjdu jak ragdolket
no tak ze sauny vycházím jak z vinnýho sklípku, strašně se mi z toho motá hlava. )))))
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:49
- Nahlásit
jbat
strašně se mi z toho motá hlava.
Tak esli máš višší tlak tak to je jak rána do palice,my co máme tlak již dlouho zemřelého čéka 90/70 tak nám zombíkům je tam hej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:52
- Nahlásit
Pakunobecny
tak nám zombíkům je tam hej
no mně furt dr. tvrdí, že mám tlak nízkej, při tom dyš to se mnou občas švihne, tak mi pak řeknou, že ho mám vysokej. tak nevim. su rozbitá asi.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:01
- Nahlásit
jbat
tak nevim. su rozbitá asi
Tak laskavě přestante slejzat Pamír a K9 Anapurnu a přilehlé okolí se pak nedivte že vám lítá tlak
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:02
- Nahlásit
jbat
Pakunobecny
no tak ze sauny vycházím jak z vinnýho sklípku, strašně se mi z toho motá hlava.
do sauny nelézu, bo se mo motá hlava už při vyslovení onoho slova a jednou jsem chtěla jít dokonce i do páry, ale došla jsem jen mezi dvéře, pak mě kdosi vynesl (jako ven na vzduch, ne v zubech vy hovada)
jináč zdravím všechny
a tímto lity, lity defčata - vy víte kdo a proč a gratulace okrasné dřevině
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:05
- Nahlásit
jbat
to by ta inteligence musela aspoň na chvíli vylézt na povrch
a to tady na cz-psovi jde??? Moje příspěvky celou dobu jsou buď dobírání si Psíčka, zastání se Vlčáčkové, normálních názorů na základě zkušeností s mými psy atd. Nikoho neurážím, nikde neprosazuji svůj názor jako dogma a hlavně nikomu neříkám že je TUPÝ!!! Inteligentní člověk to totiž nemá zapotřebí, takže už tímto si myslím že na povrch vylezla. Akorát jen někdo to vidí, ne každej...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:07
- Nahlásit
Eldoguero
a tímto lity, lity defčata - vy víte kdo a proč
Víme... je to mrd.
pak mě kdosi vynesl (jako ven na vzduch, ne v zubech vy hovada)
Jak je řečeno v Tak při pátku - líbí se mi tvůj styl uvažování.
Pakunobecny
Tak laskavě přestante slejzat Pamír a K9 Anapurnu a přilehlé okolí se pak nedivte že vám lítá tlak
kdepák, momentálně jedinej vrchol, co jsem potkala, byl vrchol lidské ubohosti v podobě jednoho blíže nespecifikovaného komentu na FB.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:07
- Nahlásit
děcka mě se nic nechce, nejradši bych šla dom a pěkně ven s holkama
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:09
- Nahlásit
Eninka
Moje příspěvky celou dobu jsou buď dobírání si Psíčka, zastání se Vlčáčkové, normálních názorů na základě zkušeností s mými psy atd. Nikoho neurážím, nikde neprosazuji svůj názor jako dogma a hlavně nikomu neříkám že je TUPÝ!!! Inteligentní člověk to totiž nemá zapotřebí, takže už tímto si myslím že na povrch vylezla. Akorát jen někdo to vidí, ne každej...
Jako chápeš, že mi seš volná, ale připadáš mi tupá? To tak prostě je, sorry. Neříkám, že stopro jsi, ale připadáš mi tak. To je všechno. Nevím, co se číčlíš, ani se neznáme a nepoznáme, jsme na internetu, takže klid, net není paralelní realita.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:10
- Nahlásit
jbat
co se tady probírá????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:14
- Nahlásit
Monty
co se tady probírá????
že mi přijde Eninka zabržděná. a udělala se z toho kovbojka zase. no to je fuk.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:16
- Nahlásit
Monty
co se tady probírá????
jen to, že ač sem vůbec nechodím, jsem zcela náhodně našla příspěvek na moji adresu o tuposti. Kovbojku udělala jbat, stačí se vrátit stránku zpátky.
|
Kolemjdoucí I
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:18
- Nahlásit
jbat
Hehe, ty kecy o tuposti jsou vtipný od někoho, kdo vůbec nepochopil argoskův příspěvek.
Pro tupce každej tupej.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:21
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
no jasně, jen pojď, ses dlouho neukázala, frajerko.
Eninka
jen to, že ač sem vůbec nechodím, jsem zcela náhodně našla příspěvek na moji adresu o tuposti
kterou jsi právě potvrdila...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:22
- Nahlásit
Mně se děsně líbí, jak jsme děsně oblbený, když to tady čte tolik lidí, kterých se to netýká.
To je vždycky ticho... ticho... tichóó..., a pak se něčeho chytnou a prozradí sami sebe, jak nás čtou.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:23
- Nahlásit
jbat
Kolemjdoucí I
Tak tohle mě velmi moc baví.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:24
- Nahlásit
Eninka
jen to, že ač sem vůbec nechodím, jsem zcela náhodně našla příspěvek na moji adresu o tuposti
takový šestý smysl bych chtěla mít taky
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Mně se děsně líbí, jak jsme děsně oblbený, když to tady čte tolik lidí, kterých se to netýká.
To je vždycky ticho... ticho... tichóó..., a pak se něčeho chytnou a prozradí sami sebe, jak nás čtou.
Jj a eninka tu není poprvé.
jen to, že ač sem vůbec nechodím, jsem zcela náhodně našla příspěvek na moji adresu o tuposti.
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Jako mi je to v zásadě jedno, že sem píše někdo novej/cizí apod., ale vždycky se zasměju nad tím, jak nás čtou právě ti, dle ktekrých je celá žumpa tak strašná. Proč to asi čtou...?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:25
- Nahlásit
pawLINka
Proč to asi čtou...?
no protože je strašná
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:26
- Nahlásit
Héééj proč nám vypli eletriku dyž je tu zas veseloooo a zachvílu mi klekne notas grr ale já se vrátím a dočtu vás přísahám
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:27
- Nahlásit
Monty
Eninka
takový šestý smysl bych chtěla mít taky
Na to bys musela bejt ten právník právě...
Ale vidím, že mě aspoň pár lidí pochopilo.
pawLINka
dle ktekrých je celá žumpa tak strašná. Proč to asi čtou...?
protože nám svojí strašností nesahaj ani po kotníky. ))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:29
- Nahlásit
Pakunobecny
zachvílu mi klekne notas grr ale já se vrátím a dočtu vás přísahám
Nevyhrožuj, jo?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:31
- Nahlásit
jé žumpa už je zase škandální? To je super, kolik lidí to tady nečte...
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
četla jsem na FB jen přes mobil, večer to zkouknu pořádně...
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
jbat
Jak je řečeno v Tak při pátku - líbí se mi tvůj styl uvažování
a je to venku
pawLINka
když to tady čte tolik lidí, kterých se to netýká.
ale vždyť to přece nikdo nečté, si vzpomeň kolik lidí začíná slovy: "Já sem sice vůbec nechodím, protože mě to nezajímá, ale ..." :
a tak co, je to veřejná fóra, amfóra né, aspoň třeba občas někoho pobavíme
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:32
- Nahlásit
bonc
To je super, kolik lidí to tady nečte...
Lepší jsou ti, co to nečtou, ale pak náhodou trefí přesně stránku se zmínkou o nich. A pak je to jak o potrefený huse...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:35
- Nahlásit
jbat
no právě, dyk on to NIKDO kromě nás, toho nejhoršího odpadu světa nečte, ten slovní salát? nebo jaxe to kdosi kdysi vyjádřil? Nikoho to nezajímá, ale spousta z nich toho má načtenýho rozhodně víc než já
|