| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
to máme počásko,že lásko
je nááádherně, nasávám co to jde
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:39
- Nahlásit
Alexa
My také kotce nechcem. Beru jen úvaz a domeček.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:43
- Nahlásit
Alexa
máš fstup povolen
hahááá děkuji
esli si teda ale myslíte, že to budu číst, tak neee bysem už nedělala vůbec nic jinýho, frut strašně drásáte všude kde můžete
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:03
- Nahlásit
bezva, pračku mi asi vyložej na dvoře, protže úžasný dveře za 60 000-dědkovo akce, ne aky boupill za 20 000 třeba aza 20 000 třeba linku a za 20 000 třeba nábytek, když dostal 60 000 po povodních néé oni říkali, že jsou nejlepší bodejt´ by neříkali za 60 000 si koupí dveře jen totální kretén, na co vždyt´ nic ale lautr hovno máme, no nic nepřestává mě to srát ani po 10ti letech, se opět zasekly, dodávali k tomu zámky zdrama totiž a ty zámky nejdou ani vyměnit,. takže pračku -fungl novou mi asi postavěj na dvůr, protže asi 40 cm-půlkou dveří neprojdou, chce se mi opět vzteky brečet, zpíčen ej život
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:06
- Nahlásit
kejtlin
opět zasekly, dodávali k tomu zámky zdrama totiž a ty zámky nejdou ani vyměnit,. takže pračku -fungl novou mi asi postavěj na dvůr, protže asi 40 cm-půlkou dveří neprojdou
No tak až se odseknou, tak tam tu pračku šoupneš, i kdybyste měli ty dveře vyndat z pantů.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:09
- Nahlásit
jbat
možná tydle prášky bere i Eninka
jaký prášky???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:10
- Nahlásit
jbat
nevyndáš, zasekly se v podlaze, do tý doby než se vymyslí co s tím do pračky zachčije a nosit něco s dědkem hlavně do schodů je něco, proto jsem si ji nechala za prachy přivýzt a starou odvýzt
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:12
- Nahlásit
kejtlin
do tý doby než se vymyslí co s tím do pračky zachčije
Tak si ji nech postavit někam pod střechu. kdyby do nějaký kůlny nebo něco, nebo na paletu nebo kusy dřeva, aby nebyla na zemi a kus plachty snad doma máš, ne?
Eninka
jaký prášky???
Na nervy, jsem po nich dost tupá, tak jsem si vzpomněla na tvoje příspěvky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:19
- Nahlásit
jbat
Tak si ji nech postavit někam pod střechu. kdyby do nějaký kůlny nebo něco, nebo na paletu nebo kusy dřeva, aby nebyla na zemi a kus plachty snad doma máš, ne?
běžně mívám doma palety a do plynového topení kusy dřeva, palchtu vytáh dědek na seno už x-tou a samo ji zničil nemám, nic jdu vysekat díru v podlaze
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:22
- Nahlásit
Gerdapani, vy ste taky furt nějaká pojašená, posmutnělá, poslední dobou z vás nejde nic veselýho, jak je to možný? Ste unavená krz Tomáše?
Jj, ňák už to s tím Tomášem nedávám. Je z něj chvílema už totální magor. Definitivně. Chvílema fakt netuším, co od něj čekat, nedá se předvídat, co udělá...
Navíc to jeho štěkání, kňučení a naříkání už začíná být neúnosný...
Ale ono se toho nakupilo taky víc dohromady, a tak...
V noci nespím, pak celý den usínám. Asi to budu muset napravit vínkem.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:27
- Nahlásit
pawLINka
Navíc to jeho štěkání, kňučení a naříkání už začíná být neúnosný...
co mu je?
V noci nespím, pak celý den usínám. Asi to budu muset napravit vínkem.
Zkus ty prášky, co mám já, pani.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:30
- Nahlásit
jbat
co mu je?
Prostě je čím dál víc vymazanej. Je psychicky degen už od malička a zhoršuje se to. Docela rychle...
Zkus ty prášky, co mám já, pani.
To ne. Já bych i spala, ale natahuju si budíka co hodinu, abych toho kreténa šla zkontrolovat, jestli se nerozhodl štěkat a kňučet v noci.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:30
- Nahlásit
pawLINka
http://www.lekarna.cz/guajacuran-drg-30x200mg-blis tr/
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:32 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:33
- Nahlásit
pawLINka
Prostě je čím dál víc vymazanej. Je psychicky degen už od malička a zhoršuje se to. Docela rychle.
Do prdele. Docela si to umím představit, i ty kontroly, můj první pes měl poslední dva roky epilepsii... a sem tam záchvaty co hodinu... a v tý době jsem jezdila do práce asi 2 hodiny a vstávala každý den ve čtyři... Holka, drž se, pokud není možný ho izolovat tak, aby si nebo jiným ublížil, tak je to v prdeli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:40
- Nahlásit
přiložile jsem majzlík k zemi, řampla do něj kladivem a ten kolík v zemi záhadně vyskočil-hurá
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:42
- Nahlásit
jbat
Napíšu to do tajné.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:43
- Nahlásit
pawLINka
Tam se podívám až večír, ale napiš.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:46 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
kejtlin
Ty dveře musí jít štelovat v pantech.
Edit:
...tak už nic
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:06 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Cigi
Ty dveře musí jít štelovat v pantech.
bohužel nejdou, kolík má v sobě zarážku, když se sekne tak je nezvedneš v pantech i když tedy bych je asi neuzvedla bo mají asi hodně jsou dubový-celodubový
edit: kolík je vpodstatě taková malá kotva.....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:08
- Nahlásit
Psíček
Nemáš to slabý?
Tohle mám jen na den, samosebou. Na noc mi stejně dávaj takovou tu košili s dlouhejma rukávama, tak netřeba medikace... Neboj se o mě, kocourku, na kontroly pořád chodím.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:11
- Nahlásit
jbat
jaký prášky???
Na nervy, jsem po nich dost tupá, tak jsem si vzpomněla na tvoje příspěvky
ještě že na tom nejsem jako ty, ale že jsou na tom stejně jenom mý příspěvky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:16
- Nahlásit
Eninka
ještě že na tom nejsem jako ty, ale že jsou na tom stejně jenom mý příspěvky
Tak neznám tě osobně, že jo. Tupá mi přijdeš hodně a strašně mě vyděsilo, že seš právník či co... no to je fuk. Třeba to jen hraješ...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:20
- Nahlásit
Děti nechcu vám brát ilůze ale gvajakuran sou biliny prostě luční kvítí v patáku lisované takže nečekejte růžový slony nad městem ani malý žirafky v obýváku.jbat
je vysoce inteligentní čék páč ta košilka je ůpa nejmím jedovatá to chválím já si po jejím vzoru brzo vobědnám vestičkovou variantu,a bém se svorně dívat jak psíček vokopává své plantáže cibulovin a budem u toho dělat mlínek palcema
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:22
- Nahlásit
jbat
Třeba to jen hraješ
bingo, uhádla, šikovná holka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:22
- Nahlásit
pawLINka
a ta kenela, co řikala agáta? Že by v ní třeba našel útočiště, v menšim prostůrku, kam mu nikdo nepoleze, může se tam schovat...nemůže bejt nervní i z toho, jak ho chodíš často kontrolovat? A kdo b dělal problémy, kdyby Tom v noci řval? Lukáš, nebo jeho rodiče?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:25
- Nahlásit
Pakunobecny
Děti nechcu vám brát ilůze ale gvajakuran sou biliny prostě luční kvítí v patáku lisované takže nečekejte růžový slony nad městem ani malý žirafky v obýváku.
Hele spala jsem, dneska existuju, lékárnice říkala, že to pomáhá jen na částečně, mně to zabralo úplně a to i na krční páteř. )))
je vysoce inteligentní čék páč ta košilka je ůpa nejmím jedovatá to chválím já si po jejím vzoru brzo vobědnám vestičkovou variantu,a bém se svorně dívat jak psíček vokopává své plantáže cibulovin a budem u toho dělat mlínek palcema
no tak z celodenního pohledu na psíčka mi hrábne úplně, to je jasný.
Eninka
bingo, uhádla, šikovná holka
mno... blbě se tomu věří... něco jako Hanychová a Hrachovcová... nebo Bartošová... prostě nevim.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:27
- Nahlásit
jbat
blbě se tomu věří...
tak tomu věř! Dík
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:28
- Nahlásit
Gerda
Píšu do tajné.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 13:35
- Nahlásit
jbat
mně to zabralo úplně a to i na krční páteř. )))
Tak to zas chápu páč nervní čék se snaží tak nějak hrbit napínat svali cou jak prkno a dyž se uklidní tak se celej povolí todle mám dycky v sauně vlezu tam jak robot a výjdu jak ragdolket
|