Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8487 . 8488 . 8489 . 8490 . 8491 . 8492 . 8493 . 8494 . 8495 . 8496 . 8497 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 05:44
- Nahlásit

kejtlina to muze pet za sebou???jak to jako chce udelt?nemuzes jit prece z nocni na ranni!proc to udelal?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 06:38
- Nahlásit

lemuřice tak jedem, fstávat, makat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:10
- Nahlásit

nemethova5
ne 24 neděláme to ani nemůžeme, budu mít jen 2 dny volna protže ten jeden probliju z únavy do kundy zasraný
du chrápat než dojedou s pračkou, večer zase do zpíčenýho cukrovaru

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:22
- Nahlásit

čus ženy, letmo jsem vás dočetla, prozraďte prosim chudému na duchu - můžu do tajný žumpy či ne? dyk já to vůbec neovládam, tak se mi nesmějte jo?! když otevřu skupku czpsa tak jsou tam jenom nějaký sto let starý příspěvky...

a proč si proboha kejtlin myslí, že když si domu nakvartýruje chlapa, tak si s ní bude po večerech POVÍDAT? Večer dávaj zprávy, zprávy, zprávy, pak fotbal a pak debilní detektivku. Pokáď by se snad chtěla k čumimnabednujsemztohodřevěnejprdelnezvednu přidat, tak má smolíka pacholíka, páč jí budou dávat nádobí (pro 2 přece uvařit MUSÍ), čokly (ty jsou výhradně její za každý situace) a jeho špinavý fusky. Až bude mít hotovo, může si jít pokecat s dědou, páč pán tvorstva odpočívá...

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:26
- Nahlásit

Ahoj čubyčky. Už 20 minut startuju počítač, ale mně to nevadí. Včera jsem si byla pro prášky na nervy a jako dobrý... nějaký volně prodejný, to jsem měla vědět dřív!
Udělejte někdo čáryny máryny ať už je pátek a jedu na chatůůůůů.

kinta
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:26
- Nahlásit

Zpráva dne

http://www.super.cz/3997-zpevak-michal-penk-tvrdi- ze-si-nechal-zmensit-sve-abnormalni-prirozeni-mile nky-pry-kricely-bolesti.html

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:30
- Nahlásit

kinta
Zpráva dne

datli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:31
- Nahlásit

kinta
Tak to je vážně zpráva jak prase!!!

jbat tak jak ti jde jídlo?a co to vše okolo,už se to uklidňuje?

Prosím o klidný den!Včerejší pracovní organizační den mě totálně dostal,hotová.

jbat taky chci kouzla.Asi pofrčíme se známou na výplaz na Smrk se smečkou různých psů ,dětí a aktivistů kde čeho

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:38
- Nahlásit

bré ránko, doufám, že dnešní den bude lepší než včerejší, jinak se moc těším na sbotu, budeme grilovat na louce

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:39
- Nahlásit

datli
tak jak ti jde jídlo?a co to vše okolo,už se to uklidňuje?

Děkuju za optání, včera normál véča, sluneč. chleba se sýrem. Pak dva prášky na spaní a bylo.
Vše okolo je pořád stejně bolestivý, nicméně u maminky čekám na výsledky biopsie, to je nejdůležitější.
kouzla.Asi pofrčíme se známou na výplaz na Smrk se smečkou různých psů ,dětí a aktivistů kde čeho

my frčkáme pod Housku, s kamarádkama psíma a kamarádama na motorkách na motorkách, spoustou psů a alkoholu a naštěstí bez dětí.

aktivistů jako třá IRA??

datli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:44
- Nahlásit

jbat-moje zkušenost s biopsií-idkyž by výsledky nebyly příznivé,dnes je hodně možností.Ale ze všehonejvíc je potřeba zmobilizovat všechny síly a podpořit maroda energií,vitalitou a zaměstnat mu hlavu jinýma myšlenkama.
Utíkám do práce a držím moc pěsti.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:48
- Nahlásit

datli
moje zkušenost s biopsií-idkyž by výsledky nebyly příznivé,dnes je hodně možností.

toho se držíme všichni. jak hovno košile.
Ale ze všehonejvíc je potřeba zmobilizovat všechny síly a podpořit maroda energií,vitalitou a zaměstnat mu hlavu jinýma myšlenkama.
což bylo v současný době dost těžký... ale snad se to daří... díky.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:54
- Nahlásit

jbat
jak se jmenujou ty prášky???? a to jsi jako na sobě poznala to jednom dni?

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:56
- Nahlásit

Monty
jak se jmenujou ty prášky????
Guajacuran.

a to jsi jako na sobě poznala to jednom dni?

no jasně, protože jsme se díky tomu včera vyspala. a dneska ráno jsem si šlehla další a jsem prostě klidnější a schopná práce.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:22
- Nahlásit

jbat
aha, tak to asi vyzkouším, koupila jsem si nějaký sirup a ten moc nepomáhá

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:23
- Nahlásit

Monty
aha, tak to asi vyzkouším, koupila jsem si nějaký sirup a ten moc nepomáhá

Zkus, mně to pomohlo. A to mě dneska čeká další vcelku dobrá šupa do hlavy. Ale mám pocit, že to zvládnu.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:25
- Nahlásit

jbat
a co mamča????

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:38
- Nahlásit

Monty
a co mamča????

Uvidíme. Čeká se na výsledky.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:42
- Nahlásit

jbat
a kdy budou??

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:44
- Nahlásit

Monty
a kdy budou??

čtvr - pá, pak další testy, prostě stopro to bude tak příští týden. určo to bude dobrý, podle předběžnýho vyjádření dr. to vypadá ok.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:45
- Nahlásit

jbat
tak to jsem moc ráda

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:58
- Nahlásit

jbat
děfče zlatý rozumim ti, jak ti je, když je mamča v nemocnici, i moje byla, ležívala tam pravidelně každé velikonoce, měla nějakýho upíra, ztrácela se jí krev, díky tomu si vypěstovala mstnání srdce, předtím ještě zánět pohrudnice a plic, chuděra byla rozbitá komplet. Naštěstí se dostala do Ikemu, opravdu to nevypadalo dobře, dnes už medicína zvládne strašně moc věcí, moc na vás budu myslet, ať jsou výsledky jen dobré až nejlepší! Hlavně ať mamča odpočívá a nabírá sil na rekonvalescence a uzdravování.

Nazdar frndice, Mařka už se povoluje, sice ještě jde do schodů pofidérně, ale jen když se nic neděje, když se chtěla pobít se sousedovo čubou u výtahu, vyletěla schody jako šůs, tak hned taky dostala céres a chodila je pozvolna u nohy tam a zpět a dobré. Jinak už mám ty koutky dva, pěkně nad sebou, do toho mi prdla kůže mezi prstama na ruce, bolí mě kůže na dlaních a udělal se mi exém na pravý ruce.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:01
- Nahlásit

Gerda
paní, co je s Mařkou?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:04
- Nahlásit

Čus bus!
Vzhledem k tomu, že je vedro, tak jsme se s mámou rozhodli, že se zítra pojedeme na celý den válet do Chomtova ke Kamencovému jezeru, tudíž já mám zítra dovolenou, hurarááá.

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:10
- Nahlásit

Baico
a já mam ve čtvrtek a v pátek, hurááá

jbat
vyřiď mamce že ji všici držej pěsti, ale ani nemusej, páč to dobře dopadne!

Gerda
tobě nestačí rozbitej pes, ty se musíš přidat viď. Zas tu chuderu Mařku zastíníš...

může mi prosim ňáká dobrá, slušně vychovaná duše prozradit jak je to s tou tajnou žumpou?

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:11
- Nahlásit

Gerda
Hlavně ať mamča odpočívá a nabírá sil na rekonvalescence a uzdravování.

Já věřím v to lepší, ale nejhorší pro mě je, že pro ni nejsem taková opora, jak bych měla být. Uklidňuju se tím, že má ještě další 3 děti a ty jsou ok, ale já ve svým stavu stojím dost za hovno.

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:12
- Nahlásit

jbat
tys ze 4 dětí? ty jo, to je docela hafo.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:13
- Nahlásit

bonc
jasné, vyřídím. )))

může mi prosim ňáká dobrá, slušně vychovaná duše prozradit jak je to s tou tajnou žumpou?

jako můžu ti prozradit jedno - nelez tam.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:14
- Nahlásit

bonc
tys ze 4 dětí? ty jo, to je docela hafo.

Jj, jsem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:17
- Nahlásit

Monty
Asi si jen blokla záda, zase se jí blbě šlo do schodů, nejspíš jsem jí přetáhla, už se ale povoluje a halt budem už dávkovat procházky opatrnějc.

Baico
no toto!!!!! To ale bude krásnej den, my budem v práci a dělat na vás, co neděláte, jo? ))))

jbat
nejhorší pro mě je, že pro ni nejsem taková opora, jak bych měla být
hele to je těžký, každej zvládá jinak. U sebe sem zjistila, že když máma byla moc nemocná, že se mi v hlavě přeplo na chladný uvažování, chodila sem za ní jak pytel srandy, nosila sem jí vtipný věci, že se i ona sama smála, potom sem si až večer doma brečela s představama, co by bylo, kdyby...i s babičkou to tak fungalo, když byla hodně nemocná, ale někdy to prostě nejde. Určitě s ní v kontaktu jsi, můžeš jí aspoň slovem podpořit, až bude doma, určitě uděláš to samý. Jen se dej víc dokupy sama.

<< 1 ... 8487 . 8488 . 8489 . 8490 . 8491 . 8492 . 8493 . 8494 . 8495 . 8496 . 8497 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání