| Autor |
Zpráva |
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 15:06
- Nahlásit
kachna_
To je rychlota, děkuju moc.
Z prachů skládám vlašŤovky a tryskáče a už hážu po větru - fouká mírnej západní tak by tam do týdne mohly být -
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 15:09
- Nahlásit
cvičením k invaliditě
tady díl druhý
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 15:16
- Nahlásit
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 15:18
- Nahlásit
a už nečekám na Maruš, snad to tu napíše až malou vyzvedne..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 16:39
- Nahlásit
Zdáártéé dneska nedrásáte užakné dočetla sem vás juchééj. Takže sme byli na velkoprocházce pakůn je umoudřelý,hmyzopes je kráva nejmenší rozhodla se že bude a bude lovit kořist ůměrně velkou své figůře,takže honila motýlky vážky a pak se rozhodla pro lov masa a šla zadávit ještěrku,ohluchla skákala jak maxipes Fík dyž měl ty péra z divanu na nohách a naráz byla v rozvodněné moravě,představa že dopluje až do Černého moře mě vyděsila,naštěstí jak je ta morava zvedlá tak nemá břeh vysoký tak ladně zas dočvachtala na břech(normálně se jí ve vodě narovnal ocas jak vydře) Dále mi neskutečně olezla držka zvažuju nějakou brusku páč huž vypadám hůř jak ta Katka akorát mi teda nevisí mimické svaly.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 16:52
- Nahlásit
My jsme byli venku s JRT a šarpejkou a teď se jdu zase učit
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:02
- Nahlásit
čus,Dudu jest v klidu,nekulhá ani má 2stehy a chce lítat a nebude moct 2měsíce,jen na vodítku..žádnej tábor nic,se na to můžu vysrat a táta místo aby aspon ještě pár dní zůstal s gusem v průhonicích,tak se sem taky vesral a Nyxa chce za gusem...a furt řve,klepne mě z toho jsem nasraná nejvíc
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:05
- Nahlásit
Crysa postroj na krysu paní bacha huž po vás dou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:07
- Nahlásit
lidi řekněte mi něgdo proč zrovna já musím mít děcka s tím největším debylem na světě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:13
- Nahlásit
danajasa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:16
- Nahlásit
Biluška
co proved???
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:22
- Nahlásit
Taxem se právje vrátila z Vilémova
Pražáci nebyli první,první byla Fifinka s Matheou a my druzí,a to jsme lehoučce zabloudili
Viděla jsem konečně naživo matku fory,ale dlouho jsem ji nemohla identifikovat,je fakt průhledná Saraxovou,bože ta by na tu pusu měla mít zbroják,upa mě rozhodila a já do konce náčtěvy mlčela.A Gerdoslava je nej děfče,i Žany říkal,že je to fluníčko.Zbytek zájezdu poznám blíže snad příště,museli jsme frčákovat domki,Žany v noci musí zase mimo čechy.
Mauglí se cpal kujátkem,které mu tatík připravoval i přez své smrtelné zranění na údu.Pak Mauglí potulelně píchal prstíkem Žanka do zadele a studoval ,co to s dědkem udělá
Děkuji přátelé za krásné poetické odpoledne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:31
- Nahlásit
makrel
Vzal si děcka na prázdniny. Dneska po obědě volala Lálinka, že je jí už tři dny špatně a že chce jet domů. Poslední dobou ji často bolívá hlava, minulý týden dokonce omdlela. Prý je to tím, že strašně rychle hodně vyrostla. Tak jsem pro ni vyrazila (asi 40 km) a celou dobu se snažím dovolat Kotkovi. Bezvýsledně. Šel na bazén s Pupicí a Lálu nechal samotnou doma. Přijedu pro Lálu a zjistím, že je sama v bytě a ZAMČENÁ V osmým patře. Sem se vztekla naprosto nepříčetně. Vlítla jsem na ten bazén, nechala si Kotka vyhlásit rozhlasem ať okamžitě nakluše na recepci. To "okamžitě" mu trvalo třičtvrtě hodiny. Tam jsme se poštěkali, dořvala jsem ho jaký je debil. Že co by asi tak měla holka dělat kdyby třá v tom bytě začalo hořet? Ono by i stačilo kdyby hořelo v bytech pod ním a ona by se krásně udusila kouřem když by nemohla ven On po mě na oplátku řval, že s holkou mlátí puberta, že si dělá co se jí zachce a že za všechno samozřejmě můžu já. Chtěla bych teda vidět s kterou dvanáctiletou holkou puberta nemlátí. Lála je náhodou sice náladová, ale pořád dost dobře ovladatelná Když konečně odemčel a dostali jsme se k ní tak jsem ho málem fyzicky napadla Holka bílá jak zeď, evidentně je jí blbě, brečí, že ji bolí hlava. V noci se prý přikrývala dvouma peřinama, protože jí byla zima a on jí ještě otvíral okno, aby tam měli čerstvý vzdoušek :chybímitusmajlíkťukajícísinačelo: Celou cestu domů jela v zapnuté bundě a chtěla, ať jí v autě zapnu topení. Se z toho fakt zcvoknu. V neděli má nástup na tábor, jestli bude nemocná tak pojede tak leda do pr..do přerova a prachy samozřejmě propadnou Nehledě na to, že nevím co s ní budu s nemocnou dělat když tady budu mít dalších sedmnáct děcek na Gulaku
Asi toho kreténa zapojím do akce "zabij Lojzu". Akorát tu díru budu muset vybagrovat trošku větší
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:41
- Nahlásit
Biluška
no to zamčení je dost blbý. Taky jsem omdlívala kdysi v jejím věku, ale když je jí u toho zima, tak to spíš bude mít nějakou nemoc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:44
- Nahlásit
makrel
no já su nejvíc nasraná právě skrz to zamčení To, že nechá děcko tři dny nemocný a ještě tvrdí, že je rozmazlené je na facku, ale v zásadě bych od samečka nic jiného nečekala. Ale, aby mi někdo zamykal děcka v osmém patře a ještě tvrdil, že co by se asi tak mohlo stát a PROČ by ZROVNA v jejich paneláku mělo hořet, to mi fakt hraničí s debilitou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:56
- Nahlásit
Biluška
kokot
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:17
- Nahlásit
To byl krásný den Alberti
Ano,jak zde již bylo psáno,prví dorazila Fifi s Matheou,pak Erin a Žanek a nakonec,se v ší parádou Pražácííííííí a ani nigde nezakufrovali.
Bylo to velmi krásné setkání,moc mě mrzí,že Erin a Žanek museli tak brzo,ale taxnad příště. Ráda sem poznala nové tváře a Bůchovi děkuju za vyběhání cestičky a utahání boxérů.
Jo a Mauglí vzkazuje,že ste si prej kyblíček a lopatičku mohli vzít,že má ještě jednu.
Ofšem,musím vám říct,že Davídková se pouze tváří jako průhledná,opak je pravdou,je nejtěžší,rozlehla nám opalovací křeslo.
Další málo fotek tu,jinak fotily holky,já nějak nestíhala .....URL
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:29
- Nahlásit
jablunka
tý jo,to bylo velký..škoda že jsme nemohli dogestit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:30
- Nahlásit
Marush
co DUDU????????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:32
- Nahlásit
Marush
tý jo,to bylo velký..škoda že jsme nemohli dogestit
To neva,nesmutni,příště to bude vječí.
A co malodudu,jak spolu válčíte?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:32
- Nahlásit
Monty
no je dobrá uplně by chtěla běhat,ani nekulhá,ale má 2měsíce uplně klidovej režim...nic nemůže ani na tábor a to mě jako dosti sere!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:34
- Nahlásit
Marush
No co Malo Dudu? Chtělo by jí kupit nějaký přemejšlecí hračku. Pro začátwk ten balónek, co do něj dáš pamlsky a ona s ní musí kutálet, aby to vypadávalo. Musíš jí nějak zaměstnat hlavu, jinak vám za chvilu hrábne oběma.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:34
- Nahlásit
Marush
aha, ale tak operace dopadne dobře, jo? Hm, ten klidový režim je na nic, ještě když je tak mlaďounká a chtěla by řádit
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:38
- Nahlásit
Baico
Chtělo by jí kupit nějaký přemejšlecí hračku. Pro začátwk ten balónek, co do něj dáš pamlsky a ona s ní musí kutálet, aby to vypadávalo. Musíš jí nějak zaměstnat hlavu, jinak vám za chvilu hrábne oběma.
to jsem si taky řikala,tudle hračku má no..už jí moc nebaví, musim se někam kouknout po něčem no...je to na palici,moc mě to sere!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:45
- Nahlásit
Marush
to jsem si taky řikala,tudle hračku má no..už jí moc nebaví
http://www.mall.cz/listy/zabavne-hracky-pro-psy/?u tm_source=hafici&utm_medium=banner_750_200&utm_cam paign=psi-hracky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 18:56
- Nahlásit
Marush
Hesina měla svého času taky klidový režim. Asi v roce a půl, nebo tak nějak. Učila jsem ji ptákovinky, při kterých těžce zaměstnávala hlavu, ale vůbec se nehla z místa. Třá naklánět hlavičku doprava a doleva. Podávat postupně všechny čtyři packy, ležet "v bráně" a chytat míčky, které jí kopu - musela je chytat v leže, jinak se to nepočítalo . Taky se v té době naučila rozlišovat barvy a podávat podle povelu žlutý,modrý a červený míček.... je toho hafec čím se dá zaměstnat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 19:18
- Nahlásit
Marush
nebo takový ty dutý kosti, třeba tam dovnitř nmazat sýr nebo maso a dát do mrazáku, ona bude ležet a vylizovat to z toho, tak zaměstnávám starou Tessu když se jí bloknou záda a ona musí ležet v klidu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 19:19
- Nahlásit
Faithice opice
Biluška
chytrá Hesina, jestli jsi jí to všechno naučila
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 19:21
- Nahlásit
Marush
Dogestíš jindá,a dej vědít dopředu sladíme termín.Jabloň nesmí mít odpočinku,podlehla by deprézi...to praví zpráva z lékařských kuloárů a jejího statného ošetřovatele
A k Dudu,ať se uzdravuje,ale ty monstrdiagnozy vetů se mi zdají poněkud přemrštěné.Je to mimi ve vývinu..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 19:27
- Nahlásit
Monty
opice už přijedeeeeeeeee
|