| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:15
- Nahlásit
Marush
to tedy pojedete,klidovej režim může mít i tam
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:22
- Nahlásit
kejtlin
to tedy pojedete,klidovej režim může mít i tam
to fakt nevim jak,ona se určitě nebude smět honit s vostatníma čoklama a skákat po nich....zeptám se veta co na to řekne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:23 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Marush
to fakt nevim jak,ona se určitě nebude smět honit s vostatníma čoklama a skákat po nich....zeptám se veta co na to řekne
jasně tak to je pochopitelný až co řekne vet, tak se honit nebude, to stejně nemůže ani doma, stejně budeš muset asi koupit klec......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:24
- Nahlásit
Monty
ty fole a to máš asi ještě nějakou slevu, ne?
jj, to mám. V podstatě neplatím práci, jenom léky a matroš.
Marush
má jí všude a v lokti prasklou kost...
Dyť je jí teprve půl roku,ne? Přece dysplazka nejde poznat před dokončením vývoje. Si tak mlhavě vzpomínám...jsem kdysi chtěla fotit dysplazku kterémusi psovi, myslím, že Gozérce a vet mě vyhodil, že to u štěňat nemá význam. A to jsem ji nepotřebovala ofiko, ale jenom pro sebe, abych věděla.
Jak vysokou ji má?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:28
- Nahlásit
Biluška
Taky mě ta DKK přijde divná...
Marush
Jeď bez psa, ne? Klidovej režim může mít i bez tebe doma.
Du ven, až přijdu, tak vám napíšu, jak je mě děsně blbě.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:29
- Nahlásit
Biluška
add diplazie
no on taky ty zadní nohy ani nerentgenoval,protože to až tim vývojem se pozná,ale tim co se jí děje s předníma to už přepovídal,že to tak bé,protože se jí netvoří správně ta chrupavka,to mi vysvětloval asi hodinu o těch buňkách atd a ukazoval na nějaký vypreparovaný kosti....ted jí taky udělá jen ten loket a uvidí se později
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:30
- Nahlásit
impact
Jeď bez psa, ne? Klidovej režim může mít i bez tebe doma
taky zajímavej nápad ale asi ne čoveče
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:33
- Nahlásit
Marush
no já nevím, mě ti veti přijdou fšichni divní... co kus to jiná diagnoza a čék aby se z toho posral
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:34
- Nahlásit
Biluška
no já nevím, mě ti veti přijdou fšichni divní... co kus to jiná diagnoza a čék aby se z toho posra
tak tydle aspoň udělali třá 6rentgenů a podle toho se rozohodovali ne jak ten debilní zasranej Herčík
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:51
- Nahlásit
all
už je po operaci, prá jsme přišli včas protože pak by bylo už hůř...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:51
- Nahlásit
Marush
no ještě že tak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 18:56 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
zejména pro:
Eldoguero a Baico
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 19:18
- Nahlásit
Marush
šmarjá co se to děje jako? Nejdřív ráno ympaktík a teď dudátko malé! Hlavně ať je v pořádku, má šampuskovou nákazu, ti maj taky lokty, že jo? Můžeš jí pak půjčit od Rambíka tu ortézku, velikost by ještě mohli mít stejnou...chůdě malý....do kdy bude v nemocnici?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 19:32
- Nahlásit
Marush
uš sem tu vole!! ubohé malé duduuuu jako mazec! sem ti řikala at deš eště jinam,známe to.. ..hele s tou DKK to nebé nejspíš tak horký,jako vono je dost případů kdy pes v 8 měsících má 3/3 a ve 2 letech je čistej! to se vyvíjí,záleží to taky jak to kdo přečte ,jak se pes nastaví atd..tady vůbec rtg nebylo dělaný sou to jen dohady!!!! kdy tam pro ní deš? ta artroskopie je celkem dost pohoda,ty prachy se vyplatěj,je to minimálně invazivní psi to dobře snášej a rychle se regenerujou,téměř ihned!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 19:53
- Nahlásit
Monty
psala jsem ti na FB
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 19:58
- Nahlásit
makrel
nic mi nepřišlo, přečtu si to doma, jsme u našich,. ale už jdeme, tak jestli toho hňupa nastartuju, tak ti odpovím, zatím čao
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:02
- Nahlásit
Děkuji žumpě za držení palců..pokud někdo držel. Tentokrát je to za A, další zkouška v pátek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:05
- Nahlásit
makrel
Tentokrát je to za A, další zkouška v pátek
šprtko
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:07
- Nahlásit
Tak už je to tady ... řadím se vedle impacta a Marush se špatnými zprávami.... Meggyna - ta pudlice co jsem si jí dovezla ze Srbců měla nějakej záchvat mámu asi klepne mě taky asi bude mít epilepsii - k srdeční vadě, slepotě a hluchotě matka příroda se na ní opravdu vydováděla teď jen aby to rozdejchala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
tak se nenechám zahambit Lucynkoucochodijenvnoci a Makytryxem, ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:09
- Nahlásit
hancaw
držím palce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:09
- Nahlásit
hancaw
ježišmarjá! a byli u veta bo co??
makrel
tak se nenechám zahambit Lucynkoucochodijenvnoci a Makytryxem, ne?
eště si zapomněla na prominentního spratka.-))) to je děs jak je ta žumpa vzdělaná ...žumpa na hrat.-)))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:14
- Nahlásit
Davídková renata jo byla s ní máma dělali jí testy a právě si nejsou jistý kvůli tomu srdci tak se čeká na výsledky a bude muset na další teď jen leží a spí tak snad se zmátoří jinak mě máma fakt zabije.......
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:19
- Nahlásit
hancaw
Pani, držime ťapky, aby to bylo okej.
Já se úspěšně zlila z Bechera lemon. Už tak tak držim víčka. Dojedu dom a umžu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:24
- Nahlásit
Vrátili jsme se z procházky. Ron velmi rychle pochopil, že ze mě si prču dělat nebude a začal se chovat velmi slušně. Je to fajn skoro po roce mít 3 psy, asi se mi ho nebude moc chtít vracet
Faroušek pózuje
A jedna náladovka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:26
- Nahlásit
impact
Já se úspěšně zlila z Bechera lemon
Fuj,po něm se loni blinkala.........becher je vlastně jediný pití co po něm blinkám,taxem ho 20 let nepila a pak sem chtěla debil vyzkoušet lemond.....dobře se pil,blbě se blil.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:27
- Nahlásit
výletnícííí, zítra vše platí - v devět nabírám atuši, v devět třicet nasedáme u davítkový, v deset nabíráme saraksovou a ve dvanáct sme u jabloně.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:28
- Nahlásit
Bré večír, jsem s pejskama na chatičce, teď sedíme v hospodě, kde je kousek civilizace (intronét). Prší tady oba dva dny, co tady jsem a zítra bude beztak pršet taky. Chceme jít zítra na velkoprocházku, tak pořád doufám, že zítra vysvitne sluníčko...
Co tady nového?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:29
- Nahlásit
Gerda
a ve dvanáct sme u jabloně.
Já snad nebudu spát.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 20:29
- Nahlásit
Ty vole, teď to po sobě čtu a asi bych už měla přestat chlastat.
|