Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7830 . 7831 . 7832 . 7833 . 7834 . 7835 . 7836 . 7837 . 7838 . 7839 . 7840 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
to jsou malý sovičky, máme je taky, seděj mezi panelákama a dělaj PÝÝÝP, přesně jak píšeš, v přesnejch intervalech, celou noc.

Marush
huš se na tom pracuje,dyk v sobotu kousala nejvíc...pche,si jí neviděla i skákala
Ale něco učit se už mohla, když jí vzbudíš a něco jí naučíš, až se znova probudí, mohla by to už umět. Aspoň s tim balonkem jí uč, aby kroužila kol tě, nosila ti ho na přetahovačku, lovila ho, navádění balonkový....něco prostě pěknýho - už si sedá? Lehá? Umí už řikat - jak dělá pejsek? A kočička? Partyzán spáč.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:20
- Nahlásit

dnes žádnej škandálek nebé?? mám eště půl hoďky než se pudu učit

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:22
- Nahlásit

Dvacet stránek???? co to tu doprdele jako porát děláte???
Nedočítám, bo nestíhám.. jako dvacet stránek fakt nedám, to je do voběda minimálně a mezi tím nadrásáte zas dalších deset..

Můžu někoho rozumného poprostit o vejcuc od pondělí rána? ))

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:22
- Nahlásit

Gerda
už si sedá? Lehá?

lehá si tak, že lehaj všichni kolem, bo to zní jak dyš spadne bomba! strašně sebou švihne dycky.

zuzanarosakova
dnes žádnej škandálek nebé??

moderátor na mě sere, takže se to nejspíš bé řešit pouze mezi šesti okama, za což budu moc ráda.

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:25
- Nahlásit

Gerda
už si sedá? Lehá? Umí už řikat - jak dělá pejsek? A kočička? Partyzán spáč.

Dyk umí bravurní sedni i lehni a pak zas sedni,simtě...už dávno...te´d jí chci naučit vodložení....

jbat
no spíš nás spojila vysoká intelektualyta a objemné Ikvé.
a objem tak všeobecně.

to taky, ale spíš že já se ujímám těch dezolátůch...mám divnobratra na starost a te´d eště tudle divnou Jébatku, která je teda fakt v hodně blbym stavu,ale snažim se jí dát do kupy,zatim nic moc no...trochu se mi vymkla a to se jí přitom neustále arogatně vysmívám....jsem něco jak Rudik,ale pro lidi

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:26
- Nahlásit

Crysa
Můžu někoho rozumného poprostit o vejcuc od pondělí rána?

Mě ne

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:26
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/236114-z-bohnic-utekl- sexualni-deviant-policie-po-nem-patra.html?ref=box E

Tak davítkojc nemusí shánět šimpanze...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:27
- Nahlásit

bré deň

Marush

pani ve výcviku s rozumem sprintujte, pak béte fňukat. Já to znám

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:28
- Nahlásit

jbat

http://www.novinky.cz/krimi/236114-z-bohnic-utekl- sexualni-deviant-policie-po-nem-patra.html?ref=box E

to seš ty,ne? Určitě jo,jinak si tvý choutky neumim vysvětlit než jako těžkou deviaci

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:28
- Nahlásit

Marush
....jsem něco jak Rudik,ale pro lidi

hlavně tou hygienou jste si podobní...

Jébatku, která je teda fakt v hodně blbym stavu,ale snažim se jí dát do kupy

tysisvině.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:29
- Nahlásit

jbat

Tak davítkojc nemusí shánět šimpanze...

chtěla snad utrhnout cich a vobě ruce, ne znásilnit....
jinak pani to je fuj.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:30
- Nahlásit

Marush
havran a řvě never more/ nikdy víc
mi to jako nemusíš vyjímečně překládat,zrovna Poe je můj oblíbenec.coš nikoho asi nepřekvapí
Nyxa bé ten nejheščí vlkošek v celym vokresu
f okrese na severu myslíš jo? ))
to nevim bo ten má pot palcem jarin takže logicky první místo vopsadila navždy nána
Gerda
to jsou malý sovičky
to sou navopak velký svině a navíc tupý bo sova by snad měla dělat húúúúúúúúúú a ne pýýýýýýýýýýýp hlavně mi řekni gdy už jako vyrostou a vodtáhnou někam f prdel!
zuzanarosakova
dnes žádnej škandálek nebé
taky sem se lítla že jako se někdo eště vyjádří..kdokolif,to je fuk...a vono nic nevim co s tim..snad budem muset nějakej škandál uměle vyvolat!

jbat
Člen
- Nahlásit

Pumpa
jinak pani to je fuj.....

šiš další taková, co mě chce učit slušný chování...

chtěla snad utrhnout cich a vobě ruce, ne znásilnit....
omyl, chce jen to třetí.

Gerda
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
mám eště půl hoďky než se pudu učit
doufám, že budeš stejně nechutnej šprt jako lucynkasčíslem, buď taky nejlepší ze skupiny a vem si na sebe na zkoušku žumpí miku, budou tě tam fotit paparácové, tak ať sme s mykynou v Pestrym životě, tě řikam )))

Crysa
Můžu někoho rozumného poprostit o vejcuc od pondělí rána? ))
neee, to si musíš přečíst, to jinak neni ta správná prčááááá )

Marush
Člen
- Nahlásit

Pumpa
pani ve výcviku s rozumem sprintujte, pak béte fňukat. Já to znám

co furt máte všichni,umí sedni lehni na pohodu...naučí se zůstaň, k noze a to mi stačí..nějakej aport na to kašlu, to mě nebaví stejnak mě zabije brzo,tak co? A na cvičák jsem četla se chodí cca od půl roku...takže pohoda džes

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:33
- Nahlásit

Gerda
doufám, že budeš stejně nechutnej šprt jako lucynkasčíslem, buď taky nejlepší ze skupiny a vem si na sebe na zkoušku žumpí miku, budou tě tam fotit paparácové, tak ať sme s mykynou v Pestrym životě, tě řikam )))

vona byla nejlepší ve skupině? Něco jako V1, vítěz třídy?? to mi ani neřekla ta šprtkááááá! ))) no tak to já rozhodně nebudu ani náhodou. Jinak musim si vzít sukni, z jistých důvodů je to nutné

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:35
- Nahlásit

Marush
naučí se zůstaň, k noze a to mi stačí..nějakej aport na to kašlu, to mě nebaví
Tak proč sis kupovala psa z pracovního spojení ty ichtyle? Aby si jí vodila lehnout si do parku pod lavičku? Na to fakt ty nohy nepotřebuje ))) Je to vlčák a ten chce něco dělat, zatim eště spí, ale až se probudí!!! :_)))))

mamka
Sovičky, když si tě oblíbí, už se od tebe NIKDY nehnou. Budou ti pýpat pod okny z lásky. A moc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jinak musim si vzít sukni
no jak chceš,ale tě řikám tentokrát se vohol!
http://www.novinky.cz/koktejl/236139-vedci-objevil i-geny-vlkodlaku.html

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:36
- Nahlásit

nic tak se du učit ekologii, s váma nic neni beztak

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:37
- Nahlásit

davidkova renata
To je sova, to je jasný. Nese ti mail, ty kráfo otevři jí konečně okno. To je zoufalý co musí ti chudáci ptáci vytrpět než doručí blbou poštu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:38
- Nahlásit

Gerda
Sovičky, když si tě oblíbí, už se od tebe NIKDY nehnou. Budou ti pýpat pod okny z lásky. A moc.

seš sfině!
doufám,že si sebevražedně neoblíbí někoho kdo po nich brzo začne pálit brokovnicí

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:38
- Nahlásit

davidkova renata
vole, beru si dlouhou sukni takže cajk

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:40
- Nahlásit

Biluška
To je sova, to je jasný. Nese ti mail, ty kráfo otevři jí konečně okno
jo taghlenc...tak sova nese mail..jako dyš vlk nese domovníkovi psaní by mi zajímalo gdo mi píše..možná z dogfory.cz že mám BAN
To je zoufalý co musí ti chudáci ptáci vytrpět než doručí blbou poštu
tak maj jezdit ponyekspresem ,f klidu bvy vyvalili fstupní dveře a mohli by hnet jet dom!

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:40 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Gerda
Tak proč sis kupovala psa z pracovního spojení ty ichtyle? Aby si jí vodila lehnout si do parku pod lavičku? Na to fakt ty nohy nepotřebuje ))) Je to vlčák a ten chce něco dělat, zatim eště spí, ale až se probudí!!! :_)))))

protože se ho každej bojí a pracáka mám bo jste mi řekli že ty znakáči jsou zprachantělý a vlkošed je strašidelnější, dyk furt něco dělá,chodí ven neustále, skáče si,hrajem si s balonem, s hadrem,s míčkem, jezdí na gusově hřbetě,hrabe si,chodí kósat...to je jediný co mě baví trénovat,nejvíc by mě bavilo jí posílat tří lovit děti,ale to by asik neprošlo... a btw...se svym psem si budu dělat cokoli co budu chtít a co chtít nebudu,dělat nebudu....to jen info pro fšechny chytráky

jo eště ta stopa mi příde taky celkem zábavná,ale jakýkoli sraní s nějakym titěrnym výcvikem čehokoli např překážky apod celkem vylučuju,bo mě to nebaví...nebaví mě žádný agility,klikry a nic takovýho...vůůůůůůůůůůůůbec!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
tak maj jezdit ponyekspresem ,f klidu bvy vyvalili fstupní dveře a mohli by hnet jet dom!
nevím proč ten Héry posílal sovy a zblbnul s tím celý svět

jo taghlenc...tak sova nese mail..jako dyš vlk nese domovníkovi psaní by mi zajímalo gdo mi píše..možná z dogfory.cz že mám BAN
Nevím gdo, nejlíp asi bude si tu poštu převzít a přečíst si ji . Gdyž ji nepřebereš tak se stejně ničemu nevyhneš, páč nepřevzatá pošta je taky považovaná za doručenou

Pumpa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:42
- Nahlásit

Marush

A na cvičák jsem četla se chodí cca od půl roku...takže pohoda džes

to je pozdě chce to hned, s půlročním klackem máš víc práce, je lepší si to usnadnit a nechat jí nasávat atmosféru co nejdříf

jbat

slušný ne, ale takovej hnusáček, jééé, leze mi jinovatka po zádech
omyl, chce jen to třetí.

a tak to potom jo

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:42 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

davidkova renatajá to vím co je to tvoje pýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýp.

To je soudruch z eSTéBé, který čumí do tvého bytu ze stomu, bo jsi evydentně vyhodnocena jako žível rozvratný pro tvou malou angažovanost. Takže počítej, že do 20 dní tě předvolaj na Barťák a máš útrum s vízama

edit: a to nejdůželitější jsem zapomněla, že..
To pýýýýp není pýýýýýýp, ale zííííííííííffff, jak je soudruch unaven

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:43
- Nahlásit

Marush
nejvíc by mě bavilo jí posílat tří lovit děti,ale to by asik neprošlo
musíš si to zdůvodnit! začni s ní dělat třá záchranařinu se specyjalyzací na ztracený děcka(to se objednej na hafbu u tchoře,ten jí dělá ..s finálním výstupem a se sali ) a kdo ti dokáže že to děcko nebylo mrtvý už dávno předtim než mu nyksááá prokousla krční tepnu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:45
- Nahlásit

Crysa
Takže počítej, že do 20 dní tě předvolaj na Barťák a máš útrum s vízama

tysidebil))) ale čéče zní to kupodivu nejpravděpodobnějc musím to říct jarinovi že po nás de Ucho

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
musíš si to zdůvodnit! začni s ní dělat třá záchranařinu se specyjalyzací na ztracený děcka(to se objednej na hafbu u tchoře,ten jí dělá ..s finálním výstupem a se sali ) a kdo ti dokáže že to děcko nebylo mrtvý už dávno předtim než mu nyksááá prokousla krční tepnu?

jo,to by šlo....hmmm,to vypadá dobře,stejně plánuju jít rozbít haftbo..takže to se bé hodit...

<< 1 ... 7830 . 7831 . 7832 . 7833 . 7834 . 7835 . 7836 . 7837 . 7838 . 7839 . 7840 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání