Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7830 . 7831 . 7832 . 7833 . 7834 . 7835 . 7836 . 7837 . 7838 . 7839 . 7840 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:22
- Nahlásit

Bayshaneni za co a jeste jednou drzime vsecky pesti packy a palce!jdu šit nebo neco delat,za chvilku zas do prace.

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:23
- Nahlásit

já taky mizím, jedu si konečně pro služební telefén, budu zde opět kolem poledního a díky všem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:24
- Nahlásit

Montyty se moc nesmej,zalezi vetovy jak ji uspi,mi se zatim psi neprobudili,az doma,nastesti,no nvim,kdyby se mel 50kilovy hajan mrskat,tak to nevim teda,je fakt ze hajan mel jizvu od hrudniho kose po ritni otvor,neboli byl malem na dve pulky ale dobre zahojil se a celkem rychle,takze z toho bych si hlavu nedelala,bude ji muset dat nejakej apartni zupanek,nebo nocni kosili,pac bych se bala o stehy,ze se vypare.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:26
- Nahlásit

Dobré ráno smraďoši, proč nám do docházky přibyla kolonka "přestávka na kouření" a já tam mám 1 hodinu, když nekouřím a na obědy ven nechodím??? Mám jako začít kouřit?

Biluška
ten se vám dost hodí do party, nech si ho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:27
- Nahlásit

cernej caj
Je krásnej, je hodnej, je klidnej (zatím ), nerve se se psama (ani když Arman vyloženě provokuje, ale to může být taky prozatímní stav), strpí jakoukoliv manipulaci. Je poměrně tlustej. Už jsem ho nechala vyhlásit rozhlasem ve všech okolních obcích, nikdo ho nehledá . Když je na volno tak je hodný, když je zavřený tak štěká do zblbnutí.
Nechat si ho rozhodně nechci, stran zaplácávání baráku nalezenýma a nechtěnýma psama, díky kterým mi pak nezbývá čas a finance na ty chtěné už jsem učinila nezvratné rozhodnutí

Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:34
- Nahlásit

Baysha
mě se psi uspaní mnohem lépe dávali do kufru, právě kvůli té nemožnosti prolejzání do dveří a ze dveří. Takže pokud máš kufr volný doporučuji spíš ten, a nějakou pevnější deku. Myslím, že ti ji proberou, ale mrskat se moc nebude, bude oblblá, bude ráda, že vás vidí, a bude moc ráda, že jí necháte znovu spát

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:37
- Nahlásit

Baysha
Taky budu držet.

Sama mám doma obě čuběny vykastrované. Obě teda ze zdravotních důvodů (jedna neustále dokola hárala a byla už bez srsti a totálka vysílená, druhá šílené falešky, kdy s ní cloumaly hormóny). Ale myslím, že bych to udělala i kdyby to nebylo ze zdr. důvodů. Kvůli své pohodlnosti.
Nějak nepotřebuju (a ani na to nemám), aby se mi tady dokola rvali dva psi o fenu. Ještě k tomu, když je jeden jednou tak těžký jak ten druhý. Porvali se kvůli háravé Jessině jednou a Tomáša to stálo 15 stehů...

Rodiče nechali malopinčici Čikinu taky vykastrovat a já jsem jen a jen ráda. Za prvé mám jistotu, že je nenapadne, aby měla štěňátka s nějakým skoropinčem z okolí a za druhé se nemusí strachovat a hlídat ji. Fakt jsem ráda, že se tak rozhodli...

Jsem se rozepsala.

Už mi přišla žumpovesta.
Je moc hezká. Moooc se mi líbí. Tenhle prototyp je mi teda velkej, ale je fakt krásnej. Moc se mi líbí levá prsní kapsička na balonek. No a prostě celá vesta.

Vzbudila mě skorotchýně, že tady mám doporučený dopis. Jsem si naivně myslela, že to jsou výsledky přijímaček už a vona vesta. Jsem na ni zapomněla.

Komu ji mám poslat dál?

Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:37
- Nahlásit

Biluška
Nechat si ho rozhodně nechci, stran zaplácávání baráku nalezenýma a nechtěnýma psama, díky kterým mi pak nezbývá čas a finance na ty chtěné už jsem učinila nezvratné rozhodnutí
Taková šance, pes ti přijde až do domu a ty nic? Jsi přeci scháněla velkého, černého, hodného psa ))

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:40
- Nahlásit

Atusch
Taková šance, pes ti přijde až do domu a ty nic? Jsi přeci scháněla velkého, černého, hodného psa
paní, vy umíte přesvědčovat

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:45
- Nahlásit

zdůůůř vobčani!
Gratulu Biluši k novýmu kanystrovi, stejně ho neudá tak je jedno jestli si ho nechá dobrovolně nebo nedobrovolně

Bajši samozřejmě držíme pjesťi aby to všecko dobře dopadlo, hlavně ať v ní dochtor nezapomene třá nůžky!

Taky gratuluju Lucinceatakdále k přijetí, to je ta síla žumpy, držíme někomu dneska palec krze přijímačky? Vim že adydaska to má ve čtvrtek... jo, dneska jsem taky měla sedět v Práglu na přijímačkách a potit se.. ale osud to nechtěl

Ptám se mých rádkyň krze odchov Fazole - odčervovala jsem jí ve dvou týdnech, dneska jsou jí přesně čtyři, mam jí odčervit zas?

Cigi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:46
- Nahlásit

Baysha
My na převoz "polomrtvolek" od veta používáme plastový pelech, je to bezva, protože nehrozí, že bychom se psem nějak nechtěně zacloumali a vozíme je v kufru kombíka.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:47
- Nahlásit

bonc
tak to zase já nevím, jestli to má adidaska ve čtvrtek, ale makrelito to má na 100% ve čt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

Atusch
Jsi přeci scháněla velkého, černého, hodného psa
ne ne ne, jsem sháněla velkého SVĚTLÉHO hodného psa. Páč černých se lidi bojí a tudíž je s nimi na kanysce víc práce. Já jsem, jak známo, líná a gde můžu tam si práci ušetřím . Krom toho už jsem zaúkolovala Leyendu a ta pilně shání Velkého Ošklivého Psa z Francyje a na kanystry tady bude on

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:06
- Nahlásit

Monty
ale makrelito to má na 100% ve čt.
eee, tak to si možná pletu lybičku s prominentnim frackem...

Biluška
Páč černých se lidi bojí
a proto ti stejně zůstane

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:07
- Nahlásit

Už jde, ticho, pššššt.

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

brý den
jbat
Už jde, ticho, pššššt.

to jako já?

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:13
- Nahlásit

Biluška
add hezký nový mazlík

nech si ho,toho se lidi bát nebudou!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:14
- Nahlásit

Marush
to jako já?

jo.
čekala jsi snad někoho jiného...?

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:15
- Nahlásit

jbat
jo.
čekala jsi snad někoho jiného...?

no u tebe čék nikdy neví s čim se zas dogestíš

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

Marush
no u tebe čék nikdy neví s čim se zas dogestíš

od tebe to sedí, Gulivere (jmenovalo se to Guliverova cesta, ne...? )

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:19 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

jbat
od tebe to sedí, Gulivere (jmenovalo se to Guliverova cesta, ne...?

jako že jsem obr v zemi trpaslíků? To je fakt,ale nemůžu za to že jste všichni tak vobludně trpajzličí

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

Marush
ale nemůžu za to že jste všichni tak vobludně trapajzličí

)))))))
no já konkrétně jsem oravdu malinká, přehlédnutelná...

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:21
- Nahlásit

jbat

já jsem doufala žes po fčerejšim výkonu zde dostala obří BAN a vono nic

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:23
- Nahlásit

Marush
já jsem doufala žes po fčerejšim výkonu zde dostala obří BAN a vono nic

no tak počkej jako, nevim, jak dlouho už v žumpě seš, ale byly tu větší výkony, fakt... nebylo jich mnoho... , ale byly.

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

jbat
no tak počkej jako, nevim, jak dlouho už v žumpě seš, ale byly tu větší výkony, fakt... nebylo jich mnoho... , ale byly.

tak asi krátce, vim jen vo rozkolu z něhož bylo schisma(nevzdělanci si tento termín vyhledají)..a žumpa se rozdělila na dva tábory...jenže to by te´d nešlo,protože v tom vydělenym bys byla jen ty a pak nedobrovolně já

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:27
- Nahlásit

Dobré jitro národe prohnilých rudých noků!

pawlinka
jééé tak to se ti líbí frndičková kapsička, že? To je moc dobře. Je to nějaký děsně rychlý, Koko je nejslušnější účastník tady. Až ji budeš mít prozkoušenou, ošahanou - klidně si ji doma nech a zkus si ji vyprat, co to udělá, raději ale na 40 max, ideálně 30 a podšívkou vzhůru, tzn naruby a zapnout zip. Pak ji prosím pošli Lolince, pak Lolinka Vlčáčkové, které bohužel nejsem schopna zajistit výšifku tam, kde ji chce.

Baysha
Dnes jdete s Bajšinkou? Moc na vás myslíme, ať je vše v co největším pořádku, ať je Bajšinka brzy zahojená a běhavá a tak!

lucynkasčíslem
Pani teď sem se dočetla, že ste největší šprtisko ze skupiny, to je bombézní, nejvíc nejlepší, ste vážně děsně nejvíc šikovnej studéééééééént! Kongratulačka největší!!!!!!!

Děcka, Mařka si děsně rozkousala nohu, rozlízala až prej do krvičky, řikala máma. Takže odpo prověřim, jestli tam nemá něco zapíchlýho a mažem na žlázky a odčervení.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:29
- Nahlásit

Marush
jenže to by te´d nešlo,protože v tom vydělenym bys byla jen ty a pak nedobrovolně já

to by taky nebylo poprvý mám pocit.
naštěstí vždy zůstává někdo přesně uprostřed... ))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:30
- Nahlásit

Gerda
nevim, jestli jsem to tady nepřehlídla, ale řešila jsi už nějak tu bouličku Máni?

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:31
- Nahlásit

jbat
naštěstí vždy zůstává někdo přesně uprostřed...

ano to je na tom půvabné

malinka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:32
- Nahlásit

Zdravim,
Lucinncestimčíslem velká gratulace

Co se tu dělo důležitýho?

Monty

13+1 holoupků mi dorazilo, pak si sic psala někomu, že jich je jen 12, tak nevim

<< 1 ... 7830 . 7831 . 7832 . 7833 . 7834 . 7835 . 7836 . 7837 . 7838 . 7839 . 7840 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání