Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7704 . 7705 . 7706 . 7707 . 7708 . 7709 . 7710 . 7711 . 7712 . 7713 . 7714 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:20
- Nahlásit

Nazdar děcka,
tak muž se cuká, že se mu nechce jet pro čubu až do Bruntálu k Biluši. Že chce nejdřív psa vidět, což absolutně chápu. Takže případně kdyby někdo věděl o malý bílý čubě v nějakým outulku, tak prosím o info. Nebo nějaká darovací, prostě nějakej čokl, co potřebuje domov a neustálý mazlení. Ráda bych, aby vycházela s čoklama a děckama a zbytek poladíme. Díkec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:23
- Nahlásit

Maky a Trix
Takže případně kdyby někdo věděl o malý bílý čubě
cococo?? jakej pes? bližší info plííís!!!

Tinta76
- Nahlásit

Maky a Trix
paníííííí, mám čubu, je malá, nejni bílá, je taková světlounce zrzavá, krémová, občas bílá ... je hrozně miloučká, bezprizorní, rozhodně potřebuje domov a neustálý mazlení, s čoklama vychází, s děckama taky ... jedinej problém, zřejmě velkej, je na rozpadnutí a je na slovencku

Crysa
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
http://www.mpb.cz/psi-k-adopci/?tx_odmpbrno[uid]=7 40

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:26
- Nahlásit

danajasa
Hele, na ty zkoušky se mrknout nemůžu ani tak, což mě mrzí, pač mám v sobotu přijímačky.

Ale když nemáš příští týden zkoušky, tak bys mohla na tu přednášku, což?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
ale zas pro tu skorotchýni.
mám představu o čubě, ideálně kolem 2-3let, ale ne starší než 5, to už by mi asi neprošlo. Měla by bejt maltézák, ale pokud to bude malý, bílý a chlupatý, myslím, že to ukecáme přála bych si převelice, aby měla ráda děcka, aby mohla chodit do školy, a aby mi nesežrala Trixe. Odměnou za to jí bude doživotní mazlení a rozmazlování a celodenní možnost zahrady. O víkendech bude nejspíš se mnou a s Trixem na různých akcích, aby se moc nenudila, pokud teda bude mít zájem. Dobře, vím, že je to nereálné, ale byl by to ideálné

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:27
- Nahlásit

Tinta76
slovensko není prolém, to rozpadnutí problém je. Skorotchyně už pochovala několik psů, takže jí tomu nechci vystavit v nejbližší době znovu. Crysa
na tu jsem koukala, vedu jí v patrnosti.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:28
- Nahlásit

Crysa
Jéjej, co to je? To je krásné žvíže.

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:32
- Nahlásit

pawLINkaJéjej, co to je?
to je pééééf

Tinta76
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:34 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Maky a Trix
slovensko není prolém, to rozpadnutí problém je. Skorotchyně už pochovala několik psů, takže jí tomu nechci vystavit v nejbližší době znovu.
trošku citovýho vydírání nejen pro Maky vona je tam prakticky vodsouzená k plození štěňat, bo nejni ničí, každý hárání tudíž zabřezne, teď čeká podruhý, štěňata nepřežijou (někdo se o to postará), to je jasný
tady naprosto nemožné foto (foceno mobilem-jebkou)

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:36
- Nahlásit

Tinta76
mě neukecáš. Nakonec by mi zůstala a to nechci.

Tinta76
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:38
- Nahlásit

Maky a Trix
ani kdyby byla už po štěňatech?

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:44
- Nahlásit

Maky a Trix
Paní necete motýlka?http://psi.sbazar.cz/daruji-mala-dlouhosrs ta-stenata-stari-2-mesice-ratiskovice-o5813022.htm l pawLINka
tak bys mohla na tu přednášku, což?
To by šlo páč hlídkování sluneční elektrárny se nějak nepodařilo furt je to v luftu nějak to nemůžou dostavět čico.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:46
- Nahlásit

Maky a Trix

LASKONKA
Plemeno: špic
Pohlaví: fena
Věk: 3 roky
Kastrovaná?: ano
Očkovaná?: ano
Odčervená?: ano
Čipovaná:? ano
Handicapovaná?: ne
Teritorium: byt nebo domek se zahradou

Charakteristika:
Krásná meruňková špicová, velmi milá, přátelská. Už přibrala a učí se na vodítku. Bezproblémová, hledá nový domov.

Více informací o pejskovi získáte na tel. +420 776 083 090, e-mail toulavetlapky@toulavetlapky.cz.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
díky, posouvám dále ke schválení

Tinta76
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:52
- Nahlásit

To all
Kdybyste někdo chtěl nebo věděl o někom, kdo by princeznu Zorku chtěl ... převoz ze Slovencka nějakym způsobem zajistim ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:54
- Nahlásit

Tinta76
bože běž dom prdele i s piceznou zorkou ,proto sem přestala chodit na psí duši..už sem to nedávala

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:55
- Nahlásit

makrel
co heeeej ????

Tinta76
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
bych ráda, ale bohužel jsem v tom zainteresovaná dost osobně ... je totiž u prarodičů

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:56
- Nahlásit

Monty
vodpověz, ne?
i když ono stejně asi bude bouřit a pršet

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:57
- Nahlásit

makrel
já ti neodepsala???

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:58
- Nahlásit

Monty
no na to na minulé stránce nee

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:58
- Nahlásit

Tinta76... je totiž u prarodičů
tak milou fenu bafni a nech vykastrovat, ne? třá vyhlaš poplach stran porodu, nech udělat porod záměrně císařem i s kastrací, dědovi a babce to nemusíš ani říkat že je vybraná. Jestli jde jen o to že rodí jak jabloň každej rok, tak po kastraci může klíďo zůstat kde je, ne? Když jim jí vezmeš, pak si vezmou jinou, další čupku kterou nechaj do bezvědomí nakrejvat..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:05
- Nahlásit

Tinta76
bych ráda, ale bohužel jsem v tom zainteresovaná dost osobně ... je totiž u prarodičů
ach bože
Crysa
Jestli jde jen o to že rodí jak jabloň každej rok,
jablůnka nebé ráda že jí pomlouváš)))

du ven a dřít,pak budu pátrat dál

Tinta76
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:08
- Nahlásit

Crysa
no ono to nejni tak úplně přesně ... oni žádnýho psa nechtěj ani nechtěli, ale sestřenka - zřejmě budoucí květinová záchranářka (je jí asi patnáct), jí někde vzala snad na ulici nebo kde a dovezla jim jí , že jí nemá kam dát ... babička jí sice krmí (zbytkama), ale víc se o ní starat nebude ... určitě nejni ani vočkovaná, byla samý klíště ...
byla jsem tam jenom 3 dny na víkend (je to vocaď 500 km), takže jsem víc podniknout ani nemohla kastrace by určo řešení byla, ale nevím teda, kdo by to financoval a hlavně kdo by se o ní po tý kastraci staral vždyť ona ani nemá kde spát, na noc zalejzá někam pod stodolu ...

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:10 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Maky a Trix
co třeba toto : http://utulekpsivendoli.webnode.cz/products/fenka- 16/

nebo toto ale je to pes, ale vzít by sis ho mohla :

http://www.muklasterec.cz/cs_ob_priroda_utulek_sez nampsu.php

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:27
- Nahlásit

Nedávejte sem ty nebohý čokle!!!!!!! Ten poslední je boží a Makyjofka by ho měla pro tchýni mít!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:28 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

http://www.kolievnouzi.estranky.cz/clanky/seltie.h tml

Sába a štěňata:

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:29
- Nahlásit

Maky a Trix

v depozitu Police nad metuji mame novou cubu, ake nic o ni nevim, jen, ze byla tyrana.
Dne 27.5.2011 přijalo depozitum u Police nad Metují asi půlroční fenku Píďu. Fenku našla naše kamarádka uvázanou na půdě u sociálně slabé rodiny. Píďa nedostávala jíst ani napít a nebyla pouštěná .... Do depozita přijela velice vystrašená a bude nějakou dobu trvat než začne zase důvěřovat lidem.

Kdyby se libila kontakty na Lenku
tel: 737 787 061
e- mail:siam.cat@seznam.cz

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
Jestli jde jen o to že rodí jak jabloň každej rok,
jablůnka nebé ráda že jí pomlouváš)))

šiš matko a proč si myslíš,že sem dostala od kamarádů tak debilní přezdífku.....jen skrzevá ty harantíííí.

Zdravím všechny zdejší i kolemjdoucí a zase jdu.

<< 1 ... 7704 . 7705 . 7706 . 7707 . 7708 . 7709 . 7710 . 7711 . 7712 . 7713 . 7714 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání