| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:20
- Nahlásit
Nazdar děcka,
tak muž se cuká, že se mu nechce jet pro čubu až do Bruntálu k Biluši. Že chce nejdřív psa vidět, což absolutně chápu. Takže případně kdyby někdo věděl o malý bílý čubě v nějakým outulku, tak prosím o info. Nebo nějaká darovací, prostě nějakej čokl, co potřebuje domov a neustálý mazlení. Ráda bych, aby vycházela s čoklama a děckama a zbytek poladíme. Díkec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:23
- Nahlásit
Maky a Trix
Takže případně kdyby někdo věděl o malý bílý čubě
cococo?? jakej pes? bližší info plííís!!!
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Maky a Trix
paníííííí, mám čubu, je malá, nejni bílá, je taková světlounce zrzavá, krémová, občas bílá ... je hrozně miloučká, bezprizorní, rozhodně potřebuje domov a neustálý mazlení, s čoklama vychází, s děckama taky ... jedinej problém, zřejmě velkej, je na rozpadnutí a je na slovencku
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
http://www.mpb.cz/psi-k-adopci/?tx_odmpbrno[uid]=7 40
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:26
- Nahlásit
danajasa
Hele, na ty zkoušky se mrknout nemůžu ani tak, což mě mrzí, pač mám v sobotu přijímačky.
Ale když nemáš příští týden zkoušky, tak bys mohla na tu přednášku, což?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
ale zas pro tu skorotchýni.
mám představu o čubě, ideálně kolem 2-3let, ale ne starší než 5, to už by mi asi neprošlo. Měla by bejt maltézák, ale pokud to bude malý, bílý a chlupatý, myslím, že to ukecáme přála bych si převelice, aby měla ráda děcka, aby mohla chodit do školy, a aby mi nesežrala Trixe. Odměnou za to jí bude doživotní mazlení a rozmazlování a celodenní možnost zahrady. O víkendech bude nejspíš se mnou a s Trixem na různých akcích, aby se moc nenudila, pokud teda bude mít zájem. Dobře, vím, že je to nereálné, ale byl by to ideálné
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:27
- Nahlásit
Tinta76
slovensko není prolém, to rozpadnutí problém je. Skorotchyně už pochovala několik psů, takže jí tomu nechci vystavit v nejbližší době znovu. Crysa
na tu jsem koukala, vedu jí v patrnosti.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:28
- Nahlásit
Crysa
Jéjej, co to je? To je krásné žvíže.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:32
- Nahlásit
pawLINkaJéjej, co to je?
to je pééééf
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:34 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Maky a Trix
slovensko není prolém, to rozpadnutí problém je. Skorotchyně už pochovala několik psů, takže jí tomu nechci vystavit v nejbližší době znovu.
trošku citovýho vydírání nejen pro Maky vona je tam prakticky vodsouzená k plození štěňat, bo nejni ničí, každý hárání tudíž zabřezne, teď čeká podruhý, štěňata nepřežijou (někdo se o to postará), to je jasný
tady naprosto nemožné foto (foceno mobilem-jebkou)
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:36
- Nahlásit
Tinta76
mě neukecáš. Nakonec by mi zůstala a to nechci.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:38
- Nahlásit
Maky a Trix
ani kdyby byla už po štěňatech?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:44
- Nahlásit
Maky a Trix
Paní necete motýlka?http://psi.sbazar.cz/daruji-mala-dlouhosrs ta-stenata-stari-2-mesice-ratiskovice-o5813022.htm l pawLINka
tak bys mohla na tu přednášku, což?
To by šlo páč hlídkování sluneční elektrárny se nějak nepodařilo furt je to v luftu nějak to nemůžou dostavět čico.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:46
- Nahlásit
Maky a Trix
LASKONKA
Plemeno: špic
Pohlaví: fena
Věk: 3 roky
Kastrovaná?: ano
Očkovaná?: ano
Odčervená?: ano
Čipovaná:? ano
Handicapovaná?: ne
Teritorium: byt nebo domek se zahradou
Charakteristika:
Krásná meruňková špicová, velmi milá, přátelská. Už přibrala a učí se na vodítku. Bezproblémová, hledá nový domov.
Více informací o pejskovi získáte na tel. +420 776 083 090, e-mail toulavetlapky@toulavetlapky.cz.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
díky, posouvám dále ke schválení
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:52
- Nahlásit
To all
Kdybyste někdo chtěl nebo věděl o někom, kdo by princeznu Zorku chtěl ... převoz ze Slovencka nějakym způsobem zajistim ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:54
- Nahlásit
Tinta76
bože běž dom prdele i s piceznou zorkou ,proto sem přestala chodit na psí duši..už sem to nedávala
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:55
- Nahlásit
makrel
co heeeej ????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
bych ráda, ale bohužel jsem v tom zainteresovaná dost osobně ... je totiž u prarodičů
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:56
- Nahlásit
Monty
vodpověz, ne?
i když ono stejně asi bude bouřit a pršet
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:57
- Nahlásit
makrel
já ti neodepsala???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:58
- Nahlásit
Monty
no na to na minulé stránce nee
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:58
- Nahlásit
Tinta76... je totiž u prarodičů
tak milou fenu bafni a nech vykastrovat, ne? třá vyhlaš poplach stran porodu, nech udělat porod záměrně císařem i s kastrací, dědovi a babce to nemusíš ani říkat že je vybraná. Jestli jde jen o to že rodí jak jabloň každej rok, tak po kastraci může klíďo zůstat kde je, ne? Když jim jí vezmeš, pak si vezmou jinou, další čupku kterou nechaj do bezvědomí nakrejvat..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:05
- Nahlásit
Tinta76
bych ráda, ale bohužel jsem v tom zainteresovaná dost osobně ... je totiž u prarodičů
ach bože
Crysa
Jestli jde jen o to že rodí jak jabloň každej rok,
jablůnka nebé ráda že jí pomlouváš )))
du ven a dřít,pak budu pátrat dál
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:08
- Nahlásit
Crysa
no ono to nejni tak úplně přesně ... oni žádnýho psa nechtěj ani nechtěli, ale sestřenka - zřejmě budoucí květinová záchranářka (je jí asi patnáct), jí někde vzala snad na ulici nebo kde a dovezla jim jí , že jí nemá kam dát ... babička jí sice krmí (zbytkama), ale víc se o ní starat nebude ... určitě nejni ani vočkovaná, byla samý klíště ...
byla jsem tam jenom 3 dny na víkend (je to vocaď 500 km), takže jsem víc podniknout ani nemohla kastrace by určo řešení byla, ale nevím teda, kdo by to financoval a hlavně kdo by se o ní po tý kastraci staral vždyť ona ani nemá kde spát, na noc zalejzá někam pod stodolu ...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:10 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Maky a Trix
co třeba toto : http://utulekpsivendoli.webnode.cz/products/fenka- 16/
nebo toto ale je to pes, ale vzít by sis ho mohla :
http://www.muklasterec.cz/cs_ob_priroda_utulek_sez nampsu.php
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:27
- Nahlásit
Nedávejte sem ty nebohý čokle!!!!!!! Ten poslední je boží a Makyjofka by ho měla pro tchýni mít!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:28 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
http://www.kolievnouzi.estranky.cz/clanky/seltie.h tml
Sába a štěňata:
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:29
- Nahlásit
Maky a Trix
v depozitu Police nad metuji mame novou cubu, ake nic o ni nevim, jen, ze byla tyrana.
Dne 27.5.2011 přijalo depozitum u Police nad Metují asi půlroční fenku Píďu. Fenku našla naše kamarádka uvázanou na půdě u sociálně slabé rodiny. Píďa nedostávala jíst ani napít a nebyla pouštěná .... Do depozita přijela velice vystrašená a bude nějakou dobu trvat než začne zase důvěřovat lidem.
Kdyby se libila kontakty na Lenku
tel: 737 787 061
e- mail:siam.cat@seznam.cz
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:32
- Nahlásit
davidkova renata
Jestli jde jen o to že rodí jak jabloň každej rok,
jablůnka nebé ráda že jí pomlouváš)))
šiš matko a proč si myslíš,že sem dostala od kamarádů tak debilní přezdífku.....jen skrzevá ty harantíííí.
Zdravím všechny zdejší i kolemjdoucí a zase jdu.
|