| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:26
- Nahlásit
Gerda
ty máš taky sůvu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:26 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
kinta
laň neměli
Laň měli:
Takže taky přeju všechno nejlepší
No a jinak zdravim všechny rozesmátý tyrany. My už jsme byli asi 2 hodiny venku, takže teď už může pršet, ale max. do 12, pak už by nemuselo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:27
- Nahlásit
Gerda
no todle s tim čoklem bude von určitě ,ale vod eldoráda nevim co myslíš
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:30
- Nahlásit
Gerda
páč s něma v poctatě nekomunikuješ....
No to nevim, spíš s nima komunikuju, páč se mi doneslo, že o mě někteří odborníci přes psy říkají, že psy mlátim. A to je taky komunikace, pro některý možná i pozitivní, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
no tak už víme aspoň, jak se menuje ) fotky od eldoráda z těch policejních závodůch přece. Jak sem si myslela, že s tim rotobulem je to taky von, páč mu byl podoben
Venta
o mě někteří odborníci přes psy říkají, že psy mlátim
no tak jim řekni pravdu, že mátíš jenom vendulu, ale docenta antonína kopeš, aby ses k němu nemusela tak sklánět.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:54
- Nahlásit
Gerda
no tak jim řekni pravdu, že mátíš jenom vendulu, ale docenta antonína kopeš, aby ses k němu nemusela tak sklánět
No to oni právě řikaj, že mlátím jí při výcviku. Že bych se jinak tak daleko nedostala. Nevim, do očí mi to nikdo neřekl.
A to je pravda s tím ohejbáním, začnu kopat oba, abych se nenmusela tak sklánět, když sou malý. Díky za radu, chytrý velkokynologu, hned to těm čoklům jdu říct, aby se pak nedivili až to přijde.
Tak nevim, tu laň sem tu viděla a teď už jí nevidim. Asi neumím vkládat fotky.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:54
- Nahlásit
Dobré ráno, byli jsme operovat kocoura, zuby mu ty co měl zůstali, akorát jedna stolička se musela vysekat, prý to byl děsný smrad a má vyčiště zubiska za 250kč celkem což je krásné. Akorát mu z té díry teče krev, má tam slušný kráter, myslím, že až se probere bude pěkně nasraný, protože ho to musí kurva moc bolet, brala jsem to podle sebe a snažila se mu vyžebrat něco proti bolesti, ale nic mi nedal, prý se mu spíš uleví. Ale už nesmrdí je to moc dobré! A Bůšek byl nadšenej protože když jsme ho nesli tak tančil kolem nás tanec sv. Víta a nechápal proč tu scíplou čičintu neseme domů a jaktože na něj neprská...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:01
- Nahlásit
Atusch
jj to je dobrá cena paní
ti taky pošlu sůvu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:01
- Nahlásit
Asi mě ajťák zase sprdne, ptž jsem si nainstalovala skajpa do pracovního noutbůku.
Minule měl blbý hemzy, že mám v tom PC nějak moc nepracovních programů. Ať si hukne, ni?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:03
- Nahlásit
Atusch
tak nepošlu nemám na tebe soviště
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:04
- Nahlásit
pawLINka
tak to je nás ajťák zlatý, nebrblá vůbec na nic
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:05
- Nahlásit
Monty
Ten náš je taky v pohodě, jen tak upozorňoval. Je to srandista (a nemá dlouhé vlasy ani nehty).
Myslím, že mu spíš vadí to, že si pc zvládám obstarat i bez něj. Cokoliv si nainstaluju totiž sama a nepotřebuju. Asi se urazila jeho ješitnost.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:05 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
kejtlin
ale máš psali jsme si : @gmail.com
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:08
- Nahlásit
Atusch
ale máš psali jsme si
já si to právě myslela, ale hledala jsem tě pod eliškou a tam tě nemám, sova v sovišti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:09
- Nahlásit
Venta
No to oni právě řikaj, že mlátím jí při výcviku. Že bych se jinak tak daleko nedostala.
no tak prosim, sou to moudří lidé, přesně vědí, jak se dostat co nejdál. Tak ji zmlať, vyhrajete mistrák.
Atusch
šmarjá, kterýho? Toho Garfílda?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:14
- Nahlásit
pawLINka
já na něj milule řvala, že moje kolegyňka je lepší ajťák než on (a to má moje kolegyňka přes 40let), potřebovala jsem něco zmenšit a on na to šel moc složitě, kolegyňka přišla, ukázaa, já hned pochopila
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:16
- Nahlásit
Gerda
nene, ten černobílej.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:18
- Nahlásit
Monty
Taky bych potřebovala ajťáka nebo tvojí kolegyňku. Přestaly se mi stahovat maily do outlooku (nebo mozilly či co to je). Teda stahujou, ale jen ze seznamový adresy, z tý druhý to nejde
Gerda
sou to moudří lidé, přesně vědí, jak se dostat co nejdál
To je zcela možné, akorát že ani nevim, jestli maj třeba aspoň ZOP (což je dost stejný, jakoby neměli nic). Ale holt to berou tak, že když se dostal někdo dál, muselo to bejt asi tim mlácením
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:18
- Nahlásit
Zdááár co se tejče kocourů-sem tomu našemu páčila ještěrku z držky páč si ji dones na chodbu huž bezocasou přežila taksem jí nabídla azyl v mejch jahodách jako odškodné za zrátu ohonu. Dále pawLINka
Hystorické znemožnění proběhne již tuto sobotu opakuji tuto sobotu4!!!! KINTIČKA páč huž vám vš podstané dala Gerdička tak vám daruji navrch MOŘSKÉHO KONÍKA
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:22
- Nahlásit
Jo pipiny, vymyslela sem pro vás novou bezva žumpí věc. Bude to veliké překvapení Šperk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:25
- Nahlásit
Venta
akorát že ani nevim, jestli maj třeba aspoň ZOP
asi ne, to je přece tak jednoduchá a na nic zkouška, že to normálně čék přece ani skládat nebude, to je pod jeho ouroveň ))))))) By začal až od jedničky a teprve až trojka ti o psu něco řekne )))
danajasa
MOŘSKÉHO KONÍKA
vy ste strašnej ichtylojd ))))))))
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:30
- Nahlásit
Gerda
sice úpa nevim o co de, ale za poslední půlrok sem poznala hafec lidí, pro kerý je třá IPO 1 zbytečný a šli by hned na štyrku, dyby byla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:30
- Nahlásit
danajasaHystorické znemožnění proběhne již tuto sobotu opakuji tuto sobotu
Jako to zkouškování? Jsem myslela, že až tu další.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:32
- Nahlásit
Gerda
Paní myslíte,že mohu do životopisu napsat-vedoucí detašovaného pracoviště-dyž sem měla pod sebou akorát tři důchodce a jednoho alkoholika a všchnu dokumentaci sem posílala poštou?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Pumpa
sice úpa nevim o co de, ale za poslední půlrok sem poznala hafec lidí, pro kerý je třá IPO 1 zbytečný a šli by hned na štyrku, dyby byla
no právě ))))
danajasa
vy dete na zkoušku tento víkent???? Budeme vám držet palce na nějaký bránění?
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Pumpa
Tak to sou borci. A to IPO 1 ani neudělali pak, ne?
Gerda
teprve až trojka ti o psu něco řekne
No tak proto řešej jen Vendulu, když má trojku To jim asi o psu řeklo, že byl bit. Du jí zmlátit pro jistotu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:33 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Brá ráno vjetname
sem spinkala dneska do ani ne sedmi, už se zase ráno budím sama před budíkeeeemmm!!! po víc jak roce, kdy mi to nešlo. A za to probuzení před budíkem a vypuštění pséčků na výběhy jsem se odměnila a válela se do desíti hééééč a počasí je úpa úúúžasnýý, budu cvičit pejskama.
Kinta Hepybrrrrzdejtůůůjůůůůů, hepybrrrrzdejtůůůjůůůůů!!!
a na oslavu:
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:35
- Nahlásit
Venta
Gerda
Tak to sou borci.
to víte, my můžeme bejt maximálně vděčný, že tydle lidi alespoň známe
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:35
- Nahlásit
pawLINka
Jsem myslela, že až tu další
To já taky,je tu dezinformovanost páč už se to dvakrát měnilo,ve čtvrek vezu vypsaný papír(páč neznám pakoní kérku musela sem opisovat)tam dostanu huž závazné datum a hodinu té okresníostudy.Pokud to bude někdo točit budu se maskovat za rastamanku anku.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:38
- Nahlásit
danajasa
vedoucí detašovaného pracoviště-dyž sem měla pod sebou akorát tři důchodce a jednoho alkoholika
Asi bys neměla bejt moc konkrétní s těma alkoholikama a senilama, ale jinak rozhodně ano
Držim palce na zkoušky.
Pumpa
to víte, my můžeme bejt maximálně vděčný, že tydle lidi alespoň známe
Já jich moc neznám, ale byla bych určitě moc vděčná, kdybych je znala, to je jasný
|