| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 20:50
- Nahlásit
Čau lidi, hlásím se vám ze záhrobí, bo mě dneska málem sundal nějaký kreténský polák co neumí řídit. Napřed mě v obci předjel cca 120, protože nějaká padesátka se ho přece netýká. Vzápětí jsme najeli na obchvat, co je krásný, široký a rovný, skoro jako dálnice. Na tom obchvatu jel kamižón. A pitomec polák, co umí akorát lítat v obci, se začal plížit za ním. Tak jsem je hodlala předjet oba. Ve chvíli kdy jsem byla vedle poláka se chlapec rozhodl, že se rozjede a začal předjíždět taky. Jenom si nějak nevšiml, že jsem vedle něho, protože pohled do zrcátka by ho patrně zdržoval v rozletu. 140 v dešti, na mokré silnici je dost blbá rychlost na úhybné manévry. Děcka se přiučili pár pěkně sprostých výrazů. Tak sprostých, že "sráč zkurvený nacistický" se ocitl na nejspodnější příčce žebříčku
Jo a hlasuju pro tu prostřední Jablunku, poněvadž je nejvíc extravagantní.
A jdu se taky svalit a sledovat Škopkovou v Itálii jak shání svetřík na normálního člověka, jako na mě
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 07:46
- Nahlásit
dobré ráno všem,co když se podívaj z okna,tak zjistí že venku leje,ale jejich psům to nevadí,ti co jdou dneska ííííííííípit,co přivezou už toho manžela pro nevěstu
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 08:31
- Nahlásit
nemethova5
Paní no jasan, že jsem z Havířova. Na Bludovičak jsem nikdy na cvičák nechodila, my když jsme ještě měli NO tak cvičit a kousat jsme chodily na cvičák Ranč u Štýrske a paní musím Vám říct to byl cvičák, v dobrém slova smyslu.
No a v tom mém krásnem městě bydlím jestli to jako znáte, což byste měla tak to je u obchodního domu Permon.
Navrhují až bude trochu pěkně a bude té mít čas s kousáni tak si dáme rande u Kaufu který je na ČSAD, určitě tam přestupujete na autobus abyste jako mohla do těch vašich kotěhulkach.
Tak toto jsem Vám paní již psala 28.2 a vy jste se na mě vyprdla. Žádám radikálně aby jste se polepšila.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 08:35
- Nahlásit
Zdarec fšicí,co sou zase smrti blíž............
Tady je druhej den tak hnusně,že ani psi nechtěj bejt venku a začínaj se nudit!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 08:35
- Nahlásit
želva
ahoj, kdo ten marast venku vobjednal? Ajda s Pepkou brousej barák bokem.........Na Ajdu dneska venku vyběhl nějakej vopilec a madam před ním zdrhala jak ratlík Co s tím?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 08:42
- Nahlásit
radkah
Na Ajdu dneska venku vyběhl nějakej vopilec a madam před ním zdrhala jak ratlík Co s tím?
Než příště pudete ven,tak ať si dá Ajda taky frťana na posilněnou...........
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 09:18
- Nahlásit
nazdarek vsichni,je mi spatne,ze nemam ani tuzku,zdravim vsechny,kteri to vcera prehnali s chlastem jako ja i ti co abstinuji!Darina1pani,ja se vam omlouvam,samo,ze si dame scuka,co vas nema,jinak jsem byla v robote,takze nepisu.
davidkova renatanazdarek pani,ja byla tak vcera vozrala,ze jsem nevidela ani na pismenka v nojbuku
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 09:25
- Nahlásit
nemethova5
Paní omluva se přijímá a nechlastejte. Zapomínáte na to, že se musíte věnovat CZ.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 09:27
- Nahlásit
Darina1pani dobre,ja se vcera venovala navsteve,kapku jsem to prehnala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 09:55
- Nahlásit
nemethova5
a byla tak vcera vozrala,ze jsem nevidela ani na pismenka v nojbuku
Z toho si nic nedělejte,paní,já se na to cíleně chystám dneska večír!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:03
- Nahlásit
jablunkano,tak doufam,ze nedopadnete jak ja,ne-li hur,ja rikala,ze mam zustat u jednoho a nemixovat vse dohromady,ted lezim na posteli,hadr na palici a skucim ja pes.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:12
- Nahlásit
Já se na to fak vyprdnu, mně se nezobrazují néésovic fotky! Já to cííí vidět!!! Taky bych se ráda něčemu zasmála
Taky sme fčera témjeř bourali, poňadš nějakej magor z protismjeru přetjíšděl asi pjet aut a bylo mo nejspíš fuk, že se nemá kam zařadit. Bomba je, že manžel vidí blbje při stmívání, tak ho viděl až poté, co jsem zařvala POZÓÓÓÓR!!!, tak prutce sbrsdil a uhnul aš na trávu (bo to byla dvojproudofka), ale byla to těsnotka, tři auta vedle sebe. Vo fteřinu zareagovat posdějc, tak f dnešním tisku čtete, jak magor f béemvé zabil na šumpersku celou štyřčlenou rodinu.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:14
- Nahlásit
Jé, s toho textu není zřejmé, že ten vůl f béemvé jel proti nám! Byla by to čelofka.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:48
- Nahlásit
čus všem,co přežili bouřku,s koupama a silným větrem a co jsou už doma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:02
- Nahlásit
želva
Jaká bouřka? Tady je krásně, sluní svítíčko, kvetou sněženky, uvažuju, že vezmu Krtečky na první seznámení se světem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:12
- Nahlásit
Biluška
no asi vyrazíme jim pomoci,jen čekám na tel,jsem zbalenná
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:12
- Nahlásit
Biluška
Jaká bouřka? Tady je krásně, sluní svítíčko
si počkej,za chvíli to tam máš.V tom nejhorším jsem jela na cvičák,bo u nás jen lehce foukalo,po 5 km mě to málem smetlo ze silnice,utlouklo kroupama a pa byl na silnici ten ledový sajrajt.Stejnak cvičák nebyl.Pak spadla elektrika,aleteď zase hlásí varování,že jde další vlna...............
Rači vypnu písí.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:18
- Nahlásit
tak tady se to zas zatahuje a vypadá to nanovu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:25
- Nahlásit
Neessi
No jo, už se zatahuje. Jdu uklidit tunely než mi je vichřice utopí v rybníku . Asi se vyprdnu na agility a dám se na frisbee, to seberu dva talíře a mám uklizeno Krtečci se teda budou seznamovat akorát s vnitřkem baráku. Včera se poprvé krmili granulema, celá rodina to měla místo večerníčku . Taky už se seznámili s tetou Winky, tetou Bon-Bon a tetou Lilly. Jeden drzý krtek se chtěl seznámit i s tetou Pumou, ale Puma nám oznámila, že ona není žádná teta a ať si tu havěť držíme dál od ní, jinak za sebe neručí. Krtek se urazil a nekámoší s ní
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:44
- Nahlásit
ted musím zmyzet,kdyby něco jsem na drátě
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:37
- Nahlásit
Hlásím, že tady chvílu svítí a chvílu chčije.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:57
- Nahlásit
Triniti
no tak to je tdy taky takle
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:43
- Nahlásit
Tak už nám konečně po pjeti hodinách nahodili élektryku!!!!
A to máme na pondělí nahlášený zase vypnutí na celej den!
Střechu nám to letos nechalo,ale máme cugrunt polámaný smrky(teda jen vjetve) a mám to po celý zahradě!
Jo a taky sem byla dneska bez vobjeda,páč vařím na tý zas*aný elektrice! Taxem vytáhla plynovou bombičku,dětem vohřála zbytky a já teď hladová čekám,až se mi dopeče koleno,uvaří br.knédle,jen špenát sem stihla,než nás vypli!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:07
- Nahlásit
jablunka
šikovná to žena
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:25
- Nahlásit
želva
šikovná to žena
Ba, ba. Anebožeby baba?
Tsss, čpenát, ten budu mít zítra taky, ale neska du na štvrtkilovej stejk večír. Pozval mně manšel a poscháněl taky kámoše, tak to bude určo gůt večer. Děcka dou k babičce, chachááá. Ale co si vobleču?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:30
- Nahlásit
Triniti
aby se sameček nechoval jako sameček
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:45
- Nahlásit
Triniti
Ale co si vobleču?
Něco hodně volnýho f pase!!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 16:09
- Nahlásit
Zdravím jen procházím a poslušně hlásím, že Benda už kaká ořechy
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 16:11 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Benda
cože??
jo ty myslíš ztý čokolády?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 17:32
- Nahlásit
čus fšicííí vyplí,zaplí,tlustý f pase,jen procházející,ořechy se*oucí a ti co si přivezli něco z Kralup i ten zbytek
Tak jaká??Eště fičí? Tady jo
|