| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:00
- Nahlásit
oh, my love, my darling
i've hungered, hungered for your touch
a long lonely time
and time goes by so slowly
and time can do so much
are you still mine?
how i need your love
how i need your love
godspeed your love to me
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:19
- Nahlásit
Bendajo pane ten,ten je moc peknej,neni to taky takovej chlupac?jsem na ne dost zatizena,co to je za hafika,ma to pp,to bych chtela moc,ze?jinak diky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:20
- Nahlásit
argosekpane vy to pisete spatne to je le cocot
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:24
- Nahlásit
argosek
I am
you are
it is
she is
he is
we are
they are
we all are falling in love with ..................... haf
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:27
- Nahlásit
nemethova5
telefonuju s davídkovou a mám ti říct, že je to čuba a rve se jako kráva (nikoliv jako kláva) ale je pěkná a vypadá vypaseně dobře (má se jako prase v žitě)
jak mi diktuje davidkova do fonu: prostě se máááááááááááááááááá
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:43
- Nahlásit
slecno nemethova5,
chtel jsem byt pristupny sirokym masam, ale tak pokud to nam napsat korektne, pak le caucautte - ale tomu tady porozumi jen pan Ben d'Artagnan.
Benda
bez obaf?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:44
- Nahlásit
Bendato je čuba jo?pekne velka a pekna,no mit ju ja,tak by mela utrum a zadny rvacky,no to jde videt,ze se ma dobre,tak ju pozdrav davidkoj,zitra si s ni zdrbnu ja,diky za vyrizeni
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:45
- Nahlásit
argosekdobre pane argosek,at vas furt nechytam za slovo,je fakt,ze le caucautte je peknejsi a sympatictejsi
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 23:22
- Nahlásit
nemethova5
lalalalala
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 23:23
- Nahlásit
jo pane Benda,
to vas jiste potesi - dnes vencili jsme ve stromovce se stenatkem bigla - to bylo potrhlo potrhle - neustale honilo slecnu splendynku a obcas slecnu barunku a bylo tuze roztomile.
kdyby ti bigli nebyli tak osklivi, kdyz vyrostou, take bych si jednoho poridil. ale premyslim, ze si poridim bigli stenatko a jak mu bude rok, tak ho snim.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 23:45
- Nahlásit
uaaiiiiiiiii uaaaieeeeeeeeee
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:25
- Nahlásit
isdpchnazdarek pane,ja si myslim,ze čuba neni drzena zkratka,u me by se todleto nestalo,holt pani je na ni moc hodna,pane vy jedete do frydlantu jo?na cvicak,jestli jo,tak tam je fajne,jinak zlaty casy svazarmu,to mi nikdo nevyvrati,jezis to byli doby super
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:33
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, které taky vzbudili nenažrané setří stěňata i těm, kteří v pohodě ještě spinkají.
Fčera jsem vám slíbila pro pobavení popis Lilátčina výletu, tak tady ho máte.
Vyráželi jsme v nekřesťanské dvě hodiny ráno. Lilátko bylo pozváno na svou rodnou Košickou veterinu, že by jí prý zase někdy rádi viděli. Jelikož je to jenom 30 km od Prešova, kam jsme museli pracovně vzali jsme ji s sebou. Lilinka byla ráno moc ráda, že může jet s námi a na zbytek smečky dělala "kiš kiš". Puma ji za to kousla. Puma dostala traverzou, Lilátko dostalo kšíry a jeli jsme. První zádrhel nastal hned na dvoře, protože Lilinka říkala, že tak studeným autem teda nikam nejede, že chce zpátky do postýlky a byla pěkně uražená, že jsme nevytopili Amálku předem. Ale podařilo se nám ji přesvědčit, že za tři kiláky už tam bude mít teploučko. Pak usnula, prospala Ostravu, prospala Havířov (přesto, že jsem ji výslovně upozorňovala ať hledá Biška a Damiška), prospala hranice, které už nejsou. Prospala taky Čadcu, Źilinu, Martin, Liptovský Mikuláš a Poprad. Vzbudila se ve Spišské Nové Vsi a dala nám najevo, že by potřebovala čůrat. Mášenek jí našel krásné místečko přímo pod Spišským Novým Hradom. V -1 stupních Celsia (nevím kolik bylo mínus Kelvinů, asi hodně) vykonalo Lilátko svou potřebu, zdola si prohlídlo hrad nad kterým kroužili tři krkavci (nebo nějací jiní černí fógli, nevím co to bylo, ale ve vycházejícím slunci to vypadalo dost efektně) a řeklo, že teda jako fajn a že bysme už mohli jet domů. Mášenek pravil, že jet vyvenčit čokla pod Spišský Nový Hrad je pěkná snobárna a že se domů nepojede, nýbrž se pojede dál do Prešova. Lilátko zase usnulo a vzbudilo se v Prešově, když jsme docela zoufale hledali budovu Krajského súdu, nemohli jsme ji najít a za půl hoďky jsme tam měli být. Hůř značené město než Prešov je pouze polská Wroclaw. Domorodci nás posílali každý na jinou stranu, buď neví kde je soud, nebo si z nás dělali prdel. Nakonec nás jeden málem naboural, když nás předjížděl a následně se snažil zařadit před nás. To už mi teda ruply nervy, nařídila jsem Mášenkovi zastavit a šla jsem zabít toho dědka v autě. Dědek (pochopitelně v klobouku) mi celý rozklepaný vysvětloval, že nás neviděl, že se koukal do zrcátka a najednou jsme tam byli. Tak jsem dědkovi doporučila, aby příště koukal před sebe, nikoliv do zrcátka, pokud teda zrovna nebude couvat. A hledali jsme dál. Pět minut před jednáním jsme našli soud a kupodivu se nám podařilo i zaparkovat, patrně na jediném volném místě v celém Prešově. Tomáš šel jednat a já jsem šla s Lilátkem obhlédnout historické centrum. První babku co před Lilou skočila do příkopy jsem nevnímala. Druhé a třetí už jsem si všimla, neboť u toho dost ječeli. Podotýkám, že Lilinka šla na vodítku. Během naší procházky se do příkopy, do silnice a na protější chodník přemístila zhruba polovina obyvatel Prešova. Nechápala jsem proč. Jedna romská matka se pokusila zvednout do vzduchu asi pět svých mláďat najednou. Byl to docela zajímavý pohled, bohužel jsem si ho nemohla vychutnat dýl, neboť romský sameček zašátral v kapse (pravděpodobně po břitvě) a vyrazil směrem k nám. Slováci patrně nemají vstřícný vztah k mimozemšťanům . Ke psům asi taky ne, protože jsme tam korzovali skoro hodinu a za celou dobu jsme nepotkali jednoho jediného psa. Žádného jorka na jojo-šňůrce, prostě vůbec nic.
Tak jsme to tam zabalili a jeli jsme do Košic. Košice už nejspíš nejsou na Slovensku, neboť tam se Lilátko všem líbilo, nejvíc pochopitelně osazenstvu veteriny odkud pochází. Domů jsme jeli stejnou cestou, Lilinka, věrná svým tradicím opět spala. Vzbudila se pod Spišským Novým Hradom a nařídila nám zastavit, neboť prý hodlá zkontrolovat své značky. Prohlédli jsme si Hrad za světla (taky nevypadá špatně) a jelo se dál. Lila chrněla až se třásli okýnka v autě a totálně vzdorovala mým pokusům trochu ji vzdělat a ukázat jí Vysoké Tatry. Mášenek nespal, ale vzdělávat se taky nechtěl. Prohlásil, že Tatry jsou hnusné, protože je na nich sníh, Jánošík mu může být ukradený a jediné, co ho z celých Tater zajímalo byli stánky s ovčím sýrem u silnice. Žiju holt mezi barbary, příště s sebou vezmu šeltičky, ty neustále prahnou po vzdělání
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:47
- Nahlásit
Biluška
Tak paní to Vám mojí kluci v s kazuji, že Vám to neodpustí udělat takovou věc. Jed přes Havířov a nestavit se na kafe a k tomu mít v autě fenečku. Tak to řekly rezolutně, že se na Vás zlobí a příště Vás kousnou do prdele.
No, ale prý Vám posílají pac a pusu a hlavně trnečkám ob Biška a Damiška.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:54
- Nahlásit
Darina1
Paní, my jsme byli v Havířově o půl čtvrté ráno , to byste určitě z návštěvy nadšená nebyla
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:01
- Nahlásit
Biluška
No mírně odpuštěno, ale prý kousanec bude do té zadnice.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:47
- Nahlásit
Darina1hele pani,vy jste z havirova?ja jsem z orlove,to je kousek,ja tam jezdim kousat na bludovicky cvicak na honzu viciana,uz jsem tam dlouho nebyla,kde tam bydlite,nekde ve meste,nebo spis na okraji?jinak pani,taky mi pracne trvalo,nez jsem pochopila co a jak s notasem a fotakem,co se tyce fotek,takze pani,nejste v tom sama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:48
- Nahlásit
čus fšicííí co si jezděj venčit čokly za hranice fšedních dnů,fšicííí co vyhrožujou kousnutím do prdele těm dotyčným i ten zbytek
zas nic nestíhám začíná se z toho stávat norma .Běda vám se tu zas rafat ,vám zamknu fóru a děte se mydlit třá na můjpsa nebo háčkujeme.cz
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:53
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani,hele vy jeste zijete?po vas ani vidu ani slechu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:10
- Nahlásit
nemethova5
žiju,ale blbě ,včera ste se tu hádali tak co tady..vy nemakáte?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:20
- Nahlásit
davidkova renataja se tu nehadala,jen jsem napsala,ze me ty jejich hadky a spineni nezajimaji,ja jedu dnes do roboty,tak si brnknem,tak na e pani nezapomente,ju?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:50
- Nahlásit
argosek
to vas jiste potesi - dnes vencili jsme ve stromovce se stenatkem bigla
a co si dělal ve stromovce ? hlavně mi nepiš žes tam venčil
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:05
- Nahlásit
atrakce na matějské 50m řetízkáč
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:09
- Nahlásit
Bendanazdar pane.bleeee,tak zle mi muze byt i z neceho jineho,ale toto fakt nemusim
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:11
- Nahlásit
čus bus,lidi,jak se vede?
Benda
chtěla bych telefon na toho mladíka s tím NO protože je mladej a krásnej a má rád pejsky a to já potřebuji
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:14
- Nahlásit
nemethova5
já jo a tohle je bomba, nebe nade mnou propast pode mnou a ďábel v srdci
želva
makej mladík ??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:20
- Nahlásit
Benda
atrakce na matějské 50m řetízkáč
tak to bysem se pos*ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:22
- Nahlásit
davidkova renataja nejen to,ale i pob...a kazdeho v okruhu deseti metru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:24
- Nahlásit
nemethova5