| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 17:26
- Nahlásit
Gerda
máš ho tam
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 17:58
- Nahlásit
Erin
To jdi Jablunko ...
To bych ráda věděla kam,frajerko!
Jestli si myslíš,že jsem to udělala schválně,tak tam di radši ty!!!!!!!!!
Vůbec nevíš co se stalo,ale soudíš!!!!!!To ty vůbec ráda!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 18:10
- Nahlásit
Erin
heled,přestan urážet
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 18:32
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,tak jsem byla s tim hajanem venku,vzala mu balonek a lital,pani,ten je tak po te zime chciplej,ze to neni ani mozny,jo,lital,ale pak se soural domu,asi mu jeste uberu a bude vic litat,jinak dobry,dnes byl moc pekny den
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 18:34
- Nahlásit
želvacau segra,co noveho?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 18:42
- Nahlásit
nemethova5
ahoj,paní.Já ,blbec,dneska vzala na cvičák obě čubiny,jela se mnou i dcéra,aby mi tu druhou podržela..............no hrůza hrůz.Ještě že tam nikdo nebyl.Ty sfině se předháněly,která bude dřív na kladině,takže se různě shazovaly dolů a zase nahoru.Neposlouchaly ani jedna,prostná cvičení=chůze,odložení...hrůza.Taxem se nasr*la,napytlovala do auta a odvezla je po hodině marných pokusů domů.Ale energie mají tolik,že by se na ně dalo svítit v Národním dívadle.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 18:48
- Nahlásit
jablunka
Jestli si myslíš,že jsem to udělala schválně
se nerozčiluj ,pani.Takový nehody se stávají i v lepčích rodinách A navíc všechno řídí osud-prostě to tak mělo být.Není umění držet zvířata odděleně v klecích.Podívej,jak to dopadlo v tý ZOO dneska-dva zatoulaní psi a strhli 13 koz v místě,kde byli ošetřovatelé.A co zmohli?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 18:53
- Nahlásit
Neessi
se nerozčiluj ,pani.Takový nehody se stávají i v lepčích rodinách
To mě teda rozčílilo,to ti klidně přiznám! Madam si nejspíš myslí,že jsem mu tu kočku naservírovala!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:10
- Nahlásit
jablunka
želva
šmarjá se zas nečílte .Tak já se erin zas až tak nedivim,asi má kočky ráda (jí pošlu tu svojí,vona už jí ta úchylka přejde ),taky z toho nemám zrovna druhý vánoce...Fakt je,že neví jak to bylo, stejně jako my,ale pochopit se to dá ne ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:15
- Nahlásit
jablunka
Madam si nejspíš myslí,že jsem mu tu kočku naservírovala!
Ať si myslí,co chce,ale je fakt,že by měla brzdit s těmi výpady,když neví ani A a ani B.Nehledě na to,že "kdo je bez viny,ať hodí kamenem",protože nikdo tady není všemohoucí,aby zabránil nehodě.
Kočky je škoda,ale jak jsem napsala,byl to osud.
Mně,když vlezla cizí kočka do zahrady,tak jsem ji vždy našla zahrabanou někde u růží,nebo na skalce.Naše venkovní kočky v pohodě couraly po zahradě a nic se jim nestalo,pokud se nepřiblížily k psím mísám-to jim šlo o krk taky.Hold ta tvoje byla zvyklá na ty pomalejší domácí placatice,netušila,že Tedík je trénovaný závodník.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:22
- Nahlásit
Neessino jo pani,ja zapomnela,ze uz mu neni rok,ale pomalu osm,jeste k tomu neni v kondici,ale jsem se smala,jak se predhaneli,ktera bude driv na kladine a jeste se zhazovali,si vzpomenu na sindynu a hajana a je mi to jasny,covece delali to same,hajan taky rad prohani kocky,ale kdyby se kocka nahrbila a prskla na hajana,tak hajan se otoci a jde do pryc,zacina pomalu brezen a ja uz se ted hrozim,jak bude chtit vsecky mimina zvireci tahat domu!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:23
- Nahlásit
Neessi
Hold ta tvoje byla zvyklá na ty pomalejší domácí placatice,netušila,že Tedík je trénovaný závodník.
To právě nikdo z nás nechápe,ale ona ani placatkám nelezla pod hubu,bo Buffy by ji zabezdušila!Ale u Teda to zkusila dvakrát a po třetí se to bohužel stalo!
davidkova renata
,taky z toho nemám zrovna druhý vánoce..
A já snad jo?????
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:29
- Nahlásit
jablunka
To bych ráda věděla kam,frajerko!
Jestli si myslíš,že jsem to udělala schválně,tak tam di radši ty!!!!!!!!!
Vůbec nevíš co se stalo,ale soudíš!!!!!!To ty vůbec ráda!
Vůbec si nemyslím,že jsi to udělala schválně,nevím jak ta situace vypadala,jen mi připadá docela morbidní uvést do smečky zvíře,které původní mazlíky může "trhnout" a ty i "želva" z toho máte vánoce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:31
- Nahlásit
jablunka
A já snad jo?????
ale jasně že ne!Já jen,že prostě erin chápu,že je jí kočky líto,no..nemá cenu se tu do sebe navážet zvlášt když v zásadě si myslíme všichni ,že je to bek A upřímně,zas tolik toho neřekla,ani nebyla sprostá jako třá já,kurva..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:32
- Nahlásit
jablunka
to zkusila dvakrát a po třetí se to bohužel stalo
no dyk říkám ,že to byl její osud.Kdyby byla chytrá,tak po prvním pokusu to nebude zkoušet znovu.Tady mám jeden ze starších obrázků kočičáků,jak v pohodě vegetují na skalce na zahradě,kde normálně vegetují čubiny.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:35
- Nahlásit
Dobrý večer fšem, kterým se podařilo přežít dnešní den.
Jsem úplně mutvolák, zítra vám popíšu procházku Lilátka po historickém centru Prešova
P.S. Ta kláva má zase službu?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:38
- Nahlásit
Biluška
Ne, ta kláva právě dorazila..pokud to chceš vidět tímto způsobem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:39
- Nahlásit
Biluškajeee nazdarek,ty jsi dnes uspesne prezila?tak to gratuluji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:41
- Nahlásit
taxte tu pěkně hádejte,du vocaď.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:41
- Nahlásit
Erinjezismarja decka musite se hadat?si zbytecne kratite zivot,hlavne mi vsichni reknete jak bylo dnes u vas a jestli jste dneska nekde byli,třááá na prochajde.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:51
- Nahlásit
Děcka pracujete eště někdo? Nebo zas jen já? Zítra mám volno, do pondělka tu nebudu, takže mám teda volno až do pátku. Budu vyřizovat to financování bytu, dyš tu ste samý lakomci a nechcete mi dát jeden uprděnej milion. Ale chrty krmíte kočkama, to zas jo, vlčáky morčatama a knírače s bambulema slípkama. Na to vám zbejvá. Ale abyste chudýmu zaměstnanci poskytli pár šušňů, to ne. Lidi, buďte trochu....třá soucitný, nebo tak něco.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:55
- Nahlásit
davidkova renatapani!!!kam dete,kdo tu semnou bude kecat,co?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:56
- Nahlásit
Gerda
Lidi, buďte trochu....třá soucitný, nebo tak něco.
soucitu se ti zachtělo,holubičko ,tak soucit máš mít,ale uprděnej milion ani náhodou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 19:59
- Nahlásit
Neessi
hele gerdicko,kdybych mela,tak ti ho s klidem dam
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:02
- Nahlásit
Neessi
nemethova5
No mě to taky neni příjemný si vo ty prachy takhle řikat )))) Ale přece se nezadlužim na 30 let - třá mi už nezbyde na čokoládu!!!!! Ženckýýý!!! ))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:03
- Nahlásit
nemethova5
Čau paní, taky se připojuju k narozeninovým gratulacím
ty jsi dnes uspesne prezila?
Přežila, ale bylo to o chlup. 16 hodin v autě teda mým koníčkem není, ani k tomu nemusím mít tu horečku.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:08
- Nahlásit
Gerda
Ale přece se nezadlužim na 30 let - třá mi už nezbyde na čokoládu!!!!! Ženckýýý!!! ))))
Hele-máš v práci kopírku?Máš.Na co si myslíš,že jsem ti dala ty barvičky?Zasedni ke strojům a začni ty bankofky tisknout,jen je nezapomeň číslovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:13
- Nahlásit
Neessi
Na co si myslíš,že jsem ti dala ty barvičky?
Barvičky sou dost príma, musim si je děsně hlídat, dnes se mi tu po nich sápali naši grafici, že si jako potřebujou něco zýraznit - to víš, hnala sem je svinskym krokem, beztak vim, že nikdy nic nezvýrazňujou, bo jim to zvýrazňuju já a stejnak je to málo platný. Taky sem si je zas zamkla do auta před tou dovolenou, nezbyl by mi ani stojánek, takový tady sou lidi. naposledy mi sežrali dvě šišky uheráku, ktrý sem si zapomněla v lednici před cestou do Glasgow, kde sem pak pochopitelně měla hlad.
Můdr, mě se ti dnes zdál takovej sen, že sem asi včera měla fakt mrtvici, bo jinak si to neumim vysvětlit - tetoval mě indiánskej šaman, v obličeji, a trénoval mě s jinými unesenými bělochy na revoluční boj rudochů proti bělochům. Učil nás bojovat s primitivníma zbraněma. Na konci už mi ani nevadilo, že mě bílí nikdy nepřijmou, bo sem tetovaná a jiná, že zůstanu indiánem. Akorát mi vadily jizvy, co mi pod to tetování udělal ňákym škrabánim a zasypal to popelem, aby ty jizvy byly fakt vidět. Vydrápal mi totiž ňáký ornamenty na ksicht a na nohy. Možná sem včera měla těch brufenů na tu migrénu moc...4!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:18
- Nahlásit
Vše nejlepší k narozeninám všem i těm které vlastně neznám
Gerda
že si jako potřebujou něco zýraznit - to víš, hnala sem je svinskym krokem
tohle bych chtěl vidět a přitom jsi jim dávala piškoty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:20
- Nahlásit
Benda
tohle bych chtěl vidět
Velice sebevědomě a přísně sem jim řekla: "Kucí, neberte mi ty barvičky přece, nafasuju vám ve skladu ňáký jiný, jo?"
|